58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Kingsley
    Valahol már le lehet tölteni teljes magyarosítást? A huncm.freeweb.hu-n még mindig csak 88%-os.
  • indy32
    Szia!
    Már egy hónapja nem tudok tovább jutni.A 3. pályán az erdőben cvan egy skorpio démon bármit csinálok letépi a fejem.Találtam egy végigjátszást abban azt írta,hogy a dinamit hatásos ellene dinamitot sehol se találok. Már megőrülök tőle:))
  • indy32
    Sziasztok!
    Tudom ez nem az a topic csak az már halott.Valaki végigjátszotta -e a blair witch 1-t(van magyarítása is csak kicsit fura)Ha valaki végig nyomta segítsen mert megőrülök:)
  • Ranloth
    Chappy: Ha már felteszem, nem fogom leszedni, nyugi. :)
  • Chappy
    LESZ IS! a múlt heti! :D
  • hykao #11517
    ...így legyen ötösöm a lottón...
  • Chappy
    én 8-kor fekszek le aludni, és hajnali 5-kor kelek fel
  • Chappy
    holnap jó?
  • hykao #11514
    Csöpinek már 8 körül föllövik a pizsamát!!!
  • Ranloth
    Chappy: Majd nézz körül a http://magyaritasok.jatekok.hu oldalon éjfél után!
  • YarYar
    Meghallgattalak! Nekem teccik, főleg a szöveg :) Semmi rosszat nem tudok mondani :)
  • Cyrax
    Feltettem a ToEE lefordított képzettséglistáját.
  • placus
    Nagyon Köszömöm! Placus
  • Chappy
    Nem töltöttem le. Haverom hozta át a NFS Undergrundért.
  • Ranloth
    Chappy: Honnan töltötted le? :)
    Átvettem Pétertől a fordítást, majd lecsekkolom, és záros határidőn belül felteszek egy használható fordítást.
  • HJ
    Ne is haragudj, de ha ilyen gondod van akkor miért nem egyből azt kérdezed meg, aki a magyarítást készitette?
    Ő azt hiszem hamarabb tudna neked válaszolni...
  • hykao #11506
    nem gyó a link!!!
  • hykao #11504
  • Hunnenkoenig
    Azt jo lenne egyszer felmerni statisztikailag, hogy ki miert valasztja azt a topikot, amit valasztott az oda nem illö kerdeseihez?! :-)
  • hykao #11502
    Tessék: URU topik
  • hykao #11501
    Mé' nem mész az URU topikba???
  • M.A.D.
    Én URU-znék, ha...nem töltöttem volna le az új kiegészítőt...mert írja, hogy rohadt sok extra dolgot telepít pluszba...viszont a CD nincs meg..és kéri...addig nem folytatom. Amúgy...úgy 30 százaléknál lehetek...szóval..a végefelé nem tudok segíteni.
  • placus
    Csak most kerültem erre az oldalra,és gyakorló vagyok.
    AZ URU-val három hete játszom és a végefelé elakadtam.
    Ezért keresem azokat akik játszanak vele.ÜDV
  • Rusy
    Elnézzük, mostanság én is a syberia 2-őt nyomom jó lett...
  • atr0p0sz
    A legutóbbi ilyen "belső nézetes" kalandjáték a jack the ripper volt, amivel játszottam, de egy hatalmas bug volt a játékban és ha rossz helyen mentetted el, kezdhetted elölről az egészet, mert elszúrtak a programírásnál valamit (ráadásul ez a hiba a 12 lejátszandó napból a 10.-en történik). De legalább jó volt a zenéje, és kiszedtem belőle 3 mp3-mat, amit azóta is nagy szeretettel hallgatok :)
    Egyébiránt maradok a Syberia-nál, amit soha semmi nem tudott számomra felülmúlni.
    Jelenleg a 2-őt nyúzom, de nem merem túl sokáig játszani, mert sosem leszek kész a Disciples 2-vel, ha sok más teendőm mellett még erre is rákattanok
  • atr0p0sz
    4 perce kérdezted, és elvárod, hogy valaki rögtön válaszoljon is rá? :D
    Én nem ismerem, de szerintem megnézhetsz róla screenshotokat ha rákeresel, esetleg demót...
  • Chappy
    a Rite of Nations magyarítással baj van! Ha felteszem, azt írja ki, hogy a gathering data hiányzik!
  • placus
    Hát senki nem játszik vele.
    Ennyire szar?
  • placus
    Sziasztok!
    Játszik valaki a MYST URUVAL?
    Lenne hozzá kérdésem.
  • Jóni
    Tiszteletem minden Fordítónak! A SimCity 3000 és 4000-hez készül(t) magyarítás?
  • Rusy
    Hát a syberia 2 után nemtom milyen lehet, nforcon eléggé lehúzták, inkább próbáld ki a crystal key 2-őt az elég jó kis gáma és ilyen stílusú
  • Adri
    Hát én is csak ennyit tudok rólla ezt is a GameStar oldalairól szedtem le.

[MOVIE] The Egyptian Prophecy
    [2004. február 17. @ 18:16 - G-San]
    Bő egy hónap múlva a boltok polcaira teszik a The Egyptian Prophecy-t. Még nem sok mindent halhattunk, láthattunk erről az alkotásról. Ez egy kalandjáték lesz, amit belső nézetből irányíthatunk, ám nem kell félni a rossz irányítástól, hiszen az point’n’click rendszerű. Rengeteg filmbejátszást láthatunk majd a történet során, és jó néhány "valós idejű, 3D-s puzzle"-t is ki kell raknunk. Aki kíváncsi arra, hogy mindez hogyan is néz ki, az innen letöltheti a legújabb előzetest.
  • Rusy
    Elméletileg van, de nekem nem műxik, Alcatelgod csinálta, de eddig nem válaszolt egyszer se mi lehet a baja, pedig 4-szer kérdeztem, sync-es oldala volt de mivel a sync megszűntette az ingyenes tárhelyszolgáltatását, most nemtom hol az oldala...
  • Rusy
    Nem de ígérte valaki hogy ha befejezi az éppen folyamatban lévő magyarítását, akkor esetleg megcsinálja, de nem biztos, addigis hátha valaki más belekezd
  • Rusy
    Eddig még nem jelezte senki, én azt sem tudom miaz
  • jaden
    Vagy 1általán vmi progi hozzá, amivel be lehet túrkálni a cuccba? Ha van ilyen progi, hol?
  • jaden
    Vietcong magyarítás van?
  • shaba23 #11484
    Sacred magyarítással próbálkozik valaki?
    Lehet egyáltalán kezdeni vele vmit?
  • Adri
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a
    The Egyptian Prophecy-t le fogjátok-e fordítani?
  • Chappy
    kösz