Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
egyébként a kingmakers team oldalon lévő fórum opciót csak én nem tudom elérni?
mindig vmi sql error oldal jön be.
üdv.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Remélem aki ért hozzá ránéz majd!
Akinek nincs meg szívesen felötlök bármilyen fájlt belőle!
Next PC upgrade: 2022
Nem néznél rá a most megjelent Lost Withinre? (Outlast szerű horror game)
"I'm Commander Shepard and this is my favorite store on the Citadel" - Commander Shepard "There is no war, only the harvest." - Leviathan
Utoljára szerkesztette: drop, 2015.04.19. 08:14:14
Nem baj, most lesz mivel játszanom addig, meglett az új gépem, szóval végre kijátszhatom az AC3-at és az utána levő részeket. A Bio: Infinite végre meglett Steamen, szóval végre letolhatom egybe a trilógiát. De előttük még kiviszem végre rendesen a GTA IV-et és az EFLC-t. Amennyi szabadidőm van, ezekkel még nem is végzek nyárra. 😄
Amúgy még egy olyan kérdésem lenne a GTA V fordítással kapcsolatban, hogy a frissítések nem befolyásolják a szöveget. Az online résznek köszönhetően elég sok frissítés várható, ezek nem cseszik el a magyarítást?
Heti 1-2%-ot tudunk haladni jó esetben.
Az a 2 hónap egy nagyon korai dátum volt részemről, meg akkor lenne lehetséges, ha mindenki időben leadná a fordítást úgy nem lenne lehetetlen.
Utoljára szerkesztette: Spirit6, 2015.04.18. 22:06:26
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Utoljára szerkesztette: RiGoHUN, 2015.04.18. 21:39:04
"I'm Commander Shepard and this is my favorite store on the Citadel" - Commander Shepard "There is no war, only the harvest." - Leviathan
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Tényleg ne érje szó a ház elejét - hátha valami jó is kisül a projektből. Bízzunk!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De mivel megkértél visszafogom magam, nehogy az én negatív kisugárzásom befolyásoljon bármit is 😄
sajnos nincs olyan szintü angol tudásom,h segítsek,még csak tanulgatom...
egyébként hetekről,hónapokról beszélünk mire kiadásra kerül a fordítás,mert akkor addig játszok mással?
üdv.
Maga a fordítás "kész". Néhány dolog átültetésre került az alapjáték fordításából, illetve a Trine 2 fordításából is.
Emellett átdolgozásra került jónéhány kifejezés az alapjáték fordításából is és értelemszerűen az újonnan érkező szövegek is fordításra kerültek. Sőt már a tegnapelőtti patch (Trine 3 ajánló felület) is fordításra került.
Éppen játszás/tesztelés alatt áll a dolog. Szerencsére elsőre sikerült megoldani fordítás "különálló MOD-ként" való működését. Nem épül be a többi nagy fájlba és nem ír felül semmit.
Viszont, sajnos az Ő és Ű karakterek ugyanúgy nem jelennek meg, ahogy az alapjáték esetében is.
A font átszerkesztésétől megint összenyomja a betűket a játék. A script-et, ami a fontok listáját/elérhetőségét tartalmazná, még nem találtam meg. Sajnos nem tudom, hol lehet. Átnéztem a kibontott nagy fájlokat, de sehol nem volt rájuk utalás.
Az alapjátékban legalább könnyen lehetett másik font alternatívát keresni (volt rá script), itt erre még nem találtam lehetőséget.
A második résznél pedig alapból volt magyar lokalizáció - már eleve átdolgozott magyar fontokkal. Persze azt sem eszi meg a program érdekes mód, pedig ugyanarra a motorra épül.
Nos, amíg nem lesz megoldás erre, addig "kiadásra" sem kerül a fordítás.
Rövid megfelelőre meg nem szeretném átírni őket, egyrészt mert sok fájlról van szó (150 db) másrészt pedig az olyan "igénytelen" egy 2014/2015-ös játék esetében.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.18. 14:46:41
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Köszönöm!<#alien2>#alien2>
és abban is biztos lehetsz, hogy ha arról lenne szó a vele járó pofont is megkapná
ki nem állhatom az ilyen nyomorultakat az életben sem...
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

arctalan.. mert te nem az vagy? 😄 ijesztő ez a sötétség ami árad belőled