58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#8801 Folytassam addig ezt?
-
#8800 Jó lett. Köszönhetően neki, remekül haladok vele.
Holnap azért nekiállok a korábban jelzett befejezéseknek.
Aztán jön ez...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#8799 Remélem azért nem lett túl nyers a fordítás?
-
#8798 EGy érdekes dologra bukkamtam a BloodRayne fordítása közben :
Nocturne requires at least 64MB of system RAM."
vagy
Nocturne runs best with at least 200MB free
Ez csak úgy jött ide, hogy ugyan az a fejlesztőcsapat csinálta mindkét játékot... tehát a játék végén ELVILEG benne kéne lenni annok, hogy Nocture forever de én nem találkoztam vele
HA VALAKI SEGÍTENE hogy hogyan lehetne módokat készíteni....
-
#8797 Nekem meg egy nyertes 5-ös lottó! Konkrétabban és nem követelődzön, ha lehet!
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
------------------------------------------
-
#8795 frissig -
Schüll #8794 Segítsetek! AJakuza féle a játék közbeni szöveget (legalábbis az elején) nem magyarítja! A másik verzió pedig csak BÉTA! A 3. ami telepítős nem akar felmenni mondván sérült a lemez vagy vírus van vagy rosszul lett letöltve! Már 2 helyről is leszedtem mindegyiknél van hiba! Vírus nincs a gépen!
i2k: részvétem! -
#8793 De miért nem oda írtad ezt????
Meg légyszi, mielőtt írod az üzenetet, kattints már a "Válasz" ikonra, annak az üzenetnek a fejlécén, amire reagálsz, hogy kiderüljön egyből, kinek is szánod! -
#8792 TÖRÖLTÉK AZ OLDALT!
----------------------------------------- -
#8791 Remélem, csak átmeneti hiba! De érdekes módon én sem tudok - ftp/user/pass - fellépni!
Megőrülök, ha törölték az oldalt!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
#8790 4 oldal kellet olvasnom -
#8789 Nemtom, de nem akar frissiteni a fórum még mindig a stalkler van bene. AMÚGY Nem hazudok!!!!!!!!!!!!!
Mellesleg nem vagyok orosz hanem magyar(határon túli magyar voltam/ukrán/) De már 1990 óta magyarországon élek, de folyamatosan tartom az ukrán kapcsolatot.
Most példáúl egy Asus A7N8X-X alaplapot veszek 2-év garanciával Beregszászban 13.269 FT-ért ami náluk26-25 ezer forint! Nem, Nem a HalF-LIFe-t csak játszhatóvá tették én erre gondoltam....
Imyke: Analoggal letölthető a fordítás???
Egy biztos MINDEN JÁTÉKOT lehet fordítani
Még egy KÉNE NEKEM EGY TELEPÍTŐ SZÉTBONTÓ!!!!!!!!!!!!!! -
#8786 Hi IMYke. Rogtön az elején mentegetőzéssel kezdem mert nem akarom, hogy félre érts, szóval a következőket nem számonkérésként írom természetesen csupán érdeklődnék. A kérdés az általam már oly sokat említett F1 Challenge, és F1 sorozathoz való SETUP ill. DRIVER GUIDE-okkal kapcsolatos lenne. Mikorra várható, hogy ez ís elkészül, mert mint látom előzetes terveid között ez sajnos nem szerepel :( Az általad magyarosításra váró progikba bizony nem kevés munkát és időt kell beleölni és ezért lennék kíváncs, hogy a fent említett dolgokra mikor kerül sor? -
Schüll #8785 Azt szeretném kérdezni hogy a Harry Potter 2-höz van 3 magyarítás és hogy azok közül melyik a teljes(ebb)? -
#8784 ALCATELGOD:
Orosz játék témakörben nyitottam erre a célra egy Játékok az "orosz régió"-ban c. topicot! -
#8783 Csak a link szerencsésebb lenne, ha ott is, meg a GameHunter oldalon is az IMYke oldalára mutatna, mert így sokan akik letöltik, megtorpannak majd a cég,név,sorszám beírásnál! -
#8782 Mi van még senki sem írt a fórumba?? -
#8781 Olvastam. Remek!
