Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
de van. Thief 3-hoz írt TagEdit megeszi rendesen.

Csak valójában ez is karakterlimitesen fordít. Így ha hosszabban írsz be, akkor nem mûködik. Sõt nem is szól, h azt nem tudta javítani...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Nincs hozzá program - csak módszer.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tényleg nincs hozzá, pedig én évek óta úgy tudtam hogy van. Biztos van hozzá egy olyan program amivel le lehet magyarítani.

Evin
Én szorgosan szoktam gyûjtögetni, szóval van hozzá néhány program, de nem tudom, hogy 100%-osan megoldható-e. Meg a megjelenése óta nem igen nézegettem, hogy vannak e újabb programok.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

egyáltalán fordítható?

én anno hülyeségbõl átírogattam a textúráin a feliratokat (xnview+paint rulez XD)
takysoft
kép volt, de hát az nem sok😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evin
Én is csak pár képet láttam belõle az MP-n, de semmi mást.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Meglepne, ha létezne DeusEx 2 magyarítás (Deus Ex: Invisible War)...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sok helyen olvasom hogy keresik a deus ex 2 magyarítását, én úgy emlékszem mintha nekem lenne, ráadásul telepítõs, de lehet hogy rosszul tudom, majd otthon megnézem.

Valaki nem akar segítenia Shogun totol war warlord edition magyarításásban?
Mivel a sima verzióhoz van magyarítás, azt át birom rakni ebbe, és így csak keveset kell fordítani.
szerintem kb 100 mondat. Na?
ibrik
Én már rég nem foglalkozok a hosszú õ,û problémával.
Ha egy játékban megjelenik a rövid változatuk, akkor még csak nem is mentegetõzöm miattuk.
Mondjuk problémát jelenthetnek azok a játékok, ahol a nagy Á és É betûkkel van probléma - de még ebben az esetben sem mindig foglalkozom vele, inkább átfogalmazom a szöveget, hogy pl. ne ezekkel a betûkkel kezdõdjön egy mondat.
Ez utóbbi tanács olyanoknak is szól, akik olyan játékot szeretnének magyarítani, mint pl. Darkest of Days...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

"Csak hosszú "õ,û" és "Õ,Û" nem lesz a játékban"- ez a legkevesebb gond az a lényeg hogy tolhatjuk magyarul...és megint egy nagy köszönet neked..mi lenne velünk nélküled...<#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
<#buck>

Az úriember rendkívül türelmes ember lehet. Eddig csak 35 levelet tartalmaz a GMail fiókom a levelezésünkkel kapcsolatban... <#nyes>
A program, amit ma küldött, már az v1.02 Beta nevet viseli.
A levelezés során küldött eddig 3 programot és egy debuggert is. Én küldtem neki screenshotokat, az elkészült magyarításból is - a FONT editáláshoz.
Utóbbira nem lesz szükség, mert UTF8 és UltraEdit megoldotta a gondot.
Csak hosszú "õ,û" és "Õ,Û" nem lesz a játékban, csak rövid változataik.

Húúú de faxa...<#eljen><#eljen><#worship><#worship>

IMYke2.0.0.0
PROTOTYPE
================

Már reggel kaptam egy e-mailt a brazil honosítási projekt programozójától, benne egy béta állapotú programjával, amit a munkahelyi gépen le is tudtam tesztelni az oda feltelepített Protoytpe állományain <élõben tesztelni a VGA hiánya miatt nem tudtam>...
...de élesben otthon, és most itt, a könyvtári gépen sikerült!

ÍME AZ EREDMÉNY: KLIKK IDE!

Nem tudok elég hálás lenni Jenner-nek, aki nélkül mindez egyáltalán nem valósulhatott volna meg! S éppúgy Szeszmesternek, aki a kapcsolatfelvételben közvetített, és felhívta a figyelmemet a lehetõségre, és a rendelkezésemre bocsátotta az eszközöket is.

Wolfenstein befejezése után , fordításban párhuzamosan megy a SR2 befejezése mellé.

grebber
Bárcsak az Invisible War-hoz készükne 😄

Next PC upgrade: 2022

Van de nem nagyon frissül

every damn day

takysoft
varázsszó: "crack"
gamecopyworld, gameburnworld, stb..

de a hackelési tippeket tényleg ne itt kérd... nincs a játéknak valami topicja?

