Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Putty. <#banplz>

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Ez baromi nagy moderáció volt, baszott büszke lehetsz magadra i2k, húzd ki magad, gratulálok. A sok trágyát meg benne hagytad, az én magyarázó kommentjeimet a blamára meg törölted. Nagyon jól tükrözi a topik imidzsét'. <#wilting> Szép napot! <#banplz>

IMYke2.0.0.0
Végre nyugalom lesz. <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Örö é bódottá, hogy nem látjuk többé.<#taps>
IMYke2.0.0.0
<#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hammmmm bekapta ...<#hamm>

IMYke2.0.0.0
Nem látok törölni valót 😊

Miket nem mondassz, te kis fizetett MP-s provokátor. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

ibrik
"Kissé" felülértékeled saját magad jelentõségét...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Fpocok
" (nem tetszett neki a Bal-klikk és átírta Bal-kattintásra, ez a mai napig nem ment ki a fejembõl )"

Hát pedig szvsz bal-kattintás sokkal jobb egy magyar fordításban, mint a klikk.

Parasite Eve 2, best game EVER!

scomcomputers
És tudja....
http://pioneerdj.com/english/lp/controller/index.php?utm_source=displaynetwork&utm_medium=CPC&utm_campaign=ControllerLP&gclid=COWMsrOytLYCFYdd3godRCsAUg

* Scomcomputers the future of computing!*

"i2k remélem törli ami nem idevaló."

Remélem azt is törli, aki nem idevaló! <#ravasz1>

Semmi extra nem volt, beszélgettünk egy kicsit errõl-arról és elment a téma másfelé, de ahogy írtam is: i2k remélem törli ami nem idevaló.

jetblack
Nah akkor en meg bejelentem hogy mivel az aktualis forditorol reg nincs hir I2K-nak hala elkezdem az I Am Alive forditasat. <#vigyor2>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

genndy
'guys' legyen az inkább, még megsértõdnek.
Kicsit átment a topic offba. Még az is jobb mint az egymásra köpködés, ami általában megy 😞

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

scomcomputers
Hey...gays!!
Belépek oszt ez fogad....mi van?

* Scomcomputers the future of computing!*

i2k majd törölje is szerintem ami nagyon off lett.

Evin
Részemrõl befejezve az offot, úgy látom errefelé is jöttök.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A koncertszervezés is elég macerás sztori, mi nyáron fõleg motorostalálkozókon játszunk - és oda meg már tavaly novemberben indul a szervezgetés. De szerencsére van annyi koncert amennyi nekünk elég. Ez is csak egy hobby! 11 éve. www.exonmusic.hu

Evin
Már úgy érted a húrokat/billentyût/dobot verni.<#papakacsint>
Kivéve, ha valami egyedi zenekar vagytok, akkor nem szóltam. 😊

A "klasszikus, begépelõs" cheat kódoknak gyakorlatilag a Steam archivment rendszere adta a kegyelemdöfést. Annak meg nem láttam sok értelmét, hogy archivment dolgokat is berakjak.

Tavaly õsszel az új Xcom megjelenésénél került elõ ez a téma több helyen, nyilván a 20 évvel ezelõtti verzió miatt, hogy manapság a játékok sokkal "lágyabbak" - nem lehet elveszteni, nincs game over, van helyette checkpoint rendszer, automatikus mentés és a menüben játék közben állítható nehézségi szint.
Ebben teljesen egyetértek tényleg nagyon könnyûek és most már egyre inkább.

Éppen nem régen gondolkodtam ezen, most játszottam ki nem rég a starcraft 2 legújabb kiegészítõjét, a heart of the swarmot, nagyon jól meg van csinálva le a kalappal (pénz van dögivel), de ledöbbenve tapasztaltam, hogy mint régi motoros a starcraftban úgy gondoltam hard-on kezdem ráérek végigvinni, az utolsó pálya kivételével szinte nevetségesen egyszerû volt, viszont azért multiban vannak meglepetések, de hogy ennél a cégnél maradjunk nézzük csak meg a diabo 3-mat na az a végtelenségig leegyszerûsített kezelõfelület nem jött be, de még sorolhatnánk.

Sajnos jobb nem lesz.

Egyetlen egy játékot tudnék mostanában kiemelni a steam-en szereztem be asszem 2500ft-ért a king's bounty warrior of the north, aki szereti a mûfajt mindenképpen próbálja ki, kb 100 órát játszottam a kampánnyal, normál módba, és a kihívás kellõen jó volt.

