58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Mayday
    www.tombraider.hu oldalon keress!
  • hykao #8712
    Te meg ide nézz el: #8650
  • Johnyy
    Sziasztok, Angolul vagy németül tudó emberkék! VAlaki tudna segíteni a gothic2 fordításában ha igen nézzetek el erre: http://members.chello.at/dungeonsiege/gothic2.htm
    vagyküldjetek mailt. We need help!!!!!!
  • DonPapa
    Hy a CS 1.6 alá lehet magyaritást találni valahol ?
  • Wendol
    Hali
    Itt talalsz vegigjatszast: http://www.tombraider.hu
    Udv Wendol
  • YarYar
    Bocs, hogy most reagálok, eddig nem volt elérésem. Nekem minden jó. IE6-ot használok. Próbáld azzal.
  • Nemcso
    Te kis hajcsár !
  • Sapandi
    "Eksön" lesz nemsoká!
  • zaki
    kira lenne, ha még a 3 előtt kész lenne, mert addigra szeretném végigtolni a 2-t magyarul :)
  • rorr
    mi újság a titans fordítással?
  • Methos from GH
    Újra elkezdődött a Hitman 2 fordítása. Ugyanis sikerült Dezzyvel kapcsolatba lépni aki átdobta a toolt. :)
  • rorr
    csak ötlet volt !jogos!!!a pcdom nem tenné fel?végülis ez szabad dolog, jogtiszta a játék moddolása!szerintem!csak segíteni próbáltam!egy kalappal...!reméljük sikerrel jársz!
  • IMYke2.0.0.0
    Rettenetes lenne.
    Gondolj csak... "Jajj, ne, nem jött le..." "Mi lenne, ha még egy pár napig fennmaradna, munkalyről tudok csak tölteni, most meg hétvége jön..." stb. stb. stb.
    Nem.
    Nekem ez nem kell.
    Holnap felteszem valahogy. Ha nem megy, azt is jelzem.

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • rorr
    szia IMYke2000! mi lenne ha 8 óránként 32 órán keresztül cserélgetnéd a 2 file-t!szerintem aki akarja az letudná tölteni az anyagot!max neked lenne megerőltető 7óránként csereberélni a két file-t!rossz ötletnek találod?üdv:rorr
  • hykao #8697
    Roger
  • MIMACSKA
  • IMYke2.0.0.0
    Tuti az lesz! Pussz! Pá !

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

• MIMACSKA
    Köszönöm szépen és akkor most azt hiszem lelépek. Nyakamon a csomagolás bundazokni és bundabugyi hegyek.

hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legyetek jók és pá pá

aztán mire hazajövök elérhető legyen ám az a MP2 fordítás!!!
  • IMYke2.0.0.0
    MIMACSKA!

Szerintem - a kényelmetlenségek elkerülése érdekében - jobb, ha nem az "FTP-nkre" kerül fel az anyag. Azt hiszem, tudod, érted mire gondolok.
    Regisztrálok 2 új címet, és felteszem oda.

De azért imádlak a nagy szívedért!

Ui.: Jó utat, és gyer(t)e(k) vissza épségben!

• MIMACSKA
    IMYke amíg nincs más hely jöhet hozzám. Ahogy megoldódna a GH törölném ha akarod. Az egyetlen negatívum, hogy nem igazán szeretném itt nyilvánosan közzé tenni a szerver elérését és mivel most egy hétig síelek neked kellene az elérést megadni azoknak akik priviben kérik. Gondolom erre nem nagyon lenne időd. Esetleg belinkelhetnéd az oldaladra és akkor csak annyit kéne írnod amit meg amúgy is kell:
    B@ssz! Nézd már meg a honlapomon"
    Gyorsan vállaszolj ha segíthetek mert 2 óra múlva kilövöm magam
  • hykao #8689
    Akkor hadd butáskodjak tovább:

