58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    Itt Magyarítások Portál
  • Chappy
    hol van? nekem az is jó!
  • Rusy
    igen 40%-os
  • M.A.D.
    rúúúlla
  • M.A.D.
    :) először, tanulj meg magyarúl írni. :)) kössz!
  • Chappy
    Rise of Nations magarítás van?
  • YarYar
    Hát amelyikben telefon van. :)
  • Rusy
    De azt leírtam 10 hozzászólással lejjebb hogy nncsenek a videók fordítva, mer nincs benne feliratozás
  • Mayday
    Egyebkent majdnem biztos vagyok benne, hogy a Far Cry-ra gondolt :)
    De ez akkor is nagyon jo :))) LOL :)
  • Mayday
    Ez nagyon LOL! 10 pontos, kiraly!!!

• Rusy
    Melyik játékba?
  • Adri
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a
    The Egyptian Prophecy-t le fogjátok-e fordítani?
  • dolfy #11469
    Sziasztok!
    Feltettem a HuN-t és az lenne a kérdésem, hogy ami hallható a telefonon az is le lett fordítva? Vagy csak az, hogy mi a küldetés. Lehet valahol beállítani a feliratozást vagy alapban nem lehet? Én nem találtam ilyen opciót. De lehet, hogy csak én voltam láma:)
  • indy32
    Halleluja:)
  • Rusy
    jóhogy én is besegítettem a scenario-kba, mert úgy kell a pályákat magyarítani, hogy minden pályán amik kint állnak szörnyek, át kell nevezni, nem egy központi helyről szedi elég idegesítő meló, de angoltudás ehhez nem kellet, csak szarozni, kb 12 óra volt mire átírtam az összes scenáriot, majd kifolyt a szemem... Úgyhogy képzeld el a kampály 28 pályáján átírni...
    De majdcsak kész lesz...
  • indy32
    És működött?
  • Rusy
    Hát ez hihetelen nagy geciség, a far cry topicban is a lopott link van, beraktam az eredetit...
  • Rusy
    Én is örülök nagyon én megszívtam, először elhittem, én már megtisztelve éreztem magam, amikor teszteltem a kb 50%-os verziót nagyon tetszett, nemsokára itt van...
  • Rusy
    HUNGAMES TEAM MUNKÁJA !! FORDÍTÓK: gazdi, GabiToO, Zsolti, Egyet Ezúttal szeretném megköszönni a TÖKÉLETES MUNKÁJUKAT!!! SZÉP VOLT FIÚK , CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!! TOVÁBBI EREDMÉNYES MUNKÁT!!!!
    IDE is lemásoltam a letöltési forrásukat mivel NAGYON LEVOLT TERHELVE A SZERVER!!! <Nem Hivatalos Terjesztő>
    Ha kapok tőlük bejegyzést a fórumba akkor természetesen leszedem a honlapról , addig fent lesz és LEHET SZEDNI!!!

Érdekes....

• indy32
    Ez egy baromi jó hírA másik az ,hog imyke visszatért.Szerintem rá jött ,hogy amit csinál nem annak a 4-5 baromnak csinálja(ahogy a többiek is)hanem sok száz embernek akik nem is biztos ,hogy megszollalnak itt ,de elnézve a honlapja látogatottságát jelen van.
  • Rusy
    Elméletileg nem lopás mert ki van írva hogy hungames és a fordítók is felvannak tüntetve, már csak az a kérdés hogy a hungames engedélyével é avagy sem...
    Amúgy nem azért mert le akarom blamálni, de nincs benne olyan sok szöveg, szinte csk a küldetések, mivel a videók alatt a mocsok fejlesztők nem csinálták meg a feliratozást, mint pl mafia és ezáltal a rengeteg párbeszéd nincs fordítva csak a küldetések, mindenesetre szép munka