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Az ötlet onnan jött, hogy a fiam akkor még kicsi volt és állandóan nyaggatott ha elakadt valahol. Meguntam állandóan az újságokat lapozgatni és ezért jött az ötlet egy kis méretû, könnyen kezelhetõ valami összerakására. Mivel akkor se voltam programozó, ezért adta magát a HTML, mint minden gépen eléggé használható megoldás. A 33600-as modemek korában pedig a minél kisebb méret is nagyon fontos volt. Ezt sikerült átmenteni, hiszem az utolsó kiadás is csak 760 kbyte.
Lehet, hgy majd ki kéne találni valami mást, de egyelõre a zenekarom dolgai eléggé lekötnek. Elég jól megy a szekér és ütni kell a vasat amíg lehet 😊

jetblack
Bevallom surun latogattam hogy az aktualis jatekhoz nincs valami poenos csalas. De abban van valami hogy mostansag casualok a jatekok nem is kicsit

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Evin
Én is fõleg a poénos dolgokat kerestem, és próbálgattam, de azért becsúszott néha egy-egy God mód.

HJ
Nem tudom honnan pattant akkor ki ez a progi ötlete, de formabontó volt. (Ha jól emlékszem, mikor ilyen kék színûre váltott a dizájn, egész csinos lett)
Megint elõrukkolhatnál valamivel. 😊

14 éve amikor elkezdtem csinálgatni akkor még más világ volt. Talán a játékok is nehezebbek voltak kissé mint az utóbbi években. Sokszor még közepes nehézségen is jól jött az örök élet + összes fegyver 😊 Nem volt jellemzõ hogy a PC-s játékok ennyire casual szintre menjenek. De ez ilyen.... akkor 1999 volt, most meg 2013.
Amire valamilyen szinten büszke vagyok: kezdettõl fogva teljesen egyedül csináltam az egészet, nem hirdettem sehol, nem vettem részt semmi linkcserés dologban és azért csak lett a weblapon több mint 2,5 millió egyéni látogató. Most hosszabbítottam a domain nevet még 1 évre - szóval 2014. áprilisig még biztos lesz, utána meg. Majd látjuk...

Mára már egyébként kiment a divatból, én mondjuk sosem csíteltem, viszont a poénosokat mindig kipróbáltam, de a végtelen élet meg pénz az sosem tetszett...

Evin
Igen. Akkoriban még vártam az új frissítéseket, mikor még nagyban csíteltem. 😊

Volt olyan idõszak amikor tényleg volt heti-kétheti frissítés is. Akkoriban volt rajta a PC Guru CD mellékletén is minden hónapban - az volt a PC Guru Edition.

Napi 3-500 egyéni látogató van. De mint mondtam, már lecsengõben van az egész. Most nincs fizetõs hirdetés fenn.

Evin
A régi szép idõk, mikor még azt hiszem heti frissítések voltak hozzá.

Hány fõ látogatja naponta? 2-3? Csak mert nem látok hirdetéseket az oldalon. Vagy annyi hirdetés van rotációban, hogy kiakadt a cuccos? Ashlara: a fizetõs honosításokhoz már komolyabb support van. Elõre látom, hogy most jönni fog néhány fizetett MP-s provokátor és nyomatják a rizsát a supportról, hogy mégsem kaptam választ és nincs igazam. <#vigyor>

Reméljük a majdani Company of Heroes 2 fordításodhoz is ugyanolyan support lesz, mint, amit az elsõ rész fordítása kapott!
2010-ben jelent meg hozzá az utolsó patch, azóta (közel 3 év alatt) nem volt annyi idõd, hogy hozzáilleszd a korábbi fordítást az aktuális verzióhoz?

És ilyen jó supportokkal látod el legalább a fizetõs fordításaidat is?
Mert akkor tényleg sajnálom azt, aki hajlandó neked pénzt fizetni ezért!

Legalább életben tartom ezt a romlásnak induló topikot, bár lehet nem kéne, hanem hagyni, hadd legyen szépen lassan az enyészet áldozata. <#kuss>

Majd keress meg ebben az ügyben: a CheatLand weblapja még mindig egész jó teljesen legális! reklámbevételt hoz. Persze számlát is kell adni róla.
Pedig valljuk be õszintén a CheatLand elégge haldokló projectem. Már én se nagyon foglalkozok vele a és weblap látogatosságsa se a régi már. Alig 15ezer egyéni havonta.

Részemrõl lezárva a dolog nem reagálok többet a baker-el kapcsolatos dolgokra, mert nincs értelme.

