58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Methos:
    Ezt látnod kell:

Max Payne 2. v0.5 (2003.12.10.) Ford: CziczliperAttila

És ráadásul a *.dds fájlokkal is akar bajlódni... Ehhh

Írsz neki, vagy tegyme meg én?

------------------------------------------
    .:i2k:.

• Bandew
    Hahó Imyke!
    Nincs kedved összefogni a Deus ex projectet, és írányítani a dolgokat. Szivar azt se tudja ki csinálja, ő meg közben fordítja. Ez így nem lesz jó. Mindenkinek ki kéne adni a külön feladatát, aki benne van.
  • Methos from GH
    És honnan lesz lekapható?
  • IMYke2.0.0.0
    Szép, hogy ilyen lelkes vagy, de szerintem nem ártana körülnézned a neten ilyen kijelentések előtt...!
    Ugyanis van már Breaktrough magyarítás!

• IMYke2.0.0.0
    Ez igen, ismét egy kultúrált, összeszedett kérés...!

• IMYke2.0.0.0
    Kár, hogy egyáltalán nem szórakoztató...
    Nem szívesen szoktam törölni hozzászólásokat, azonban néha kénytelen vagyok vállalni ezt is...
    Chappy hozzászólásai inspiratívak, de nem a topicba valók (itt elsősorban a kissé összeszedetlen fogalvazmányaira és a topic méltóságát erősen arculcsapó egoizmussal, na meg a naív gyerekességből született néhány tucatos enter-es hozzászólására gondolok, mely már az enyészeté lett...), s amíg ez nem változik, sajnos törlésre méltóak lesznek a hozzászólásai...

• harczos
    azt hiszi h:
    ŐŐŐŐ AZ UNIVERZUUUM KÖZEPEEE!!!
  • Chappy
    a startopiához kellene!!!
    Ja és a postal 2-höz
  • IMYke2.0.0.0
    Randal: Válasz a "Longest Journey" topicban!

absurd: hidd el, nincs feledve a dolog!

• Randal
    Kérdés:
    Azon kívül, hogy a TLJ-ben eszméletlen mennyiségű szöveg van, azon kívül mi az az ok amiért nincs magyarosítása?
  • Mayday
    Akkor ha adsz egy mail cimet, atkuldenem, es kiprobalnad, mukodik-e?
    Merthogy nem vagyok biztos benne, csak valoszinusitem, hogy melyik file-ok szuksegesek, es amig valaki nem teszteli, szvsz ne tegyuk fel kozosbe (hatha nem muxik, vagy valami).
  • Mayday
    Port Royale magyaritas akkor senkit nem erdekel???
    Par nap mulva lesz RUNAWAY ROAD ADVENTURE is!!! :)))
  • YarYar
    Pont ezért nem tudni miért ír ki bármit is. Vagy bejön vagy nem. A szerkesztett .tbl fájloknak hála a magyar verzóban nem lehet multizni. Valszeg emiatt van a hibaüzi is. Ilyesmire gondolok.
  • HJ
    Nekem sincs tippem mi lehet a hiba oka - ránézésre minden OK. Nálam eddig 1x jött csak elő, de akkor épp elég betegecske volt a win98-am - az újra telepítés után nem jött elő a hiba.
  • Bandew
    Tom, hogy hülye kérdés, de már annyira várom, hogy muszály megkérdeznem: kb. mikor lesz kész a Deus ex fordítás? :D
  • Chappy
    A Startopiához ki tud teljeset?
  • Methos from GH
    Hitman 2: http://www.gamehunter.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=20&mode=thread&order=0&thold=0
  • Axon
    Egyébként nálam tökéletesen működik.
  • YarYar
    Azert mert nem tudom. De komolyan. Nehanyan mar irtak emiatt, de nekem meg egyszer sem jott be. Haveromnal, a szemem lattara jott be, de nem jottem ra mi a baj. De amugy ha megnyomod 3x a CANCEL-t akkor mukodik. Azt, hogy a patch segit-e valamit, azt nem tom.

Bocs, hogy nincs ekezet, de most valahogy elszallt a billentyuzet.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, jól gondoltam. Mondjuk így volt logikus is.

• Toya
    Csak fel kell rakni az 1.2.0.1-es javítást és ezek után lehet telepíteni a program könyvtárába.
  • Lacika 79
    Segond, spongyát rá.
    Amúgy már néztem mi a szitu, szal világos a dolog. .-)
  • IMYke2.0.0.0
    Gyanítom, hogy 1.0.0.0. - 1.2.0.1 Patch szükségeltetik, majd a hozzátartozó NoCD törés és a fix.
    Ezután a magyarítás.

