58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Gustafson #11401 Imyke ! Még nem válaszoltál a Praetorians és a Vampire-masquarqde magyarosításokkal kapcsolatos kérdésekre. Miért nem rakod fel ezeket a Magyarítás Portálra, ahol már több nagyobb (50-60 Mb) fordításod is megjelent ? -
#11400 Üdv! A neighbours from hell 2 magyarositását honnan lehet letölteni ? -
HJ #11399 Áááááá... nem az kell hozzá, hanem az amit én szoktam a fellépés előtt: 1 (2-3?) gyenge fél "gyógykörte" :) -
#11398 Nekem-nekem!!!
[email protected]
Mennyi? Ha gondolod feltehetem az FTP-re, és belinkelem ide, hogy mindenki elérje... -
greco #11397 Egy kis reklám:
Far Cry teljes magyaritás
letöltés innen: http://www.hungames.atw.hu/ -
greco #11396 Mondtam már,hogy elkészítettem a Disciples 2 - Dark Prophecy teljes magyarítását?Itt van a vinyómon.Kinek küldhetem? -
krisz073 #11395 Ja-ja majd mi is jól meg vicceljük -
greco #11394 Ehe,vicces csákó ez az atrOpOsz! -
atr0p0sz #11393 1998 óta nekem sem szállt el vinyóm, a bicskám sem szokott eltörni, viszont szeretem az Április 1.-ét :) -
greco #11392 Még nekem sem szállt el az elmúlt 10 évben.Igaz nem is fordítgatok manapság!(na jó,most már abbahagyom) -
greco #11391 Az esetek többségében akkor írják ki ezt a bejelentést,ha úgymond beletört a bicska.Szóval,ha nálad nem ez a helyzet akkor sajnállak,hogy így jártál,de már annyi ilyet hallottunk,hogy már elég hitetlenek vagyunk. -
YarYar #11390 Előtte majd magamhoz veszek egy doboz nyugtatót amit majd utána beveszek :) -
#11389 Én nem gúnyként, hanem megjegyzésként lőttem be a dolgot.
Ezért nincs senkinek sem címezve...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
atr0p0sz #11388 miért nem válaszként nyomja, ha a válaszra nyomok rá??? -
atr0p0sz #11387 most értsem úgy, hogy ez valami gúnyolódás féle?.... -
krisz073 #11386 :(( -
krisz073 #11385 Ez jó hir ,akkor megvárom :) -
#11384 Magyarul is ki fog jönni a Syberia 2!
#11383 Én tudom, hogy Greco miért írta azt, amit írt... Ő is régi motoros.
Csak megjegyezném: az elmúlt 4 évben egyetlen vinyóm sem szállt el... kopp-kopp.
atr0p0sz #11382 Nem úgy tűnik, hogy visszalehetne :( -
krisz073 #11381 Syberia II Magyaritás,lehetséges,hogy lessz???? -
krisz073 #11380 Baze,nem lehet valahogy visszamenteni.Elektronika csere ??? -
atr0p0sz #11379 felettébb humoros, én nem tudtam ilyen jót röhögni rajta, mindenem ami rajta volt, a munkám, plusz vehettem másik winchastert. De te azért csak kacagjál rajta halál nyugodtan.... -
greco #11378 -
greco #11377 Ezek a fránya winchesterek mindig felmondják a szolgálatot
ha vmi jó kis magyarítás van készülőben... -
atr0p0sz #11376 Sajnálattal kell közölnöm, hogy a Disciples 2 - Dark Prophecy magyarítást nem áll módomban folytatni, és sajnos a munkát sem tudom átadni senkinek, mert az összes anyag elszállt, miután a winchasterem felmondta a szolgálatot, és elfelejtettem belőle biztonsági másolatot készíteni -
HJ #11375 Ajaj...lehet hogy picit sokkos leszel utána:))) -
YarYar #11374 Ebből is látszik, hogy mennyit ér nekem a véleményed :) Ja és a számot amit küldtél, hogy le lehet szedni, a hétvégén meghallgatom ígérem :) -
placus #11373 sziasztok! Játszik Valaki Az URUval? -
HJ #11372 Örülök, hogy sikerült meggyőznöm téged. Bár igazából nem is győzködtelek, hanem csak elmondtam a véleményemet. -
YarYar #11371 :)
Remélem tudod, hogy a végleges döntés neked köszönhetően született meg. -
YarYar #11370 Ahogy vesszük. Én még február előtt kiraktam az oldalamra azt a szöveget. És most pont március vége van. Az több mint 2 hónap. -
#11369 OLVASS!
Ronaldinho #11368 Hellóka!
Lenne egy nagy kérésem!
A Total Club Manager 2004-hez ami mindent lefordít!
Most itt a szöveges módra gondolok ill. az alul lévő levelek lefordítására!
Előre is köszi!
Üdv:Roni -
#11367 Nyolc nap... a hír közlése óta.
#11366 Street Legal Racinget nem fordítjátok le?
Biztos sok mindenkinek kellene, nekem is! -
#11365 Tessék ellátogatni ide: HunCraft - Teljes WarCraft III: RoC és TFT magyarítás egyben!
#11364 Sacrede-et nem szandekozom megcsinalni!
Egyelöre a Gothic 2-vel is baszogatnak, mert mostansag idöm se es kedvem se nem van hozza...
A demoja nem tetszett...talan majd egyszer kiprobalom megegyszer es ha tetszik es nincs mas melo, akkor nekiugrok... -
#11363 Hehhe, ez gyorsan ment :-) -
HJ #11362 Na végre egy jó hír!
Már csak azt remélem, hogy i2k is bejelenti a teljes visszatérési szándékát és nem csak be-be kukkant ide.
plíz i2k....