58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
kjhun #45956 Már, kint van a virágboltban, 1 napja. 
Egy szóval, rá tudtok nézni a játék fájljaira, hogy magyarítható-e. -
Előbb a játéknak kéne megjelennie
-
Lesz. Engem inkább az Arkham Knight érdekelne. Ahhoz senki nem akar magyarítást készíteni? -
kasa85 #45953 Skacok les Batman Arkham Origins - The Complete Edition magyarítás ? -
RED BULL F #45952 Minimum 3 (de ha több, az sem baj) vállalkozó szellemű egyént keresnék, aki odaadó munkájával segítene a Kane & Lynch: Dead Men magyarítás tesztelésében. Akit érdekelne a dolog, kérem, dobjon meg itt egy privát üzenettel! -
Tessék olvasni az oldalamat. -
St3vEn #45950 "lostprophet"
Azt lehet tudni hogy halad, áll a Victor Vran fordításod?
Sok hivatalos fordításod fut még? -
Dragon Age: Inquisition - Ripp folytatja a fordítást. -
Ej-ha. Mást, azt nem igazán tudok hozzáfűzni... -
kasa85 #45947 Olvasom drámai dolgokat.
Épp eszű ember ilyet nem ír....
Na igen,de mit nevezünk épp észnek mikor mindenki egy alap pszichés problémával rendelkezik még akkor is,ha nem tudja,vagy nem mutatja.
A srác sokkot kapott,és nem tudja fel dolgozni!
A másik súlyos depresszió öngyilkosság,és Pszichózis követi!
Meg értem teljesen én is össze roppannék!
Lehet mindenkinek nem is hepy,de ilyet át élni eléggé durva dolog.
A csoport várjon egy évet vissza jön!
Adni kell egy kis időt!
Egy két év keserű emlék,de tisztább látást eredményez.
Aki leszólja kuss neki!
Viszont csak felvázolva kellett volna nem belinkelni ide,mert sokak ezt nem tudják megemészteni!
Viszont minden tiszteletem a fordító brigádnak itt megtalálok minden friss Magyarítást!
Na mentem játszani!
Szép napot a klímát ventilátort ne felejtsétek el be kapcsolni.
-
sakhalin #45946 De mit akarsz te az FC4-el?Fordítás alatt tök felesleges belekezdened.Ha leakarod tenni a lábnyomod fordítsd a le mondjuk a C3-at...
Utoljára szerkesztette: sakhalin, 2015.08.11. 22:26:12 -
sakhalin #45945 A magyarítás tűrhető de maga a játék ...Áh ez a rész egy borzalmas unalmas cső .. -
kecske55 #45944 Szívesen segédkeznék a fordításában, de a programozásos részhez nem értek :( -
Ha jól emlékszem Evin tett be ról képet hogy lehetséges magyarítani,de nem tudom azóta mi a helyzet vele ,mert mindenhol nagy a csend :(
-
kecske55 #45942 MGS: GZ-vel mi a helyzet? Valaki dolgozik rajta? -
Elvileg akarták hozzá csinálni de menet közben elfáradhattak a kanyarba vagy nemtudom ,de hónapok óta semmi reagálás rá. -
grebi te inkább azt írd be ide amihez nem szeretnél magyarítást :D -
ElNano #45939 Igazán kedves a felajánlásod, de nem vagyok jó csapatjátékos. :) -
Spirit6 #45938 Ha érdekel a fordítás, akár be is szállhatsz. Attól, hogy nem tudok annyi időt rászánni, mint a Gta-ra, fordítani való szöveget még tudok adni és irányítani magát a fordítást.
Te is jól jársz, mert fordíthatod, a játékosok is jól járnának, mert hamarabb elkészülne, addig sem áll amíg a Gta elkészül.
Utoljára szerkesztette: Spirit6, 2015.08.11. 14:29:39 -
ElNano #45937 Szóval akkor senki nem tudja/akarja megmondani, hogy milyen programmal lehet kinyerni a FC4 nyelvi fájljait?
-
S1M0N #45936 Hát akkor majd Te lefordítod ezeket is.
-
Call of Juarez - Gunslinger 
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2015.08.11. 10:32:15 -
Mert ha senki sem kapkod értük, akkor fordítást sem készít hozzájuk senki, és én ennek nem Örülök. -
Ez szintén hihető... érdekes, ennél a projektnél mindig volt valami kifogás. Bármi infó kellett/kell, akkor csak kifogás volt. Na ebből mire lehet következtetni? -
Woolfe: The Red Hood Diaries developer closes its doors
Na akkor valaki most már készülhet is a magyarítás!
-
sakhalin #45931 Eléggé hihető a Dragon Age story... -
Angelmagyarítás #45930 Beszéltem a csapat főtanácsosával. (nem a projektvezetővel.) Azt mondja, az oldal megszűnésével "elveszett" a lefordított szövegek egy része. A tagoknak kiadta a lefordított és lefordítatlan szövegeket, csak "vezető" nincs, aki összefogná a munkálatot. -
Angelmagyarítás #45929 Ezt természetesen tudom, ezért nagy köszönet is jár.
Csak nem értem, miért nem örül neki, hogy nem kapkodnak értük.
Utoljára szerkesztette: Angelmagyarítás, 2015.08.10. 17:35:49 -
S1M0N #45928 Mert a Trine 1-2 és az Ori and the Blind Forest magyarítását is neki köszönhetjük.
TBlint: Remélem azért te gondoskodsz majd legalább az Ori and the Blind Forest Definitive Edition magyarításáról, ha már az alapjáték lokalizációját megcsináltad.
Én örülnék neki.
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2015.08.10. 17:33:19 -
Angelmagyarítás #45927 "A Trine 3 és az Ori and the Blind Forest Definitive Edition fordításáért sem fog senki kapkodni, ebben biztos vagyok. "
Miért emelted ki ezeket a játékokat?
