58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • rorr
    Hi!kérlek nekem is küldd el! a cim [email protected]
    köszönöm szépen!
  • hykao #8901
    A fáma szerint 50%-on áll jelenleg.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor azt is, hogy kik készítik - miért nem őket keresed? Hm?

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    >> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • zaki
  • zaki
    azt, hogy készül
  • Amse
    A call of duty fordításáról mit lehet tudni?
  • FrezeR
    HJ: tedd ki a lapodra a Tropico 2 magyarositást, engem érdekelne, és tényleg kiadták magyarul is!
    Köszi
  • HJ
    Megy a Tropico 2 magyarítása - elég volt csak azt az 1 fájlt kicserélni és az összes felirat szöveg magyar.
  • Hunnenkoenig
    http://beam.to/honositasok
  • IMYke2.0.0.0
    Ő az.

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

• Schüll
    Az lenne a kérdésem hogy az itteni Jakuza az aki lehonosította a HP2-t? Mert ha igen akkor az lenne a kérdésem hogy a te verziód teljes? és csak én nekem nem megy vagy nem is teljes? Szegény hugomnak így angolul kell nyomnia és így nem annyira élvezetes neki mivel még "kicsi" ahoz hogy vágja az angolt!

HELP!
  • Danecay
    Bízunk benned IMYke csak jönne már
  • Danecay
    Hát ha rám halgatsz akkor jobban jársz, ha inkább angolul próbálkozol, mert teszem azt honosított progival megtanulsz szerkeszteni, később megjelenik egy új verzió, vagy átállsz egy másik progira amihez nyilván nem lesz honosítás, csak a probléma lesz belőle nem fogod találni a dolgokat, nem fogod tudni mi mit jelent, az opciók és a beállítások helyét észben tartani aligha fogod mert ugye nagyon sok van belőlük. Viszont ha ugy megtanulod használni ahogy van akkor ilyen gondjaid nem igen lesznek sőt sok azonos kifejezés van az ilyen jellegű progikban és ha esetleg egy másikat akarsz használni később könnyebb az áttálás. Ja és még egy nagyon fontos dolog!!! Az összes oktatóanyagban, könyvekben,tutorialokban ami téged érinthet minden opció beállítás angolul van leírva és jelölve igy a magyarítással nem sokra mennél, sőt hátráltatna a tanulásban. Teszem azt egy tutorialban le van írva, hogy menj a CREATE panelre itt válaszd a SHAPES pontot ezen belül is a LINE funkciót akkor ezzel (ha nem tudod mit jelent, de gondolom ezért kell a magyarítás) nem tudsz mit kezdeni mert neked a progiban ezek a dolgok úgy bannak leírva, hogy menj a LÉTREHOZÁS panelre, itt válaszd az ALAKZATOK pontot ezen belül is a VONAL funkciót.
    Egyébként a 3D Max sorozatból a 3-s verzióhoz tudomáso szerint létezik valami ilyesmi, no de már a prograsorozat a 6. részénél jár.
    Ittegyébként sok hasznos dolgot találhatsz, magyarnyelvű tutorialokat, plugineket, fórumon kérdezhetsz stb., csak sajnos jelenleg az oldal nem üzemel de ebben a hónapban valamikor készen lesz és új designal jelentkezik. Ja a fórom most is működik és esetleges kérdéseidet máris felteheted.
  • Mayday
    Ha megsem megy, de rajonnel, hogy mely file-ok hianyoznak/kellenek, akkor szolj, mert nekem is megvan magyarul!
  • HJ
    Most kaptam meg a Tropico 2 magyar nyelvi fájlját.
    Este kipróbálom - ha minden OK, akkor ha van rá igény akkor felrakom a lapomra. Állítólag a hivatalos magyar kiadásból való. Én nem is tudtam, hogy kiadták magyarul is...
    Majd meglátjuk
  • IMYke2.0.0.0
    A válasz egyszerű:
    A Disciples majdnem ugyanolyan fájlszerkezettel dolgozik, mint a Heroes-sorozat, azaz speciális tömörítési eljárást vegyít az egyszerű szövegfájlokkal. Tehát, van ami könnyen megtalálható és van amit ki kellene tömöríteni...
    Ezért nem lesz full magyarítása.
    Ám, ha vmilyen módon kinyerhető a szöveg - mondjuk, egy újabb patch már eleve így teszi fel a módosított, javított szövegeket, akkor könnyebb a munka.
    De gyanítom, ez nem lesz így.

Zaki: Igen. Nem azonnal ültem a géphez, és bizony, fél 7-kor feküdtem le, aztán 1/4 10-kor - nem egészen önszántamból (szomszédok rulez) - felkeltem.

Jakuza: :)))

• NeoMaN
    Én anno a rip-re tettem a magyarítást, és műxik.
  • indy32
    IMYke!
    Többször írtad,hogy a disciples sorozatnak nincs és nem is lesz magyarítása.Miért?Nem lehet fordítani,nincs rá igény,(ezt kétlem)vagy csak nincs aki kedvet érez hozzá?
  • zaki
    reggel fél héttől 2,5 órát aludtál?
  • [Jakuza]
    A velemenyed ilyen formaban keves Imike :)
    Teszteld le.
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs a helyesírásért...
    Csak 2 és fél órát aludtam. Reggel fél héttől.
    Megint dolgozom valamin... hiába, nem nyugszom

• IMYke2.0.0.0
    Szemmi: Tudtommal az már régi...

