58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • MIMACSKA
    Nézd meg IMYke oldalán!!!!!
  • hykao #8186
    ALCATELGOD üzenet a MOHAA:B topic-ban.
  • indy32
    IMYke!
    Ksz az info-t.Az igazság az hogy nem vonzanak a leg-leg-leg újabb csodajátékok.A magyar nyelvű és (magyarított)Játékokat keresem amiből hála neked és még néhány remek srácnak egyre több van.A listában volt egy pár és ezek miatt kérdeztem.Mivel gyüjtöm a magyarnyelvűeket nekem is van egy pár és úgy gondoltam kölcsönösen tudnánk egymás hasznára lenni.(persze illedelmesen:)Mégegyszer ksz és Boldog Új Évet mindenkinek!!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem létezik hozzá. Sajnálom.

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Komolyan mondom teljesen értetlenül állok a dolog előtt.
    Mi van most az én jelszós liszenszemmel?
    Azt előre kijelentem: nem járulok hozzá, hogy az én általam elkészített dokumentumokat más felhasználja a telepítőjében!

HJ: köszi az infót, ezt nem is tudtam - húúú, imádom a sync.hu-t!

indy32: amit az oldalamon találtál, ha úgy veszik, egy privát FTP-szerver használóinak listája, mellyel az egymás közti megosztást kívánták egyszerűbbé tenni.
    Én segítettem nekik azzal, hogy gyorsan összedobtam nekik az anyagot.
    A szerverről, a feltételekről itt kérdezősködj, természetesen, illedelmesen. Mint mondtam: nem annyira publikus a dolog, miközben mégis az... de mindegy, hosszú.
    A szervert csak úgy használhatjuk, ha betartunk minden szabályt.
    A szerver "üzemeltetője" MIMACSKA. A többit rá bízom.
    Kéretik nem bombázni e-mailekkel szegényt, van elég gondja amúgyis.

• cseri001
    Bocs, hogy beleszólók, de szerintem csak hülyéskedik!
  • hykao #8179
    ...de gyanítom, hogy magyarítás nélkül is jól el lehet lenni vele...
  • HJ
    Még valamit hozzátennék a #8174-hez:
    .:i2k:. lapja pl. nem megjeleníthető, ha a te lapodon egy frame-be kellene betöltődnie. A sync.hu ezt ügyesen megoldotta:)
  • hykao #8177
    NBA2004-et nem tudom...
  • hykao #8176
    GORKY ZERO itthon magyar szinkronnal jelent meg, BREAKTHROUGH, CALL of DUTY, COMMANDOS3 készül, C&C GENERALS majdnem teljes letölthető a GAMEHUNTER TEAM oldaláról.
  • indy32
    Szia i2k.:!
    Lehet hogy én is olyat kérdezek ami a fórum végigolvasásával megoldhatnék.De borzasztó a netem.Egy-egy oldal letöltése néha 5-10 perc.A honlapodon láttam egy Rpg listát ami egy topichoz tartozik.Mi ez pontosan ?Valahonnan letölthető?A választ ksz előre is:)
  • HJ
    Hmmm... nem mondanám, hogy túlzottan örülök neki!
    El is mondom mi a bajom ezzel:
    Ha előre szólsz, hogy fel szeretnéd használni azokat a linkjeimet amiket *** idő alatt szedtem össze - azt mondom: OK csináld, de vazze így, hogy utólag szólsz - na ez már nem tetszik annyira...
    Na mindegy: használd!
    Még valami:
    ha belinkelsz egy weblapot, akkor azt úgy csináld, hogy új ablakban nyíljon meg! target="_blank"
    Ellenkező esetben ugyanabba frame-be töltődik be a lap, ahonnan meghívtad - így elég hülyén néz ki a "fáradságos munkával":))) összerakott design...
  • Volo
    Siasztok a következő játékokhoz nagyon kéne honosítás légyszives segítsetek:NBA 2004, COMMANDOS 3, C&C GENERALS, CALL of DUTY, BREAKTHRUGHT ,GORKY ZERO
  • IMYke2.0.0.0
    Alcatelgod: Konkrétan ez alatt mit értesz: "És épp most akarom bejelenteni, hogy használni kívánom az i2k jelszós liszenszt oké???"
    Esküszöm nem esik le, hogy mire gondolsz.

• greco
    Szerintem is törölni kellene.Amúgy is tök sz*r.
  • HJ
    Megnéztem a http://tar.hu/hepihapi oldalt.
    Ekkora pofátlanságot....!!!!!!
    1 az 1-ben belinkelni GMiki lapját.
    Úgy tűnik feleleges lenne a tökfejnek e-mailt irni, mert odaírta, hogy nem foglalkozik vele. Ha valóban nem reagál a mailra, akkor keményebb eszközök kellenének...
    Nem tudom GMiki olvassa-e ezt a fórumot, de én csak azt tudnám javasolni neki, hogy vegye fel a kapcsolatot a tar.hu adminjával és kérje a fenti lap törlését.
    Általában a tar-ról ilyenkor pillantok alatt ledúrják a "lopós" lapot.
    Ugyanis nincs feltüntetve sehol, hogy GMiki lapja van belinkelve oda - ez csak az állapotsorból derülhet ki ill. a betöltődő tartalomból!
  • HJ
    Köszi mindenkinek a jókívánságokat! :)
    Aranyosak vagytok!
  • hykao #8167
    Na jó csak vicccccc volt.: Boldog névnapot YarYar-on és HJ-n kívül a többi Jánosnak is.
  • IMYke2.0.0.0

Névnapjuk alkalámból én is köszöntöm kedves János nevű látogatóinkat, s természetesen az előbb egybekeléssel "vádolt" úriembereket is...

