58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#10627 Ja, a linket megvaltoztattam. -
#10626 Ok, akkor ezzel befejezettnek tekinthetjük a dolgot.
Latod, nem nehez, csak normalisan kell megbeszelni a dolgokat. -
#10625 Moderáltam, amúgy kiteszem a fordítást! plusz 1 probléma a honlap címe http://mafia.try.hu az uw osat lécci írd át mer soha se tudni mikor változtatunk helyet :]! mindjá ki is rakom a tieteket! :] -
Rusy #10624 Na mindegy a lényeg hogy a legjobb, leghibátlanabb fordítás van most kint, de mindenki maga döntse el, aki kezdetektől játszik mafiával, annak hunnnekoenig neve úgy is beugrik szerintem mindenféle említés nélkül. -
#10623 Mafiahq
Kiraktam az uj honlapra a linket legfelülre, hogy lasd, nekem nem volt veled semmi bajom!
Ha legközelebb valami bajod van, ne durcaskodj, hanem szolj!
Stafler valaszolhatna a levelemre es ha megvaltoztatja a telepitö szöveget
"Forditotta Hunnenkoenig
Javította/tovabbfejlesztette Stafler"
Azzal teljes mertekben egyetertek.
Es az uj honlap cimet irja bele a telepitöbe.
A honlapodra ne rakd ki a forditasom, mert lenyegeben nem erdekel, hogy te mit teszel ki es mit nem.
Lenyegeben az egesz mafia dolog nem erdekel.
Na minden jot!
Ha ezt megteszed/teszitek, akkor tekintsd targytalannak a forumodon beirt utolso mondatot. -
atr0p0sz #10622 Az élet ilyen, mert ilyenné teszik egyes emberek?
Hát nem! Nem kell így lennie!
Ha minden ember ráfújná, hogy hát az élet ilyen, akkor lennénk csak igazán szarban....
Ha veled is előfordult már, akkor igazán mélyebben átérezhetnéd a dolgot.
Csak mert nekem megdöglött a lovam, dögöljön meg másé is?
Ez milyen hozzáállás szerinted? -
#10621 A való életbe is vannak ilyennek! akár egy dolgozatnál a munkahelyen stb.! -
#10620 Sajnos ilyen az élet velem is már megesett hasonló és tudtam mitcsinál régebben volt olyan hogy 50 50% munkát 1 ember vitt el és nem én voltam! az megint milyen lehetett. :(( -
atr0p0sz #10619 már fogalmazni sem tudok, úgy felhúztam magam bocsesz.
megyek rágyújtok egy nótára inkább -
atr0p0sz #10618 Helyesírási hiba nem más mint: korrektor munka, editálásnak sem mondanám már, bárki megteheti, már program is van rá.
Érzed a dolog súlyát?
Te hogy éreznéd magad, ha kemény munkád gyümölcsét később más szüretelné le?
Ehhez semmi más nem kell csak emberi tartás. -
#10617 Hm.. akkor döntse el mindenki, én már kiírtam az email címet is de van amit komolyan ő is javított rajta! helyesírási hibát stb.! ezt ő mondta, láttam is :] -
Rusy #10616 nekem is az undead, empire azért mert gyógyítani tudnak, de inkább az undead -
Rusy #10615 nem akarok kötözködni de a "fordítását használta fel" elég tág, mer ettől nem ő fordította csak kijavította a hibákat, egy két + dolog telepítő, inkább helyén valóbb lenne a
Hunnenkoenig fordítását javította és telepítőbe öntötte stafler... de hadjuk inább abba -
atr0p0sz #10614 Fogós kérdés, hát öööö Undead és Empire -
atr0p0sz #10613 Mennyivel jobb a békesség nem?
Már nem érzem benned a sötét oldal erejét -
#10612 Ez már döfi. Kezdésnek erősen jó.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Rusy #10611 váltsunk témát...
melyik a kedvenc fajod a disciplesben -
#10610 Azért hogy senkinek ne fájjon kiírtam a fordítások alá hogy hunnenkoenigét használja fel!
Elhiszem hogy stafler valamit izélhetett, elrontott ott a telepítőbe de akkor vele beszéld meg ne velem! amúgy én azon voltam felháborodva hogy a régi linkek közül egy kettőt visszatettél a miénket meg nem! és ezt sértésnek vettem! :]
A bunkózásról meg annyit hogy ha megrágalmaznak Csík kihagyással meg dizájn lopással tuti felhuszom magam!
amúgy most kitettem! -
atr0p0sz #10609 Én elhiszem, sőt tudom, hogy nem te csináltad a fordítást, nem erről beszélek, hanem hogy ha már csak a saját érdekeidet nézed, legalább észre kellene venned, micsoda negatívg reklám ez az oldaladnak, ezért számodra is fontos az ügy minnél gyorsabb, és békésebb megoldása, és ha ehhez arra is szükség lehet, hogy kitedd Hunnenkoenig magyarítását is, meg a srácét is, meg tisztázd a helyzetet stafler-el, hogy ő tüntesse fel a fordításában amit kell, akkor ezt kellene tenned, nem egymást köpködni, ez Hunnenkoenig-nek is ugyanúgy szól, ha ő is hasonlóképpen tett (nem látok bele a dologba, mert csak ti tudhatjátok), ezért pártatlan maradok.
