Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Megcsinálták hozzá ennyi 😊 Azóta már leszedtem máshonnan.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.10. 16:16:45

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Ha ezt tudom szólhattál volna rég, én 4x megvettem a játékot. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Írtak egy telepítőt ami bedobja a fájlokat a te mappadba azt szia.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Régen fel akartam tenni ide fórumra, de szóltak, hogy nem publikus.

darkSectorxxx
Dark Sector-hoz?

Ez a játék dobozosan magyar, régen csak fellülírtam a magyar fájlokat a warez változatban azt ennyi. 😊
Hol akartok keresni? Csak egy dobozos itthoni játék kell és kiszedni a fájlokat 😄

http://users.atw.hu/gamesmagyaritas/forum/viewthread.php?thread_id=223&rowstart=40

Innen le lehet tölteni ráadásul telepítős formában, ezért fura is volt, hisz ha eredetileg magyarul jött ki, hogy hogy van telepítős magyarítás?

Csak bátran!

grebber
DS magyarítás honnan van tudnál privátba linkelni? kettőt találtam de nekem egyik sem jön be 😞

Köszi szépen!

Csak bátran!

Próbáld meg kicserélni egy másik fontra, pl magyar Arial.
Néha bejön.

MoRT2195
Dark Sector működik, most próbáltam ki kizárólag te miattad. 😄 Mondjuk mire találtam magyarítást hozzá, az időbe telt, mert elméletileg hivatalosan megjelent magyarul, de végül csak sikerült.
RicoKwothe
Sziasztok.
Hogy hangzana ez helyesebben mint az én megoldásom?
...t, u, v, w, x, y, z... now i know your abc, won't you come and release me. a, b, c, d...
Én így fordítottam: ...t, u, v, w, x, y, z... jól megy már, az ábécé, jöhetnél hogy eleresszé'. a, b, c, d...
Tudom hogy nem "nyelvhelyes" de rímre így jön ki.

Aki fittyet hány...az fittyet evett.

Azért nem veszem meg őket, zsákbamacska alapon. Aztán meg kiderül nem jó. Ha valakinek megvan, és próbálta már meg megtudja mondani.

Csak bátran!

grebber
Már nem az első..... Esetleg ha kipróbálnád kiderülne. Hamarabb mint itt vársz. Enslaved az jó az 100%, azt anno elkezdtem.

Valaki? 😊
Illetve pár régi játék fordítása érdekelne, hogy működik a steames verzióval.
Dark Sector
Cold Fear
Enslaved

Illetve ha már így belendültem, a Batman Arkham😮rigins fordításáról tud valaki valami infót? Elég rég óta stagnál 80-90%-on. Milyen sors vár rá? (Nem a BlackGate amit nem rég fejezett be a hunosítókteam, hanem a "rendes" rész)

Köszi😊

Csak bátran!

Hozzáigazítottam a steames Dark Messiah Might and Magic-hez a hivatalos magyarítást, a feliratozott videókat is tartalmazza. Még nincs letesztelve teljesen.

https://drive.google.com/file/d/0BwD5NjbCDDEccEFaYWRxVGpwbWs/view?usp=sharing
MoRT2195
Elég valószínű. 😊
Bár attól, hogy kijavította Aryolt, még mindig báncsa a szemét, mert a kommentje ettől megmarad. 😄
Sunsetjoy
Talán mert direkt írta úgy, szarkazmus gyanánt? 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

nekem meg a "báncsa", ami helyesen "bántja"
*egyelőre, bocs báncsa a szemem

t

Egyenlőre csak az alap lesz meg. Kb 1 hónap.
Helló Aryol! Nagyon örülök, hogy fordítod az Xcom 2-t és nagyon várom, hogy kész legyen! Körülbelül mikorra várható? A dlc-ket is fordítod, vagy csak az alapot? Nagy köszönet érte!
Hamarosan elkészül az XCOM 2 fordítása.
grebber
Steamen kapott a Stronghold 2 egy Steam Edition nevű újrakiadást. Megy a multi is van workshop minden..
Valaki nem igazítaná hozzá a magyarítást? (Mondjuk kapott új pályákat is így biztos lenne vele + munka)

