Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Szegény ember épp csak visszatért, de már sürgetnéd? <#nevetes2><#ejnye1>

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

i2k, üdv újra itt 😉
A projectjeiddel tudtál haladni? Konkrétan a DS 2-?😉

serito
Jó látni, hogy újra itt vagy!!!
Ne csüggedj még mindíg áll az ígéretem, ha megnyerem a lottót kapsz tõlem egy 2 millát érõ PC-t minden tartozékkal!!! Csajok sör ...stb.<#ravasz1><#eplus2>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

grebber
Ez a SWAT 4 engem is érdekel nagyon !

Next PC upgrade: 2022

ibrik
Én épp most játszok az Infernal-al.
Eredetileg azért tettem föl, hogy lehet-e kezdeni vele valamit "magyarítás-ügyileg", de sajnos az ismeretlen kódolású/csomagolású .ZAP-fájlokkal semmit sem lehet kezdeni.

Bár az is furcsa, hogy a játékban "belül" rengeteg a szöveg, minden elhangzó beszélgetés feliratozva van, ugyanakkor a "gyanús" fájlok nagyon kis méretûek az olvasható szövegmennyiséghez képest:
english_strings.zap - 10.8kB
cutscenes.zap - 167kB

Evin
Nincs, és várhatóan nem is lesz. Talán majd hivatalosan.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Infernal hoz van már magyarosítás????

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Axon
Jó volt újra Imyket olvasni. Sajnálom, hogy nem lehettem itt legalább egy köszönés erejéig.
Azt is jó látni, hogy a régi lendülete nem tört meg és vagy 4-5 projektet görget maga elõtt folyamatosan. A Runaway2-nek külön örülök, arra máris félre teszem azt a 2 rugót amibe az EVM-es cuccok kerülnek :-)

hykao
Csakhogy már több, mint 20 éve ücsörgök a TV és a monitor elõtt különféle számítógépek társaságában...és néha bizony a pokolba kívánom...de én is úgy érzem, nincs menekvés... 😊))
kirol
Senki sem kerülheti el a sorsát! Ha egyszer bevetted a PC-s tablettát, nincs visszaút. 😊

hykao
Üdv újra itt, és netközelben! 😊 Ehh, azt hittem azért tûntél el, mert találtál valami jobb dolgot az életben a gép elõtt ülésnél...de úgy tûnik, már ez lesz a sorsunk, és nem szabadulunk a géptõl... 😊))
ibrik
Hali itt újra.
Nekem csak a szokásos régi kérdésem van hozzád: mi van a SWAT4 magyarításunkkal?

uv
minden jót! csá!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

PetruZ
off:
Nekem középsulis korom óta hosszú, most hátközépig ér, soha nem szóltak érte, pedig most is elég komoly helyen melózok. Az eszemért és a speciális tapasztalataimért fizetnek, nem parádéra akarnak vinni. 😉 (Vagyis nem menedzserkedem és nem vagyok fõnök.) A haj meg erõst a zenei ízlésemmel függ össze, amit viszont kevéssé tolerálnak a környezetemben, ha pölö valami kegyetlen death üvölt az asztalom felõl, miközben az adatbázisokat simogatom, meg becézgetem. 😄

on:
Magyarításokból én jóideje kiszálltam. Miután befejeztük a Torment-et a DK2-t küldtem el még neked tavaly (akkoriban tûntél el), utána még belekezdtem a Galactic Civilizations II-be, de idõhiány miatt átpasszoltam Sunsetjoy-éknak (akik az elsõ részhez akkoriban adták ki a magyarítást). Azóta semmi, és egyszerûen tényleg nincs se erõm, se idõm foglalkozni velük. Majd egyszer, nyugdíjas koromban talán lesz már annyi idõm, hogy befejezzem a Wizardry 7-et - ezt ugyanis nem adtam át senkinek, ez az én titkos álmom. 😊
IMYke2.0.0.0
Nos, srácok. Sajnos, el kell mennem.
Nagyon örültem, hogy ha csak rövid idõre is, de tudtam néhányotokkal "beszélgetni". Akikkel nem találkoztam, üdvözlöm, virtuálisan!
Remélem, hamarosan, telejs mellszélességgel tudok beköszönni hozzátok!
ÜDv a Moderátoroknak is! Hykao még mindig MOD?

