58389
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#38535 Ha sírni akarsz (a röhögéstől, a a szenvedéstől): tirexi.hu és a kapcsolódó Youtube csatornája (na, az, ami tuti kivágja a biztosítékot).
-
#38534 alárni a saját hsz-ed?
Ez nem email könyörgöm! -
Baker1 #38533 Megnyugtató, hogy van, aki überel. Egyébként ki a tököm az a Tirexi?
- Baker. -
#38532 Ne lobogtasd előttem a vörös posztót :)))
Mióta Tirexi leanyázta a teljes SG.hu közösséget, számomra nem ember - sőt. -
HJ #38531 Fejpénz? Áááá... ennél sokkal jobbat tudok :)
Vedd meg a MW2 magyarítást tőle és utána dobd fel valahova torrentre meg valami tárhelyre bárkinek letölthetőre :)
500-at megér neked Baker bosszantása? :D :D :D -
mester1987 #38530 Fejpénzt Bakkerért :D -
#38529 Ennek a névnek a hallatán még Imykéből is kibújik az ördög, pedig aztán ő nem olyan, hogy másokat csak úgy ismeretlenül lenéz. -
#38528 Baker te egyre inkabb emlekeztetsz egy Tirexi nevu emberre :) -
#38527 Dolgozunk rajta. -
#38526 :))) -
#38525 Látom. Próba újra. -
#38524 LÁZADOK UTÁLOK MINDENT! -
#38523 Amíg itt rontod a levegőt, addig senki nem örül. -
#38522 Na, ez már jobban hangzik, mint baker nyökögése. -
Rusy #38521 Az MW 2 fordítása engem egyáltalán nem érdekel, ha valaha kész lesz a hitman meg fogom köszönni, mert van benne szöveg bőven és szívesen látnám magyarul.
Ellenben Tehasut-nak szeretném megköszönni a A New Beginning fordítását, mert nagyon jó így a játék és részemről bár a két stílusnak semmi köze egymáshoz, de sokkal értékesebb egy COD fordításnál, persze nem szeretném lekicsinyíteni baker több éves munkáját -
#38520 Te a primitív stílusoddal mindenféle örömöt elhomályosítasz. -
Baker1 #38519 Na ő speciel nem örül. -
#38518 pénzéhes, hányadék banda -
#38517 Annak, mint minden magyarításnak, mindenki örül.
Csak konkrétan a stílusoddal van gond, meg azzal, amit a magyarítás scene-nel teszel hosszútávon. -
Baker1 #38516 Inkább közösen kellene örülni annak, hogy sok év után végre elkészült a várva-várt Call of Duty Modern Warfare 2 magyarítása! -
#38515 Stílus! Delhammer. -
Rusy #38513 A Hitman Absolution-t én is 66%-os kedvezménnyel 15 euróért vettem 48 órás akcióban és gondolom rohadt sok fogyott belőle talán a magyarítás miatt? Időközben kiadtátok volna azt is?
Tudom hogy nem nagyon szoktál válaszolni a feltett kérdésekre, de azzal hogy állsz? Mert lassan eltelt megint 1 hónap, de gondolom ez is majd évekbe telik ha egyáltalán kész lesz... -
#38512 Az jó, én most kezdtem el, és elég nehéz így. -
#38511 Valami készülget :) -
#38510 Köszönöm, sajnálom, hogy nincs. -
#38509 Szia bogyoka! :)
A játék motorja támogatná a honosítás elkészültét, de tudtommal, nem készült el a fordítás a játékhoz.
Más, a témában esetleg érintett játékosok helyesbítését szívesen venném a témában. -
#38508 SZia IMYke2.0.0.0!
Te megtudnád nekem mondani, hogy Sherlock Holmes versus Jack the Ripper-hez van magyarosítás? Mert a magyaritások portálon néztem, ott be van pipálva, hogy készült, de nem tudom hol lehet letölteni, nem találom.
Tudsz valamit mondani nekem?:) -
#38507 Mikor hagyod abba ezt a fellengzést? -
Baker1 #38506 Igen, mivel januárra volt beharangozva a magyarítás megjelenése... Egyéb kérdés Mr .:i2k:.? -
#38505 S írod ezt február végén... ráadásul, a magyarítást most adtátok ki...
Ne erőltesd, mert csak belebonyolódsz... -
Baker1 #38504 Okok :D -
#38503 Természetes folyamat, hogy ha egy digitális / dobozos / indie terjesztőnél akció van, akkor adott terméknek (bundle-nek) fellendül a forgalma.
A hétvégén akcióban volt a CoD (és nem csak a BO2) - még szép, hogy többen vették, mint amúgy. -
#38502 Összevissza beszél ez a Baker arc és sosem válaszol a feltett kérdésekre. Kár belé a szó. -
Baker1 #38501 Sure...Ti első kézből tudjátok. Tényleg, miféle magyarításról is beszélünk? -
#38500 Teljesen egyetértünk. -
#38499 Szerintem csak akciós volt a Modern Warfare 2 Steam-en és azért nőtt meg a vásárlók száma.
A magyarításnak ehhez semmi köze... -
#38498 Mennyire hiteles ez az információ? Csak mert kétlem, hogy bármelyik kiadó ilyen információt kiszolgáltatna bárkinek. -
Baker1 #38497 Jó hír: a megszokottnál több eredeti Modern Warfare 2 talált gazdára az elmúlt hónapban! Talán a magyarítás miatt? -
Baker1 #38496 Natürlich Herr Hauptmann! Tess :D -
mester1987 #38495 Ez már nekem unalmas, pedig alig nézek be ide, főleg a Portálra.
De ha van vesztegetni ideje Bakernek, hogy jobban lejárassa magát, hát én nem állok útjába. Bár lehet, hogy már jobban nem is tudja már magát, főleg ezzel a 4 éves projektjével.