Utoljára szerkesztette: Angelmagyarítás, 2015.08.10. 17:23:51 -
én írtam párszor a magyarítás fórumába, és kértem, hogy lőjenek fel pár képet
a válasz eléggé agresszív stílusú volt
azt írta, hogy nem tud képeket feltölteni, mert jelenleg a szövegek visszacsomagolásához készített programmal gebasz van
lehet, hogy valamelyik patch bekavart a szerkesztőnek
mivel több fordító dolgozott a magyarításon, lennie kell nyomának
egyébként én nem hinném, hogy kamu volt a dolog sőt...
-
Angelmagyarítás #45925 Miért kell róla a rosszat feltételezni?
Nézd, néhány hónappal ezelőtt azt írta L0ne, hogy a párja kórházban van. Pár nappal ezelőtt sajnos bekövetkezett a tragédia...
Amúgy bevallotta, hogy túlvállalta magát, és elnézést is kért. Remélem (legfeljebb) pár hónap múlva felépül és leírja a részleteket a projektről és a tagokkal is felveszi a kapcsolatot. Több, mint 15000 sort lefordítottak...
Utoljára szerkesztette: Angelmagyarítás, 2015.08.10. 17:14:10 -
Túl régóta vagyok már jelen ebben a hazai magyarítások mezején, nem egy ilyen "bejelentést" láttam már. Nagy hévvel nekiállunk valaminek, pár hét múlva meg felszívódunk nyomtalanul, mert képtelenek vagyunk beismerni, hogy túl sokat vállaltunk, őszinték meg nem vagyunk, inkább hazudunk egy sort, ez úgy is az internet, itt lehet "keménykedni" az avatarok mögött. -
Angelmagyarítás #45923 Nem értem, hogy miért nem lehet egy kis megértést/empátiát tanúsítani...
A gyász miatt sok külső szemmel irracionális dolgot tesz az ember. Ez esetben például a projektvezető nem foglalkozott azzal, hogy a csapattagokkal megbeszélje hogyan tovább vagy közkézre adja az eddig elkészült anyagot.
Ráírtam email-ben az egyik tagra, hátha meg tudja mondani, hogy pontosan mi a helyzet a projekttel.
Utoljára szerkesztette: Angelmagyarítás, 2015.08.10. 17:06:04 -
Szerintem nincs. Nem egy ember dolgozott a projekten, hanem volt ott még 4 fordító is, ha annyira fontos lett volna a projekt, akkor átpasszolta volna valakinek, hogy akkor a többiek folytassák/beszervezzenek még új arcokat.
Emellett a projektből egyetlen kép sem látott napvilágot, csak annyit írtak ki, hogy "készül", de hogy ennek bármi nyoma is lett volna?!
Mert ha valóban nekiálltak volna (2015 elején), nem igaz hogy fél év alatt nem jutottak el oda, hogy legalább a menü vagy bizonyos részek magyarul jelenjenek meg (és hogy abból mutassanak is valamit kép/videó formájában). Ha tévedek, akkor így jártam, de szerintem kamu volt az egész.
"Bár ha van is nem igen látom ,hogy más kapkodna utána :("
A Trine 3 és az Ori and the Blind Forest Definitive Edition fordításáért sem fog senki kapkodni, ebben biztos vagyok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.10. 17:05:46 -
"Ja, hogy ez nem történt meg és még esély sincs arra, hogy az eddig elkészült anyagot valaki megkapja?"
Ezt én egy szóval sem mondtam. Látatlanba nem akarok senkit "meghazudtolni" mivel nincs sok közöm hozzá mennyi idő egy ilyen volumenű projekt nem is akarod vádaskodni meg semmi rosszindulat.
Csak írtam ha van anyag azt jó lenne közzé tenni az 1% is több mint a nagy 0. Azt pedig ,hogy az egész igaz volt -e vagy csak egy hatalmas beetetése a szegény angoltalanok számára én nem tudom. De remélem ,hogy van valami anyag. Bár ha van is nem igen látom ,hogy más kapkodna utána :(
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.10. 16:55:34 -
Ja, hogy ez nem történt meg és még esély sincs arra, hogy az eddig elkészült anyagot valaki megkapja?
Na ilyenkor van az, hogy konkrétan nem készült semmi ez idáig (4-5 ember részt vett állítólag a projektben, de egyik sem kapott semmit). Valószínűleg mostanra már sok volt a makkszorongatás (és végleg kihunyt a lelkesedés és motiváció a játék fordítása iránt), emiatt íródott ez a búcsúlevél. Sajnos nem egy ilyen "bejelentést" láttam már az elmúlt években.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.10. 16:51:57 -
Angelmagyarítás #45919 Mert törölte a címét, ezért nem tudom elérni, talán ezt a fórumot olvassa... -
és ezt miért ide és föleg miért imikének írod? -
Angelmagyarítás #45917 Ez sokkolt... Őszinte részvétem l0ne! Nem is merek belegondolni abba az érzésbe, amit most átélsz, teljes mértékben megértem, hogy nem folytatod a fordítást.
Nem értem, összevesztél az egyik csapattaggal? Mi volt az oka? Átveszi a projekt vezetését? Elég sokan jelentkeztek, lenne rá ember. Tudom, hogy most van nagyobb problémád is, ezért nem is akarlak hibáztatni, de nehogy már kárba vesszen annak a sok embernek a munkája!
Ha jobban leszel, azért megbeszéled velük a dolgot? Legalább az eddig lefordított részeket adjátok közkézre, hogy az esetleges fordítócsapatnak könnyebb dolga legyen.
Utoljára szerkesztette: Angelmagyarítás, 2015.08.10. 15:47:33