Hol is volt az esküvő?

• hykao #8165
    "Sok boldogságot YarYar és HJ"
    Mér, egybekelnek?...
  • IMYke2.0.0.0
    Az ötlet úgy magában nem lenne rossz, csak sajna épp a magyarítás - a textúrák - miatt ekkora a fordítás. Tehát, ha azokat kihagyom, akkor lényegében nem osztok meg semmit veletek...
    Persze, elenyésző módon szöveg is van, melyet implantálni lehet a Játékba, bár nem könnyen - egy egyszerű, játszani kívánó felhasználó számára (Lásd a Star Trek Voyager: ELite Force 2 esetét).

• IMYke2.0.0.0
    Ja
    Szegény GMiki ... Már sokan éltek vissza az oldalával.

nagykispeter: Sajnos, a DD1 és DD2 magyarításai azon kevesek közé kellett kerüljön, melyet nem tudok megosztani veletek. Túl nagy a méretük. Tudom, hogy lehetne modjuk egy külön oldal regisztrálásával, esetleg egy nagy szolgáltatóhoz (ezt megtettem korábban a NOLF1, UT1, Rally Chamiponship 2000, Hot Wheels: Bash Arena esetében, amiket a Magyaritás Portál-ra töltöttem fel), de zok kapacitása is végleges.
    A GameStar-ral beszéltem még annak idején, s majd ha összegyűlik annyi anyag, akkor megkapják összes magyarításomat 1CD-n.
    A többit a fantáziátokra bízom

• Danecay
    Szeintem is ez a legkirályabb honosításokkal foglalkozó oldal!!! Szerintem sokkal jobb mint a GMIKI oldala
  • nagykispeter
    Oké!De akkor nemlehet sehol letőlteni!
  • hykao #8157
    LOL
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen. GMiki oldalára mutat a link. Meg a Supergamez-re.

• Lance Armstrong
    Én nem találtam ezen az oldalon semmit! Regelni is kell?
  • IMYke2.0.0.0
    Tudomásom szerint nincs maygarítás hozzá.
    Arról pedig nem tudok, hogy magyarul jelent volna meg.
    (Szeretnék tévedni)

• Lance Armstrong
    Sziasztok, nem tudtok egy magyarosítást a Republic: The revolution-hoz? Nagyon bonyolult játék, nélküle nem megy! Légyszivalaki mondja meg, hogy honnan tudom letölteni, vagy küldje el az [email protected] címre! Előre is köszönöm a segítségeteket!
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolom, nekem címezted a kérdést, mivel én készítettem a szóban forgó fordítást.
    Nos, itt az egyetlen hátráltató tényező: 75MB-os a cucc.
    Koliból netezek, ahonnan pedig csak meghatározott mennyiségű adat mehet kifelé... tehát óvatosan kell neteznem is.

• nagykispeter
    Szia!
    Az oldaladon ugy van hogy a Deadly Dozen I forditása fenn van,de hiába keresem sehol nem találom,légyszi segíts!
  • YarYar
    HJ: Boldog névnapot előre is névrokon! Holnap nem leszek úgyhogy most írtam.
  • Methos from GH
    Linkelni enm linkelek, max ha megadod a mailcímed. :)
  • Methos from GH
    Először is a nevemet pls, nagy betűvel írd. :P Másodszor az Editor-t egy programzónk írta, és nem a angol nyelvi fájlt, hanem a németet fogjuk elfiordítani, mert ott több szöveget lehet írni.
  • Muci Laci
    Hellotok! Ha tud valaki magyarítást a Trainz-hez, akkor küldjétek már el, vagy adjátok meg a címet, ahonnan le lehet tölteni! [[email protected]] Kösszi!!
  • greco
    Magyarul fogják kiadni,de még nem jött ki.Javítson ki vki ha tévedek.
  • Maffya
    Üdv mindenkinek.Érdekelne hogy a XIII-nek van-e magyarositása és hol lehet letölteni???
  • Kori
    Civilization 3 Conquuest magyarosításról tud valaki, vagy tervezik honosítani?
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnálom, hogy ezt gondolod. Egy dolognak azért örülök: semmi okod sincs ezt hinni.
    Már megszoktam, hogy mindig akadnak ilyen magadfajták, akik nem tudnak és nem akarnak megérteni.
    Az ilyen emberekre nem fordítok energiát.
    Sosem lehet mindenkinek megfelelni. A véleményed egy kisebbség véleménye - ugyanis mások nem ezt sugallják.

Azért, remélem, a családoddal nem ilyen hangnemben szoktál beszélni. Mert tudod, a fojtott ellenszenv rajtuk csattan elsőként. Engem az nem érdekel, ha neked nem tetszik amit csinálok (ne használd a fordításaimat, ne kérd a segítségemet), de azért nem kell ekképp megnyílvánulnod.
    Ismertem egy emberkét, akinek a stílusa ilyen volt - emberére akadt itt, azóta sem látni.

• IMYke2.0.0.0
    Sajnálom _fityisz (unregged), nem vagyok fogékony a provokálásodra!
    Rossz napot fogtál ki.