Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár perces excel ügyeskedéssel kitisztáztam belőle a szemetet, maradt 23100 angol sor.
Ezért nem semmi csávók ezek a kínaiak. Pár nap (3-4) alatt kidolgozták a megoldást és le is fordították a teljes játékot.
Bár lehet, hogy google fordítóval dolgoztak, ki tudja...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerk.: Miközben a játék motorja TÖKÉLETESEN támogatja az ékezeteket

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.15. 09:55:48
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az egész a szokásos kínai módszerrel működik:
xfhsm_res_No.00000006
xfhsm_res_ENG_Start
$(name) is waiting... ------------- angol
xfhsm_res_ENG_End
xfhsm_res_CHI_Start
$(name)正在等待…… --------------- kínai
xfhsm_res_CHI_End
xfhsm_res_Remark00_Start
xfhsm_res_Remark00_End
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2014.08.14. 20:02:54
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
//Single Player miatt meg majd-hogy-nem felesleges.
<#worship>#worship>
"Risen 3: Titan Lords"
1. kínai megoldás
2. sajnos, bármilyen épkézláb kódlap mellett nincsenek ékezetek, így 100%, hogy a kínaiak speciális, képalapú kódlapját kellene szerkeszteni - azt már Photoshoppal - az ékezetes betűkhöz
Reméljük, lesz majd Risen 2 tools frissítés...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyjából 2009. szeptembere óta bökte a csőrömet, hogy a Deus Ex 1 betűtípusai között nincs meg az összes szabályos, magyar ékezetes betű. Tegnap rávetettem magam a témára, néhány óra alatt el is készültem az első betűtípussal.
Tutorialt is fogok csinálni, bár eléggé rétegdolog mostanában az Unreal 1 engine lelkében turkálni (az utókornak tökéletes lesz).
Csak pár karaktert hadd vessek mindenki sohanemleszkész#2 projektjéről:
Jelenlegi számítógépem a DX:IW alatt is kilehelné a lelkét, így futtatnom esélytelen a DX:HR-t. Steve-Q-val még egyeztetnem kell, mindketten még akut netszűkében szenvedünk. Mindig is az első rész volt a szívem csücske (terelek: így, hogy már elhárultak a fontszerkesztési akadályok, szeretnék végre egy rendes központozással rendelkező DX1-fordítás-kiadást a Nagyérdemű elé bocsátani), ezért legfeljebb a weboldal rúgdosásával és karbantartásával egyetemben segítek be majd Steve-Q-nak fordítani a Deus Ex harmadik részét.
*get pills against my orders*
A lenti kép a tegnapi munkám gyimilcsének bizonyossága. Nem sürgős és egyáltalán megleszek nélküle, ha nem érkezik segítség, mert úgy másfél hét múlva már fel tudom tölteni a DeusExUI.u-t, de valaki ki tudná próbálni, hogy jól működik-e másnak a gépén is, amit csináltam?
Ahoj mindenkinek:
Bird

Utoljára szerkesztette: xbirdx, 2014.08.14. 18:24:02
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Köszi!
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2014.08.14. 14:13:21
Olvasd már végig a komment láncot a rívás előttt....
Utoljára szerkesztette: sakhalin, 2014.08.13. 20:18:16
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
http://www.magyaritasok.hu/magyaritasok/the-saboteur/the-saboteur/1350
Nem tudom, hogy ez a Director's Cut-hoz jó e (egy eldugott mappában találtam a winyómon, tehát nem tudom), de próbáld meg ezt.
esetleg valakinek nincs meg a Silent Hill 2 Director's Cut magyarítása? Sajnos se a Gamehunter Team-en, se a portálon nincs fent.