Klassz! így van időd pihenni mielőtt elkezded a Middle-earth: Shadow of Wart <#hehe><#ravasz1>

RicoKwothe
Üdv Uraim.
Rövidesen végzek a The Swapper fordításával. Tudom, már valaki elkezdte, de nem baj ha egy játékhoz több magyarítás készül, mint ha egy sem.
Viszont nem boldogulok a font fájllal, alig van ékezetes karakter. Valaki tudna esetleg segíteni? Sima .ttf a kiterjesztése.

Aki fittyet hány...az fittyet evett.

Age of wonders 3-ról mi a pálya?
Király, örülök, hogy tetszik! =)
És köszi, igyekezni fogunk.
Egy kis tájékoztatást kérnék, a Dying Lightal kapcsolatban. A magyarítások portálról tölthető a "teljes" fordítás. A magyartasok.infon pedig azt írja 80%-os de benne van már a Following dlc.
Akkor hogy van ez pontosan?

Csak bátran!

jofer
Nagyon jó! Megnéztem a videót, hangulatos. Ezek a toldalékmentes, tőmondatos dialógusok visszadják azt az érzést, amelyek a beszéd kialakulásának kezdetén jellemezhették a kommunikációt. Ha kész, én biztos beszerzem a játékot!!! Sok sikert, kitartást kívánok a fordításhoz!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Köszönet érte!

Teomus
Sziasztok!
Elkészült a The Technomancer fordítása, tölthető az oldalamról (www.teomus.com), de remélhetőleg hamarosan a Portálról is. 😊
Üdv,
Teomus

Aktuális projektek: GreedFall - 70 % www.teomus.com

Ha valakit érdekel, már lehet jelentkezni a Far Cry Primal fordítására. 😊
Na, közben néztem róla videót, valami minimális történet van hozzá.
Amúgy nekem is tetszik a játék, szóval örülök, hogy ketten is érdeklődnek a fordítása iránt.

Amúgy van benne érdemleges szöveg, amit le lehet fordítani? Van benne valami történetféle?

FEARka
TRC is fordítani akarja. Amúgy az UnityEx megnyitja.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2017.09.29. 19:19:01

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

TBTPumpa
A Cuphead fordítása érdekelne. Unity-ben írt játék, fájl és mappaszerkezetileg koppra ugyanaz, mint az Ori and the Blind Forest, ám sajnos annak a programjai nem működnek vele. Valószínűleg újabb Unity változat ez.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.29. 18:57:51

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Augusztusba írták hogy október vége felé fog megjelenni.
scomcomputers
Persze,toljad nekünk....<#integet2>
Én vagy 10-szer végigtoltam,még ma is ezzel álmodok,olyan jó volt....

* Scomcomputers the future of computing!*

Prince23
AC Unity magyarítása hogy áll? vagy el is felejthetjuk?

A Szogyenyi teamnek kéne fordítania szerintem 😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.09.28. 19:01:53

