58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • harczos
    pontosan :)
  • Mayday
    Jaja, lesz, de evekben gondolkodj!
  • Rage47
    Sziasztok!
    Lesz A Star Wars: KOTOR-hoz magyarosítás?
  • cseri001
    Sziasztok,
    a The thing nevezetű játékhoz keresek magyarítást, de sehol nem találtam eddig.
    Valaki tud segíteni??
    Köszi
  • rimo51
    Hali !
    Légyszi küld el nekem privát a Pretorians forditását , vagy honnan lehet letölteni ?
    Kösz :)
  • HJ
    Nekem annyira nem tetszett:(
    Nem szeretek értelmetlen dolgokról vitázni gyerekekkel.Igaza van i2k-nek: "a gyerekek már csak ilyenek"
  • [Jakuza]
    Majd csinalok egyet.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem egyedül csináltam: Greco is keményen hozzájárult a saját fordított részeivel...

Amúgy azért kérném, hogy küldje el, mert szerintem összegyúrhatnánk egy normális változatot - Grecoval ezt csináltuk.
    Bár, őszintén szólva, nekem már csak a 3 tutorial küldetés van hátra és 100%-os a cucc.

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • [Jakuza]
    Szvsz olyannak kuld el aki kitehetne a weblapjara a masok magyaritasi munkai koze.
    Amugy jokor szolsz, amikor I2K leforditotta. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Minden hátsószándék nélkül - nekem elküldheted.

• Coco
    én leforditottam a preatorianst amikor kijött, vkinek kell akkor elküldöm :)
  • hykao #8000
    Milyen érdekes ez a net...
    hol máshol foglalkoznánk ennyit egy vadidegen 6.-ossal...
  • IMYke2.0.0.0
    Jakuza: Köszi - megtörtént.

Chappy vs (?) HJ szóváltás marad - a következő nagytakarításig (utána tőlem lesz elkérhető). A kérdőjelet szerintem értitek... Nem egy súlycsoport (semmilyen téren)...
    Sajnálom, hogy egy kissrác csak ennyiben meríti ki a felnőttekkel való diskurzus fogalmát, és nem ad esélyt magának arra, hogy tanuljon valamit tőlük. De hát nem fordítható ki a világ a sarkaiból - a gyerekek már csak ilyenek.
    Sapandi - köszi a linkelést, természetesen én is megteszem a házamtáján. Szerintem erős frissítés vár az ajánlott linkek részlegemre (Alcatelgod, Sapandi, Jakuza, YarYar új és a többiek oldalai...)

• [Jakuza]
    I2K lassan vegzunk a TCM 2004el es akkor neki tudok allni a Praetorians tesztelesenek.
    Az oldaladon a magyaritasoknal a TCM2004-et javithatod is, mert nallad az van kiirva, hogy nincs magyaritas hozza.
  • [Jakuza]
    Magic Boy, mint mar irtam a foci menedzseres topicban, valoszinuleg a Winrarod vrziojaval lehet a baj.
    A 2.xx verziok nem tudjak kitomoriteni a 3.xx-eseket.

Amugy ide ebbe a topicba is akkor beirom az elereset a fajlnak.

TCM2004 Magyaritas v0.99E

43 txt allomany mar le van forditva benne, a maradek 7 db keszul.
    De mar igen csak jatszhato allapotban van.
    Gyakorlatilag a szoveges jatekmod, az emailek 50%-a es egy ket ujsagcikk van mar csak hatra.
  • Chappy
    kössz!
    nem ismerem.
  • HJ
    Chappy: muszály neked kóstolgatni mindenkit?
    Egyszer erre rá fogsz faragni....
    Jakuza se kispályás versenyző :)
  • zaki
    Total Club Manager 2004
  • indy32
    Ne haragudj nem kívánom megkérdőjelezni amit mondasz,de nem egy kis magyar zászlót láttál a borítokon ami alatt kis betűkkel ott van hogy magyar nyelvű kézikönyvvel?
  • Chappy
    ez meik game?
  • Magic Boy
    Honna lehet leszedni a TCM 2004 magyarosítását arj vagy zip formátumban?
    A rar-ost leszedtem, de nemtudom kitömöríteni!
  • Chappy
    te meg az írni tudó bölcsis csodagyerek.
  • [Jakuza]
    O a HJ.
    Te meg az ovis. :)
  • Chappy
    De te ki vagy?
  • HJ
    Örülök, hogy belinkelted a lapomat (hétvégén én is berakom a tiédet a linkjeim közé).
    1 dologra kérlek: a linkre kattintva új ablakban (target="_blank") nyíljon meg a lapom. Köszi!
  • Chappy
    Ki is vagy te???
  • HJ
    :)))
  • Chappy
    Elmegyek.
  • harczos
    tegnap jártam mmarktban, és láttam h jópár játék magyarul kapható, mint pl. h potter 2, kviddics, lotr: király visszatér. most ezek jutottak az eszembe, amiknek itt is kérték a magyarítását
  • YarYar
    Tuti vagy tsávó! MDK2 kedvencem. 5 napja kezdtem el, de most újrakezdem. Eddig is értettem, de mégis más lesz magyarul olvasni mint fejbe fordítani. Ja és kösz szépen, hogy kiírtad az oldalam linkjét a tiédre. További jó munkát.
  • YarYar
    Dehogy kell, ilyen jól már rég szórakoztam :))
  • Chappy
    Boccs, ha nem ta voltál!
  • HJ
    i2k:
    szerintem az egész Chappy vs. HJ thread-et nyugodtan dobhatod a kukába! Nem sok értelme van ilyen off topic témával terhelni a topicot. Bár ha igény van rá, akkor tőlem éppen maradhat:)
  • HJ
    Ki hivott fel téged??? Én nem.
    Nem vagy te kissé paranoiás?
  • Chappy
    HJ!!!
    tUDOD, ELÉBB FELHÍVTÁL, ÉS mUTER VETTE FEL. dA A TELEFONSZÁMOT ÉN MONDTAM MEG! ÉRDEKES HANGOD VAN.
  • Chappy
    boccs, i2k
  • Chappy
    Nemigaen, de a keresőben keress, itt az SG-m, vagy I2K-nál.
  • HJ
    ááá...nem volt olyan vészes a dolog: csak beregisztrálta magát másik néven a fórumra (ugyanis Chappy néven már ki van tiltva - nem ok nélkül) és beírt pár trágárságot...
    Mit vársz egy 6.-os gyerektől?
  • HJ
    Kisgyerek: beidézzem ide mit írtam nekd e-mailban?
    És azt a telefonszámot és e-mail címet is?
  • Chappy
    a francba!!!