Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://view/090709/Railroads_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Evin
Ezt most ne vedd biztosra, de mintha régen néztem volna a fájljait. Azt tudom, hogy valami vonatos volt, és a szövegek egy adatfájlban voltak, tehát szerkesztõ nélkül csak hexában volt fordítható.
Ha látnám a fõmenüjét, biztosabban tudnám.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok.Kinéztem egy játékot a Sid Meier's Railroads azt a vasútast.Megatláltam a Localization mappát és abban sikerült lefordítani a készítõk listáját(gyakorlásnak). De viszont nem találom a játék szövegállmoányát és a játék fõmenüjét sem.Tudna valaki segíteni hogy hol keressem?(le tudom irni a mappa neveket ha kell)

http://tesztgep.blogspot.co.at/

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
most az egyszer. Techland készíti, a saját Chrome motorjára.

ilyenekben ritkán vagyok otthon, de a Coj-t imádom nagyon. GDF-en meg alig vártam a Techlandos elõadást😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Hm, akkor tévedek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Call of Juarez folytatás: U3-engine

takysoft
pontosítok mivel a figura ismerõs, de a kép nem, (meg 1.0.0.0), így gondolom coj2. de az is chrome engine, csak újabb😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
hát ha az a call of juarez(márpedig annak nézem), akkor chrome (ha engine-re gondolsz)

ibrik
Unreal vagy Chrome?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

GeneralsHungary

Magyarítható... "õ" "û" még kérdéses

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

oké azért köszönöm szépen<#wink>
Evin
A 2008-hoz sincs, tehát valószínûleg ehhez sincs. Ahogy minden halászó vadászó játéknál.

szijasztok!
a hunting unlimited 2009-hez keresek magyarítás. tudna valaki segíteni?
elõre is köszi
köszönöm szépen a válaszodat.

IMYke2.0.0.0
Többször leírtam már, sok helyen.
Ez most a Magyarítások Portál egyik topikjából van (ott is leírtam vagy 3x):

"üzenet küldése | válasz | 2009.06.04. 15:06:01
.:i2k:.
LVL5
Elf
2753 hozzászólás
91.6%

Amint tudok, benézek

Az Area 51 honosítása kész. HEX-ben, azaz karakterlimitesen kellett fordítani, mert bár archívum kibontó van a játékhoz, de a kinyert szövegek akkor is binárisak és UNICODE-osak egyszerre, plusz, a játék nem használja õket MOD-ként, bárhová is másoljuk.

A helyzet az, hogy az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészete szponzorálni kezdte a játékot, így hivatalosan ingyenes lett - de ezzel egyidõben kapott egy v1.2-es Patch-et is.

A Patch miatt pedig nincs kedvem újra, az egész HEX-mizérián átmenni.

S mivel, feltételezem, hogy mindenki az ingyenes verzióvál nyomul (Fileplanet.com), ..."

takysoft
ahogy gondolod😊

IMYke2.0.0.0 ismételten (2008 okt.kérdeztem)én azt szeretném kérdezni, hogy az elkészült müveid közül az AREA 51 mikor lesz elérhetõ, mert a magyarítás portál nem igazán rakta fel azóta sem.
válaszodeat elõre is köszönöm.

Nem hiszem hogy a közeljövõben tudnék új gépet vásárolni, nem nagyon van munka, ami lett is volna beoffolt a gazdasági válság miatt.
+ kmk vagyok. 😊
Mivel most integrált 64 mb vkártyám van van egy pár játék ami nem indul el,vkártyára hivatkozva. pl thief 3 , true crime l.a. ilyesmik.
Az lenne a célom hogy ezek elinduljanak, meg több játékkal bírjak játszani.

Nem tudom hogy Geforce 4-5 vagy Ati 9800 milyen lenne, lehet hogy nincs is nagy különbség a mostani integrált vkártyám között, és akkor felesleges vennem.
takysoft
okosok persze leszólják majd, mert asRock nem nagy márka, de nekem sose volt gondol vele(én pl Asus-okat utálom). de legalább nForce-os, ami jó pont😊
Athlon se egy Core2Duo, de olcsó, és mindenre elég.
memóriából is lehet dualchanell-el játszani(2x1gb modul párban), de akkor bukott a bõvíthetõség.. vagy nézel olyan alaplapot, amin 4 slot vagy.
vagy eleve 4 gigát veszél, de az megint extra pénz😄

szinte heti jelleggel szerelgetek gépeket ismerõsöknek, és mindig a pénz a fõ faktor... manapság sokszor még videoártya se kell senkinek..(az az integrált Gefo 7025-es nem is olyan gyenge ám😄)

