58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#8289 BOLDOG, EREDMÉNYES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
JÓ MUNKÁT, ÉS SOK BULIT EBBEN AZ ÉVBEN IS! :) -
YarYar #8288 Sikerekben gazdag boldoságosságos újat és évet! Röviden: BUÉK! -
#8287 Skacok, .db filet akarok szerkeszteni. Mivel lehet? Melyik progival? -
harczos #8286 ojjajjjééé -
Chappy #8285 NEM MINDENKINEK! ESETLEG MINDEN EMBERNEK! VGAY ÉLŐLÉNYNEK! VAGY MINDENNEK! DE AZ OSZTÁLYTÁRSAM NEVE MINDENKI!!! -
#8284 BUÉK mindenkinek! :) -
#8283 BUÉK MINDEN FÓRUMOSNAK!!!!!!!!!!!!!! -
#8282 -
Chappy #8281 BÚÉK! -
#8280 BUÉK -
#8279 BUÉK mindenkinek! -
#8278 Boldog Uj Evet mindenkinek!
Hazaertem Peströl. -
YarYar #8277 Egy ideig nem voltam, hogy bírtátok? :)
Galadriel: Válasz ment és nagyon hálás vagyok a munkádért. Jöhet a következő meló? Részleteket elküldtem.
Mindenkinek köszönöm a névnapi jókivánságokat lehet készülni a január 4-ére is, akkor leszek 1-el több éves mint most vagyok
Holnap elérhető lesz a Final Fantasy 8 magyarítása immár helyesírásilag kijavítva és Chocobó erdőileg javítva. Honnap még csak 1 megás cucc lesz fent de 1 héten belül letölthető lesz a naaaaagy 300 megás fájl is telepítővel meg minden ilyennel ellátva. Utóbbi DC-re lesz feltéve. Minden információt ki fogok írni (HUB-cím és hogy ktől lehet leszedni). Végre látom valami eredményét, hogy fél évig készült ez a cucc. Hálás köszönet Galadrielnek a segítségért. -
#8276 Ja, bocsi elnéztem. Hát nem tudom mi lehet a gond. Az tudom, hogy a honosítás a telepítésnél küzködik egy kicsit de miután sikerült telepíteni egy ideiglenes könyvtárba utánna a Star Wars Jedi Knight Jedi Academy mappában lévő GameData és Install mappákat bemásoltam arra a helyre ahová a játékot telepítettem és kész. -
Chappy #8275 A sims magyarítás telepítése közben elakadtam. A huntitánok oldaláról mind a 9-et letöltöttem. Hogy tegyem fel?( Volt hozzá 1 readme, azserint felraktam, a game egyszer betöltés közben kelépett önmagából.)
HELP ME! -
#8273 "Eksön" van, pajtikák! Elkészültem a legújabb magyarításommal! Az Incoming Forces, az Mdk2 és a Recoil után immár letölthető a 4. saját fordításom is! Hogy ez melyik? Látogassatok el a honlapomra és megtudjátok! B.Ú.É.K. Mindenkinek!
Ez évi utolsó kívánságom, hogy aki még nem linkelte be az oldalamat, illetve az összefoglalójában (magyarítás gyűjteményében) még nincs utalás a fent említett játékok elérhetőségéről, az tegye már meg a kedvemért, szépen kérem!
Előre is köszi! Mulassatok jól, vigadjatok ezerrel! -
#8271 Mindenkinek boldog új évet! Bár, ki tudja, lehet, hogy még írok ide...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#8270 Takarítás előbbre hozva...
(8153, 8247, 8250, 8251, 8256, 8263, 8264, 8265)
#8269 Ezt nem így kellett volna...
HJ #8268 teran:
ez nem warez topic! -
Lacika 79 #8266 Hmm. Te is Fehér vagy?! Ráadásul Laci is? :-)) -
#8262 csak az a warcraft3 én meg másra kértem? -
#8261 Ha regisztrálod magad, akkor könnyebb lesz szólni, így viszont nem.
#8259 Nyugi, úgyis lesz takarítás... Az "ÚJ" év rendben talál majd minket
harczos #8258 bocsi, de nem mehet ez privibe? -
Galadriel #8257 Üdv Mindenkinek!
YarYar!
Mail ment tegnap. Fontos!!!
-
#8255 Hamarosan letölthető lesz a következő saját magyarításom innen:sapandi, de hogy melyik, az legyen meglepetés!!!!!!! -
#8254 mér?..én úgyemléxem mintha működött volna.. aztán lehet h nem.. mind1.. csakkérdem... nemfontos a számomra.. csaktod hátha vkinek kell és működni fog vagy valami.. mind1 immár másocco.. -
#8253 Nem olvastad el rendesen a Telepítőmet!!!!
Annál többet, bővebbet és helyesebbet senki sem tud mondani.
Tedd meg!
De amúgy írtunk már megoldást (is) lejjebb...
gyalogstuka #8252 Halli.
Segitséget kérnék a NOLF1-es magyarositásához,mivel 2 példányban van meg de egyiken se tudom telepiteni
Van egy eredeti év játéka kiadásom ahol a magyarositás feltelepül,de az uj mappában levö nolf exe nem indul el,egy mss32 dll fájl hiámyol.
A másolt játékomon eljutottam oddáig hogy kijelelöltem a hun rezt,két klikkelés hogy állandóan ezt használja,viszont utána a nolf exe nem indul,kiirja hogy inkorrekt cd,ha viszont megcrackelem az exe-t újra lesz egy anglus nyelvü NOLF-om.
Visszaraktam a directx7-t,catalizátor 3.8 van fennt win98-alatt.
Pár hozzászólással ezelött láttam hogy pl Rusy-nak gond nélkül felment.
Szóval elöre is köszönöm a válaszokat,és a sok munkát amit a forditásba belefektettek.
Reménykedö gyalogstuka -
#8249 Nézd meg IMYke #8232-s hozzászólását! -
#8248 ugy tettem és magyarul is jelenik meg a menü ha belépek de elindul a játék és nincsenek figurák benne az angol ba nem volt gondom ilyen valami nemjo vagy kell a patch hozzá és ha igen mi a telepitesi sorend? -
viszt peter #8246 Helló!
Kéne sims magyarosítás
-
#8245 Nekem megvan :) -
HJ #8244 Cheat kód meg már jó ideje benne van a CheatLand-ban :)
CheatLand - letölthető cheat válogatás több, mint 2300 PC-s játékhoz - magyarul! -
#8243 letölteni -
#8242 F.Laci: Ha kicsit is olvasnád ezt a topic-ot, akkor tudnád: nincs még Commandos 3 Hun! S azt is tudnád, hogy kds készíti!
Ehh, sosem fogom megérteni a lusta embereket!
#8239 jojo: mit keresel rajta?
#8238 A Full Enclave-t keresem
Thx. -
#8237 c alias csemete: újabb Török Szultán érkezett...