A csak szöveget fordító magyarítás érdekelne úgy igazán, de ha esetleg csak a szinkronos verzió van meg valakinek, az se gond, akkor kipiszkálnám én a szövegfájlokat valahogy. 😊
A Borderlands 2 magyarítás tartalma (mindegyik tartalmaz szöveget, amit a játék így vagy úgy, de megjelenít):
* Borderlands 2 (alapjáték)
Borderlands 2 Season Pass (benne 4 sztori DLC és ajándékként az első szintemelő csomag😊
* Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage
* Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirate's Booty
* Borderlands 2: Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
* Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
* Borderlands 2: Headhunter 1: TK Baha's Bloody Harvest
* Borderlands 2: Headhunter 2: The Horrible Hunger Of The Ravenous Wattle Gobbler
* Borderlands 2: Headhunter 3: How Marcus Saved Mercenary Day
* Borderlands 2: Headhunter 4: Mad Moxxi and Wedding Day Massacre
* Borderlands 2: Headhunter 5: Sir Hammerlock vs. The Son of Crawmerax
* Borderlands 2: Collector's Edition Pack (skinek és szivárvány gránát)
* Borderlands 2: Creature Slaughter Dome (aréna)
* Borderlands 2: Mechromancer Pack (karakter)
* Borderlands 2: Psycho Pack (karakter)
* Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 1 (szintemelő, kiegyensúlyozó csomag)
* Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 2 (szintemelő, kiegyensúlyozó csomag)
* Borderlands 2: Assassin Cl0ckw0rk Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Assassin Domination Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Assassin Madness Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Assassin Stinging Blade Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Assassin Supremacy Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Commando Devilish Good Looks Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Commando Domination Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Commando Haggard Hunter Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Commando Madness Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Commando Supremacy Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Gunzerker Dapper Gent Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Gunzerker Domination Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Gunzerker Greasy Grunt Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Gunzerker Madness Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Gunzerker Supremacy Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Mechromancer Beatmaster Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Mechromancer Domination Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Mechromancer Madness Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Mechromancer Steampunk Slayer Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Mechromancer Supremacy Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Psycho Dark Psyche Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Psycho Domination Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Psycho Madness Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Psycho Party Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Psycho Supremacy Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Siren Domination Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Siren Glitter and Gore Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Siren Learned Warrior Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Siren Madness Pack (fej és skin)
* Borderlands 2: Siren Supremacy Pack (fej és skin)
* Poker Night 2 játékban elnyerhető (fej és skin)
* Borderlands 2: 2013 Gearbox Software Community Day (fej és skin)
* Borderlands: The Pre-Sequel Free Skins - a következő Borderlands karaktereihez hasonlóan öltöztethetők a 2. rész karakterei (fej és skin)
49 elem.
ha egyedül csinálja soha nem lesz kész 😊
Mi lett azzal? 😄
A mikó lösz kéjszen kérdésekkel a dzsordi@látnok.cum címre írjatok!
Válaszolni fogok mindenkinek ...Soha!
De tool van, hiszen anélkül nem lenne értelme fordítani sem.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha SteveQ-nak van programja, ami fordítja a játékot, akkor vegyétek úgy, hogy nem is szóltam.
Ha nincs, szívesen átrakom a lefordított szöveget abba a formába, amit a játékból exportáltam.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Ha valaki megnézné, hogy ebben benne van-e minden, akkor akár betolhatom a crowdin.com-ra és lehet közösségileg fordítani.
http://dl.dropbox.com/u/24207601/dxhr.zip
Utoljára szerkesztette: glitchy, 2014.08.12. 16:20:13
Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu
Legfeljebb nem veszi tudomásul és ahelyett,hogy olyat fordítana aminek nincs fordítása és azzal örömet szerez mondjuk 1000 embernek
csinál egy olyat ami egészen biztos nem fog érdekelni 10-et sem.Lévén akit már érdekelt az végigjátszotta a szerinte rossz fordítással.
Igazán én maximálisan teszek rá,hogy mit csinál nem is ismerem a srácot(csajszit? ) játék sem érdekel már.
Ahogy írtad a a steamesek majd hajlonganak neki örömükben.Én pedig akkor és annak és arról írok véleményt amikor kedvem tartja.XD
Nekem is lehet írni max ignorálom ha hüyleség.A te hszeddet nem ignoráltam érezd magad megtisztelve és köszönöm az eszmecserét.<#beka2>#beka2>
Utoljára szerkesztette: sakhalin, 2014.08.11. 17:13:43
Elég pihentagyú lett úgy összeségileg, de ahogy emlékszem ez a szövegekre annyira nincs is hatással 😄
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Másnak se látszik ha jön privát üzenet? Régebben mindig volt egy kis szöveg, ami figyelmeztetett ha jött új.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2014.08.11. 16:18:19
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."