Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak valójában ez is karakterlimitesen fordít. Így ha hosszabban írsz be, akkor nem mûködik. Sõt nem is szól, h azt nem tudta javítani...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
én anno hülyeségbõl átírogattam a textúráin a feliratokat (xnview+paint rulez XD)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valaki nem akar segítenia Shogun totol war warlord edition magyarításásban?
Mivel a sima verzióhoz van magyarítás, azt át birom rakni ebbe, és így csak keveset kell fordítani.
szerintem kb 100 mondat. Na?
Ha egy játékban megjelenik a rövid változatuk, akkor még csak nem is mentegetõzöm miattuk.
Mondjuk problémát jelenthetnek azok a játékok, ahol a nagy Á és É betûkkel van probléma - de még ebben az esetben sem mindig foglalkozom vele, inkább átfogalmazom a szöveget, hogy pl. ne ezekkel a betûkkel kezdõdjön egy mondat.
Ez utóbbi tanács olyanoknak is szól, akik olyan játékot szeretnének magyarítani, mint pl. Darkest of Days...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Az úriember rendkívül türelmes ember lehet. Eddig csak 35 levelet tartalmaz a GMail fiókom a levelezésünkkel kapcsolatban... <#nyes>#nyes>
A program, amit ma küldött, már az v1.02 Beta nevet viseli.
A levelezés során küldött eddig 3 programot és egy debuggert is. Én küldtem neki screenshotokat, az elkészült magyarításból is - a FONT editáláshoz.
Utóbbira nem lesz szükség, mert UTF8 és UltraEdit megoldotta a gondot.
Csak hosszú "õ,û" és "Õ,Û" nem lesz a játékban, csak rövid változataik.
================
Már reggel kaptam egy e-mailt a brazil honosítási projekt programozójától, benne egy béta állapotú programjával, amit a munkahelyi gépen le is tudtam tesztelni az oda feltelepített Protoytpe állományain <élõben tesztelni a VGA hiánya miatt nem tudtam>élõben tesztelni a VGA hiánya miatt nem tudtam>...
...de élesben otthon, és most itt, a könyvtári gépen sikerült!
ÍME AZ EREDMÉNY: KLIKK IDE!
Nem tudok elég hálás lenni Jenner-nek, aki nélkül mindez egyáltalán nem valósulhatott volna meg! S éppúgy Szeszmesternek, aki a kapcsolatfelvételben közvetített, és felhívta a figyelmemet a lehetõségre, és a rendelkezésemre bocsátotta az eszközöket is.
Wolfenstein befejezése után
every damn day
gamecopyworld, gameburnworld, stb..
de a hackelési tippeket tényleg ne itt kérd... nincs a játéknak valami topicja?
every damn day
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
honnan....??
ez volt az elsõ tényleges.
na azóta persze közel 6 év alatt készült pár. de jó, hogy ezt is befejeztük😊
every damn day
Életed elsõ fordítása? <#confused>#confused>
közel 9 éves hosszadalmas fordítgatás, sok vezetõváltás és csapatátszervezés után, de végre készen van a Deus Ex magyarítás
Összeszedtünk, kijavítottunk mindent, ami volt. Az utóbbi idõkben Bird volt, aki kezébe vette a dolgokat, én inkább amolyan ingame tesztelést végeztem😄
Na de a lényeg a lényeg: EZ a magyarítás hibamentes, NEM HEX editorban készült, nem fog kifagyni, és minõségileg is remek😄 (legalábbis én bátran adom mellé a nevem😄)
Ez volt amúgy életem elsõ fordítása. Örülök, hogy végre elkészült.
Jó játékot mindenkinek
Deus Ex magyarítás
Mirror #2
Mirror #3
Mirror #4
Mirror #5 (moddb.com-ra regelni kell, és belépni, csak utána mûködik)
nem a windows-ét.
Bemész a Programok eltávolítása pontba, uninstalálod, törlöd a mappáját is utána
aztán pedig szépen újratelepíted.
Nincs meg a CD... ha nem rendelkezel a játékkal, akkor ne itt keress megoldást. "vásárold" meg újra.
Vagy (XP-nél):
Start - Beállítások - Vezérlõpult - Programok telepítése és törlése - kiválasztod a játékot és elindul a letelepítése
A reinstallnál akkor minden visszaáll, de ugye nem kell cédé, mer az már nincs meg😞
every damn day
Vagy most a játékban reinstall, vagy hol?
