58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#10507 Sziasztok!
Mind az új magyarításaim, mind az új honlapom feltöltésre vár. A helyzet az, hogy most jelen pillanatban munkát kell keresnem, ami ugye előbbre való, mint a netezés... Ezért vagyok ritkábban.
De amint az életem rendbejön, megy minden a digitális hírdetőfalamra!
- BloodRayne 1 (100% - intro + szöveg)
- Grand Touring (100% - szöveg)
- Praetorians (100% - szöveg)
- Prince of Persia: Sands of Time (effektív 100% - a 400MB-os fájl miatt csak a menü magyar, de mivel gyakorlatilag csak oktató szöveg van, elhanyagolható a hiány)
- Rally Championship Xtreme - (100% - szöveg; nem azonos az EVM-essel!)
- Team Factor (100% - szöveg)
- ToonCar (100% - szöveg; kisgyerekeknek)
Üdv,
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#10506 -
Rusy #10505 Jaja ez engem is érdekelne... -
bozso #10504
-
Jani-B #10503 i2k: Methos-hoz hasonló kérdésem lenne, a BloodRayne magyarításod kb. mikor lesz elérhető? -
greco #10502 Kiadták a Railroad Pioneert magyarul.Nincs meg vkinek? -
#10501 i2k: A múltkor megcsináltad a PoP:SOT magyarítását igaz? EZt honnan lehet letölteni? Az új honlapod mikor lesz megtekinthető? :) -
#10500 "Sose becsüld alá a hülyeség kiszámíthatóságát!" - Guy Richie (Snatch)
#10499 Na, le lettem bunkozva MafiaHQ altal, mert nem raktam ki a honlapja linkjet az oldalamra es ezert bojkottalja a forditasomat es csak a Stafler felet rakja ki.
En meg irtam neki, hogy az lopott cucc es leszedetem a honlapjat :-)
(ezt mar csak azert is megtennek, mert kiszedte az ultraweb reklamjat a honlapbol)
Nem mintha igazan erdekelne, de a kis fasz mindig is ellenszenves volt a modoraval es ez azert mar egy kicsit tulzas.
Tudom ez nem erdekel senkit, csak gondoltam ideirom, mert unatkozok :-) -
vonyarc #10498 Köszönöm a választ IMYke -
HJ #10497 A fene se fog fizetni azért, hogy egy fórumon legyen a nevem mellett egy csillag...
Ha meg valamit rosszul irtam be, akkor ha szükséges, akkor beirom újra jól. A végén még az lesz, hogy regisztrálni, csak pénzért lehet és hozzászólni csak regisztrált tagként lehet...remélem ezzel nem adtam tippet a SG-nak. Ha igen akkor kérem az ötletért a jogdíjat! :))) -
Rusy #10496 Ez sajnos nem vicc, a véres valóság, de az még durvább hogy rengetegen fizetnek is... -
Rusy #10495 Mármint ez nem i2k-nak szólt hanem dolfynak bocs... -
Rusy #10494 Freedom Fightersre visszatérve én kerestem, piedonnal a hitmen 2 fordítójával értekeztem, ugyanaz a felépítése mint a hitmennek, ugyanott vannak a szövegek, az editor is jó hozzá, majd egyszer talán megcsinálja, ennyibe maradtunk, de írj a gamehunter fórumba hátha meg tudod dumálni... -
#10493 Igy igaz.
Azert ezt en is viccnek tartom, hogy igy akar valaki penzhez jutni. -
#10492 Egyetértek.
#10491 Ja, azt az 500 forintot az orrombol kihuzom, csak elvböl nem fizetek olyanert, ami jarna ingyen is! -
#10490 Ja, aztan minden honapban, nehogy mar azert fizessek egy szar forumon, hogy szerkeszteni tudjak!
Az manapsag mar alapfeltetele egy forumnak!
Kurvara fel tud baszni ez a rablo rendszer magyarorszagon, hogy a nagy semmiert akarnak penzt. -
#10489 Ahhoz egy 500 Ft-os SMS-t kellene küldened az SG-nek, VIP-vé válnál, s na akkor tudnád szerkeszteni - hozzászólás + 2 perc - a cuccost.
#10488 Miert nem lehet itt szerkeszteni? -
#10487 De hülye vagyok :-)
az alabbit ne vegyetek figyelembe
Meg vagyok kavarodva. -
#10486 Foglalj hozza allast!
Megbeszelhetjük. -
#10485 Nem volt nehéz utánanézni, ugyanis van vagy 10-12 oldal, ami etéren számít valamit, s a Kedvencek között klikkelgetve szinte másodpercek alatt lehet tudni, hogy kinél mi van...
A Freedom Fighters magyarítást már keresték itt (is), de senki sem vállalkozott - azóta sem - a lefordítására.
dolfy #10484 Azért köszi, hogy utánanéztél. További sikeres munkát a fordítások során! -
#10483 Sitting Duck-ot nem fordítaná le valaki.
Pici gyerekek biztosan örülnének neki, igy az enyém is!
Segítsen valaki!
Köszi -
#10482 Nem létezik hozzá magyarítás.
Ranloth #10481 Hunnenkoenig: Ezt kikérném magamnak. :)
http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=mafiahq&id=1036510187&PHPSESSID=e0cf903e2bc647c11e8dc5d4a926fa53 -
dolfy #10480 Hali Skacok! A Freedom Fighters-hez keresek magyarosítást eddig megnéztem már egy csomó honlapot de egyikben sem találtam. Lehet csak én vagyok láma és elkerülte a figyelmemet:) Ha létezik hozzá légyszi írjátok meg! Előre is köszönöm! -
#10479 Magyarul is meg fog jelenni - szerintem az előző rész után ez már szinte kötelező.
#10478 Neigbourh From hell 2 magyarositását elkezdte valaki? -
#10477 thx -
#10476 Szimplán az időre fognám. Szerintem lassan készül, ennyi.
#10475 köszi :( vmi indokot tudsz mondani, hogy miért nem? -
#10474 Hunnenkoenig:
vonyarc: Volt már téma a stuff, és bizony el kell felejteni a Beyond Good & Evil magyarítást, mert fizikailag lehetetlen...!
Jóval lejjebb, korábban még az okokat is írtam, ha érdekel, utánaolvasol...
#10473 Ahogy IMYke is mondta, nem all szandekomban neki kezdeni mar csak azert sem, mert nincs meg :-) -
vonyarc #10472 Beyond Good & Evil-hez elképzelhető hogy lesz magyaritás?Ha már volt téma,boccs. -
#10471 Zaki: - Jó ideig nem lesz.
NeoMaN: - Nincs, és nem is lesz egy darabig. Hogy honnan tudom? Hunnenkoenig jelezte korábban.
#10470 Fiúk!
Dungeon Siege LoA magyarítás van vagy készűl?
Hunnenkoenig? -
#10469 a Zagash féle Call of Duty magyarításról van valami hír? -
HJ #10468 Opsz...tényleg. Mûködik is ráadásul...
Az legyen a mentségem, hogy a cimet innen néztem ki a 10431-bõl....
Mindenesetre akik munkája ott van még letölthetõre, azok léphetnek ezt-azt...