• Imremagdi
    NASCAR magyarositáshoz hogy menjen kell vmi patch vagy elég ha simán rátelepitem ?
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanmár...! Persze, én is bocsánatkéréssel tartozom! Ne haragudj, néha nyers vagyok, de ez többnyire a lámerek miatt van...
    Amúgy nézted már? A DeusEx1 talán beindul. Reméljük, lesznek vállalkozó kedvű emberek, és lesz valami a magyarításból. Az is nagy dolog, hogy dunee is újra életjelet adott magáról a dolgot tekintve... neki köszönhetjük az első egyetlen (reméljük már nem sokáig) DX1 Hun-t, ami ugye - az átkozott SDK-nak köszönhetően - csak az első pályára terjedhetett ki.

A gyengére sikeredett DX2 után most még többen fognak vissznyúlni a jó öreg klasszikushoz!

• Lacika 79
    NA csákány! Én is felkaptam a vizet egy picit, szal sorry!
    De nem voltam lusta, csak elfoglalt. Ha lett volna időmn, akkor mindenképpen visszaolvasok, és nem kérdezek hülyeségeket. :-)
    Remélem, azért nincs harag, Imyke.
  • zaki
    köszi az info-t emberek
  • IMYke2.0.0.0
    A XIII-ról (vagy másról, már nem is tudom) úgy tudom, hogy december 14. a magyarul való megjelnési időpontja, míg sajna a Hitman 2-ről nincs infóm.
    Szerintem Methos-t kellene megkeresni - nem bújik ki és el a válaszadás elől. Szerintem nem is rajta múlik.
    Amúgy, akit érdekel, az említett GameHunter oldalon van néhány kijavított magyarítás - fejből: ETM, Jedy Academy, Elite Force 2.

• hykao #7727
    Mármint a XIII-mal kapcs.
  • hykao #7726
    15-e körül ígérik, de biztosat még nem tudnak.
  • zaki
    IMYke: Hitman 2 forításáról mit tudsz? mert nézegettem a Gamehunter honlapját, ami ugye azt írja, hogy 100%-os, Javítás alatt, de már kb 2,2-5 hónapja is már ez volt... szal működik a magyarítás, mi a hibája, hogy ennyi idő alatt nem lehettt kijavítani? a másik, hogy a XIII-nak nincs vmi hivatalos megjelenési időpontja (a magyar verziónak)
  • IMYke2.0.0.0
    Jó hír:
    Minden NASCAR-sorozat rajongó - főképp az, akinek megvan a 2003-as! - kötelezően látogasson el a következő oldalra: http://www.hsw.hu! Már a főoldalon szembetűnik a finomság, kuriózum, rettenetes nagy királyság: NASCAR 2003 1.2.0.1 TELJES MAGYARÍTÁS! Készítők: HNR & HSW
    Egyébként anno még jelezték is, hogy belevágtak, s aki emlékszik tudja, HNR-ék kérdeztek rá a fordítói jogokra...

Megjegyzés: a fordítás (szöveg, grafika, hang + új intro) mérete: 98MB

• IMYke2.0.0.0
    absurd: szívesen írnám, dehát iszonyatosan sok szöveg - s tudod, vannak személyek, akik magázzák egymást, s vannak akik nem (lévén középkortól újkorig nyomul a történet), rengeteg dialógusa van. Amúgy minden más kész. Ha azokat is (kész menük, help stb.) belevesszük akkor sincs 15% .

Mayday: Ez természetes...

Andi: YarYar (alias DeerRevenge, avagy a Vérengző Szarvas Bosszúja oldal tulaja) szerintem a legújabb, pontosabban aktuális utolsó patch-re optimalizálta a cuccost.
    De az sem árt, ha felveszed vele a kapcsolatot!
    Nem nagyon hiszem, hogy a fordítással van gond, mert bizony YarYar sem, de a neki (is) segítő HJ sem szokott férc munkát kiengedni a kezei közül!
    Szerintem járj utána!

• Mayday
    Hi All,
    Olyan embert keresnek, akinek megvan a PORT ROYALE angolul, ugyanis nekem eredetiben van, magyar nyelven, es most atkuldenem tesztelesre a - sztem szukseges - file-okat. Amennyiben az a ket file tartalmaz mindent, ami a magyaritashoz kell, akkor megy ki kozosbe IMYke honlapjara! (Hehh, ugye, IMYke?!) :)
    Tehat varok jelentkezot!
  • Chappy
    Én is. Qurva jó game!
  • HJ
    hehe... milyen jókat nyomultam anno a Dungeon Keeper 2-rel :)))
    Jó game!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Ez vicces volt. Nem lehet magyarítani - annak idején én is próbáltam. Csak pályákat lehet hozzá készíteni mindkét (a hivatalos és a nem hivatalos) map editorral.

• IMYke2.0.0.0

Nos, megszereztem a DeusEx 2-öt... De a többit a topicjában...

• hykao #7714
    Imyke nem olvastam visza, nem tudod, hogy fordítható-e a Deus Ex 1-2?
  • IMYke2.0.0.0
    De ez már nem lényeges, amit meg akart tudni azt megtudta, és valóban tiszta, szent a béke.

Akit érdekel: a DeusEx 2 tartalma is fordítható! Ugyanis a *.con fájlok - Conversations könyvtár - nagyszerűen szerkeszthetők UltraEdit-tel!