Egyszerűbb lenne megbeszélni, semmint marakodni, mégha talán nem is annyira "izgalmas" -
#10608 Persze, ezzel nincs is gond. De, ha tényleg azt akarod, hogy a minőségi oldalad valóban az legyen - s miért ne akarnád ugye? - akkor tisztázz minden félreértést, még ha nem is a Te kezed van közvetve benne. Illetve, amennyiben gondok vannak, bizony neked kell lépned, jóvá tenned azokat, s nem másnak, mert ugye, az oldal a Tiéd...
#10607 Ok mafiahq, akkor tisztazzuk itt a többiek elött.
Ranloth elküldte nekem a leveled, amiben lebunkoztal.
Erre en regaltam es megjegyeztem, hogy a magyarositasomat hasznaljatok.
Stafler lehet, hogy engedelyt kert, en nem emlekezem ra! Ha irt volna egy valaszlevelet, akkor letisztaztuk volna es elnezest kertem volna, ha kiderül, hogy engedelyt kert csak en felejtettem el.
Egyebkent itt van a telepitö szövege:
A program telepítéséből/használatából eredő károkért felelősséget nem vállalok!
A program továbbítása szabadon lehetséges, annak megváltoztatása nélkül!
A fordításnak ezen változatát Stafler készítette Hunnenkoenig fordítását felhasználva!
A fordítás terjesztése csak a nevem megemlítésével történhet, a következő formában:
Fordította: Stafler ([email protected])
Támogatónk: http://mafia.try.hu
--További adatok:
Hunnenkoenig (http://members.chello.at/dungeonsiege/mafia.htm)
Ebben annyi all, hogy Stafler forditotta, ami nem igaz. Tovabbi adatkent meg vagyok emlitve. Meg jo, hogy legalabb tovabbi adat vagyok.
Es most a leveleidhez.
Te kezdtel el bunkozni es fenyegetözni, hogy szetvered a pofam. (amire azert kivancsi lennek. Amugy nekem is vannak haverjaim, nem csak neked). Ez a viselkedes nem igazan vall egy erett emberre.
En sosem beszeltem veled durvan es az, hogy a honlapomon nem vagy feltüntetve, azt is elmondtam miert volt.
Ha szoltal volna - szepen es nem a jellegzetes modorodban - akkor visszaraktam volna!
Mivel a Mafiaval nem foglalkozom a forditas megjelenese ota, gondolhatod, hogy nem fogom naponta vegigkutatni az internetet, hogy vajon kinek mi lett a honlapjaval es hany uj lap jelent meg a Mafiaval kapcsolatban. Ha bajod volt, szoltal volna, segitettünk volna.
Ennyi. -
Szívemből szóltál.
#10605 De, de elhiszed hogy nem én csináltam a fordítást? staflerrel harcolja ez ügybe:| -
Rusy #10604 na megvan.......... -
atr0p0sz #10603 Azért undorító dolog is a plágium, de hát azoknak, akik csak gyors elismerést akarnak szerezni maguknak, e a legkönnyebb út. Könyebb mindenesetre, mint órákat görcsölni a gép előtt, hogy összehozza a fordítást, editálást, tesztelést. Kezdem felhúzni magam.
Tudom, hogy nem te loptál, a stílusod nem érdekel, de egy honlap reklámjának nem tesz jót ha lopott cucc van rajta, vagy amíg nem tisztázottak a feltöltött magyarítés körülményei. Így úgymond neked is érdekedben áll a béke nem gondolod? -
#10602 Amikor belépsz a Supergamze Fórumára, és bejelentkezel:
akkor a neved alatt PIROSSAL ott lesz a privát üzeneteid száma, és a privátok megtekintése sima ráklikkel, vagy az alatta lévő menü segítségével érhető el...
Rusy #10601 mindjár nézem
-
Rusy #10600 akkor legalább segíts nekem hogy kell megnézni a privátot -
atr0p0sz #10599 Már meg kellett hogy találd, mert nekem kiírta hogy elolvastad. SG Főoldal privát üzenetek ott van -
#10598 De nekem azt mondta Stafler hogy kért engedélyt , ilyenkor pedig már nem az én felelőségem hogy kirakjam az övükét is, ezért engem már nem érdekel beszélje meg Staflerrel ! engem már ez a része nagyon nem érdekel! -
Rusy #10597 imyke lécci -
Rusy #10596 Nem hiszem hogy azt kéri hogy rakd ki az övét, neki is érdeke hogy tovább legyen fejlesztve, szerintem tüntesd fel a nevét és szent a béke -
atr0p0sz #10595 Rusy ha tudnám már megmondtam volna -
#10594 Nem is kellene kérnie. Épp ez a lényeg.
Ha ő és társai készítették az alapmagyarítást, s ezen valaki finomított - aki ezek szerint csak jelezte, de nem vette fel a kapcsolatot a készítőkkel - akkor az a minimum, hogy jelzed, hogy kié az IGAZI munka és érdem!
Ebben egyet tudunk érteni, nem?
-
Rusy #10593 Hogy kell megnézni a privátot...
valaki segítsen már -
#10592 Kirakhatom a nevét de a fordítását ezek után nem fogom! kész! mindenképpen megpróbál ártani a honlapnak..! -
Rusy #10591 olvass vissza -
atr0p0sz #10590 Jézus isten lassan már nem merem felrakni netre az én fordításomat, amíg le nem védettem :D -
#10589 Respect. Csak akkor - kérlek - finomíts a dolgokon, amíg nem késő, legalább ennyit érdemeljen már meg egy ilyen remek játék magyarítója!
#10588 Nah ezt nagyon rosszul tudod! de nagyon mer ilyet ő nem kért soha!