58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • grebber
    Szerintem a védelem miatt nem igen lehet a fájlokat szerkesztgetni...
  • experto11
    Lords of the fallen fordítható?
  • S1M0N
    Készült, az alapjáték fordítását is tartalmazza.
  • St3vEn
    A Rage DLC-hez készült fordítás? A Scorchershez?
  • krisztajo
    És tényleg! Köszi.
  • MoRT2195
    Na majd ha most felkeltél, és ezt az üzenetet látod, akkor menj a magyarítások portálra, és ott lesz képed. :)
  • krisztajo
    Köszi, ez valahogy elkerülte a figyelmemet.
    Sikerült is megoldanom.
    Most már csak avatárt nem tudok feltölteni.
    A kép minden kitételnek megfelel, de feltöltés után mégsem jelenik meg.
  • lostprophet
    "Mivel a jelszavakat nem tudtuk megtartani, ezért mindenkit megkérek, hogy fáradjon el az elfelejtett jelszó oldalunkra, ahol azt az email címet vagy becenevet megadva, a regisztrációhoz tartozó email címre ki tudjuk küldeni a további instrukciókat."
  • krisztajo
    Bocs, lehet hogy le vagyok maradva, de mit értesz az alatt hogy elveszett?
    Talán nem működik a régi erről van szó, mert én tudom, nekem nem veszett el?
  • sakhalin
    köszi remek hír.
  • Angelmagyarítás
    Nem azért, de először állítsd be a jelszót, utána próbálj belépni. Itt kérhetsz új jelszót, a régi elveszett.
  • krisztajo
    Szia Panyi!
    Én sem tudok belépni az oldalra.
    Bár ma kaptam egy értesítőt elfelejtett jelszóról, holott nem is kértem.
    Utána meg is próbáltam belépni, de sehogy sem tudok a régi belépésemmel.
    Az MP-n simán kriszta volt a felhasználónevem és freemail-es címre kaptam a levelet.
    Kérlek segíts!
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
  • S1M0N
    Várjuk, várjuk!

Jó (és eredményes) tesztelést!
  • Pityu Mester
    A mai napon megkezdtem a KotOR 2 és a két mod honosításának tesztelését. Szóval, most már hamarosan teljesen elkészül a fordítás. A játékban van két feliratos bejátszás videó, azoknak elkészítettem a magyar feliratos változatát, ott is már csak a tesztelés van hátra. Ha az megtörtént, akkor azokat megosztom a Magyarítások Portálon, feltehetően még a játék honosításának közzététele előtt.

IMYkének még egyszer köszönöm az ajánlott telepítőkészítőt, pikk-pakk össze lehet vele dobni a telepítőt.
  • sakhalin
    Neked sem jósólt senki nagy jövőt mégis ontod magadból a a butaságot.Én örülök neki ,hogy a srácok megcsinálták mindenki eldönti használja e vagy sem...
  • MoRT2195
    Nekem a hotmailos emailemre 1 másodperc alatt megjött az emlékeztető, igaz a levélszemét köze dobta, de megjött. :)
  • Sunsetjoy
    Próbáltam a régi vipmailessel és a nickemmel is, semmire nem reagál. Igazából nem lenne rossz az új gmailes címemre áttérni a régi vipmailes helyett az adatbázisban. De ilyen külön óhaj-sóhajjal nem görcsölök, legfeljebb majd regisztrálok az újjal.
  • Panyi
    Ha továbbra sem megy, akkor küldj egy emailt és ki küldöm neked manuálisan a linket. Valamiért egyes helyeket nem szeret küldeni. De azt tudom hogy Gmail freemail megy, citromaillel akadozik de Okes.
  • lostprophet
    Nekem kiküldte freemail-es címre azonnal, csak belépésnél figyelni kell, hogy nem az email címet kell megadni, mint a régi MP-n, hanem a felhasználónevet.
  • Sunsetjoy
    Nekem egyáltalán nem küldte ki, pedig tegnap délelőtt 2-3 emlékeztetőt kértem a még élő e-mail címemre.
  • St3vEn
    Oh köszi, most már igen, nem tudom miért oda rakta :/
  • RED BULL F
    Spam mappát is megnézted?
  • mester1987
  • lostprophet
    Aki érdeklődött, annak elküldtem a Metro 2033: Redux tesztcsomagját.
  • St3vEn
    Az normális hogy lassan jön meg, az értesítő?
    Nekem nem jött meg most már, jó pár órája.
  • RED BULL F
    Talán segíteni kellene neki a visszajelzések alapján, mit hol rontott el. S ezzel mindenki nyer. Vagy lehet csak én látom ezt így.
  • experto11
    Nem tudom hogy mennyi szöveg van a játékba de egyetlen egy epizódot kicsit több mint fél évig fordított.Azt gondolná az ember ha ilyen sokáig fordítja akkor jó lesz a magyarítás.
  • IMYke2.0.0.0
    Valahol el kell kezdeni... de, nem ártott volna akkor bekapcsolódnia valami más projektbe, vagy ha mindenképp ezt, akkor kérnie valaki segítségét... mert így, ezzel [a leírásotok alapján] senkinek sem segített, és magát írta le sok ember előtt.
  • Tehasut
    Ha ilyen munkát ad ki a kezéből, akkor nem sok jövőt jósolok neki.
  • experto11
    Írta is még a magyarítások portálon hogy nem csinált még sohasem magyarítást.
  • Tehasut
    Mert csak alfa kiadás. És ha már itt tartunk, förtelmes minőségű az a szöveg, ami le van fordítva.
  • Bazsalusz
    sajnos nálam a wolf among us nagyon hamar átvált angol nyelvre, van erre valami megoldás?
  • sakhalin
    ingyen metro 2033:
    Humble Store
  • lostprophet
    Elképzelhető, csak közben még találtam a fájlban némi szöveget, amit most fordítgatok.
  • experto11
    Kérdeztem tőle pmbe de nem válaszolt.
  • SenorGrande
    Steamen ingyen kipróbálható a The Talos Principle. Merem ajánlani mindenkinek, tetszetős first/third person puzzle játék; vonyít egy jó fordításért.
  • IMYke2.0.0.0
    Átírtam :)
  • Solid Snake
    Jó munkát Mester
  • Teomus
    Sziasztok!
    Újra él a weboldalam, most már a www.teomus.com címen éritek el!
    Mivel pont most lett egy éves, kapott egy kis ráncfelvarrást és találtok egy kis nyereményjátékot is a főoldalon. :)
    Aki szeretne versenybe indulni egy Mars: War Logas steames példányért, látogassa meg bátran!

i2k! Ha nem gond, át tudnád írni a bannerben a linket? Köszönöm!