#8780 GS Online-on kint van a MP2 Hun... :)) -
#8779 Az IMYke féle F1 Challeneg honosítás letöltéséhez ne használjatok letöltésvezérlőt. Látom azért Imremagdinak a végén sikerült, de akinek eddig nem töltődött le csak egy pár Kb az próbálja meg simán az INTERNET EXPLORER letöltőével. -
#8778 Megkaptam. Ez több, mint segítség!
Finomítok rajta, de szerintem nem lesz sok gond vele.
Most megpróbálom az 1.03-assal.
#8777 Köszike! Megnézem!
#8776 Imyke küldtem az emailt. -
#8775 Rendben. Szerintem nem vészes. Te pedig okos embör vagy, nemdebár ...
Szerintem inkább idővel és türelemmel győzzed, már ha tényleg olyan videot akarsz csinálni, mint amilyet én a Max Payne 2-ben készítettem (Intro + Elözmények)...
Ha szimplán feliratozni akarod (alul, fehér szöveg, netán fekete háttéren), akkor jelezd, arra is összeröttyintek neked vmit...
YarYar #8774 Kösz, kielégítő volt, csak győzzem megérteni :) -
#8773 YarYar: Olvass lejjebb!
Egy egész litániát írtam neked arról, hogy én miként készítettem a video-módosítást!
YarYar #8772 Van.
Az 1 megás itt van. A 300 megás meg már el lett küldve postán és majd DC-ről lehet lekapni. Hogy mikor, az a postától függ. -
#8771 Időközben Zagashék (Icebox stúdió) letölthetővé tették a Medal of Honor Allied Assault: Breakthrough magyarítását.
Link a játék topicjában. -
#8770 Kezdjük ott, hogy az F1 Challenge 99-01 Hun fenn van, mert Sync nem szokott törölni!
Másrészt az egész, közel 9MB-nyi anyag van fenn!
A következők készülnek a boszorkánykonyhámban:
--------------
Befejezése következik az elkövetkező időszakban (, mert ugye a Max Payne 2 elnyomta őket):
~~~~~~~~
Praetorians, TOCA 3, Contract J.A.C.K., Devastation
Enter the Matrix - nekem kiadott szövegek
Megkezdjük hamarosan, elkövetkező időszakban:
~~~~~~~~
Raven Shield, Hidden & Dangerous 2
Mivel egyikük sem kis falat, azonnal egyik sem lesz kész. Az igényes munkának ára van!
#8769 Lehet mar volt Commandos 3-rol volt mar szo? -
#8768 jön már , ha lenn lesz megosztom a dc-n. -
#8767 meg még pár embernek sem :(
-
#8766 Nekem sem jön le az F1 Challenge 99-02 Hun , pedig mára kellene. -
Lacika 79 #8765 Mi az, hogy világos? Még a végén megszabod nekem, hogy írjak a fórumba, vagy mi?! Ehh, ez már azért tényleg sux. :-))) -
Lacika 79 #8764 Még a végén sírva fakadok. :-) -
Lacika 79 #8763 :-)))
Nevetséges vagy vazze. :-)))
Előbb támad, aztán meg nyal. Ehh. :-)
És még én vagyok 0?!
-
#8762 Hali!
Most akkor van Final Fantasy 8 HUN?
Ha igen merre?
Yar-yar?
thnx -
#8761 igen,ez oké,de probáld meg letölteni az f1-99-02 magyaritását ! Pár kb exe jön csak le a 9 Mb helyet !!!!!!! -
#8760 Szia Methos!
Most, hogy befejeződött a legnagyobb projectetek a Max Payne 2 magyarosítása, mennyi esély van arra, hogy a Hidden and Dangerous 2-nek álljatok neki? -
#8759 Írtam Berkenyének, ő majd kirakja. :))