58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Anonymusxx #47425 Az év trollkodása, csináltak egy google fordítós magyarítást xd
Szegény török sráccal is kibasztak elpazarolta az idejét egy ilyenre, és még a dlc is teljesen angol...
-
De fel tud idegesíteni az ilyen. Egyáltalán minek csinálnak ilyet? Teljesen felesleges. Nekünk jobb nem lesz ettől, nekik meg elveszi a szabadidejük erre a semmire. -
Akkor borítékolható ,hogy ehhez már nem lesz magyarítás :(
Más nem fogja megcsinálni ,ők meg úgyse fogják újra átnézni az egészet.
Ezért mondtam nem kell várni/beleélni magunkat és akkor nem ér csalódás.
Szumma szummárom nincs magyarítás az AC Unityhez -
Van pár google fordítos mondat. Legalábbis remélem senki nem fogalmaz így magyarul :)
http://www.kephost.com/image/S7b6
http://www.kephost.com/image/S7bG
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2015.12.14. 22:47:32 -
Hiába másoltam be és irtam felül a file-t nem lett Magyar! :( Bár a virágbolti CE-vel próbáltam.
Bár nem tudom jó helyről töltöttem-e le : link
Utoljára szerkesztette: cikasz, 2015.12.14. 22:45:24 -
azt a mondatot biztos a török srác fordította... -
Írta zotya lehet jelenteni a hibákat.
Csak hát kinek lesz erre ideje és kapacitása ha az első 5 perc ilyen
-
DantesHUN #47418 Az nekem nincs meg. -
Anonymusxx #47417 Vajon a Dying Light fordítás is ilyen lett? -
DantesHUN #47416 Hát a fordítás állítólag régóta kész, csak török visszacsomagolóra kellet várni hónapok óta. -
Lehet, hogy siettek, hogy végezzenek végre, és valaki bevetette a Google Translate-et. Kellemetlen.
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2015.12.14. 21:47:26 -
DantesHUN #47414 Magyar lett. Végülis működik.
A fordításról: 5 perc alatt volt benne angolul maradt mondat.
Illetve idéznék párat a fordítás mondataiból :
A pápa hivatalosan is feloszlatta a Rend és tehetséges összes eszközét a king hospilater.
Vele halt meg egy nagy civilizáció erők Európa.
És hasonló dolgok.
Jó azért vannak normálisan fordított mondatok is.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.12.14. 21:42:32 -
greco #47413 Ne legyetek már ennyire negatívak. Nálam is működik gond nélkül. -
DantesHUN #47412 Azt írják többen az oldalon ,hogy nem működik. Valahogy sejtettem. De megnézem mindjárt, csak nincs elég ram a gépembe, így akad mint a szemét. -
Szerintem elég ha offlineba állítjátok uplayt és akkor nem szinkronizálja újra a fájlokat. -
Hm akkor sajnos ez kétszer végigjátszós lesz ha szarakszik majd uplayen.
Valaki próbálja majd ki aki most rá tud nézni. Én majd csak holnap délután tudom. -
DantesHUN #47409
A letöltött fájlt másoljátok be és írjátok felül a főmappában lévö fájlal,
Ha valakinek összeomlana a játék az a DataPC_patch_01.forge fájlt törölje
Az eredeti játékkal rendelkezök, ha nem akarják, hogy a magyarítás eltünjön, azok a fájl ellenörzést kapcsolják ki vagy ne indítsák el Uplay-en
Na is már látom remekül sikerülhetett...hogy kell nem uplay-en elindítani egy csak uplay-es játékot? Vajon?
-
"Sziasztok elkészült a magyarítás a Unity-hez! A DLC-t szerintem nem tette bele a török csávó, mert nekem angolul jelenik meg :(
Teszteletlen verzió!!!!!!!!
Nem volt idö sem tudás a teszteléshez, mivel csak egyszer csomagolta be a török a fájl-t, ezért ha elírás van benne vagy hiba, akkor bocs!
Jelezzétek a hibákat, pontosan, =elírás, angol szöveg ilyenek. ezzel is segítve munkánkat, hátha rátudom venni a törököt, hogy mégegyszer becsomagolja nekem!
Üdv" -
Holnap este van!
-
Nagyon szépen köszönöm! -
MertHogy #47405 Kérésedre, itt van. -
DantesHUN #47404 Az AC: Unity-ről van valami hír? Tényleg felkerült/vagy fel fog kerülni ma? -
Lenne valaki olyan rendes és feltöltené valahová a DL magyarítást,annyira túl terhelt a weboldal, hogy nem tudom letölteni sehogy....
Köszi!
-
itt -
kasa85 #47401 Köszi 
-
Hegyirabló #47400 Sziasztok!
Torchlight II magyarításhoz linket tudnátok adni? -
Ott nem csoda hogy nem történik semmi.
Ez kell neked -
kasa85 #47398 Skacok.
Dying Light le szeretném tölteni.
Nem tudom valami miatt letöltésre kattintok,és semmi.
Lehet le tilt valamit a tűzfalam ?
Előre is köszönöm a segítséget. -
FartingSquirrel #47397 "Gyárilag" készül: 78% -
Norbertboy #47396 Plague Inc : Evolved magyarítás van, lesz? Valaki tudna mondani valamit? -
Zozzer #47395 ja nem szóltam :) Akkor még csak 2 látszott...
-
Zozzer #47394 Sziasztok!
A DL-ban hova kell másolni a két fájlt? -
Ahmed hirtelen munkanélküli lett és volt ideje segíteni.
-
DantesHUN #47392 Na tényleg AC: Unity is elkészül? Nem rossz...de...várjuk ki a végét. -
Unity-nek egyből nekiesek majd kedden akkor lesz meg az új SSD-m amire végre felfér. Syndicate-et nem 100%-olom ki beleuntam a sok gyűjtőgetésbe.
Addig végigtolom megint a Crysis 3-at (tudod ez az az über fps- amit leszartak és soha nem lesz hozzá magyarítás
)
-
Belehúztak a srácok, már csak a minőségre leszek kíváncsi. Aki kipróbálta őket, az majd írjon róluk véleményt! :) -
"Igen a Dying Light egy óra mulva elérhetővé válik
A Unity pedig HOLNAP ESTE"
-
Köszönöm szépen,azt írja ma 20.00-kor kiadják a magyarítást.
-
Innen lesz majd letölthető hamarosan. -
Nem baj...majd kész lesz...
Mort2195:légy szíves adj egy linket a DL-ről?