Én őrülnék ha lenne hozzá magyarítás.
Valakinek van kedve hozzá? 😉

Utoljára szerkesztette: Stopposmadar42, 2017.09.28. 17:54:28
Am van értelme vele foglalko88zni, úgy hogy a 2. rész a 3. részével kapcsólódik szorosan, amihez nincs magyarítás?
FEARka
Nekem megvan dvd-n magyarul, de mivel ma már szinte alig szerezhető be, ezért szeretném, ha a steam, gog verzióhoz is használni lehetne a fordítást. Tudtommal egyik warez verzió se tartalmazza a magyar nyelvet és mivel az exe elég sok szöveget tartalmaz (tárgynevek, velük való cselekvés stb) így e nélkül nem sok értelme van a magyarításnak. Annyi hiányosság lesz, hogy a párbeszédekben az ő helyett kocka jelenik meg, mivel a párbeszédeket tartalmazó fájlhoz sehol se találtam szerkesztőprogramot és nagyon úgy néz ki a font fájl is az exeben van, de ötletem sincs, hogy azt hogyan lehetne átrakni (abból gondolom ezt, hogy minden eltérő fájlt átmásolva a magyar verzióból más verzióba - az exe-n kívül - ugyan úgy kocka jelenik meg, csak akkor van ő, ha a magyar exe-vel indítom a játékot). Az exe-ben már tudom használni a kalapos verziót.

Anonymusxx: Ezt nem tudtam, hogy i2k készítette. Sajnos a párbeszédeket így se lehetne javítani, hogy ha van benne hiba (nem tudom mert sokat még nem játszottam vele) Nem tervezem a 3. részt, mivel program sincs hozzá (én nem találtam).

akyyy
11 éve várok rá, itt van mögöttem a polcomon mind a két rész magyarul<#szomoru1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ha jól emlékszem ez volt az a magyarítás, amit úgy adtak ki hivatalosan hogy i2k nem tudta letesztelni, szóval lehet most nem ártana...
Amúgy a 3. részéhez nem tervezel csinálni magyarítást?
totyak
Elnézést, hogy ilyen csúnyát kérdezek, de miért nem töltöd le valahonnan a komplett magyar játékot és játszod úgy? Ha steam-en megvan neked, akkor egyszer megvetted már, tehát én ezt nem tekinteném wareznak.

FEARka
A linken a Radialix_3.00.00.486_Beta.rar tölthető le. A rarban nincs a patch fájl, és a telepített mappában se találom. Én vagyok vak, vagy egy link lemaradt? Beírtam a kódot csak ugye nem tudta aktiválni és mindig figyelmeztet rá, hogy aktiváljam.

Köszi, úgy néz ki működik 😊 Megjelenik a fordított szöveg a játékban.

IMYke2.0.0.0
Innen például.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1 - telepít
2 - Névhez: akármit --- Kódhoz: 000017-86R3Y8-83FQTQ-1RJUXR-DQ33B9-ET3FX3-CFEDQQ-M948MD-5VUJW2-CE26F3
3 - radialix.v2.16.07-v3.00.00.486-patch elindít a program könyvtárában
4 - "Patch", majd amikor rákérdez, akkor válaszd a fájl keresését, és tallózz rá a "Dokumentumok" alatt lévő Radialix 3 mappában megbújó "license.ini" fájlt!
5 - Program elindít
6 - Főablak mellett a zöld + jeles "Add file"
7 - kiválasztod az exe-det
8 - a "Source Settings" alatt a "Language of Text" alatt kiválasztod vagy az exe eredeti nyelvét,m vagy angolt
9 - a "Hard-coded Settings" alatt bepipálod az "Extract Hard-coded Strings"-t
10 - a "Target Settings" alatt a "Target Build Action" mezőben a "create Localized file"-ra módosítod a kijelölést, és ugyanitt bejelölöd a "Keep Original Languages"-t, ha könnyíteni akarod a fordítás menetét. "OK".
11 - A lefrissülő ablakon az "str ~HARDCODED" alatt kell machinálnod.
12 - Fontos, hogy a "Status" mezőben lévő "R" betű jelzi, hogy az adott string írásvédett. Ennek feloldása lehetséges a soron dupla klikkel.
13 - Ezután a "Translation (x)" oszlopra kijelölés mellett F2 és fordítod, majd "OK"
14 - Ha mindennel végeztél: "Translation" - "Build all" és elkészül az exe-d, az eredetitől különböző névvel.
Ennyi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FEARka
Még nem. Honnan tölthető le?

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.