58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
HJ #7969 Ja..tényleg vandálkodott a gyerek a fórumomon, de meg van oldva a dolog...:))) -
Chappy #7968 3 perc munkája -
HJ #7967 :))) -
Chappy #7964 Szoktam is!!! -
Chappy #7963 HÁJÉ!!!
A fórumodat tönkre fogom tenni! -
#7958 HJ!
A kutyaeledel nevű kis barátunk, csak azért nem tologatja a csattogós falepkét, mert már nemigen lehet kapni.
Amúgy a kora (ált.isk.6.oszt. - ahogy már megírta) és a szellemi színvonala miatt nyugodtan tologathatná, mondjuk egy szép napos Május 1-i felvonuláson, amikor már az apunak elfáradt a nyaka, és letette a földre!!! -
#7957 A baj az, és ne haragudj meg, tényleg nem bántani akarlak, de alapvetően rossz a helyesírásod - a beírásaidból ítélve, és ez ténykérdés.
Így nehéz lesz, akár mások munkáit is javítani!!! -
#7956 Egyszer hallottam egy mondast:
"Nem abbol lesz a nyertes, aki azt mondja, hogy a többiek se csinaljak jobban, hanem abbol, aki azt mondja hogy en jobban meg fogom csinalni!" -
HJ #7953 Talán az lett volna a legjobb, ha bocsánatot kérsz.
De most már mindegy - késő... a véleményét mindenki kialakíthatta rólad... hogy ki milyet, az már mindenkinek a saját vérmérsékletétől függ. -
Chappy #7952 KUUSBA LESZEK!!! -
#7951 Tényleg finom voltál, köszönöm - direkt elhagytam a Fórumot, hogy ne írjak neki valami iszonyat cifrát...
Nálam - jelzem - elrúgta a pöttyöst örökre.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
HJ #7950 Chappy: tudod te kivel beszélsz így????
Õ már akkor játékokat fordított magyarra amikor te még a csattogó szárnyú falepkédet tologattad a homokozó szélén! :)
Hmmm... úgy tûnik nem csak az én fórumomon viselkedtél úgy, hogy ki kellett tiltani. Chappy: 1-et árulj el: muszály neked mindenütt ilyen (legyek nagyon finom) gyerekes módon viselkedni??? Ne csodálkozz, ha mindenhonnan kiutálnak.... -
#7949 Rendben - ezt a hozzászólásodat jegyezd meg. 1 napig még benn is hagyom. Téged is. De utána:
Chappy #7948 IMCSI második verziója 000 IQ-val!! -
#7947 Chappy bazz: a nevem i2k!
Chappy #7946 Minden ik2-nl és gmikinél! + akiket ők írnak!!! -
#7945 Mi sem egyszerűbb ennél: a honlapomon ott van - egészen pontosan (és értelemszerűen) a .:Saját munkák:. menüpont alatt!
Alcatelgod: Már korábban is akartam írni, és most sem a megbántási szándék vezérel -> egyetértek HJ-vel!
Szerintem se a mennyiségre hajts(atok)! Nem hinném, hogy kiteszed az ablakba a sok leszúró ímélt, amit a helyesírási hibákért kapsz és fogsz kapni.
Tudnod kell, hiába "csak" vezető vagy, a felelősség - erről Methos a kezdetektől fogva tudna mesélni - miatt Téged fog mindenki szapulni...
Szóval, hajrá, és ne kapkodjatok.
Én is lelassítottam - régebben ezer Játékba kezdtem. Most lassan haladok egy-egyel, de az (így) jó.
-
Styrex #7944 i2k
A Driver általad befejezett magyarítását keresem.
Tudnál segíteni? -
HJ #7943 A Vietcong (és a többi stuff) magyarításodban a helyesírási hibák mikor lesznek kijavítva?
Hidd le: nem a lényeg, hogy minél több játékot lefordítsd, hanem az, hogy amit kiadsz a kezedbõl, az legyen minél tökéletesebb!!! Nem a mennyiség, hanem a minõség számít - szerintem... -
Chappy #7942 akarom mondani meg. Vagy máshol, akit ajánl. -
#7940 Egyetértek i2k-val, én is utálom, hvalaki a Methos helyett Menthos-t ír pl. Nem igaz, hogy nem lehet normálisan leírni egy nevet. -
#7939 Idézet:
"Shadow of Death magyarosítás - 2003. december 17. szerda Küldő: Menyus
"Minden dolog aminek kezdete van, egyszer véget is ér." Szerencsére így van ez a Sod magyarosítással is, elérkezett az oly sokat áhított pillanat: ettől a másodperctől kezdve letölthető a magyarosítás. Használjátok egészséggel!"
A fájl letölthető INNEN!
titike #7938 köszönöm szépen megtaláltam
de annyira megörülten neki, hogy hirtelen saját magamnak válaszoltam bocs chappy!!! -
titike #7937 köszi de nekem az eredeti van meg -
titike #7936 köszönöm szépen megtaláltam -
#7935 ez jó! thx.. -
harczos #7934 www.huncraft.hu -
#7933 a warcraft3 és kiegészítőjének magyíarosítását keresem. segítsetek lécci.. -
#7932 Ugyan már Ikmye, nem kell ebből akkora hajcihőt csinálni. :P -
#7931 Randal: Elég, ha a legutolsó hivatalost (1.12f) teszed fel - a MP-est.
Les Striker: Rendben - javítva minden a listában!
appyCh (azaz Chappy): nem IK2, hanem::::::::::: i2k
Ugye, neked sem esik jól, ha vki rosszul írja a beceneved?!
#7930 Na ugye en meg mondtam, hogy ott kutakodjal.
Orulok, hogy az akadalyt sikerrel vetted. :)))
-
#7928 Itthon magyarul jött ki a Chaser. -
Chappy #7927 IK2 weblapján nézd mes -
titike #7926 Érdelködni szeretnék, hogy Chaser hez nincs e már meg valakinek a magyarítás, mert akkor még egyszer végigvinném mert nekem nagyon tetszett. -
Chappy #7925 xar. lehetne! -
HJ #7924 A 999sms-nél feladóként a regisztrációkor megadott azonosító látszik - persze itt is minden loggolva van, minden minden szerveren... -
HJ #7923 Azokhoz nincs - 100%, hogy nem is lesz -
titike #7922 Csak azt szertném mondani, hogy az SMS-nagyon csunya dolog hiszen ott nem tudod a hivoszámot törölni és igy "beazonosítható vagy" ami nem mindig Jó!! dolog
ezt csak ugy tudod kivédeni ha egy "anonim" kártyád van.
-
#7921 Sszia!
Rage of mages.
király vagy...
-
Chappy #7920 Nekem a DreamVaverMX 2004-hez és a FrontPage Express 98-hoz kellene.