58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Szerintem a védelem miatt nem igen lehet a fájlokat szerkesztgetni... -
experto11 #42491 Lords of the fallen fordítható? -
S1M0N #42490 Készült, az alapjáték fordítását is tartalmazza. -
St3vEn #42489 A Rage DLC-hez készült fordítás? A Scorchershez? -
krisztajo #42488 És tényleg! Köszi.
-
Na majd ha most felkeltél, és ezt az üzenetet látod, akkor menj a magyarítások portálra, és ott lesz képed. :) -
krisztajo #42486 Köszi, ez valahogy elkerülte a figyelmemet.
Sikerült is megoldanom.
Most már csak avatárt nem tudok feltölteni.
A kép minden kitételnek megfelel, de feltöltés után mégsem jelenik meg.
-
"Mivel a jelszavakat nem tudtuk megtartani, ezért mindenkit megkérek, hogy fáradjon el az elfelejtett jelszó oldalunkra, ahol azt az email címet vagy becenevet megadva, a regisztrációhoz tartozó email címre ki tudjuk küldeni a további instrukciókat." -
krisztajo #42484 Bocs, lehet hogy le vagyok maradva, de mit értesz az alatt hogy elveszett?
Talán nem működik a régi erről van szó, mert én tudom, nekem nem veszett el? -
sakhalin #42483 köszi remek hír. -
Angelmagyarítás #42482 Nem azért, de először állítsd be a jelszót, utána próbálj belépni. Itt kérhetsz új jelszót, a régi elveszett. -
krisztajo #42481 Szia Panyi!
Én sem tudok belépni az oldalra.
Bár ma kaptam egy értesítőt elfelejtett jelszóról, holott nem is kértem.
Utána meg is próbáltam belépni, de sehogy sem tudok a régi belépésemmel.
Az MP-n simán kriszta volt a felhasználónevem és freemail-es címre kaptam a levelet.
Kérlek segíts!
-
Szívesen :) -
S1M0N #42479 Várjuk, várjuk!
Jó (és eredményes) tesztelést! -
Pityu Mester #42478 A mai napon megkezdtem a KotOR 2 és a két mod honosításának tesztelését. Szóval, most már hamarosan teljesen elkészül a fordítás. A játékban van két feliratos bejátszás videó, azoknak elkészítettem a magyar feliratos változatát, ott is már csak a tesztelés van hátra. Ha az megtörtént, akkor azokat megosztom a Magyarítások Portálon, feltehetően még a játék honosításának közzététele előtt.
IMYkének még egyszer köszönöm az ajánlott telepítőkészítőt, pikk-pakk össze lehet vele dobni a telepítőt. -
sakhalin #42477 Neked sem jósólt senki nagy jövőt mégis ontod magadból a a butaságot.Én örülök neki ,hogy a srácok megcsinálták mindenki eldönti használja e vagy sem... -
Nekem a hotmailos emailemre 1 másodperc alatt megjött az emlékeztető, igaz a levélszemét köze dobta, de megjött. :) -
Próbáltam a régi vipmailessel és a nickemmel is, semmire nem reagál. Igazából nem lenne rossz az új gmailes címemre áttérni a régi vipmailes helyett az adatbázisban. De ilyen külön óhaj-sóhajjal nem görcsölök, legfeljebb majd regisztrálok az újjal. -
Panyi #42474 Ha továbbra sem megy, akkor küldj egy emailt és ki küldöm neked manuálisan a linket. Valamiért egyes helyeket nem szeret küldeni. De azt tudom hogy Gmail freemail megy, citromaillel akadozik de Okes. -
Nekem kiküldte freemail-es címre azonnal, csak belépésnél figyelni kell, hogy nem az email címet kell megadni, mint a régi MP-n, hanem a felhasználónevet. -
Nekem egyáltalán nem küldte ki, pedig tegnap délelőtt 2-3 emlékeztetőt kértem a még élő e-mail címemre. -
St3vEn #42471 Oh köszi, most már igen, nem tudom miért oda rakta :/ -
RED BULL F #42470 Spam mappát is megnézted? -
mester1987 #42469
-
Aki érdeklődött, annak elküldtem a Metro 2033: Redux tesztcsomagját. -
St3vEn #42467 Az normális hogy lassan jön meg, az értesítő?
Nekem nem jött meg most már, jó pár órája. -
RED BULL F #42466 Talán segíteni kellene neki a visszajelzések alapján, mit hol rontott el.
S ezzel mindenki nyer. Vagy lehet csak én látom ezt így.
-
experto11 #42465 Nem tudom hogy mennyi szöveg van a játékba de egyetlen egy epizódot kicsit több mint fél évig fordított.Azt gondolná az ember ha ilyen sokáig fordítja akkor jó lesz a magyarítás. -
Valahol el kell kezdeni... de, nem ártott volna akkor bekapcsolódnia valami más projektbe, vagy ha mindenképp ezt, akkor kérnie valaki segítségét... mert így, ezzel [a leírásotok alapján] senkinek sem segített, és magát írta le sok ember előtt.
-
Ha ilyen munkát ad ki a kezéből, akkor nem sok jövőt jósolok neki. -
experto11 #42462 Írta is még a magyarítások portálon hogy nem csinált még sohasem magyarítást. -
Mert csak alfa kiadás. És ha már itt tartunk, förtelmes minőségű az a szöveg, ami le van fordítva. -
Bazsalusz #42460 sajnos nálam a wolf among us nagyon hamar átvált angol nyelvre, van erre valami megoldás? -
sakhalin #42459 ingyen metro 2033:
Humble Store -
Elképzelhető, csak közben még találtam a fájlban némi szöveget, amit most fordítgatok. -
experto11 #42457 Kérdeztem tőle pmbe de nem válaszolt. -
Steamen ingyen kipróbálható a The Talos Principle. Merem ajánlani mindenkinek, tetszetős first/third person puzzle játék; vonyít egy jó fordításért. -
Átírtam :) -
Jó munkát Mester
-
Sziasztok!
Újra él a weboldalam, most már a www.teomus.com címen éritek el!
Mivel pont most lett egy éves, kapott egy kis ráncfelvarrást és találtok egy kis nyereményjátékot is a főoldalon. :)
Aki szeretne versenybe indulni egy Mars: War Logas steames példányért, látogassa meg bátran!
i2k! Ha nem gond, át tudnád írni a bannerben a linket? Köszönöm!