Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Egy gyors hír:

"Nem müxik a magyarítás

Caramon
    2004.04.01 15:31:04

Válasz

Sziasztok!

Szeretnék gratulálni a gyors fordításhoz, bár én még sajnos nem tudom élvezni, mert valami miatt nem akar működni.
    Anno a demo magyarítást is letöltöttem, azzal nem volt semmi gond, végig is nyomtam. Most hiába telepítem fel az előírások szerint (ellenőriztem többször, jó helyre telepítettem), nem akar működni.
    Az fcsplash.bmp kép magyar felirattal korrektül bejön az elején, de aztán a játék a jó öreg ánglius nyelven kommunikál.
    Mielőtt még valaki felvetné, az első indításkor megnyíló konfigurálási lehetőségnél sem lehet beállítani a magyart. Csak az "english" jelenik meg.
    Nos... ennyi!
    Remélem valamelyikötök tudja orvosolni a problémát.

Ja... ha az számít esetleg: Az 5 CD-s változatot vettem meg, nem a DVD-set.
    .... azt már nem is mondom, hogy a hülye progi valamilyen CD/DVD emulátort érzékel a gépen, és így az eredeti .exe fájllal el sem indul, csak ha a crackelt .exe-t teszem be. Hiába kapcsolom ki a daemon tools-t, utána is érzékel valamit.
    Na.. ennyi!
    Előre is köszi az esetleges segítséget.

És még egyszer gratula a fordításhoz."

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------