takysoft
AsRock N68-S alaplap - 9935 Ft
(olcsó, tökéletes)
AMD Athlon X2 64 5400+ processzor - 14855 Ft
(tudom, kicsit drága, de ez kell. sempron, celeron gyengék sajna. ezen fut minden rendesen)
2GB Kingmax DDR2 800mhz memória - 6135 Ft
(1 modul, így késõbb bõvíthetõ igény szerint)

házad gondolom van, a táp is valószínûleg elég lesz. dvd-íród is bele fog menni(még van az alaplapokon IDE csatlakozó is, ha nem satás a géped), vinyó is belemegy, bár abból érdemes lehet nézni egy újat, ha kicsi, vagy IDE-s(Sata II gyorsabb azért)

320GB Samsung SataII (16mb cache) - 11220 Ft

Arról nem is beszélve, h az AGP-s Ati 3650 legalább 17 ezer ft, a
PCI-e Ati 3650-es pedig csak 10870 Ft

tudom, h 40-50-60 ezer forint(attól függõen, mit használható a gépedbõl) kicsit soknak tûnik, de ezen akár Crysis-ozhatsz is😄 (na azért nem max beállításokkal, de szépen elfutna)

gondolkodj rajta😊

takysoft
ebbe? szerintem nem érdemes olyat venni.

hogy ezen mi fut el, ahhoz tudnom kéne, h pontosan milyen a videokarid most.
Thief 3, Deus Ex 2 esélyesek(ugyanaz a motorjuk is asszem)
Neverwinter 2 esélytelen, de az a géped miatt amúgy is az lenne. 2.8 ghz meg 512 ram bõven nem elég neki.

Arról nem is beszélve, hogy.. bár gyorsabb lenne a géped, de nem elég, hogy kihajtsa azt a kártyát. 4x-es az AGP-d is, meg muszáj lenne ramot is venned, mert legalább 1 giga mindenképp kell azokhoz a játékokhoz.

Javaslat: keress nyári melót, vegyél új gépet. 60-70 ezerbõl 64 bites, 2 magos, gyors, megbízható gépet összerakok neked.

ez a gép már úgyse nagyon lesz lesz használható játékra, szerintem erre már ne költs feleslegesen. még ha PCI-e-s géped lenne azt mondanám, vágj bele, mert az jó lesz az új gépbe is.. de így...

ha nagyon videokari kell, és nagyon nincs rá, nézz körül, hátha használtan kapnál valami Gefo 4-5 vagy Ati 9800-szerû karit. azok passzolnának abba szépen, és talán fillérekért megkapod. lassabb azokkal se lenne. (bár ram akkor is kéne még szerintem)

Jó, irtam egy privátot, megnyomom a backspacet, és visszamegy az sg bejelentkezésre, aztán a privát üzenet meg off. Most meg kezdhetném elölrõl.
Idumnak írtam valamit, de már nem írom le mégegyszer, írj az e-mailomra: [email protected]

Van egy ilyen gépem:
Alaplap neve:

Fujitsu siemens d1561

alaplapi lapkészlet: intel springdale -g i865g

alaplap verzió: s26361 -d1561

rendszer bõvitõhelyek: agp /tipus: agp 4x/ adatbusz szélessége: 32 bit/ hosszú

pci: ugyanez

intel pentium 4 2800 mhz.
512 memória

Asus HD3650 512 mb tervezek venni.

És szerintetek ezen konfigon ilyen játékok játékok elmennének: Thief 3, deus ex 2, newerwinter night 2, ilyesmik.?
Jelenleg integrált 64 mb vkártyám van, és azért akarok venni egy ilyen vkarit, hogy olyan játékok is elinduljanak amik a mostani vkartya miatt nem. De hogyha lassúak lennének, akkor nyilván felesleges lenne vennem vk-t.
RaveAir
Ez egész jó kis játéknak tûnik!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Fordítsd a Cogs c. játékot.

De hát azzal is iylem betûket meg összevissza számokat kapok :S

Ok kösz ha pazarlom az idõtöket akor bocs de... midn 1 hagyjuk majd jövök ha gond van 😄 Készüljeteeek! 😄

takysoft
tõlem amgyaríthatod, de amihez már van fordítás azt minek...
csak a saját idõd pazarlod vele, meg a miénket is ha már itt tartunk XD

+1 tanács... ne hex editorban fordíts, ha a legkisebb esélyed is van, h mással is menne😊

ok köszi!

A,úgy már fordítotram pár programot ahhoz értek, de az NFS-hez nem találtam jó programot.

