58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Kingsley #11522 Valahol már le lehet tölteni teljes magyarosítást? A huncm.freeweb.hu-n még mindig csak 88%-os. -
indy32 #11521 Szia!
Már egy hónapja nem tudok tovább jutni.A 3. pályán az erdőben cvan egy skorpio démon bármit csinálok letépi a fejem.Találtam egy végigjátszást abban azt írta,hogy a dinamit hatásos ellene dinamitot sehol se találok. Már megőrülök tőle:)) -
indy32 #11520 Sziasztok!
Tudom ez nem az a topic csak az már halott.Valaki végigjátszotta -e a blair witch 1-t(van magyarítása is csak kicsit fura)Ha valaki végig nyomta segítsen mert megőrülök:)
-
Ranloth #11519 Chappy: Ha már felteszem, nem fogom leszedni, nyugi. :) -
Chappy #11518 LESZ IS! a múlt heti! :D -
#11517 ...így legyen ötösöm a lottón... -
Chappy #11516 én 8-kor fekszek le aludni, és hajnali 5-kor kelek fel -
Chappy #11515 holnap jó? -
#11514 Csöpinek már 8 körül föllövik a pizsamát!!! -
Ranloth #11513 Chappy: Majd nézz körül a http://magyaritasok.jatekok.hu oldalon éjfél után! -
YarYar #11512 Meghallgattalak! Nekem teccik, főleg a szöveg :) Semmi rosszat nem tudok mondani :) -
Cyrax #11511 Feltettem a ToEE lefordított képzettséglistáját. -
placus #11510 Nagyon Köszömöm! Placus -
Chappy #11509 Nem töltöttem le. Haverom hozta át a NFS Undergrundért. -
Ranloth #11508 Chappy: Honnan töltötted le? :)
Átvettem Pétertől a fordítást, majd lecsekkolom, és záros határidőn belül felteszek egy használható fordítást.
-
HJ #11507 Ne is haragudj, de ha ilyen gondod van akkor miért nem egyből azt kérdezed meg, aki a magyarítást készitette?
Ő azt hiszem hamarabb tudna neked válaszolni... -
#11506 nem gyó a link!!! -
#11504 -
#11503 Azt jo lenne egyszer felmerni statisztikailag, hogy ki miert valasztja azt a topikot, amit valasztott az oda nem illö kerdeseihez?! :-) -
#11502 Tessék: URU topik -
#11501 Mé' nem mész az URU topikba??? -
M.A.D. #11500 Én URU-znék, ha...nem töltöttem volna le az új kiegészítőt...mert írja, hogy rohadt sok extra dolgot telepít pluszba...viszont a CD nincs meg..és kéri...addig nem folytatom. Amúgy...úgy 30 százaléknál lehetek...szóval..a végefelé nem tudok segíteni.
-
placus #11499 Csak most kerültem erre az oldalra,és gyakorló vagyok.
AZ URU-val három hete játszom és a végefelé elakadtam.
Ezért keresem azokat akik játszanak vele.ÜDV -
Rusy #11498 Elnézzük, mostanság én is a syberia 2-őt nyomom jó lett... -
atr0p0sz #11497 A legutóbbi ilyen "belső nézetes" kalandjáték a jack the ripper volt, amivel játszottam, de egy hatalmas bug volt a játékban és ha rossz helyen mentetted el, kezdhetted elölről az egészet, mert elszúrtak a programírásnál valamit (ráadásul ez a hiba a 12 lejátszandó napból a 10.-en történik). De legalább jó volt a zenéje, és kiszedtem belőle 3 mp3-mat, amit azóta is nagy szeretettel hallgatok :)
Egyébiránt maradok a Syberia-nál, amit soha semmi nem tudott számomra felülmúlni.
Jelenleg a 2-őt nyúzom, de nem merem túl sokáig játszani, mert sosem leszek kész a Disciples 2-vel, ha sok más teendőm mellett még erre is rákattanok -
atr0p0sz #11496 4 perce kérdezted, és elvárod, hogy valaki rögtön válaszoljon is rá? :D
Én nem ismerem, de szerintem megnézhetsz róla screenshotokat ha rákeresel, esetleg demót... -
Chappy #11495 a Rite of Nations magyarítással baj van! Ha felteszem, azt írja ki, hogy a gathering data hiányzik! -
placus #11494 Hát senki nem játszik vele.
Ennyire szar? -
placus #11493 Sziasztok!
Játszik valaki a MYST URUVAL?
Lenne hozzá kérdésem. -
Jóni #11492 Tiszteletem minden Fordítónak! A SimCity 3000 és 4000-hez készül(t) magyarítás? -
Rusy #11491 Hát a syberia 2 után nemtom milyen lehet, nforcon eléggé lehúzták, inkább próbáld ki a crystal key 2-őt az elég jó kis gáma és ilyen stílusú -
#11490 Hát én is csak ennyit tudok rólla ezt is a GameStar oldalairól szedtem le.
[MOVIE] The Egyptian Prophecy
[2004. február 17. @ 18:16 - G-San]
Bő egy hónap múlva a boltok polcaira teszik a The Egyptian Prophecy-t. Még nem sok mindent halhattunk, láthattunk erről az alkotásról. Ez egy kalandjáték lesz, amit belső nézetből irányíthatunk, ám nem kell félni a rossz irányítástól, hiszen az point’n’click rendszerű. Rengeteg filmbejátszást láthatunk majd a történet során, és jó néhány "valós idejű, 3D-s puzzle"-t is ki kell raknunk. Aki kíváncsi arra, hogy mindez hogyan is néz ki, az innen letöltheti a legújabb előzetest. -
Rusy #11489 Elméletileg van, de nekem nem műxik, Alcatelgod csinálta, de eddig nem válaszolt egyszer se mi lehet a baja, pedig 4-szer kérdeztem, sync-es oldala volt de mivel a sync megszűntette az ingyenes tárhelyszolgáltatását, most nemtom hol az oldala... -
Rusy #11488 Nem de ígérte valaki hogy ha befejezi az éppen folyamatban lévő magyarítását, akkor esetleg megcsinálja, de nem biztos, addigis hátha valaki más belekezd -
Rusy #11487 Eddig még nem jelezte senki, én azt sem tudom miaz -
#11486 Vagy 1általán vmi progi hozzá, amivel be lehet túrkálni a cuccba? Ha van ilyen progi, hol? -
#11485 Vietcong magyarítás van? -
#11484 Sacred magyarítással próbálkozik valaki?
Lehet egyáltalán kezdeni vele vmit? -
#11483 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a
The Egyptian Prophecy-t le fogjátok-e fordítani? -
Chappy #11482 kösz