Segítsetek!!!

every damn day

balee4
Ott is gratuláltam.😊 Duplán megérdemlitek a hálálkodást.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

takysoft
köszönöm, de a gratulációkat inkább ide, köszönöm szépen😊

balee4
Ezt kötelezõ lenne megvenni, talán majd 1x beszerzem a gyûjteményembe ezt is.😊 Grat a fordításhoz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

takysoft
innét pélául.

vagy meg is lehet venni, de max ebayrõl max

Nagyon szépen köszönjük a sok évi fáradozásaidat,de elöbbmeg kellene szereznem eme gamet....A 2 meg van de ez....
honnan....??

takysoft
hát elõtte volt egy kis minijáték, de az nem publikus. meg egy commodore-os, de az se publikus. meg azok ilyen pár sorosak voltak csak.

ez volt az elsõ tényleges.

na azóta persze közel 6 év alatt készült pár. de jó, hogy ezt is befejeztük😊

Segítsetek, mer feltettem a pecset is, de kéri a lemezt az meg nincsen(...) Az asztalon volt a parancsikonja, azt töröltem, de semmi. Még mit kell tennem h mennyen?

every damn day

IMYke2.0.0.0
Gratulálok!
Életed elsõ fordítása? <#confused>

takysoft
Apróság.
közel 9 éves hosszadalmas fordítgatás, sok vezetõváltás és csapatátszervezés után, de végre készen van a Deus Ex magyarítás

Összeszedtünk, kijavítottunk mindent, ami volt. Az utóbbi idõkben Bird volt, aki kezébe vette a dolgokat, én inkább amolyan ingame tesztelést végeztem😄

Na de a lényeg a lényeg: EZ a magyarítás hibamentes, NEM HEX editorban készült, nem fog kifagyni, és minõségileg is remek😄 (legalábbis én bátran adom mellé a nevem😄)

Ez volt amúgy életem elsõ fordítása. Örülök, hogy végre elkészült.

Jó játékot mindenkinek

Deus Ex magyarítás
Mirror #2
Mirror #3
Mirror #4
Mirror #5 (moddb.com-ra regelni kell, és belépni, csak utána mûködik)

takysoft
na... reinstall alatt a játék újratelepítését értettem
nem a windows-ét.

Bemész a Programok eltávolítása pontba, uninstalálod, törlöd a mappáját is utána
aztán pedig szépen újratelepíted.

Nincs meg a CD... ha nem rendelkezel a játékkal, akkor ne itt keress megoldást. "vásárold" meg újra.

IMYke2.0.0.0
Újratelepítéshez (legyen az program, vagy játék) mindig szükség van a forrásra (CD/DVD, letöltött program).

IMYke2.0.0.0
Alapesetben a játék - bármelyik Windows oprendszerrõl is van szó - létrehoz egy "Start menü" bejegyzést a játék indítási lehetõségeivel, és köztük a letelepítési lehetõség is.

Vagy (XP-nél):
Start - Beállítások - Vezérlõpult - Programok telepítése és törlése - kiválasztod a játékot és elindul a letelepítése

Jajólvan, figyelek. Namindegy. Csak mer szar a gépem, kiszokott kapcsolni.
A reinstallnál akkor minden visszaáll, de ugye nem kell cédé, mer az már nincs meg😞

every damn day

Reinstallal visszaáll az angol szövegre?
Vagy most a játékban reinstall, vagy hol?
Várjá, a reinstall az nem az a izé, hogy törlõdik? <#fejvakaras><#nemtudom>Bocs, nemnagyon vagyok otthon a játékokban

every damn day

takysoft
nem gonoszkodni akarok. csak gondolj bele.
Mire talál egy embert, aki annyira ismeri a játék szerkezetét, hogy el tudja mondani, hogyan lehet a magyarítást/patchet reinstall nélkül gyorsan eltávolítani....

addigra nyolcszor újrarakja a játékot..

IMYke2.0.0.0
Gonoszka 😊

takysoft
hm.. például reinstall?
minden játéknál mûködik XD

Hogyan tudom visszaállítani az eredetire?

every damn day

takysoft
én úgy értelmeztem, h nem az "elindul" résszel van gondja...

takysoft
kicsit érthetetlenül magyarázol. és nem próbálod megérteni, amit kérdeztem..

ha NEM teszed fel a magyarítást, akkor mûködik a játék? rendesen?

Egyéb....
azt megértem, hogy nem szeretsz olvasni... minek is..
de ha már gondod van... legalább utána olvasnád el a magyarításhoz mellékelt leírást...

mert a sok Tovább-Tovább-Befejezés gombnyomogatás között volt ám az is...