Még egy utolsó dolog hátha elgondolkodik rajta (ha lenne egy kis önkritikája)
'Fura, hogy mindenki azt írja, hogy semmi baja azzal, hogy pénzes a fordítás, jó pár évvel ezelõtt nem úgy tûnt. Szerintem pont az zavarja az illetõket, hogy pénzes."

Szerintem veled kapcsolatosan már mindenki régen túl van ezen nem ezért utálnak.

A fórumnak jót teszel az biztos, mondjuk mindenki egyetért 😄

jetblack
Baker olyan Deja Vu erzesem van ohhhhh meg is van legutobb mikor felbukkantal akkor is flamewar keletkezett de miert is <#conf>

Én már azon gondolkodom, hogy csinálok egy magyarításokkal foglalkozó oldalt, és az MP-n íratok magamnak egy reklámot, és a fõoldalon Baker munkásságával kapcsolatos dolgok lesznek, kirakok egy csomó hirdetést, szerintem többet keresnék vele mintha 500 ft-ért árulnám 3 magyarításomat évekig....

Ezt ne is hangoztasd, mert kiderül hogy õ csinálta azt is (csak szerénységbõl titkolta a nevét) én csak rontottam rajta <#nevetes1>

TBT-re írtam. Te sem szoktál tájékozódni írás elõtt, csak az utolsó 2-3 kommentet olvasod?

Áhh. Ne tagadd téged is õ "futtatott fel" valami fordítással! <#idiota>

Amúgy +1 for HJ
Régebben láttam már HJ féle fordítást, minthogy Baker "megszületett" volna.

Csak nevetek a szokásos terelésen és mellébeszélésen. Ilyenkor szoktad személyes síkra terelni a témát. A felnövéshez csak annyit, persze lehet, hogy még nem nõttem fel - bár lehet, hogy én akkor fejeztem be a játék magyarítás dolgaimat, amikor neked még a TV maci volt az isten.
De tudod, hagyjuk ezt: a kor nem érdem, hanem csak egy múlandó állapot.
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Kriminálisan gyerekes vagy HJ. Mikor fogsz felnõni? <#szomoru2> Idézet tõlem (<#nezze>): "Látom, nagyon tudsz csukott szemmel gépelni, gratulálok hozzá, bár elírtad kétszer is a ne szócskát, szóval mégsem annyira. Azonban te meg elvakult vagy és nem olvastad a kommentem elõtt írt hozzászólásokat. Azt javaslom, járj nyitott szemmel! Ha õk személyeskednek (például tehasut kollégád: "Baker egy féreg", akkor én is megengedhetem magamnak. Ha betartatod velük, gond egy szál se, én is betartom a szabályaidat a kis birodalmadban. De ha nem, akkor számolj a következményekkel, mely már olvasható is. Capisce?"

Én mindent elhiszek. Még azt is, hogy az Activision külön engedélyt adott a magyar fordítás pénzért árusítására és a fájlok módosítására. Azt is, hogy áfás számlát adsz a vásárlóidnak. Sõt még azt is elhiszem, hogy van Télapó. <#vigyor2>

Sok sikert! Reméljük sikerül...
Pont, hogy én futtattam fel TBT-t, akárcsak Rocsikzolit, és a CoH-ban bukkant fel elõször a neve TBT-nek, úgyhogy ez a feltevésed helytelen Rusy.

Milyen engedély nélküli cuccról beszélsz? <#fejvakaras>

Elnézést kérek én is személyeskedtem egy kicsit nem szokásom, de baker ki tud hozni a béketûrésbõl

Baker1: Na ettõl féltem a coh 2 is az áldozatod lesz az sem lesz kész soha, ja az ingyér mellé még elfelejtetted odaírni, hogy pár évvel hamarabb lesz kész illetve minõségibb, mert abba azért komolyabb szövegek vannak mint egy COD-ban.

Egyébként érdekes hogy pont TBT-t nevezed kontárnak, mert egy kicsit azért régebben benne van a fordításokban mint te, meg azért jóval több fordítást is megcsinált már, na mindegy csak egy észrevétel...

Az meglehetõsen vicces és irónikus helyzet, ha egy engedély nélküli és szerzõi jogot keményen megsértõ stuffot azért akarnak leszedetni valahonnan, mert az engedély nélküli terjesztéssel megszegik valaki "szerzõi jogait".
Kb. az a kategória, mintha valaki bemenne a rendõrségre feljelentést tenni, mert ellopták tõle azt a biciklit - amit elõzõ este lopott.
<#hamm> <#hamm> <#hamm>