Morrrowind Hun: igen, csak a 2002-es verzió létezik - normálisan.

titike: Sajna, nem tudom melyik fájl kellene... De a felajnálást köszi. Ha megvan(nak)a fájl(ok), jelentkezz! Megoldjuk!

Lammer, HJ: Sztem tuti megy a NFS HP2 Hun is az X-BoX-on...

indy32: Köszi a kiegészítéseket. Amikor a lista készült - gyorsan összecsaptam - ezekről nem tudtam. Következő frissítéssel (hónap végén) ez változni fog!

Jakuza: Nekem megvan az angol és a magyar verzió is (NfH). Amikor feltettem a 2. számú honlapomra a hivatalos fordításból kinyert anyagot, senki sem jelentkezett, hogy rossz lenne...
    Véleményem szerint működik a maygarból kivett anyag az angollal.

• harczos
    lol :DDD
    (a játékhoz :P)
  • jojo
    Ha jól láttam akkor megelőztek,
    http://free.cjb.hu/f/e/felirat
  • [Jakuza]
    Kene urak egy kis segitseg.
    Jelentkezzen az, akinek angol Neighbours.From.Hell jatekja van, mert, megszereztem a magyar rippet, es ki kellene probalni, hogy az angol verzioval mukodik -e.

Esetlegesen, ha valakinek meg van, akkor tesztelje mar le.
    Letolthetove teszem szamotokra a velemenyem szerinti magyar fajlokat, de meg nem csinalok telepitot hozza, amig nem tesztelitek le. A jatek data konyvtaraba kell masolni, de nem art a regiekrol elotte csinalni egy biztonsagi masolatot.

Nhell HUN file
  • [Jakuza]
    Majd ha befejeztem a TCM 2004 forditast, akkor nekiallok a LOTR - The Return of the King-nek, mivel a batyjamtol kaptam karacsonyra Kanadabol egy eredeti verziot.
  • harczos
    heh, a kotor helyzete is hasonló :)
  • HJ
    Oho...akkor lehet, hogy a Need for Speed Hot Pursuit 2 magyarításom is menne XBox-on? Ugyanis abban a fájlban is benne van az XBox-os verzió. Igaz azt a részt nem igazán fordítottam - nem tudtam volna letesztelni. De ha gondolod, próbáld ki és ha meírod a tapasztalatokat - kipótolom a fordítást XBox-ra.
  • indy32
    IMYke!
    Írok egy kis kiegészítést a listádhoz.Magyarítások:Grand prix 4-VAN http://formula1.jatekok.hu/,Dark Seret of Africa-magyarul jelent meg, Devil Inside-magyarul jelent meg.Dracula,Dracula2-magyarul jelent meg.Atlantis II-magyarul jelent meg.(gondolom ez utóbbiakat te is tudtad csak elírás lehet)Kritika mentesen csak segítőszándékból írtam.Amúgy grt a listához szuper:)
  • Lammer
    Sziasztok!

Megosztom veletek ma hajnali döbbenetemet!!!
    Tegnap kaptam kézbe végre a friss ropogós X-Boxomat felflesselve, 120as vincsivel... Este elkezdtem felpakolgatni a gamékat és most jutottam el a GTA3-ig.
    Gondoltam poénkodok 1-et, és kicserélem az "american.gxt" fájlt, magyarítottra. És láss csodát, a boxomon tök magyar a játék!!!!
    Bocsánat, hogy ilyen hülyeséggel zavarom a fórumot, de meg kellett osztanom, mert szerintem tök jó, és akinek hasonló felállása van, megpróbálhatja nyugodtan!!!
    Persze az utalások, segítségek missingre utalnak(pl: nyomd meg ezt a gombot...) Majd tesztelem és írok ha esetleg megy a dolog... A Vice Cityre már fáradt vagyok... :)
    Sziasztok!
  • titike
    .:i2k:.=IMYke2000 !
    Figyelem!!
    Ha valakinek kell megvan az Enigma:Rising Tide játék magyarul ha megmondod, hogy melyik a magyar file a cd-ből és kell nagyon szibvesen elküldöm.
  • Kandurex
    Hmmm...a Morrowindhez csak a 2002 0.7 verzióju fordítás van?
  • sg27
    A "LOTR The Return of the King"-hez van mar magyarositas?
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékeimben kutakodva: nincs. (illetve valami nagyon kevés)

Félek, XP-n (még DOS Box-al sem!) nem is indulna el!

• hykao #8860
    Azért csodálkoztam én is.
    ...de szerinted van benne szöveg?
  • IMYke2.0.0.0
    Meglepődnék, ha nem az lenne...

• hykao #8858
    Terep 2-ben van szöveg??? ...és nem magyar???
  • IMYke2.0.0.0
    A Re-Volt-ot felejtsd el. Már 2 éve lefordítottam. Az terjeng a neten.

• ALCATELGOD
    Milyen új magyarosítások jelennek meg napjainkban???

Más, NAGYON KÉNE A TEREP 2 FORDÍTÁS!!!!!!!

Megint más, NAGYON KÉNE EGY TELEPÍTŐ-SZÉTBONTÓ

A közeljövőben ezek lesznek nálam elérhetők( BloodRyne, Revolt, WWE RAW, Shadow force: Razor unit, és talán The thing)
  • Schüll
    Na a HP2-es gondomhoz senki se tud hozzászólni?