Várjá, a reinstall az nem az a izé, hogy törlõdik? <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>Bocs, nemnagyon vagyok otthon a játékokban
every damn day
Mire talál egy embert, aki annyira ismeri a játék szerkezetét, hogy el tudja mondani, hogyan lehet a magyarítást/patchet reinstall nélkül gyorsan eltávolítani....
addigra nyolcszor újrarakja a játékot..
minden játéknál mûködik XD
every damn day
ha NEM teszed fel a magyarítást, akkor mûködik a játék? rendesen?
Egyéb....
azt megértem, hogy nem szeretsz olvasni... minek is..
de ha már gondod van... legalább utána olvasnád el a magyarításhoz mellékelt leírást...
mert a sok Tovább-Tovább-Befejezés gombnyomogatás között volt ám az is...
Idézem:
"A sikeres telepítés feltételei:
----------------------------------
1, Feltelepített Rise of Nations játék
2, A kiegészítõ lemez patchelt állapota.
A verziószám: 02.03.11.0302 (másnéven Patch 4)
A NEM FRISSÍTETT JÁTÉKRA VALÓ TELEPÍTÉSNÉL NEM GARANTÁLHATOM A MEGFELELÕ MÜKÖDÉST."
Ez csak 1 a leírásban található sok sok érdekfeszítõ, és hasznos dolog közül.
szóval ismételtem felteszem a két kérdésem:
-megfelelõ verzióra patcheltél?
-és ha igen, de a hiba fenn áll, akkor próbáltad a játékot magyarítás NÉLKÜL is? úgy okoz hibát?
kérlek OLVASS!, értelmezz és válaszolj.
De azért érdemes mindig elolvasni a telepítõk szövegeit. Sokszor elég komoly idegeskedéstõl tudod megmenteni így magad...
every damn day
-magyarítás nélkül megy a játék? (mert ha úgy sem, akkor directx, driveres, stb telepítés, vagy crackel van gond, ilyesmi. ha úgy megy, akkor hibás a magyarítás, vagy rosszul tetted fel.)
-a magyarításban írnak valamit arról, hogy hányas verzióhoz készült? ha igen, akkor azt a patchet szerezd be. ha nem írnak semmit, akkor próbáld ki a legfrissebbel, és az az alapverzióval.
Rise of Nationshoz kerestem magyarítás a magyarositasok.hu-n, de mikor felraktam, még a menü megy, de a játéknál már bezáródik és valami game ex...valami data. Már többedszerre fordul elõ... Mit tudok tenni?
every damn day
Sorjában.
Azért írtam be a múlt héten, hogy még türelem légyszi, jövõ héten egy kisebb bajnokság, utána mehet minden, de több idõ megy el mindenre, mint gondoltam. Otthon be sem kapcsolom a gépet, melóból írni meg nem életbiztosítás. :-)
Taky: október 5. után , s köszi.
Thug: gratulálok, nekem semmit nem sikerült találnom, de kíváncsi leszek majd rá az említett idõpont után. :-)
Mester, HJ: én megnéztem, s beszéltünk róla, de az a pack szerintem már túl, túl. A szereplõk arcai nem lettek szebbek, csak a feliratok, de szerintem messze van a hangulata az eredetitõl. Ennyi erõvel a Sirius pack (ha jól emlékszem), amit érdemes lenne kezelésbe venni, mert az az eredeti hangulatot hozza csak szebben, sokkal szebben.
Mind1, a javaslatod szerint fog készülni, azaz csak külön bármilyen textúrához betölthetõ szöveg, plusz az álom csomag a magyar erdeti textúrák, új hangok, zenék, betöltõképek.
Rock'n roll!
Kissé el vagyok havazva mostanság, de azért ha küldesz némi szöveget, mindenképp belefordítgatok, ahogy idõm engedi.
Amúgy köszönöm.
Birdhill Thug!
Pfffuu, tényleg, emlékszem már erre a file-ra, de a kódolással volt a bajom tényleg. Mi (volt) a megoldás?
VB-t meg tessék megnyerni, vagy lekaratékollak XD (nem fogadok el kifogásokat, h "eltörött a kezem" meg hasonlók)
mindkettõhöz sok sikert.