58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#8529 29nem=30.
Csupán ennyi
IMYke! Mindjá én is megharaxom! Magyarítás nincs hozzá???? -
#8527 Nem szégyen ám 30 évesnek lenni.
Emékszem amikor még én is 30 éves voltam szájtátva bámultuk az első gőzmozdonyokat..... -
#8526 Broken Sword 3 és itt látom a Silent Hill 3-at a projektek között.
Mindjárt elcsöppen a nyálam, mint szilveszterkor attól az észvesztő miniszoknyás 16 éves rib.....
Szóval ha már a fele igaz lenne is jó lenne, lenne, lenne, de ha mindkettőt lefordítják én istenúccse rámászok arra a 16 éves kis rib.....
Na csak várjuk ki a végét -
#8525 A NOLF 4 nekem is bejött anno, de a NOLF 5-öt és a NOLF 6-ot nagyon elszúrták, de a NOLF 7 nagyon ígéretesnek tűnik már túlvagyok a felén és hát...... -
#8524 Boldog szülinapot YarYar!
-
#8523 NOLF 4???? az melyik -
#8522 Az az egyetlen szerencséd, hogy nő vagy és hogy kedvellek (a "szeretlek"-et nem mertem írni - mindketten foglaltak vagyunk ), különben most jól leszidnálak, hogy megtartod magadnak a NOLF 3 letöltési / beszerzési helyét...
De mivel már én a NOLF 4-el játszom, így nem nagyon izgat a dolog, és továbbra is kedvellek.
Pussz!
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#8521 Isten bizony mikbe bele nem fut az ember ha van egy kis ideje. Isti bizi találtam egy oldalt ahol 44,95 dolcsiért már hozzájuthatunk a NOLF3-hoz
Magyarítás van már hozzá??
Nincs időm visszaolvasni! -
#8520 Hehe!
Most látom, hogy a személyes adatoknál megjelent a nem is.
Mókás, hogy még sokan nem állították be:
neme: ismeretlen...
Ennyi Terry Black lenne itt??? -
#8519 Boldog születésnapot kívánok én is! -
#8518 Nem vagyok 30 éveeeeeessss!!!! -
#8517 Rohadék ez a fórum. Most volt a szülinapom erre, hogy évet váltottunk feltolt egy kategóriát -
#8516 Upssz, tényleg Sebaj - 8 napig érvényes
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
#8515 De úgy tűnik inkább tegnap volt. Mi meg észre sem vettük
éljenek a bakok!!!!!! Mert az én kedvesem is az! :-)) -
#8514 Igen, boldog szülinapot neki!
Meg a Kedvesemnek is, hisz ő is ma született!
#8513 Ma van YarYar születésnapja!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8512 Nekem sem, valami oka csak van, hogy miért nem... -
harczos #8511 e-mail, zenék, magyarítások, vagyis ahol 'javascript:;' a link, nem mennek -
#8510 Nagyon köszönöm!
Akkor nálam lehet valami gond, de így még nem jártam, a programok menüpont pl. működik.
Esetleg azt a linket, ami a magyarítások menüpont lenyomása után megjelenik a böngészőben, azt beraknád?
Vagy a freespace magyarítás linkjét, hátha flesgettel le tudom rántani.
(persze csak ha nem okozok problémát)
Köszi -
#8509 Ja müxik
-
indy32 #8508 grt
Kb így kell reagálni. -
#8507 Imike2000: Megnéztem az ultraedit programot, amit az oldaladon ajánlasz, de egy egyszerű dolgot nem találok benne. A wordpadban van egy olyan opció a nézet menü beállításainál, hogy sortörés a sor végén. Na az kellene.
Erről jut eszembe készült már ehhez a programhoz fordítás? -
Firci #8506 Nekem működö Vietcong magyarítás kellene, mert ami a készítők (magyarítás) oldalán van az nem mükszik!!! :(( -
#8505 Én megtaláltam a GH honlapján a tervezett projectek között.
Szóval reménykedni lehet.... -
#8504 Akkor bizonyára használtad is a MoHAA fordításomat.
Ennél több nekem nem kell...
S mint már írtam: nem vagyok sem tévedhetetlen, sem fegyverszakértő... - hál' Istennek, aki a jóbarátom
#8503 Nem a linkek, a menüpontok!!! -
#8501 Valaki lenne olyan tündérke és megnézné, hogy nála működnek-e YarYar oldalán a linkek?
Ehun a site:+++++YarYar oldala+++++ -
#8500 ALCATELGOD barátunk egy kissé fura mókus, amolyan "mérgezett egér" fajta.
De jóindulatúnak tűnik.
Bár lehet, néha szinesít kicsit... -
#8499 No Problemo -
#8498 Valahol olvastam, hogy készül a Broken Sword 3 magyarítása. Tud erről valaki valamit??? Mikorra várható, ha egyátalán készül?? -
#8497 Bocs Hykao és Alcatelgod - nagytakarítás ---
Amikor beléptem, 77 új üzenetet írt ki a fórum motorja, már azt hittem, lázadás van
Aztán elolvastam a dumcsit...
S végül kis rendet csináltam...
Akit érdekelnek a hiányzó, kitörölt hozzászólások, e-mailben megkaphatják tőlem.
MIMACSKA: Félek, igazad lesz. Jómagam is tudom, hogy az idejárogató emberek nagy része arra is lusta, hogy a szemét néhány sorral lejjebb vigye... De mindegy. Csak a remény hal meg utoljára (és nem a lepényhal).
#8496 Oroszok folytatták a forráskódot és kiszülték az összes pályát mi? LOL! ekkora hülyeséget. -
#8495 Sőt nekem a zenék és az e-mail menüpont sem reagál... -
#8494 Szia!
Bejön a startadsl-es oldal, de a magyarítások menüpont nekem nem működik.
Nálam lehet a gond? -
YarYar #8493 Hogy-hogy nem találod? Most néztem megvan és le is lehet tölteni. -
#8492 Nyitottam a témának egy új topic-ot, mielőtt szét OFF-olnánk a többit, gyertek oda ez ügyben... -
#8491 Miért? Lehet, hogy tolmács és ebből él. Sok nagy cég alkalmaz tolmácsokat a keleti régióban. Jobban is keresnek, mint egy orosz szakos tanár. -
#8490 Hat mas jozan ember nem beszel anyanyelvi szinten oroszul :-) -
#8489 Miből gondolod, hogy orosz? -
#8488 Ne hidjetek neki, csak vakerol!
Vagy valamit felreertett. Stalker szerintem meg a keszitöknek sincs, nemhogy neki....
Mondjuk mit vartok egy orosztol? A minusz 60 fokban es a vodkagözben szerintem azt sem tudja, hogy hivjak. :-))