58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#10587 Szerintem meg tedd ki, bajod nem lesz belőle, igaz? S legalább szent lesz a béke.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Rusy #10586 Akkor írd ki a honlapra, hogy ez az ő fordítása amit stafler továbbfejlesztett, de asszem egy hete pont ezt kérte, és semmi többet... -
#10585 Akkor nézd meg stafler telepítőjét , minden hol kivan írva hunnenkoenig .. hogy az ővét fejlesztette ! akkor meg nem vitás! nem de? -
#10584 A javítások, patchekre optimalizálás remek dolog, csak tudod, ha valaki elkészíti ezek alapját, és nem említik meg a nevét, vagy a forrást, az eléggé gány dolog ám...
Elkészítesz valamit, tízezren használják, és aztán jön valaki fél év múlva, hogy ő bizony fejlesztett rajta, de minden érdem az övé, akkor te is elküldöd a kurva anyjába! Nem?
Rusy #10583 Hát akkor nem tudom hunnenkoenig nem az a típus aki csak úgy anyázna felelőtlenül, ahogy én eddig megismertem szerintem legyen szent a béke... -
#10582 Stafler telepítőjébe közölve van a honlapja címe meg minden rendezve van, csak épp az a baja hogy nem teszem neki ki a magyarosítását! -
#10581 És talán a legfontosabb: ha az általatok terjesztett Mafia magyarítást alaposan összevetitek Hunnenkoenig-ék változatával, akkor rájöttök: igaza van.
#10580 Ez mind igaz, de akkor miért támadja hátba az embert amikor volt rá engedélye staflernek! Amúgy ő az sok mindent fejlesztett rajta új telepítőket csinált + 3 verzió! patchelt gamehez stb.! -
#10579 Félreértés ne essék, én egyikőtöket sem védem, hiszen - mivel alig látok bele a dolgokba mostanság - csak Hunnenkoenig-et és minőségi munkáit "ismerem", szerintem még most sem késő eloszlatni a "háború ködét"!
Egyszerű helyesbítéssel megoldható a dolog.
Te közlöd Hunnenkoeniggel, hogy valószínűleg elnézte, vagy rosszul tájékoztatták, bizonyítékul pedig a honlapodon fel is tünteted a készítőre vonatkozó információkat.
Hunnenkoenig pedig valószínűleg mindezt látva és belátva elnézést fog kérni.
Így senki sem lesz megfenyegetett és senkinek sem lesz semmifél bántódása.
Ami ugye el nem hanyagolandó szempont --- !
Rusy #10578 Nemtom hogy kell megnézni a privátot de tényleg.... -
Rusy #10577 Ja én azt hittem a stafler féle fordítás nagy része az övén alapul, de javíts ki ha nem igaz, elég hasonló én is kipróbáltam, de nemtom... -
atr0p0sz #10576 Rusy ez ilyen egyszerű, aki tud fordítani az tud kész.
(küldtem két privátot megkaptad? nem értek a lovakhoz ) -
Rusy #10575 Én szívesen csinálnék egy oldalt, van hozzá plussz küldteésem egy csomó, meg questem, és egy két tippet is tudok írni, csináljak egy oldalt, engem érdekelne, ez a játék megérdemli... -
#10574 Elhiszem, csak tudod én nem csináltam semmit csak éppen stafler fordítását terjesztem ezért belém kötött! :| -
#10573 Szerintem egy normális hangnemű levél és egy megfelelő helyesbítés jobban megfelelt volna.
Nem túl szép dolog egymás arcába vágni ilyen dolgokat...
Hunnenkoenig pedig nem tizenéves.
Rusy #10572 Én nem akarok igazságot tenni, játszottam a mafiáva, amikor még hunnenkoenig 2-3 pályánkén frissítette a magyarítást, tehát még ilyen alfa béta hibás, volt, de még akkor sem neveztem minőségtelennek, meg hulladéknak mer jó volt... -
#10570 . erről ennyit ne is találkozunk többé az életbe amúgy a Mafia funoknak én is írtam 1 hírlevelet az aljas viselkedésedről! innétől lezártam! -
#10569 Remek lenne! Köszi előre is.
#10568 Kösz szepen!
Meg mindenkinek, hogy mellem alltok!
befejezeskent legyen itt mafiahq ujabb gyöngyszeme es utana lezartnak tekinthetjük az ügyet (legalabbis az ujabb fejlemenyekig)
Levél ment nah ne mond??? most megjedtem, ha valami kárra lenne a
honlapnak tönkre tennénk a te honlapodat az tuti és kitennék mondom 1
cikket a te kis magánakcióidról megkeresnénk és a valóéletbe szét
vágnánk a nagy pofád. Amúgy mi épp elég idősek vagyunk de te nem
lehetsz több kb 14 évesnél, ha ilyen nagy p**** akkor az életbe is
megmered mutatni? attól félek egy két beszólásod lenne és véged.. csak
ne hogy találkozzunk valaha is vagy egy két fun tagunkal vagyunk 1
páran! -
atr0p0sz #10567 Óh Imyke, és nem akarok hülyeséget mondani, meg ígérgetni, de egy próbát megér, hogy megkérdezzek valakit tárhely ügyben. -
#10566 És ha valakit érdekel hunnenkoenig levele már úgy kezdődött hogy te M*csk*s p*cs, nem is idézem tovább mer már borzalom ezért válaszoltam rá ilyet amit ez az aljas hunnenkoenig még át is alakított! -
atr0p0sz #10565 Én meg szívesen venném, ha valaki (természetesen csak ha már készen vagyok legalább az alapjáték magyarításával) tudna nekem segíteni egy honlapot összedobni, mert hát khm ööö hikomat vagyok hozzá na -
#10564 2. Van rá engedélynük pl zerocoolt meg is kérdezheted, erről ennyit!! -
#10563 Kár hogy kinn a banner..! -
#10562 IMYke nem lesz mérges, mindaddig, míg valóban a Játékokról van szó a topikban - a Disciples 2 pedig ugye egy Játék!
atr0p0sz: kitartást kívánok! S ha megvan minden, akkor szívesen vesszük annak hírét is!
