58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#11320 Milyen magyarosítás??? Mi ez a többesszám??? Nem értem mire gondolsz. -
#11319 Akkor miért nem egy sima háttérbe van belinkelve a magyarosítás?...az jobb lenne nektek nem?...mert annál egyszerűbbet nem hiszem hogy ki lehet találni....:DDD -
#11318 ezt ne tőlem kérdezd... -
#11317 Igazad van a magyarítások a lényeg meg az hogy jól áttekinthető legyen! -
#11316 Gitrágás szintre ért ez a dolog!
Bazz, legyen egy sima egyszerű oldal (mint amilyen IMYkéé), itt a tárhely a lényeg úgyis!!!
Amennyi hemzsegés övezi a témát, már mindenki megcsinálhatott volna egy-egy magyarítást a sok feleslegesség helyett. -
#11315 De a szavazás dolgot sem én vetettem fel. Akkor miért vetetették fel a szavazásos dolgot? HA ezt tudom, akkor hagyom az egészet a francba, és feleselegesen nem töröm magam... -
#11314 Mert priviben ment a beszéd idézek belőle:
"Feladó: IMYke2.0.0.0
Elküldve: 2004. 03. 17. 19:32
Tárgy: re: Weblap
Szia!
Megnéztem, nagyon jó!
A bal menü kifejezetten tetszik, egyszerű, átlátható.
A srácokkal megdumcsiztuk, hogy alulra nem a nagyok linkjei, hanem a mi oldalaink, kedvenceink fognak kerülni.
Gratula az oldalhoz! Szerintem a szöveget húzd össze és máris, szinte egy az egyben működőképes a dolog.
Üdv,
.:i2k:. "
....szerintem ehhez nem kell semmit hozzáfűzni...ez asszem egyolyan kérdésemre jött,hogy akkor csináljam-e a lapot vagy sem?...miután csináltam egy alapot amit kért (ha visszább olvasol akkor valamelyik hozzászólásában benne van....tehát én ezért vesztettem el a fonalat amikor te csináltál még egyet...
-
#11313 én meg arról aztán nem si tudtam, h Téged felkértek erre... szóval... kicsit keveredés van. -
#11312 jah semmi xar gép :)) -
#11311 Hm... A hozzászólásom miért lett törölve? i2k? -
#11310 Én nem mondtam egy szóval sem hogy "dobjuk össze amink van" engem felkértek még anno IMYkéjék hogy csináljam meg a lapjukat, egy olyasmit amit ő csinálgat.Ő azt írta nekem hogy az övé csak egy ideiglenes lap lesz. De hogy jött a te lapod és volt (így vissza olvasva) az az összevisszaság, így el vesztettem a fonalat, hogy akkor ki csinálja mert a felkérést én olyan 5 nappal elötte kaptam tőlük, mielött te megcsináltad volna. Így én úgy értelmeztem, hogy mégse én csináljam a lapot, így félúton abba is hagytam (mint látod).
Üdv: Karikusz -
#11309 80%-on áll a helyzetjelentés...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#11308 Csak beugrok:
"2004. március 25.
Call of Duty frissítés
Mint azt talán valamennyien tudjátok, egy ideje már készül soron következő munkánk, a Call of Duty Honosítás. Addig is, míg elkészülünk vele, íme néhány kedvcsináló screenshot (képlopat; édes anyanyelvünk :) a még nem végleges verzióból:" KÉPEK ITT!
Forrás: http://iceboxstudio.tk
titike #11307 remélem nem váltod be az igéreted az alant irtak miatt is
Neked is Köszönöm az eddigi és remélem ezutáni munkádat is.!!! -
titike #11306 természetesen engem érdekelne és előre is köszönöm a munkád!!
Ugy látszik ez a topik is kezd az ellentétek keresztüzébe kerülni (kár) én is azért szerettem meg mert ez egy jó oldal volt azok (ezek közé tartozom én is)akik nem jól ,vagy egyátalán nem tudnak nyelveket és van egy két.... rendes ember aki probál nekem,nekünk segíteni.
Én ezentúl is köszöni fogom az olyan embereknek akik önzetlenül segitenek rajtam,rajtunk.
K Ö S Z Ö N Ö M!!!! -
#11305 T3 magyarítást, ha érdekel valakit közzé teszem. -
#11304 Design leszedve. Akkor mostmár csak i2k és karikusz design-jár lehet szavazni. Az enyémet felejtsétek el... -
#11303 Nahát azért ez durva! Ugyanis csak az az egy kép amit felhasználtam Tőled! Az összes többi dolog az én tulajdonom, úgyhogy fogd vissza magad. Egyébként kettőnk közül szerintem Te vagy a nagyobb paraszt, mások értelmesen le tudják írni a gondjukat... De úgy látszik ez emghaladja a képességeidet. És valótlant azért nem kéne állítani! -
#11302 Jó le lesz szedve, ha probléma. Csak gondoltam ha már közös oldalt csinálunk dobjuk össze ami van. De akkor fogom és elvetem az egész design dolgot. Jó lesz nekem saját célra az a design amit csináltam. Egyébként nem szokásom a lopás.
-
#11301 HJ!