<#integet2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem nem volt bundeszem. Most van hosszabb hajam, mert lusta voltam elmenni fodrászhoz, mostan meg már be lehet kötni, így megszoktam. A munkahelyemen is lazák, így lehet, le se vágatom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szia!

Sajna, nem tudok maradni. Lentebb írtam, hogy átmeneti lehetõséget kaptam egy számtechterembõl.
Ha minden rendben lesz, akkor 1-2 hónap és rendbe jövök anygailag, osztan lesz itten hadd-el-hadd: jövök otthonról, nettel 😊))

takysoft
Hali, üdv újra közöttünk. tõbbé ne tûnj el!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

uv
bundesliga háré, csak elõl is hosszú <#idiota> mi legalább vettük a fáradtságot, hogy rákenjünk egy kiló zselét és betupírozzuk. egy hétig hozzá sem kelletnyúlni, csak ha nagyon viszketett...

IMYke2.0.0.0
Mármint: a Bon Jovi frizurát majmolókon. A zenével gond nem volt, bár nekem már akkoriban is a gépzene jött be 😊

IMYke2.0.0.0
Hogy hiányoznak a parázs kis dialógusok...!
Hát, ah másért nem is, azokért érdemes lesz úgy látom néhány régi oldalra felnéznem, ha tudok.
ibrik nagyon jól teszi, ossza csak a nyúbíkat, gondolom, meg is érdemlik - sajna, a valóságban is ez az új generáció simán megkaphatja a "de" elõtagot... az utcákon amit látok az bõven elég egy lenézõ mosolyra.
Amitõl leginkább falnak megyek ezek az emo-sok. Hát azok készek! Úristen!
A mi idõnkben a bonjovisokon röhögtem ennyit.

PetruZ
Á, dehogy akarlak én elkeseríteni most, hogy újra on vagy: ahogy IRL, úgy a magyarítások világában is ugyanolyan a helyzet. 😉 Az MP-re már hónapok óta nem járok, az ottani fórumok ugyanúgy tele vannak a hazai "scene" newborn Anettkáival, meg kordonozóival, talán csak a hülyék és agyatlanok száma nõtt meg érezhetõen a sávszél emeléssel. 😄 Itt is minden héten felbukkan egy-kettõ belõlük, de az ilyeneken már csak nevetek, túl vagyok azon az állapoton, hogy idegeljem magam, vagy szomorkodjak miattuk. 😊 Fõleg ibrik szokta kiosztani õket, de sztem már õ is unja... 😉
IMYke2.0.0.0
Ma délután jött meg.

IMYke2.0.0.0
Megkaptam a hivatalos forrásanyagot. Tehát nem kell buherálni semmit. 555000 karakter.

IMYke2.0.0.0
Hát igen. Ezt kell(ett) megszokni.

uv
De jó, hogy szóltál, akkor NagyG-t lelövöm róla. Éppen ma mondta, hogy nekiáll. Neked meg sok sikert hozzá!

IMYke2.0.0.0
töjte = töltsd le = apa, töltsd le nekem az aktuális játékok warez változatát a netrõl, de izibe! 😊)))))))))))))

uv
azért elkeseredni nem kell, egyszerûen mennek a dolgok a maguk útján

IMYke2.0.0.0
Ja, képzeljétek - dicsekszem! - : Runaway 2 hivatalos honosítást csinálok. EVM-es lesz, bele lesz építve állítólag a játékba.

uv
Bál az van vele itthon is <#nyes> mióta megtanult kimondani hogy apa azóta egész nap ezt kiabálja + felhív ismeretleneket telefonon és csinálja nekem a számlát, a telefonba meg kiabál hogy "töjte", de marhán nem tudjuk, hogy mit jelent

IMYke2.0.0.0
Szia PetruZ!

Hát, akkor kissé elkeseredek most. Azt hittem, azzal, hogy Anettka felment az ûrbe, felhordták a kordont a Kossuth-térre, már semmi sem tudja elrontani a kedvem... Tévedtem.
Hát, akkor, úgy látszik, még net nélkül is termékenynek nevezhetem magam, az elmúlt 7 hónap alatt elkészült 4 teljes magyarítással...

