58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • grebber
    Valaki nem nézte ,hogy az AC 3 Deluxe magyarítása átvihető-e a Remasteredbe?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.05. 20:37:55
  • IMYke2.0.0.0
    Az UPK fájlok miatt a tippem: elfelejtheted.
  • grebber
    Borderlands GOTY-ra valaki rá tud pillantani fájl ügyileg mennyiben tér el az alap verziótól? Szerkeszthető -e?
    Hátha valaki sufniba hozzá tudná igazítani a magyarítást.
  • G0thM4n
    Off:
    Szia!
    Ment a válasz.
  • HJ
    Küldtem egy privátot...
  • IMYke2.0.0.0
    "Már elérhető. Nem külön sor, a meglévő lett átnevezve "Borderlands GOTY"-ra."

//Nem szóltam!
    //STEAM-kliens restart és ott van valóban:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.04.03. 21:01:47
  • grebber
    Nos aki félt hogy a Borderlands update elkurja a magyarítást... Nem fogja mivel kün sorként kaptuk meg steamen. Tehát soha nem lesz magyar :)
    Aki magyarul akarja annak marad a sima ha még müködik egyáltalán hozzá.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.03. 20:16:53
  • G0thM4n
    Üdv!
    Igen, de hamarosan végzem, részemről nem sok van hátra. konyak, ahogy szűkös ideje engedi neki is, javítja, átnézi...
  • grebber
    Valószínűleg ha még nem váltott át elkészültre. Türelem
  • HJ
    A Crysis 3 még mindig tesztelés alatt?
  • St3vEn
    Valóban így már működik, köszi.
  • Piko888
    Nagyon jó téma választás, de sajna a harcrendszer miatt rétegjáték lesz.
    Nyílt titok, hogy a Witcher inspirálta őket, akkor miért nem lehet a harcrendszert egy az egyben átemelni, tuti siker lenne.
  • lacuska51
    Én a Morrowind Visual Pack -ot használtam hozzá és semmi gondja nem volt a magyarítással.
  • Anonymusxx
    A morrowindes kérdésre szerintem találsz választ a Morrohun oldalán vagy a fórumukban.
  • noname06
    MPn már volt kérdés valamikor. Visszakerestem.
    A dialogtxt.dat fájlt a localizations\english\ mappába kell tenni. Nem kell dlg.v2 alkönyvtár.
  • St3vEn
    A Divinie Divinity első részének gogos verziójára rá lehet "erőszakolni" valahogy a fordítást?
    Nem nagyon akar működni a dolog. a Párbeszédek angolul maradtak, menü, leírások stb meg magyar.
    Eredetileg az 1,34-eshez lenne a fordítás, a gogos pedig ugye már nem az.

Illetve egy másik kérdésem is lenne.
    A Morrowind GOTY-hoz felteszek grafikai modokat, hogy kicsit a mai kornak jobban megfeleljen az mennyire befolyásolja a fordítást, van e olyan mod amivel nem akad össze?
    Utoljára szerkesztette: St3vEn, 2019.03.28. 18:46:15
  • Evin
    Ránéztem, valóban szép és érdekes, de a harcrendszer miatt nem az én világom lesz.
  • Árnyvadász

Ez tényleg jó hír. Én ma írtam a support-nak ezzel kapcsolatban és ott nem tudtak ennyire pontos időpontot mondani. Emiatt azt gondoltam talán majd ősszel érkezik vagy hasonló. Tök jó!
  • Anonymusxx
    Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
  • Anonymusxx
    Kicsit off, csak tudom hogy itt sokan értenek az ilyesmihez:

Ezt hogy lehetne megcsinálni?
    Notepad++-al próbálgatom, van egy csomó szövegem, és szeretnék belőle olyan sorokat kitörölni, ami bizonyos karaktereket tartalmaz, arra már rájöttem hogy hogy jelöljem ki az összes ilyen karaktert, csak nem tudom hogy lehetne kitörölni az összes ezt tartalmazó sort.
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.03.28. 11:50:41
  • Anonymusxx
    Valószínűleg az lesz az amit Ainz írt.
  • Andriska86
    Annyi publikus, hogy a megjelenés után, egy későbbi patchben kerül be a magyar nyelv, szerintem bő két hónap.
  • Evin
    Mikor lesz publikus az infó?
    Esetleg a játék stílusa?
  • orkodo7236
    Fasza, akkor péntekig húzz bele!
    Igen tudom, hogy egy következő patchban lesz benne a magyar nyelv.

Utoljára szerkesztette: orkodo7236, 2019.03.27. 00:31:27
  • Ainz
    Operencia?
  • Andriska86
    Hadd osszak meg veletek egy nagyon örömteli hírt, bár kicsit titokzatos lesz, mert nem sokat mondhatok róla. Egy nagyon magyar játékfordításon dolgozom, és nagyon szuper lesz ^_^
  • Pityu Mester
    Igen, még aktuális. Az alapján, amit írtál, te vagy az én emberem. :) Nagyon megköszönném, ha segítenél, mert csak a telepítő hiányzik ahhoz, hogy közzé tudjam tenni a honosítást. A részleteket majd PM-ben vagy e-mailben megbeszéljük.
  • Evin
    Szólj, ha még aktuális. Pont 10 LEGO játékmagyarítás telepítőjét csináltam eddig, vagyis kaptam rá felkérést.
    MP-n bármelyiket megnézed, olyat tudok csinálni.
  • lostprophet
    Esetleg lómenta (catnip -> macskamenta vonalán maradva)?
  • TBTPumpa
    És ne feledjük a Devil May Cry 5 fordítását sem:

Szintén Evin lesz az elkövető.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.03.25. 12:25:08
  • akyyy
    mi is legyen az a perk, amikor a ló nem fog félni, ha van elég növény a táskájában. eredetileg Horsenip.

• Pityu Mester
    Üdv!

Elkészültem a LEGO The Hobbit című játék fordításával, és olyan személyt keresnék, aki tudna hozzá telepítőt készíteni, mert az a rész nekem már magas. :) Ha tudtok ajánlani valakit, azt megköszönném.
  • chris0000
    ment pm!thx.üdv.
  • chris0000
    thx.pont azt nem néztem...zseniális lett! üdv.
  • Evin
    MP-n is válaszoltam, de frissítettem ezzel az infóval most a telepítőt is. Orosz nyelvre válts át.
  • chris0000
    hi.
    Evin thx a Stasis fordítását!
    ide telepítettem de sajnos angol maradt...C:\Program Files (x86)\THE BROTHERHOOD\STASIS\
    v1.09.9 verzió a játék.
    csak originállal működik? :) help! thx.üdv.
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2019.03.24. 12:48:22
  • chris0000
    ne görcsölj rajta...csiszolgatni kell...rengetegen írják így...
    egyelőre:jelenleg vagy éppen most...
    a játék állása egyenlő... üdv.
  • PetruZ
    Közérdekű: a G+ néhány napon belül megszűnik, ezért a Planescape: Torment alapjáték és EE magyarításait átköltöztettem a reddit-emre. A gyűjtőoldalak kezelőit kérem, hogy ezt a linket használják mostantól.
  • Evin
    Én úgy tudom az Assassin Creed-es emberke elérhetetlensége (vagy ilyesmi) miatt lettem bevonva, hátha tudok valamit tenni. Én nem tudom, ki az illető.