58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#10427 Gondolhatod... és a legszuperebb # 10375 ... ott van az infó az orruk előtt, és mégis...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#10426 huhh, már látom a sok almát, hogy IMYke nem tudom mi a kódja ennek az xy játéknaaak? -
HJ #10425 Methos! Ha érdekel:
http://ember.uw.hu/
Star wars : Jedi Academy Letöltés -
#10424 Biztosan visszaéltek a GameHunter magyarításokkal is. -
#10423 Heheh, Methos-ék is seriallal kezdik védeni a Telepítőket...
Nagyon helyes!
#10422 Sziasztok nem tudnátok tippet adni a conflit Desert Strom gémhez, hogy hol keressem a szöveget... esetleg valami kibontó??? -
#10421 Rendben, megpróbálom!
Kösz a tippet! -
#10420 Ma felkerült a GAMEHUNTER oldalra a SPLINTER CELL új, mission pack-kel kibővített telepítője! -
HJ #10419 Off topic téma, de hátha valakit érdekel...
Megjelent az általam készített CheatLand legújabb kiadása.
Ez jelenleg 2435 PC-s játékhoz tartamaz kódokat - magyarul!
Letölthető innen: CheatLand2435 -
#10418 Sziasztok!
Solid: Lehet próbált ki egy új fiókkal, majd ha így sem megy akkor rakd újra a nerót vagy a winfost...
-
#10417 Penzugyi elemzo vagyok.
Az aruhazak teljesitmenyet hasonlitom a tervhez, a "celszamokhoz". Forgalom, koltsegek, reszletesen, szamlakig lemenve, es ezeket az elemzeseket tovabbitom a vezetosegnek.
Diohejban ennyia lenyege kiemelve, persze mindig vannak egyeb, ad-hoc jellegu dolgok. -
#10416 Nem bírom ki, hogy meg ne kérdezzem, hogy mit is csinálsz te pontossan a munkahelyeden? -
#10415 Tehát akkor a Nero Burning Rom-ommal lesz a baj? -
#10414 Lessz editorom de a csávó csak linuxra ír:((( és hiába írom neki akkor sem csinál semmit(cagy russzul tudok orosul)állítása szerint olyan egyszerű volt rájönnie , hogy még egy perc sem kellet hozzá....
Nekem is írásvédett probálj valami vírus keresni...
Nekem az lenne a bajm, hogy néha mikor netezek az egér befegy, de útána tudom még használni a gépet(láthatatlan eegér), máskor meg behal minden(ez mitől lehet?? -
#10413 A Windows NT (másoknak XP) így működik.
-
#10412 Egyebkent megneztem. Nalam is minden mappa irasvedett es megis tudok mindent csinalni, szoval nem ez a gond.... -
#10411 Hehe, na most kapasbol hülyeseget irtam :-)
A merevlemezt nem is lehet ilyen modon irasvedette tenni :-)
Ez is jo peldaja, hogy az embernek elöbb kene gondolkodnia, azutan pofaznia :-) -
#10410 Hat szerintem a C:\ -t tetted irasvedette es ezaltal minden mas az lett.
Jobb katt a sajat gepen a C: -re (vagy amelyik particio az) es tulajdonsagok es irasvedelem ki. -
#10409 Nem, NagyG már kicsomagolta a data.pak-ot, de elmondása szerint ott csak .wav fájlok vannak... -
Rusy #10408 Na megnéztem a Broken sword 3-mat, a streams mappába az rws-ek szerintem nem azok, szerintem a data.pak-ban lehet csak azt nemtom mivel lehet kicsomagolni...
Remélem egyszer sikerül -
#10407 Nem az a lényeg :)))) Nem kell megjelennie ez a játék isten lesz ;) De ha télleg csak ennyi lenne a szöveg akkor megcsinálom egyedül :D Csak azért mégis mókásabb ha az a pár szöveg magyarul van ;))))) -
Rusy #10406 i2k, mond már meg lécci, honnan letölthető a beyon good and evil, nagy fájlját kicsomagoló extraktor, mer említetted már, csak nincs kedvem visszaolvasni, kellenének belőle a zenék, nagyon király game, kár hogy nem lehet visszacsomizni a fájlt, és ezáltal nem lehet magyarítani, az avp 2-nek én is örülnék, még nem játszottam végig...
Solid snake megnézem a broken sword 3-mat csak eddig nem nagyon volt rá időm -
#10405 Üdv, emberek!
Van egy gondom, szeretném, ha segítenétek, valkinek biztos volt ilyen gondja:
Az a helyzet, hogy a winchesteremen található ÖSSZES mappa írásvédett lett, és abszolút nem tudok kiírni semmit sem CD-re, mert hogyha megszüntetem az írásvédettséget, és ráviszem az OK-ra, akkor még mindig írásvédett marad!!!
És ez tényleg az ÖSSZES mappával így van...