Ha már a szabadidődet játékmagyarításra fordítod, akkor az a minimum, hogy tájékozódsz az adott játékról: esetleg nem magyarul jön-e ki itthon, vagy nem kezdte-e el valaki már fordítani!
    Ez neked fontos, nem nekem! Hisz a saját idődet fecsérled el, ha nem így teszel.
    Egyébként meg oly sok jó játék vár még magyarításra, hogy a figyelmetlenségből elkövetett többes-, párhuzamos fordítások baromságnak tűnnek...
  • Danecay
    Ezt jól megkaptad Lacika 79. Kell neked másnak beszólni
  • hykao #8686
    A fene tudja, egy próbát megér.
    Már ha Imikének van ideje erre.
  • hykao #8685
    Ezt én is tudom, de a játékokban általában nem tömörített képek vannak nem?
  • [Jakuza]
    Lehet csak nem mindegy, hogy mit tomoritesz vele.
    Szoveget lehet akar 8%ra is osszenyomni, mig divxes AVI-t egyaltalan nem tudod tomoriteni, meg lehet nagyobb lesz a vegen.
  • hykao #8683
    Lehet, hogy az...
  • hykao #8682
    Azt hiszem, az IGI2 RIP-pel kapcsolatban találkoztam vele, de nem biztos.
    Ha jól emlékszem egy kevesebb, mint 200MB-os állományból lett, negyedórás csomagolás után majd 1,5GB.
  • [Jakuza]
    Tuti az UHarcra gondol, azt hasznaljak a Warez csapatok es UHA kiterjesztesu fileokat general.
    Amugy itt van hozza a GUI.
    http://www.kumopen.de.tf/
  • IMYke2.0.0.0
    Jakuza: Félreértesz. Nem akarom kivenni, csak a GameHunter Team tárhely gondja miatt gondoltam erre.
    Ha a regisztrálásos dolgot választanám, az ugye a felsorolásom 2. pontját jelenti...

Hykao: Semmi támpontod nincs a nevét illetően? Melyik warez / cracker csoport használja szívesebben stb. stb. Mert van egy LZIP vagy ilyesmi cucc...

• [Jakuza]
    UHARC ?
    Ha mar egyszer tomoritve van ugyis az allomany lenyegtelen , mivel tomoritesz. Max 2-3% kulonbseg lesz meretben.
  • hykao #8678
    Az a baj, hogy én sem emlékszem a nevére, de dos ablakban dolgozott, és valami hihetetlen tömörítésre képes, a .zip, és egyéb tömörítőkhöz képest...
  • [Jakuza]
    Minek veszed ki a videokat belole ?
    Ezt most nem ertem.
    2 helyet reggelsz, ami 120 MB, letomorited ket fele a 93 MB-t es felteszed oket kulon kulon a regisztralt tarhelyekre, majd az oldaladon nelinkeled oket, mint MP2 magyaritas 01 file es MP2 magyaritas 02 file.
    Nem ertem miert kene kivenni a videokat belole ?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem nagyon akarom!

• IMYke2.0.0.0
    Ne álmodj nappal!

• hykao #8674
    Neeeeee, ne csonkítsd meg!!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Sajna, nem ismerem.
    De ha megtudod, s számomra is elérhető, kipróbálom - sosem lehet tudni...

• hykao #8671
    Mi van azzal a brutál tömörítővel, ami percekig csomagol ki?

Ha jól emlékszem valami orosz faszi készítette...
  • zaki
    ALCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM
  • IMYke2.0.0.0
    Jakuza:
    A sync-nél 60MB? Nem is tudtam, vagy elfelejtettem...
    Peter-ékkel még anno "beszéltem", de az admin jogom azóta sem javult meg... :(
    Na mindegy, akkor 2 megoldás marad:
    1. kiveszem a magyarításból a videokat -> telepítő mérete: 44,6 MB
    2. regisztrálok 2 új címet, feldarabolom a 93MB-ot és belinkelem az alapoldalamon...

Legszívesebben a teljeset osztanám vissza nektek, hisz csak így üt a magyarítás (értsd: az "Elözmény" miatt)!

Javaslatokat várok!

• harczos
    te abc szerint jáccod a játékokat? :)