58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Baker1
    Csak Steames verzióval fog működni, a törttel nem, mert annál különböznek a fájlok és a méretek. Az eredetinél nyilván a legfrissebb verzióra lett igazítva, jelenleg most én is azzal tolom. Kibaszott nagy magyar nyelven tolni, sokkal élvezetesebb.
  • Ironman2
    Nekem az is jó ha van a Total Commanderben van olyan plugin,csak 64 bites legyen!
  • Ironman2
    A Promised Lands-ban akartam megnézni mit tartalmaz a .pak fájl.Magyarosítás már van ahhoz amúgyis
  • kjhun
    Milyen játékhoz?
  • Ironman2
    Sziasztok! .pak fájlok megnyitására melyik a legjobb program? Lehet profi program is,majd megveszem
  • kjhun
    És pontosan mekkora lesz, és mennyi felrakva? (Olcsó-e: 99$ ?? Hát, akinek igen, vásároljon. Van pár ingyenes alternatíva.) És mikorra lesz elérhető? Én "REPACK" verziót raktam volna össze, kissebb lenne, de tovább is tartana felrakni (Lásd: BlackBox), a patchelési megoldásokat nem is említve már. Melyik verziószámú játékkal lesz kompatibilis?

MOD-ként nem lehet rá beüzemelni a magyarítást? (A többiektől is kérdezem.) Így sokkal kissebb is lenne, ~3GB helyett. Ekkora fájlt torrenten lenne értelme, vagy kis darabokban feltölteni. (A weblap tárhelye lenne a fő-seeder. Ha más akkor nem szedné, akkor az 1 letöltőnél is max sebességgel töltené le. Ha többen seedelik még gyorssabb lenne.)
  • Evin
    Senki sem ócsárolt.
  • Baker1
    Ez nem a végleges telepítő képernyőlövése, ezt a programozó csinálta tesztelés gyanánt. Egyébként licencelt telepítőt használunk, ha valakit érdekel, nagyon olcsón be tudja szerezni: SmartInstall Könnyen kezelhető és egyszerű is. Szóval lehet befejezni az ócsárolást.
  • HJ
    LOL :) ! De legalább van valami visszajelzés arról, hogy mikor végez a telepítő miután már kilépett az user a telepítőből? Egyszercsak még aznap - vagy másnap? Vagy ha nem kattint a Kilépés gombra akkor nem is telepszik a magyarítás? LOL :)
  • Evin
    FC1-nek más motorja volt, azt lehetett fordítani, de ha jól emlékszem, nem is volt benne játék közbeni felirat.
  • NiGhTM4R3
    Far Cry 3 nem fordítható? vagy készül már hozzá magyarítás? csak mert az elsőnek csináltál i2k.

(itt a kereső nem működött, magyaritasok.hu-n meg nem mutatja, hogy bárki csinálja)
  • Evin
    Én annak idején baromi sokat vacilláltam az Inno és az NSIS között. Mindenképp ingyenes megoldást kerestem. Ma meg már elértem arra a szinte, hogy mindkettő kevés. (Nem is funkcióban, inkább vizualitásban és megvalósításban.)
  • PetruZ
    Az NSIS jó cucc, mindig azt használtam én is.
  • Tehasut
    Nekem meg Evin segített az NSIS-sel ez ügyben.
  • lostprophet
    Én tudom, hogy szenvedtem rendesen még anno az InnoSetuppal, de stackoverflow fórumán mindig segítőkészek voltak.
  • IMYke2.0.0.0
    Bár, nem tudom, nekem mennyire okozna fejtörést egy ilyennek a megalkotása.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek.
  • Evin
    De ha már az ember telepítő készítésére adja a fejét, akkor az a minimum, hogy a telepítő megcsinál mindent a telepítés alatt, nem pedig utána. Ennyi erővel lehetett volna egy bat fájlt is írni, ha tényleg parancssor miatt.
  • Tehasut
    Biztos valami parancsosoros progi fut le.
  • Jaka923
    Hát ez tényleg LOL. De mit is várhatnánk egy péktől? :D
  • Evin
    Az némileg fura, hogy a telepítés, a telepítő bezárása után még folytatódik.
  • kjhun
    Elkészítették, az MW2 magyarítás telepítőjét:

Mekkora lett a stuff??
  • RaveAir
    Bocs, a galériás dologban erősen ludas vagyok, főleg, hogy meg is feledkeztem róla. Igyekszem majd megcsinálni.
  • HJ
    Pedig igaza volt ebben lostprophet-nek! Az AvsP2 Primal Hunt kiegészítőnél (pedig az nem DLC volt) is ilyen módon lett megoldva. A szöveg dll-ben benne volt az AvsP2 komplett szöveganyaga is.
  • lostprophet
    A lényeg a lényeg, amatőr módon oldották meg (plusz ehhez elég a kiadási jegyzékeket tanulmányozni Steamen, de most nem ez a lényeg) és ehhez kérem az alábbiakkal rendelkezők segítségét.
  • IMYke2.0.0.0
    Tovább gondolva: a következő konzolgenerációval meg úgy 5-6 évig el lehet felejteni a konzolos hobbi magyarításokat. Remélem, tévedek, és az idő becslésem is téves lesz...
  • Baker1
    "Az ok az, hogy a fejlesztők borzasztóan amatőr módon oldották meg a DLC-k szövegeit..." => Ezen elmosolyodtam kissé. A fejlesztőket kicsinyíted le ezáltal, ami nem szép dolog. Ha meg agyon lett volna tömörítve a stuff, akkor az lenne a problematika. Ki érti ezt?
  • IMYke2.0.0.0
    A konzolos magyarítások (fájl módosítás, MOD-alkalmazás stb.) csakis a tört gépeken futtathatók. Ezen nem lehet változtatni.
  • CroftManor
    Hali

Érdekelne a Dead Space 2-höz magyarítás, viszont nemrég olvastam, hogy magyarítást csak tört verzióhoz lehet használni? Rendes boltihoz nem? Legalábbis xbox360 esetében azt írják, hogy a játék védelme miatt nem lehetséges, csak warezhoz. pedig nekem kéne :/
  • lostprophet
    Szükségem lenne olyan emberre (pontosabban 2-re), akinek Steamen megvan a Jagged Alliance: Back in Action alapjáték és:
    1. Point Blank DLC
    2. Shades of Red DLC
    Tehát vagy az egyik legyen meg az alapjáték mellett vagy a másik (nekem megvan mindkettő, ezért arra nincs szükségem). Az ok az, hogy a fejlesztők borzasztóan amatőr módon oldották meg a DLC-k szövegeit, amik nem új fájlba kerültek, hanem az eredetit bővítik ki.
  • mester1987
  • RAMyMamy
    elég régóta játszom már
  • mester1987
    Vigyázz, ne játssz túl sokat, mert kockás lesz a szemed
  • RAMyMamy
    én még a kettőt se fejeztem be, de akkor már újra fogom kezdeni az első résztől :)
  • Rusy
    Félre is teszem a játékot megvárom még kész lesz, van mivel játszani.
  • mester1987
    És ezzel is egyetértek!!! :)
  • mester1987
    Egyertértek!!!
  • Solid Snake
    Izsák kalandjai
  • IMYke2.0.0.0
    Le a kalappal :)
    Most már csak idő és türelem kell hozzá a részéről és mindenki újfent magyarul merülhet el Isaac kalandjaiban :)
  • jarlaxxe
    Evinnek...