58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • kirol
    Ez a Metro Exodus magyarítás engem is érdekelne. :)
  • nulladik
    erre akkor akár rá is próbálhatnál ;)
    Metro.Exodus-CPY
    Utoljára szerkesztette: nulladik, 2019.02.20. 15:14:29
  • RED BULL F
    Ez már csak azért is szomorú, mert az én üzeneteimre sem válaszol. Ami még szomorúbb, mert egy egész szép adagnyi Hitman (2016) fordított szöget van nála a ki/becsomagoló programmal egyetemben.
  • Baker1
    Igen, pedig anno én is írtam nekik, hogy átvenném a projektet, de nem adták, mivel én sem adok ki programokat, így ők sem. Akkor hirtelen ugrott a százalék, azóta semmi. Nem baj, így legalább le lesz róva az összes adósságom Battlefieldek terén. :P
  • grebber
    Senki se tud. Abból kiindulva hogy 2 éve min. folyamatban van és 25%-on áll a jelző laza 1.5 évig még nem lesz mafia 3 magyarítás. (Ne legyen igazam...)
    Bundle árnál olcsóbb akkor lesz ha ingyen szórják majd.... szerintem idén még nem fog ez megtörténni. Szóval vedd meg nyugodtan én is behúztam bundleba (nekem ingyen volt) azt előszedem ha kész a magyarítás. Nem sietek sehova :)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.19. 19:30:16
  • cikasz
    Hozzávetőleges időt tudsz? :D
    Csak mert most jó áron van bundliban :)
  • grebber
    Be. Jó kezekben van.
  • cikasz
    Sziasztok.
    Nem tudja valaki, hogy a Mafia 3 Magyarítás be lesz fejezve valaha? :)
  • lostprophet
    Program már van hozzá, de egyelőre úgy tűnik, az eredeti verzióval nem működik (gondolom Denuvo).
  • nulladik
    a Metro Exodus fordíthatóságáról van valami hír?
    14 óránál tartok, abszolút év játéka esélyes nálam
  • Piko888
    A Walking dead-et fartingsquirrel fordítja Itt tudod figyelemmel kisérni a haladást
  • claydove
    A Planet of the Apes-t meg én fordítom. De nem fogok tudni időpontokat mondani, mivel egy tucat fordítást csinálok jelenleg is.
  • Jam
    A LiS 2 EP1-et ZéBé fordítja:

ZéBé FB
    Utoljára szerkesztette: Jam, 2019.02.17. 17:04:54
  • kirol
    A következő játékokat fordítja valaki?

- The Walking Dead The Final Season
    - Life Is Strange 2 Episode 1 - Roads
    - Planet of the Apes Last Frontier
  • Baker1
    Sziasztok! Elérhető a Battlefield 1 magyarításának javított kiadásra, tölthető az ismert oldalról. ;) Célkeresztben a Battlefield 4 magyarítása!
  • darkSectorxxx #53291
    Az tök jó, mert semmiféle párbeszéd nincs a játékban, mint a Colossus, full néma. :D

Persze ettől még köszönjük a munkáját a kollegának, csakhát hamar kész lesz akkor az.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.04. 20:54:19
  • grebber
    Praey for the Gods :

A játék hivatalos magyarítást kap lostprophet által!
  • FEARka
    Tinman már elküldte a szükséges fájlokat.
  • grebber
    Megvannak voltak bundle..
  • Tinman #53287
    Na vajon kinek lehet meg :-D

/le is toltam őket már rég
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.02. 09:40:36
  • FEARka
    Van itt valaki olyan, akinek megvan az összes Assassins Creed Chronicles rész eredetiben?
  • Pityu Mester
    A Far Cry Primal-ben bizony van szöveg, ugyanis beszélnek benne, egy külön nyelvet kreáltak hozzá az alkotók. Mellesleg a párbeszédeken kívül is van benne szöveg bőven.

Ha pedig eddig nem vetted meg, most tedd meg, mert akciós az UbiStore-on, nem is kicsit. Az alap verzió 10 euró, a DLC-s 11 euró.
  • Obstruction
    Sziasztok
    Kérdezték itt az iwd ee magyarítást itt egy link https://data.hu/get/11149304/IcewindDaleEE.7z amit talán noname igazított hozzá. én kipróbáltam működik de az egyik kiegészítő teljesen angol az alap és a másik kieg szerencsére teljes magyar.
  • grebber
    Biztos jobban kellett mint pl egy Colin vagy Dirt AUTÓS játék magyarítása.
  • mooo
    Az a Crysis 3 magyarítás úgy kellett már, mint egy falat kenyér :) A többiért is köszönet a készítőknek!
  • grebber
    Némi szösszenet a nagyvilágból:

Hivatalos magyarítást kap a Visage horror játék lostprophet jóvoltából!
    Már tölthető a Past Cure magyarítása lostprophet jóvoltából!

