58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#8188 Nézd meg IMYke oldalán!!!!! -
#8186 ALCATELGOD üzenet a MOHAA:B topic-ban. -
indy32 #8185 IMYke!
Ksz az info-t.Az igazság az hogy nem vonzanak a leg-leg-leg újabb csodajátékok.A magyar nyelvű és (magyarított)Játékokat keresem amiből hála neked és még néhány remek srácnak egyre több van.A listában volt egy pár és ezek miatt kérdeztem.Mivel gyüjtöm a magyarnyelvűeket nekem is van egy pár és úgy gondoltam kölcsönösen tudnánk egymás hasznára lenni.(persze illedelmesen:)Mégegyszer ksz és Boldog Új Évet mindenkinek!! -
#8183 Nem létezik hozzá. Sajnálom.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#8181 Komolyan mondom teljesen értetlenül állok a dolog előtt.
Mi van most az én jelszós liszenszemmel?
Azt előre kijelentem: nem járulok hozzá, hogy az én általam elkészített dokumentumokat más felhasználja a telepítőjében!
HJ: köszi az infót, ezt nem is tudtam - húúú, imádom a sync.hu-t!
indy32: amit az oldalamon találtál, ha úgy veszik, egy privát FTP-szerver használóinak listája, mellyel az egymás közti megosztást kívánták egyszerűbbé tenni.
Én segítettem nekik azzal, hogy gyorsan összedobtam nekik az anyagot.
A szerverről, a feltételekről itt kérdezősködj, természetesen, illedelmesen. Mint mondtam: nem annyira publikus a dolog, miközben mégis az... de mindegy, hosszú.
A szervert csak úgy használhatjuk, ha betartunk minden szabályt.
A szerver "üzemeltetője" MIMACSKA. A többit rá bízom.
Kéretik nem bombázni e-mailekkel szegényt, van elég gondja amúgyis.
#8180 Bocs, hogy beleszólók, de szerintem csak hülyéskedik! -
#8179 ...de gyanítom, hogy magyarítás nélkül is jól el lehet lenni vele... -
HJ #8178 Még valamit hozzátennék a #8174-hez:
.:i2k:. lapja pl. nem megjeleníthető, ha a te lapodon egy frame-be kellene betöltődnie. A sync.hu ezt ügyesen megoldotta:) -
#8177 NBA2004-et nem tudom... -
#8176 GORKY ZERO itthon magyar szinkronnal jelent meg, BREAKTHROUGH, CALL of DUTY, COMMANDOS3 készül, C&C GENERALS majdnem teljes letölthető a GAMEHUNTER TEAM oldaláról. -
indy32 #8175 Szia i2k.:!
Lehet hogy én is olyat kérdezek ami a fórum végigolvasásával megoldhatnék.De borzasztó a netem.Egy-egy oldal letöltése néha 5-10 perc.A honlapodon láttam egy Rpg listát ami egy topichoz tartozik.Mi ez pontosan ?Valahonnan letölthető?A választ ksz előre is:)
-
HJ #8174 Hmmm... nem mondanám, hogy túlzottan örülök neki!
El is mondom mi a bajom ezzel:
Ha előre szólsz, hogy fel szeretnéd használni azokat a linkjeimet amiket *** idő alatt szedtem össze - azt mondom: OK csináld, de vazze így, hogy utólag szólsz - na ez már nem tetszik annyira...
Na mindegy: használd!
Még valami:
ha belinkelsz egy weblapot, akkor azt úgy csináld, hogy új ablakban nyíljon meg! target="_blank"
Ellenkező esetben ugyanabba frame-be töltődik be a lap, ahonnan meghívtad - így elég hülyén néz ki a "fáradságos munkával":))) összerakott design... -
Volo #8173 Siasztok a következő játékokhoz nagyon kéne honosítás légyszives segítsetek:NBA 2004, COMMANDOS 3, C&C GENERALS, CALL of DUTY, BREAKTHRUGHT ,GORKY ZERO -
#8172 Alcatelgod: Konkrétan ez alatt mit értesz: "És épp most akarom bejelenteni, hogy használni kívánom az i2k jelszós liszenszt oké???"
Esküszöm nem esik le, hogy mire gondolsz.
greco #8171 Szerintem is törölni kellene.Amúgy is tök sz*r. -
HJ #8169 Megnéztem a http://tar.hu/hepihapi oldalt.
Ekkora pofátlanságot....!!!!!!
1 az 1-ben belinkelni GMiki lapját.
Úgy tűnik feleleges lenne a tökfejnek e-mailt irni, mert odaírta, hogy nem foglalkozik vele. Ha valóban nem reagál a mailra, akkor keményebb eszközök kellenének...
Nem tudom GMiki olvassa-e ezt a fórumot, de én csak azt tudnám javasolni neki, hogy vegye fel a kapcsolatot a tar.hu adminjával és kérje a fenti lap törlését.
Általában a tar-ról ilyenkor pillantok alatt ledúrják a "lopós" lapot.
Ugyanis nincs feltüntetve sehol, hogy GMiki lapja van belinkelve oda - ez csak az állapotsorból derülhet ki ill. a betöltődő tartalomból!