RaveAir
Ha esetleg mégis újra szeretnéd fordítani, akkor írj egy levelet a fordítóknak (a Gamehunteres srácoknak), és szerintem õk megmondják neked, hogy mivel csinálták.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

akkor mondjuk egy egyzserûbb programmal ahhoz mlyen szerkesztõt ajánlotok?

IMYke2.0.0.0
Ha magyarítani szeretnél, akkor kezd egyszerûbb dologgal!

Jóó de én magyarítani szeretnék!!
Légyszi egy programot ami nem a WinHex 11.7 és nem WinHex * ( valami )

IMYke2.0.0.0
Akkor magadnak és az ismerõseidnek: NFS Underground 2 HUN

Vagy egy programmot aminen nem furcsa dolgok jönnek ki betûk helyén

De én magamnak szeretnék meg ismerõsöknek 😄

Szerintem ahhoz a GameHunter team már csinált.
Sziasztok!

Az NFS UG2-höz szeretnék magyarítást gyártani, de nem tudom megnyitni a .bin fájlt semmivel. WinHex 11.7-el sem. De azzal igen csak krix krax betûket kapo :S Légyszi segítsetek

Evin
Az csak teszt volt. Azért adtam azt, mert azt már ismered. Csak ennyi miatt nincs értelme frissíteni a telepítõt. Majd a következõ kiadásokban/frissítésekben lesznek javítva a gombok.

No de a Riddick-ben javítottál valamit abban amit elküldtél nekem...<#fejvakaras><#worship>

Evin
Persze, ezt tudom. Egyelõre nincs olyan telepítõm, amiben ez javítva van.
De ha Riddick-bõl gyári verziód lett volna, abban sem akadtál volna ott meg.

Az X-men telepítö is olyan mint a Riddick(volt!), nem látszódnak a gombok...de azért felmegy..tudod a rutin....<#hehe><#worship>

nagykispeter
Nincs mit!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

takysoft
holnap leszek csak otthon, elküldhetem, ami megvan, de szerintem kb ugyanaz, ami neked is kész van már.
majd egyeztetünk.

ibrik
Én minden további nélkül váltottam a Win7Beta-ra az asztali gépemen.
Amikor kijött az RC, elõbb a kisebb "erejû" laptopra tettem fel, majd a pozitív tapasztalataim miatt az asztali gépen is RC-re váltottam.

A laptopomhoz használt (külsõ) webkamera miatt futottam néhány kört, mert eredetileg nem Vista-kompatibilis, de végül sikerült megoldani azt is.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Tipikus linux-buzi rendszergazda hozzáállás :-) Az SP3 nem csak mókusvakítás, hanem tartalmazza az összes régebben megjelent biztonsági javítást + egyéb fontos dolgokat is. Igaz ezek nem látványosak, de fõleg hálózatban fontosak. Pl. ez is igencsak fontosnak látszik elsõ olvasásra is:
"A biztonsági változások közül elsõ helyen az eredetileg a Vista-ban bemutatkozott, az új szervízcsomaggal azonban már az XP-felhasználók számára is elérhetõvé váló "Network Access Protection" (NAP) funkciót érdemes kiemelni, amely meggátolja majd, hogy a nem megfelelõen frissített vagy túl megengedõ biztonsági beállítások mellett futtatott - és így potenciális fertõzött vagy egy támadás behatolási pontjául szolgáló - kliensek ne tudjanak a NAP-val védett gépekhez kapcsolódni."

IMYke2.0.0.0
Én az agytágítós hetemen egy gyakorlott rendszergizdától azt hallottam (Pécs Városháza. Regionális Munkaerõ Képzõ Központ és más cégek gizdája), hogy a SP3-al sokkal kakibb lett a Windows eXPerience, mint volt.
Õ helybõl minden gépre vagy SP2-es XP-t, vagy Vista SP2-t tesz.
Amúgy meg Linux-buzi 😊

Én nehezen váltok op.rendszert :-) Volt a Win95OSR2, utána egybõl 98SE, azóta XP. Más nem volt. Talán õsszel váltok Win7-re. A fiam gépén az RC fut és nagyon jók a tapasztalatai. Nem is tudom... lehet hogy megvárom amíg muszály lesz valami hardver vagy szoftver miatt váltani. Most még nagyon jól jövök az XP SP3-al.

IMYke2.0.0.0
Én is szerettem a WinME-t. XP-re rohadt nyögvenyelõsen váltottam róla!
S most ugyanez lesz a Windows 7-el is.

RaveAir
Érdekes, hogy én valahogy teljesen kimaradtam a win98-ból és a win98se-bõl. A win95 után én a kecskét (ME) használtam, de nem volt vele semmi gondom.