58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Baker1 #38472 Csak Steames verzióval fog működni, a törttel nem, mert annál különböznek a fájlok és a méretek. Az eredetinél nyilván a legfrissebb verzióra lett igazítva, jelenleg most én is azzal tolom. Kibaszott nagy magyar nyelven tolni, sokkal élvezetesebb.
-
Ironman2 #38471 Nekem az is jó ha van a Total Commanderben van olyan plugin,csak 64 bites legyen! -
Ironman2 #38470 A Promised Lands-ban akartam megnézni mit tartalmaz a .pak fájl.Magyarosítás már van ahhoz amúgyis -
kjhun #38469 Milyen játékhoz? -
Ironman2 #38468 Sziasztok! .pak fájlok megnyitására melyik a legjobb program? Lehet profi program is,majd megveszem
-
kjhun #38467 És pontosan mekkora lesz, és mennyi felrakva? (Olcsó-e: 99$ ?? Hát, akinek igen, vásároljon. Van pár ingyenes alternatíva.) És mikorra lesz elérhető? Én "REPACK" verziót raktam volna össze, kissebb lenne, de tovább is tartana felrakni (Lásd: BlackBox), a patchelési megoldásokat nem is említve már. Melyik verziószámú játékkal lesz kompatibilis?
MOD-ként nem lehet rá beüzemelni a magyarítást? (A többiektől is kérdezem.) Így sokkal kissebb is lenne, ~3GB helyett. Ekkora fájlt torrenten lenne értelme, vagy kis darabokban feltölteni. (A weblap tárhelye lenne a fő-seeder. Ha más akkor nem szedné, akkor az 1 letöltőnél is max sebességgel töltené le. Ha többen seedelik még gyorssabb lenne.) -
Senki sem ócsárolt. -
Baker1 #38465 Ez nem a végleges telepítő képernyőlövése, ezt a programozó csinálta tesztelés gyanánt. Egyébként licencelt telepítőt használunk, ha valakit érdekel, nagyon olcsón be tudja szerezni: SmartInstall Könnyen kezelhető és egyszerű is.
Szóval lehet befejezni az ócsárolást.
-
HJ #38464 LOL :) ! De legalább van valami visszajelzés arról, hogy mikor végez a telepítő miután már kilépett az user a telepítőből? Egyszercsak még aznap - vagy másnap? Vagy ha nem kattint a Kilépés gombra akkor nem is telepszik a magyarítás? LOL :) -
FC1-nek más motorja volt, azt lehetett fordítani, de ha jól emlékszem, nem is volt benne játék közbeni felirat. -
NiGhTM4R3 #38462 Far Cry 3 nem fordítható? vagy készül már hozzá magyarítás? csak mert az elsőnek csináltál i2k.
(itt a kereső nem működött, magyaritasok.hu-n meg nem mutatja, hogy bárki csinálja) -
Én annak idején baromi sokat vacilláltam az Inno és az NSIS között. Mindenképp ingyenes megoldást kerestem. Ma meg már elértem arra a szinte, hogy mindkettő kevés. (Nem is funkcióban, inkább vizualitásban és megvalósításban.) -
Az NSIS jó cucc, mindig azt használtam én is.
-
Nekem meg Evin segített az NSIS-sel ez ügyben. -
Én tudom, hogy szenvedtem rendesen még anno az InnoSetuppal, de stackoverflow fórumán mindig segítőkészek voltak. -
Bár, nem tudom, nekem mennyire okozna fejtörést egy ilyennek a megalkotása. -
Egyetértek. -
De ha már az ember telepítő készítésére adja a fejét, akkor az a minimum, hogy a telepítő megcsinál mindent a telepítés alatt, nem pedig utána. Ennyi erővel lehetett volna egy bat fájlt is írni, ha tényleg parancssor miatt. -
Biztos valami parancsosoros progi fut le. -
Hát ez tényleg LOL. De mit is várhatnánk egy péktől? :D -
Az némileg fura, hogy a telepítés, a telepítő bezárása után még folytatódik. -
kjhun #38451 Elkészítették, az MW2 magyarítás telepítőjét:
Mekkora lett a stuff??
-
Bocs, a galériás dologban erősen ludas vagyok, főleg, hogy meg is feledkeztem róla. Igyekszem majd megcsinálni. -
HJ #38449 Pedig igaza volt ebben lostprophet-nek! Az AvsP2 Primal Hunt kiegészítőnél (pedig az nem DLC volt) is ilyen módon lett megoldva. A szöveg dll-ben benne volt az AvsP2 komplett szöveganyaga is. -
A lényeg a lényeg, amatőr módon oldották meg (plusz ehhez elég a kiadási jegyzékeket tanulmányozni Steamen, de most nem ez a lényeg) és ehhez kérem az alábbiakkal rendelkezők segítségét. -
Tovább gondolva: a következő konzolgenerációval meg úgy 5-6 évig el lehet felejteni a konzolos hobbi magyarításokat. Remélem, tévedek, és az idő becslésem is téves lesz...
-
Baker1 #38446 "Az ok az, hogy a fejlesztők borzasztóan amatőr módon oldották meg a DLC-k szövegeit..." => Ezen elmosolyodtam kissé.
A fejlesztőket kicsinyíted le ezáltal, ami nem szép dolog. Ha meg agyon lett volna tömörítve a stuff, akkor az lenne a problematika. Ki érti ezt?
-
A konzolos magyarítások (fájl módosítás, MOD-alkalmazás stb.) csakis a tört gépeken futtathatók. Ezen nem lehet változtatni. -
Hali
Érdekelne a Dead Space 2-höz magyarítás, viszont nemrég olvastam, hogy magyarítást csak tört verzióhoz lehet használni? Rendes boltihoz nem? Legalábbis xbox360 esetében azt írják, hogy a játék védelme miatt nem lehetséges, csak warezhoz. pedig nekem kéne :/ -
Szükségem lenne olyan emberre (pontosabban 2-re), akinek Steamen megvan a Jagged Alliance: Back in Action alapjáték és:
1. Point Blank DLC
2. Shades of Red DLC
Tehát vagy az egyik legyen meg az alapjáték mellett vagy a másik (nekem megvan mindkettő, ezért arra nincs szükségem). Az ok az, hogy a fejlesztők borzasztóan amatőr módon oldották meg a DLC-k szövegeit, amik nem új fájlba kerültek, hanem az eredetit bővítik ki. -
mester1987 #38442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
RAMyMamy #38441 elég régóta játszom már
-
mester1987 #38440 Vigyázz, ne játssz túl sokat, mert kockás lesz a szemed
-
RAMyMamy #38439 én még a kettőt se fejeztem be, de akkor már újra fogom kezdeni az első résztől :) -
Rusy #38438 Félre is teszem a játékot megvárom még kész lesz, van mivel játszani. -
mester1987 #38437 És ezzel is egyetértek!!! :) -
mester1987 #38436 Egyertértek!!! -
Izsák kalandjai
-
Le a kalappal :)
Most már csak idő és türelem kell hozzá a részéről és mindenki újfent magyarul merülhet el Isaac kalandjaiban :) -
Evinnek...