-
HJ #8168 Köszi mindenkinek a jókívánságokat! :)
Aranyosak vagytok! -
#8167 Na jó csak vicccccc volt.: Boldog névnapot YarYar-on és HJ-n kívül a többi Jánosnak is. -
Névnapjuk alkalámból én is köszöntöm kedves János nevű látogatóinkat, s természetesen az előbb egybekeléssel "vádolt" úriembereket is...
Hol is volt az esküvő?
#8165 "Sok boldogságot YarYar és HJ"
Mér, egybekelnek?... -
#8164 Az ötlet úgy magában nem lenne rossz, csak sajna épp a magyarítás - a textúrák - miatt ekkora a fordítás. Tehát, ha azokat kihagyom, akkor lényegében nem osztok meg semmit veletek...
Persze, elenyésző módon szöveg is van, melyet implantálni lehet a Játékba, bár nem könnyen - egy egyszerű, játszani kívánó felhasználó számára (Lásd a Star Trek Voyager: ELite Force 2 esetét).
#8160 Ja
Szegény GMiki ... Már sokan éltek vissza az oldalával.
nagykispeter: Sajnos, a DD1 és DD2 magyarításai azon kevesek közé kellett kerüljön, melyet nem tudok megosztani veletek. Túl nagy a méretük. Tudom, hogy lehetne modjuk egy külön oldal regisztrálásával, esetleg egy nagy szolgáltatóhoz (ezt megtettem korábban a NOLF1, UT1, Rally Chamiponship 2000, Hot Wheels: Bash Arena esetében, amiket a Magyaritás Portál-ra töltöttem fel), de zok kapacitása is végleges.
A GameStar-ral beszéltem még annak idején, s majd ha összegyűlik annyi anyag, akkor megkapják összes magyarításomat 1CD-n.
A többit a fantáziátokra bízom
#8159 Szeintem is ez a legkirályabb honosításokkal foglalkozó oldal!!! Szerintem sokkal jobb mint a GMIKI oldala -
#8158 Oké!De akkor nemlehet sehol letőlteni! -
#8157 LOL -
#8156 Hát igen. GMiki oldalára mutat a link. Meg a Supergamez-re.
#8154 Én nem találtam ezen az oldalon semmit! Regelni is kell? -
#8152 Tudomásom szerint nincs maygarítás hozzá.
Arról pedig nem tudok, hogy magyarul jelent volna meg.
(Szeretnék tévedni)
#8151 Sziasztok, nem tudtok egy magyarosítást a Republic: The revolution-hoz? Nagyon bonyolult játék, nélküle nem megy! Légyszivalaki mondja meg, hogy honnan tudom letölteni, vagy küldje el az [email protected] címre! Előre is köszönöm a segítségeteket! -
#8150 Gondolom, nekem címezted a kérdést, mivel én készítettem a szóban forgó fordítást.
Nos, itt az egyetlen hátráltató tényező: 75MB-os a cucc.
Koliból netezek, ahonnan pedig csak meghatározott mennyiségű adat mehet kifelé... tehát óvatosan kell neteznem is.
#8149 Szia!
Az oldaladon ugy van hogy a Deadly Dozen I forditása fenn van,de hiába keresem sehol nem találom,légyszi segíts! -
YarYar #8148 HJ: Boldog névnapot előre is névrokon! Holnap nem leszek úgyhogy most írtam. -
#8147 Linkelni enm linkelek, max ha megadod a mailcímed. :) -
#8145 Először is a nevemet pls, nagy betűvel írd. :P Másodszor az Editor-t egy programzónk írta, és nem a angol nyelvi fájlt, hanem a németet fogjuk elfiordítani, mert ott több szöveget lehet írni. -
Muci Laci #8143 Hellotok! Ha tud valaki magyarítást a Trainz-hez, akkor küldjétek már el, vagy adjátok meg a címet, ahonnan le lehet tölteni! [[email protected]] Kösszi!! -
greco #8141 Magyarul fogják kiadni,de még nem jött ki.Javítson ki vki ha tévedek. -
#8140 Üdv mindenkinek.Érdekelne hogy a XIII-nek van-e magyarositása és hol lehet letölteni??? -
#8139 Civilization 3 Conquuest magyarosításról tud valaki, vagy tervezik honosítani? -
#8138 Sajnálom, hogy ezt gondolod. Egy dolognak azért örülök: semmi okod sincs ezt hinni.
Már megszoktam, hogy mindig akadnak ilyen magadfajták, akik nem tudnak és nem akarnak megérteni.
Az ilyen emberekre nem fordítok energiát.
Sosem lehet mindenkinek megfelelni. A véleményed egy kisebbség véleménye - ugyanis mások nem ezt sugallják.
Azért, remélem, a családoddal nem ilyen hangnemben szoktál beszélni. Mert tudod, a fojtott ellenszenv rajtuk csattan elsőként. Engem az nem érdekel, ha neked nem tetszik amit csinálok (ne használd a fordításaimat, ne kérd a segítségemet), de azért nem kell ekképp megnyílvánulnod.
Ismertem egy emberkét, akinek a stílusa ilyen volt - emberére akadt itt, azóta sem látni.
#8136 Sajnálom _fityisz (unregged), nem vagyok fogékony a provokálásodra!
Rossz napot fogtál ki.