Látod ezért próbálom levédeni a jobb egeres dolgot mert vannak ilyen paraszt emberek hogy dizájnilag egy nullák és mások ötletéből és képeiből teszik össze a lapjukat!!!!!! -
#11300 Methos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azonnal kapd le a képet a lapodról mert nem kaptál engedélyt hogy bármilyen dolgot is felhasználj az oldalamról.....nem dívik a lopás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha gondolod akkor megadom a bankszámlaszámomat és ha egy 5000-rest ráutalsz akkor esetleg megkaphatod!!!!!! -
HJ #11299 i2k: remélem meggondolod magad és mégis viszed tovább a dolgot! Hidd el nagyon hasznos volt amit eddig is csináltál és bizony szükség van a (bizonyos mértékig) erõs kézre ezen a topicon, hiszen sokszor elõfordult már, hogy meddõ vitába torkoltak dolgok. 1 szó mint 100: ne hagyd abba!
De természetesen ez a te döntésed. Azért a RS-t még összelapátoljuk egyszer:) -
#11298 Mi van??...nem indul a lap?...??... -
Rusy #11297 Jaj nemá, azér ennyire nem komoly a dolog, most nemtom mivan, csak szóltak hogy nagy képet tettél be, és lehet hogy véletlenül, mer nem nézetd mekkora, én is szoktam ilyet csinálni, csak ugye te vagy az első aki szól ha ilyen van és akkor véletlen beraksz eny ilyet, nem gond, mer ugye te ki is tudod moderálni sőt, berakni újra kicsibe...
Hansúlyozom nem anyázni akartam, de hajlamos vagy túl komolyan venni a kritikát, sőt nem is kritika inkább csak jóindulatú rávilágítás a tényekre
Na mindezt csak azér írtam hogy nehogy levedd a topicról a szemed -
#11296 Ki lesz a forgalmazoja? -
#11295 Szerintem túl sokat vállaltam magamra. Atyáskodtam és intézkedtem, s végig abban a hitben, erre szükség van.
Nem telt el nap, az elmúlt fél évben, hogy ne lógtam volna a Supergamezen, állandóan belépve - minden gép újraindítás után beléptem, és belépve maradtam - egész nap, és szóltam, hozzászóltam, adtam magam.
Nem mondom, hogy jó vagyok, nem mondom, hogy mindent tudok, de segíteni akartam, s adni, amikor és ahogy csak lehetett.
Az elmúlt napok eseményei - az itteni hozzászólások fényében is - azonban megvilágították számomra, hogy nélkülem is fut ez a szekér, s nincs szükség önjelölt "vezetőre"...
Jobb lesz, ha visszafogom magam, s nem hiszem magam annyira fontosnak, hogy állandóan itt lógjak, és le kell szokjak arról is, hogy mindig, mindenkinek válaszoljak. Vissza kell avanzsáljak normál fórumozóvá, azzal a különbséggel, hogy egy topikot azért moderálhatok - ezt.
A Sync.hu nagyon kedvező ajánlatot tett, és elfogadtam. Az oldalam címe meg fog változni, tárhely bővítéssel.
Majd tájékoztatom azokat, akiket érdekel.
És magyar szerveren marad az oldalam!
#11294 Bazeg, most mi van?
Megsertödtel?
Bocs ha beletiportam a lelkivilagodba, azzal, hogy mertem szolni ... -
#11293 Majd néha-néha benéz, nem ő lesz az első ebben a témában ... Zagash, YarYar...
#11292 Jogos a két pont.
Koccintsatok a soha viszont nem látásra... (Imi komolyan beszél!)
atr0p0sz #11291 Engem baszott le speciel :)
Csak nem akartam tükröt tartani neki, mert úgyis valami kifogás lett volna a vége. -
#11290 IMYke, nem akarok beleszolni, de nemreg te baszogattal valakit, hogy ne pakoljon kepeket a forumra, most meg te spammeled tele a topikot, raadasul valami bazi nagy kepekkel egy bazi szar szolgaltatotol. Ezaltal szetcsuszik a forum es a kepek be se jönnek, csak egy bazi nagy szürke kocka van a helyükön.
ES SZOKJATOK MAR LE A MAGYAR SZOLGALTATOKROL! -
#11289 Leállt a Pandora project, mert áll. május-június körül magyarul jön ki itthon (szinkron is!!!) -
Cyrax #11288 Az tényleg lady cannon volt. Először én sem tudtam, hogy akkor az még mindíg ahhoz tartozik-e, de aztán úgy döntöttem, hogy igen :)
A sync-es dolog nekem is hirtelen jött. Alig tettem fel az oldalt már költöztehetk is :) -
Rusy #11287 Lehet nem ezek a szövegek?
Na mindegy azért köszönöm hogy megpróbáltad -
#11285 Igen. :))
#11284 Most nézem: i2k! Te töltöttél fel újra? Nincs kuszaság... -
#11283 Ezt olvastátok:
"2004. március 24-én leállítottuk AIDA32 néven ismert szoftver projektünk további fejlesztését."
:( -
Az FTP meg lesz oldva, hogy közvetlen hozzáférésünk legyen.mk.dre.hu -is él.. -
Rusy #11281 szerintem nem olyan gáz, de mint mondtam nem vagyok egy nagy ingyenes tárhely szakértő -
#11280 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá megszűnik, na fene akkor mehet az atw.hu-ra:-)))