Készül a RESIDENT EVIL 2 magyarítás (FEARka, GothMan, konyak78, Patyek mesterek vették kezelésbe)
    Tesztelési fázisban van a Resident Evil 0 magyarítása (FEARka, GothMan, konyak78, Patyek mesterek jóvoltából)

A kis hamisok Ateszkoma, gyurmi91, konyak78 titokban elkészítették a várva várt CRYSIS 3 magyarítását és már tesztelés alatti fázisba van

A Far Cry: Primal magyarítása 80%-os készületben fartingsquirrel jóvoltából...Majd valaki kijavít ,de én úgy tudtam ebben kb 0 szöveg van mert akkoriban nem beszéltek az emberek..Nem toltam a játékok mert még nagyon drága)

A fent említett magyarítok NEM fizetett hirdetését nem a magyar kormány támogatta!
  • Micsu
    nem 100%os de hát erre lehetett is számítani, működik amúgy thx
  • Jam
    Ez azt jelenti, hogy május előtt ne is számítsunk rá?
  • TBTPumpa
    Azon vagyunk, hogy mielőbb játszhass vele. Ha elfogynak a DLC-k és folyamatos frissítések (idén májusban), gyorsabban fog haladni a dolog. :)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.01.30. 20:21:27
  • akyyy
    hátha valakit érdekel, most találtam:

Shadow of the Tomb Raider
    Tomb RaiderS.hu Igen, dolgozunk rajta, jelenleg 40%-os a fordítás. :)

• Anonymusxx
    itt van

https://www100.zippyshare.com/v/xTCLLul4/file.html

Nem próbáltam ki
  • Daermon
    Ahhoz nincs, én is nyomoztam utána, de nincs hozzáigazitva. BGkhez szerencsére ott megtalálod.
    Az Neverwinter Nights EE-hez viszont van igazitott. Ha az érdekel.
  • Micsu
    iwd eehez nincs valami? :)
  • frem
    Itt ha visszaolvasol kicsit van egy félkész bemásolós hozzá.
  • Anonymusxx
    Köszi, egyébként tudja valaki hogy a 2. rész EE-hoz van-e magyarítás?
  • frem
    Üdv!
    Lehet, hogy volt róla hír és csak én siklottam át felette, de azért kiírom, hátha más sem vette észre: hivatalosan bekerült a magyarítás a steam-es Baldur's Gate EE-be! A játék elindítása után a nyelvek beállításánál lehet megtalálni!
    Köszönet a fordítóknak!!!
  • cikasz
    Sziasztok.
    A Deponia-hoz nincs magyarítás? mintha olvastam volna valahol róla, de nem találom :(
  • RED BULL F
    Hmm. Akkor ezek szerint csak a kiterjesztést változtatták meg? Érdekes, köszönöm szépen az infót, erre rá fogunk majd lesni!
  • grebber
    Itt a megoldás a RESIDENT EVIL 5 GOLD-hoz.

Game telepít
    GOLD magyarítás telepít
    SteamLibrary\steamapps\common\Resident Evil 5\nativePC_MT\Image\Archive\ mappában ezeket a fájlokat

LoadResource.xmp
    CoreResource.xmp
    TitleResource.xmp

simán át kell írni erre:

LoadResource.arc
    CoreResource.arc
    TitleResource.arc

És megy a játék

(Nálam csak ezt a 3 dobta. Ha valakinél még dob hibát amik nem ezek a fájlok akkor azt is át kell nevezni .arc-ra de elvileg mindenkinél ezek lesznek)

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.19. 23:33:18
  • Baker1
    A probléma az lesz, hogy a telepítő kényszerítve van arra, hogy a C:/Program Files (x86)/ORIGIN GAMES/Battlefield 1 mappába pakolja a fordítást, nálam ez volt az alapértelmezett út. Ha megnézed a Data és a Patch mappákban található fájlokat (Data mappában cas_01, patch mappában cas_12, akkor ezeket kellene átmásolnod oda, ahová a játék van (pl.: E meghajtó, esetleg nem Origin Games van Neked, hanem csak simán Origin mappa, már ez is közrejátszhat) telepítve, persze a megfelelő mappákba. Ezt követően már magyar nyelven kellene muzsikálni a játéknak! Pár embernél ez volt a gond és most már náluk is fut!