Greco én még nem találkoztam textúra hibákkal a magyarítás feltétele után, amúgy atim van, neked geforcod? lehet csak annál fordul elő nemtom...
  • HJ
    Talán nem kéne ilyesmit irni...
    Mindannyian ismerjük Chappy szinvonalát, DE: nem biztos hogy le kéne menni ugyanarra a szintre!
    Bocs ... de nekem ez a véleményem.
  • HJ
    Sajnos újabb példa az emberi tetűségre:(((
    Ami a legszomorúbb: szinte megszokottá válik más munkájának az ellopása. A HunGames tagjainak (ha olvassa közülük valaki) a FarCry hun letöltési linkjét változtassátok meg, mert a lopós oldalon direktben van belinkelve a munkátok. Átmeneti megoldásnak megfelel ez is - de utána keményebb fellépés kell.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát nem tudom minek vagyok tanúja, de azért leírom:
    Itt ugyanis a HunGames-féle 1.0-ás FarCry szintén megtalálható...
    A GameStar.hu-n pedig ezt az oldalt hírezték ki!

"Far Cry HUN

[2004-04-02 @ 20:26 - ZeroCool] (kommentek: 0)

Na ez már tényleg nem semmi :) Elég gyorsan dolgoznak a srácok. De mit is? Ja igen. Szóval alig néhány napja jelent meg a Far Cry ugyibár. Azóta gondolom ezerrel tolták a fordítást, és lám, erről az oldalról már a teljes honosítás letölthető!!! Futás, mindenki ezerrel cibálja! Thanks timantes."

Szóval: megy a lopkodás ezerrel???!!! - Hát ezért csináljon az ember magyarítást! Fuck!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------
  • NeoMaN
    kösz. így má jó...
  • Scorpy.hu
    Majd szóljatok már ha megtaláltátok a FarCry magyarosítását.
  • greco
    Nem a driverrel van a gond.Már a 16. pályán jártam és csak utána tettem fel a magyarítást és csak azóta szar.Előtte pedig semmi gond nem volt vele.
  • Rusy
    Na tehát ha valaki még nem tudná a far cry hun-t ha dvd-s verziód van úgy kell feltenni hogy a lentebb említett FCData/Localized/english.pak fájlba kell belemásolni az xmleket, meg a másik english1.pakba a menudata.xml-t, ha tudjátok bocs csak gondoltam leírom...
  • kisbruno
    Biztos egy zöldvérű vulkánit lőttél le!
  • Cyrax
    Csak azért van ekkora előrelépés mert sok kicsi fájl lett kész. Ezek lassan kezdenek elfogyni és párbeszeket is jobban elkezdem (ma eddig 9 kész) tehát egyre lassúlni fog a munkatempó.
  • kisbruno
    Csöpi, te egyelőre ne próbáljál magyarítani semmit!!!
    Rejszolgassál otthon, aztán, ha már - kb. 10 év múlva - elhagyod a hülyegyermekéveidet, majd visszatérünk rá...
  • Rusy
    Valaki írja már le pontosan hogy hogy csinálta meg a far cry-t mer nekem továbbra sem műxik, megcsináltam a lentebb leírtakat, dvd-s verzió 1.1
  • Chappy
    Csak a game nincs +. Honnan lehet letölteni? (esetleg ingyen?)
  • akyyy
    Star trek starfleet command 3. Ha ez le lenne fordítva, vagy valami segító kész akármi, örülnék neki.........meg más is
  • Chappy
    MI nincs lemagyarítva? Megpróbálnám lemagyarítani!
  • akyyy
    kell valakinek worms wp magyarosítás?
    nemsokára gmikinél, de már letölthető...
  • Chappy
    Van Commandos 3 magyarítás?
  • Imremagdi
    nekem se volt bibi,igaz egyszer kilépett hibaüzenettel

Prince of Persia:The Sands of Time honnan lehet letölteni?
  • Rusy
    Elég jól haladsz...
  • Cyrax
    Na, ma végre sikerült feltennem a ToEE magyarítását. Ez már 26%-ban van kész.