Egyik netes haverom említett egy programot, ami ezt a hibát megszünteti, csak nem emlékezett a program nevére...
Nos, volt-e már valakinek ilyen gondja? Valaki tudja annak a bizonyos programnak a nevét???
Előre is nagyon köszönöm, srácok!
ALCATELGOLD, a Lord of the Rings: The Return of the King játékhoz neked van editorod??? Jól láttam, amit olvastam? -
#10404 huh bocsi ez nektek ment:))) -
#10403 Nem feltétlenül én játszottam az eggyik ukrán áruházban egy valamiféle verzión és ott volt benne anim de sajna az alatt nem volt angol felirat....
A lord of the ring-hez meg lesz az editorom:))) már készül most kaptam ezt a mámorítók orosz levelet:))))
Már csak szereznem kéne egy linux emulátort... -
#10402 Igaz, ott úgyis a féktelen öldöklésen lesz a hangsúly... -
#10401 Szerintem (!), a Painkiller-ben (ha lesz, akkor) maximum 1 gépelt A4-es oldalnyi szöveg lesz. Az is jó lebkódolva.
A menü meg DDS2-ben lesz, ergo, az is bekódolva...
#10400 Előbb meg kéne jelennie a játéknak... -
#10399 Hi all :)
Ide sem írtam már JÓ ideje! :) Valaki szeretne a jövőben egy Painkiller magyarosítást alkotni? Mert ha igen az pls írjon mert ebben én szívesen segítenék!!!!
Üdv ;) -
HJ #10398 :) á dehogy. Megkeresett egy srác hogy szeretné befejezni persze, csinálja. Én csak azt a hátteret adom hozzá, amit irtam is már lejjebb. Mert azért azt nem szeretném, hogy ha már sikerült valamilyen szintûre összetákolni, akkor a befejezés ne legyen már rosszabb. Én remélem hogy még jobb is lesz! Ami anyagot kaptam a sráctól eddig - nagyon biztató! -
#10397 Most akkor valaki kene aki toled ker engedelyt. :) -
HJ #10396 Igen. Õ kezdte el. Amikor abbahagyta, akkor kaptam tõle engedélyt a javításra és folytatásra. Utána én is abbahagytam.....
Szegény AvsP2 hun...kissé hányatott sorsú, de hátha révbe érne már:) -
greco #10395 És Fodor Gábor(úgy tudom ő volt aki elkezdte) már nem fordítja tovább?Egyedül csinálod? -
HJ #10394 Nemcsak hibajavítás volt, hanem haladt is a forditás valamennyire. Csak utána elfogyott a szabadidõ - ez a munkahely hátránya is többek közt:) -
greco #10393 Szóval ha további fordítás nem történt(csak hibajavítás)
akkor szerintem ez elég kevés.De ez magánvélemény. -
greco #10392 Én kipróbáltam anno a Gmiki oldaláról letölthető AVP2
magyarítást és sajnos elég hamar átment a feliratozás angolba(marine fejezet).Elég sok helyesírási hiba volt benne és szerintem te ezeket javítottad ki.A javított verziót nem próbáltam. -
#10391 O.K. Es koszi! -
HJ #10390 Nehéz lenne %-ra megmondani.
A Marine fejezet szinte teljesen kész, a többi meg kb. 1/3.
Sz’al fene tudja... mondjuk összességében félig van kész.
De nem tudnám megmondani elõre mikor lesz teljesen kész.
A maradékot nem én fordítom (illetve csak nagyon picit segítek be) - én csak javitom, egységes szóhasználatra hozom, tesztelem, ha kész - megcsinálom mod-nak,megkapja a telepitõt és publikus lesz. Remélem még a közeljövõben, de csak a napokban kezdõdött a magyaritás tovább folytatása.
Ja: ajánlom figyelmedbe a felirat_fix modomat az AvsP2-höz. Ez megnöveli a betûméretet az "in-game movie" részeknél. Eredetileg elég picik és nehezen olvashatóak a feliratok. A felirat_fix mod javít a helyzeten. Ráment jópár órám mire megcsináltam, de megérte:) -
#10389 Ja, es 9 DVD, minden reszbol van eredeti valtozat (szinkronosan is) es rendezoi (feliratos). Allitolag a 3. resz kapott legtobbet, plusz 30 percet, es egesz mas megvilagitasba helyezi a filmet.
Ezenkivul persze meg sok-sok extra. -
#10388 18k, szinte mindenhol, van egy oldal, ahonnan ha megrendeled, akkor csak 16900. Mondjuk en nem merek neten rendelni, mert ha nekem egy kis karcolas lesz a dobozan, mar a plafonon vagyok! :)
Ahhoz kepest, hogy a ket evvel ezelotti kiadas (Alien Legacy) 30k(!) volt, es meg most is 28-ert rendelheto, ez nagyon "barati"!