CarajoEsp: - 48 MB-os az anyag! - fogggggalmam sincs, hova tudom majd feltenni. Most már szponzor sem ártana, aki mondjuk adna 1Gb-nyi tárhelyet, ingyen, mert megőrülök, annyi anyagot nem tudok sem most, sem a későbbiekben feltenni a netre... Hiszen, sajna (vagy nem sajna?) a Játékok méretével együtt a magyarítások mérete is nő nem egy esetben...
atr0p0sz #10561 tedd azt! megérteném ha mérges lenne miatta, és bocsánatot is kérek töredelmesen :) -
Rusy #10560 Hát nagyon megoszlanak a vélemények a játékról, szerintem kevesen szeretik, pedig szerintem ez azon kevés játékok egyike, amelyi megéri a pénzét, mer az újrajátszhatósága nagyon nagy, nem nagyon tudtam még senkivel beszélgetni róla, mer nem érdekel senkit, fál éve nyitottam egy topicot, asszem pc gurun, azóta 30 hozzászólás van benne, végre egy ember aki szereti...
Mostmár nyitni kéne egy topicopt neki mer imyke mérges lesz -
#10559 Térdre borulok a BloodyRane miatt!!! -
atr0p0sz #10558 Emlékeztetsz valakire
Asszem magamra -
Rusy #10557 a heroes-t szerintem kenterbe veri sokkal jobb, bár én nem hasonlítom össze mer más játékélmény a heroes 3 az örök, ez egy kicsit más de nagyon jó a hangulata, én szinte mindet végignyomtam minden hőssel, az nagyon sok 100 óra, de ha bármikor leülök, garantált 5 órea játék ha fel bírok álni -
atr0p0sz #10556 Hunnenkoenig: Egyébként csak megnyugtatásképpen:
Bár a Maffia fordításodat nem láttam, sajnos a Maffia kimaradt még, viszont a Dungeon Siege-el játszottam, és ha abból a fordításodból indulok ki, akkor valószínüleg a Maffia fordításod is minőségi lehet.
Azt nem tudom jobb-e vagy rosszabb, mint a nemtomki által fordított anyag, de hogy minősíthetetlen nem lehet, az hótziher. -
atr0p0sz #10555 Igen tudom, megvan nekem az alapjáték, és minden kiegészítője, későn vettem észre a játékot, de nekem (ezért biztosan elkárhozok) jobban tetszett, mint a Heroes bármelyik része, pedig még csak az alapjátékot játszom, harmadik campaignt tolom, de valami irgalmatlan jó (sima questekben próbáltam a többi fajt is), és alig várom, hogy játszhassak a rise-al, de hát a sorrend az sorrend ugyebár :)
-------------------------
Amit tudok, hogy 1.41-es Disciples 2-m van, és ezt fordítom, nem tudom, hogy a sima D2-vel is működne-e a magyarítás (ezzel működik), mert patchben már jó pár
kiegészítő gomb, stb van. -
Rusy #10554 ATROPOSZ én már lemondtam róla, valami fantasztikus egy játék nekem nagyon tetszett, az összes kiegészítője, de nem nagyon játszik vele senki, mer elég időigényes, meg kicsit nehéz, most az új kieg a rise of the elves is nagyon jó, már lehet elfekkel is lenni. -
atr0p0sz #10553 Imyke, veled beszéltem korábban emailben, megoldottam a problémát és elég szépen haladok, úgyhogy lesz Disciples 2 Fordítás. -
#10552 Disciples 2 magyarítás mindenkit érdekelne, ha elkészülne!
atr0p0sz #10551 Szerintem az illető akárhány éves, szót sem érdemel.
Felesleges időpocsékolás foglalkozni vele, írni róla.
Disciples 2 magyarítás érdekelne valakit?
Rusy #10550 Jaja azt mondom, hogy vannak ilyen seggfejek kortól függetlenül voltak lesznek, csak az tény hogy egyre szaporodnak, csak azt bírom hogy hogy védi a kis oldalát, másnak a dizájnja engedéllyel ugye, meg más magyarítása, de "hunnenkoenig mégeccer ne mond hogy lopunk" hogy felkapta a vizet... meg a "te kis pöcs" tetszett, nemtom hogy hány éves vagy de lehet dupla annyi, felháborító az ilyen (OFF vége) -
#10549 Hat az egesz viselkedese egy eretlen gyerekre vall, de ha felnött, akkor szerintem gyorsan el kene mennie pszichiaterhez... -
Rusy #10548 Hát nemtom szerintem ezek a beszólások nem kortól függenek, volt egy hasonló ember gmiki fórumán amikor még NagyG-nek segítettem a silent hill 2 magyarítást tesztelni és az is buzizott össze vissza és 32 éves volt...