Idézem:

"A sikeres telepítés feltételei:
----------------------------------

1, Feltelepített Rise of Nations játék
2, A kiegészítõ lemez patchelt állapota.
A verziószám: 02.03.11.0302 (másnéven Patch 4)

A NEM FRISSÍTETT JÁTÉKRA VALÓ TELEPÍTÉSNÉL NEM GARANTÁLHATOM A MEGFELELÕ MÜKÖDÉST."

Ez csak 1 a leírásban található sok sok érdekfeszítõ, és hasznos dolog közül.

szóval ismételtem felteszem a két kérdésem:
-megfelelõ verzióra patcheltél?
-és ha igen, de a hiba fenn áll, akkor próbáltad a játékot magyarítás NÉLKÜL is? úgy okoz hibát?

kérlek OLVASS!, értelmezz és válaszolj.

IMYke2.0.0.0
Akkor nincs baj.
De azért érdemes mindig elolvasni a telepítõk szövegeit. Sokszor elég komoly idegeskedéstõl tudod megmenteni így magad...

Hogyh magyarítás nélkül megy-e? Én olyat töltöttem le, amin csak Továbbra kell klikelni, és magától felrakta. Többet nem tudok. Leírás meg nem nagyon volt, de mindenesetre elindul...

every damn day

takysoft
a játékot nem ismerem, de ilyenkor minden érdemes megfigyelni 2 dolgot:
-magyarítás nélkül megy a játék? (mert ha úgy sem, akkor directx, driveres, stb telepítés, vagy crackel van gond, ilyesmi. ha úgy megy, akkor hibás a magyarítás, vagy rosszul tetted fel.)

-a magyarításban írnak valamit arról, hogy hányas verzióhoz készült? ha igen, akkor azt a patchet szerezd be. ha nem írnak semmit, akkor próbáld ki a legfrissebbel, és az az alapverzióval.

szejasztok
Rise of Nationshoz kerestem magyarítás a magyarositasok.hu-n, de mikor felraktam, még a menü megy, de a játéknál már bezáródik és valami game ex...valami data. Már többedszerre fordul elõ... Mit tudok tenni?

every damn day

SzlaukoLac
Huhhh! Sziasztok!

Sorjában.
Azért írtam be a múlt héten, hogy még türelem légyszi, jövõ héten egy kisebb bajnokság, utána mehet minden, de több idõ megy el mindenre, mint gondoltam. Otthon be sem kapcsolom a gépet, melóból írni meg nem életbiztosítás. :-)

Taky: október 5. után , s köszi.

Thug: gratulálok, nekem semmit nem sikerült találnom, de kíváncsi leszek majd rá az említett idõpont után. :-)

Mester, HJ: én megnéztem, s beszéltünk róla, de az a pack szerintem már túl, túl. A szereplõk arcai nem lettek szebbek, csak a feliratok, de szerintem messze van a hangulata az eredetitõl. Ennyi erõvel a Sirius pack (ha jól emlékszem), amit érdemes lenne kezelésbe venni, mert az az eredeti hangulatot hozza csak szebben, sokkal szebben.
Mind1, a javaslatod szerint fog készülni, azaz csak külön bármilyen textúrához betölthetõ szöveg, plusz az álom csomag a magyar erdeti textúrák, új hangok, zenék, betöltõképek.

Rock'n roll!

Birdhill Thug
Lõttem hozzá speckó progit anno, azzal ki lehet csomagolni a játék szövegeit. :-)

takysoft
ja a második sort már nem HJ-nak írtam😄

takysoft
Ha jól emlékszem Laci barátom véleményére, akkor õ nem kedvelte azt a packot különösebben.

Kissé el vagyok havazva mostanság, de azért ha küldesz némi szöveget, mindenképp belefordítgatok, ahogy idõm engedi.

De javaslom, hogy a HQ Textura packot írd át magyarra. OK, az nem az eredti textúra, de sokkal jobb minõség. Tudod beszéltünk errõl a packról régebben

SzlaukoLac
Takyyy! Hmm, üdvözlet. Most sorrendet kell tennem, aztán beszállhatsz, ahogy kedved tartotta ey-két hónapja! :-))))
Amúgy köszönöm.

Birdhill Thug!
Pfffuu, tényleg, emlékszem már erre a file-ra, de a kódolással volt a bajom tényleg. Mi (volt) a megoldás?

Birdhill Thug
A játék könyvtárában van egy language.txt nevû file, abban vannak benne kódolva a játék szövegei.

takysoft
tessék fordítani!
VB-t meg tessék megnyerni, vagy lekaratékollak XD (nem fogadok el kifogásokat, h "eltörött a kezem" meg hasonlók)

mindkettõhöz sok sikert.