IMYke2.0.0.0
Egyem a szívét kis aranyos! Hát, lassan ovi bálba kell kísérned 😊))) Újfent gratulálok a gyönyörûhöz! <#integet2>

PetruZ
Szerintem semmi sem változott, amióta eltûntél. Amint megjelenik valami, azonnal ráugrik 2-3 csapat, plusz alakul még egy, ami az utóbbi 5 év összes játékát újra le akarja fordítani, majd minden leáll és a csapatok eltûnnek az éterben. 😊 Szinte gyakorlatilag csak a megbízhatóbb húzónevekben lehet bízni, akik lassan, de biztosan elkészülnek a vállalt dolgaikkal.
uv
nekem 1.6-os, de amíg meg nem döglik és rá nem kényszerülök addig én sem költök rá. inkább a Pocokra (kicsit megnõtt míg odavoltál)

Gyocsika
A Stalkert azt igen készitik!
A Carbon magyarul jelent meg!

kirol
Paradise -al mi lett végülis?

IMYke2.0.0.0
Maximalista vagyok. És a magyarításaimat fel kell tölteni valahogy 😊
A warez cuccokról, sorozatokról ne is beszéljünk 😊)))

IMYke2.0.0.0
Kérdés: Gondolom, még mindig az aktuális sztárjátékokra ugranak a frissiben megalakuló fordító csapatok... Vagy már más a trendi?
Milyen nagy projektek vannak készülõben?

Láttam a STALKER-t a MediaMarkt-ban. Gondolom, már rá is ugrott(ak) valaki(k).
Ahogy gondolom az aktuális Need For Speed Carbon se úszta meg.
Mik vannak még?

kirol
Hát akkor, meg alapból is felesleges olyan gyors net, mert drága is, meg minek olyan gyors. Még ki se találod mit akarsz meglátni a monitoron, de az már ott lesz a 10 MB-el.

IMYke2.0.0.0
Kivárom.
Gondolom, egy CD-nyi lesz az anyag.

IMYke2.0.0.0
Jajj, annyi mindent írnék, kérdeznék!!! A fenébe, átkozott internet 😊)))

uv
Egy kezdetleges már fent van, 6 kaszt, meg négy-öt npc dumáit tartalmazza, nagyobb frissítés kb. 2-3 hét múlva várható, de valszeg akkor sem lesz még 100% a cucc.

IMYke2.0.0.0
Szia!

Nem, itthon maradtam, külföldre a transzplantációs lista miatt nem mehetek. Ott ugyanis nem kapnék új vesét. Itthon pedig sorba várok.
UPC itt Pécsett kapható. 13900 Ft/hó. 10Mbit.
Csak még rendbe kell hozzam magam anyagilag. Albérlet se olcsó, ruházat is lekopott.
A PC-m is haldoklik. Még mindig a régi XP 1700+-os van.

IMYke2.0.0.0
Diablo 2... Király! Még a múlt hónapban is kijátszottam. Amióta létezik, ha nem nyomtam le Single Playerben 20x, akkor egyszer sem, a koliból anno pedig sokat nyomtam külföldiekkel neten is.
Örülök, hogy egy ilyen nívós hack'n'slash is minõségi szinkront kap, Tõletek! Várom, s remélem, mikor elkészül, le is tudom tölteni.

kirol
Halihó!
Grat az új munkádhoz. Külföldre mentél, vagy mégis maradtál itthon?
Bár gondolom elõbbi, mert csak ott futhana UPC Xtreme -re, bár a UPS meg nem tudom van e máshol.

uv
Gyõr még mindig, igaz a színházban most áll a bál (mint a vidéki színházak többségében). Szinkron: jelenleg még a Diablo2-n fekszünk, de közben valszeg beesik egy Dune2000 és egy Penumbra is.

IMYke2.0.0.0
Héééé! Na végre!
Kezdek dógozgatni, talán, ha már elég stabil leszek anyagilag, akkor bejátszik egy UPC Xtreme csomag, de ne kiabáljuk még el...
Ja, sebaj, majd reggelek egyet, amikor lesz netem.

Veled mi van? Gyõr még mindig? Szinkronok? Milyen projektek vannak készülõben? Hét hónapja semmit sem tudok a virtuális világról.

uv
Haligali hejjjjjjjj!

Mi a pálya manapság?

A V.I.P.-ed szerintem nincs már meg <#wilting> Mióta csak smsben lehet regelni azóta nekem sincs - megszûnt a színházi támogatás. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Ja, és ezúton kérek bocsánatot azért, hogy nem tudtam illetve tudok segíteni a The Longest Journey életrekeltésében.
Azt hiszem, Magyarítás Portálon olvastam arról, hogy készítgeti a régi TLJ-s csapatunk.