Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen tölthető:
Thief magyarítás
Küldöm a Magyarítások portálra is.
http://www.gamestar.hu/gmiki
Aktuális projektek: GreedFall - 70 % www.teomus.com
Most Bacter dolgozik az ügyön, sajnos a kínaiaktól nem kaptam segítséget.
Aktuális projektek: GreedFall - 70 % www.teomus.com
Aki fittyet hány...az fittyet evett.
If you give a little love you can get a little love of your own
A Dragon Age 2 magyarításának telepítése közben ezt a hibaüzenetet írja ki:
http://kepkezelo.com/images/2oodrea28uq8mxtw98e.jpg
Mit rontottam el 😛 ?
Az 1.4-es patch van felrakva.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Szerk.: mivel batch fájlból indítom, ott szerepel a teljes parancs, amit legeneráltam. Ugyanazt bemásolva lefutott. Valami azzal van, hogy hova mutat a batch fájl.
Utoljára szerkesztette: burningeagle, 2014.12.02. 16:00:50
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Magát a kicsomagoló scriptet is te írtad? Vagy az honnan van?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"We have also implemented various language versions of the game, such as Russian, Spanish, Hungarian, Czech and Slovak."
<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Régóta várom a munkádat, még nem is játszottam vele, mert a fordításoddal szeretnék.
Ami azt illeti, már gondolkoztam rajta, hogy közzéteszek egy-két nem spoiler-ezős részletet, hogy lássák mások is, mire számíthatnak tőlem.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Ameddig a Deus Ex: Human Revolution ügyben nem írnak (amiben nem is vagyok biztos), addig tudnék ebben segíteni...persze ha valaki egyáltalán el-e kezdte vagy szeretné. Igazából történet szempontjából lenne jó ha magyarul is jönne. Most játszom majd harmadjára és szerintem még mindig nem fogom megunni ellenben a második résszel, amiben inkább több volt a shoot 'em up, mint a komolyabb vonal...
Aloha!
"Shadowrun: Dragonfall" - DLC. Most már külön nem vásárolható meg. Korábban az volt, és korábban nem is létezett a Shadowrun: Dragonfall Director"s Cut.
Tehát, az alapjáték + DLC kerül elsődlegesen fordításra. Ezt követően jöhet csak szóba ez:
"Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut", mely a korábbi DLC önállóan futtatható verziója. STEAM.
Abban bízom, hogy mivel az alapjátékkal együtt majd fordításra kerül, így a Director"s Cut-tal nem lesz nagyon sok munkám.
Bár, ez nem túl biztató:
"Now a standalone title with tons of new content & improvements!"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.01. 14:27:55
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ahogy láttam steamen nem tartalmazza a returns-t.
Csak bátran!
A Director's Cut változat majd az eredeti verziót követően kerül átnézésre és szükség esetén a kiegészítések fordításra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i2k, azt is fordítod ? 😊
Csak bátran!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Mégis csak felvillant egy halovány reménysugár a Hitman Absolution magyarítását illetően. Belsős és külsős segítséggel fordíthatóvá vált a játék, hála pár buzgó Hitman fannak és megannyi kitartásnak. Erről van szó, így kéne minden játéknál csinálni, ami nem fordítható, vagy azt hangoztatják róla, értitek, mire gondolok. Ha minden jól megy, december folyamán már ízelítőt is kaphattok belőle egy demó küldetés kapcsán, de addig is ezt a hírt vegyétek csak előjátéknak, az izgulásos időszak inkább decemberre várható, a katarzis élmény pedig még arrébb van, teljes magyar ékezet használattal. A Call of Duty Ghosts magyarítása pedig az arcvonalon és bevetésre készenáll! Kitartás és fel a fejjel katonák! Lelépni!"
Aztán, hogy mi lesz belőle...
Akit esetleg érdekel a Batman Arrkha mAsylum-hoz a Prey In The Darkness DLC, írjon és elküldöm, müxik GOTY-val is azt írják, de még nem próbáltam!
Bioshock Infinitihez mikor lesz fullos magyarítás valaki tudja (season pass elemeihez)?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.30. 18:26:42
A GOTY-hoz igazítást Gora-nak köszönhetjük.
Köszi előre is!!!
Vannak új fejlemények, amely során a programozói dilemma 1. pontjába estem bele: már működik, de nem tudom miért 😄
Batch fájllal indítom, de mindenképpen az executable mappájában keresi a quickbms-t is, ami azt jelenti, hogy elírtam valahol. De hol...?
Addig marad a béna módszer, nevezetesen, fogtam, és bemásoltam a quickbms-t a program mellé 😄 Olcsó megoldás, de egyelőre megteszi.
Utoljára szerkesztette: burningeagle, 2014.11.30. 13:59:43
Én épp ezért csinálnám így a helyedben:
1 - manuálisan kicsomagolnám Stronghold Crusader 2 nyelvi fájlját
2 - editálnám az általam megírt programmal a nyelvi fájlt.
3 - manuálisan visszacsomagolnám (továbbra is QuickBMS - parancssor).
4 - tesztelném és örülnék.
filexor 0x55
get SIZE asize
get NAME basename
string NAME += ".zip"
log NAME 0 SIZE
ezzel nem igazán tudok mit kezdeni 😊 Szerintem valami szintaktikai hibát vétettem valahol, csak tudnám hol. Megpróbálom még egy programozással foglalkozó portálon, hátha. Azért köszönöm a segítséget, ha neked vagy másnak van ötlete, hol a hiba, ne tartsa magában.
szerk.: a fordítóprogram többi része már le van programozva, megnyitja, szerkeszti, menti ahogy kell. Már csak ez az export/import hiányzik 😊
Utoljára szerkesztette: burningeagle, 2014.11.30. 13:42:07