58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#11441 Tedd fel hozzá az uj Nvidia drivert és megszünnek a hibák a Far Cry magyarositás müködik nálam rendesen. -
caramon #11440 Ez dicséretes. Viszont kerestem az oldaladon és még nem láttam, hogy fenn lenne. Mikor lészen fenn? -
#11439 A FarCry magyarítást el kell felejteni...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#11438 Én. És mivel nincs is benne szöveg, ezért gyorsan meg is volt.
Ugyanis a Játékban csak tutorial szövegek vannak (egy bazinagy 400 MB-os fájlban), azt ugye kihagytam, és maradt a menürendszer...
A magyarítás mérete: ~ 2 MB.
-
caramon #11437 Hi All!
Tudtok-e arról, hogy egy lelkes valaki(k) elkezdte(ék) fordítani a Prince of Persia:The Sands of Time nevű játékot? -
chadi #11436 SZerintem ez elég zagyvára sikerült.
Bár lehet.hogy bennem van a hiba -
greco #11435 Felraktam a Far Cry magyarítást,azóta ilyen grafikai hibák vannak:
És még volt olyan is,hogy hibaüzenettel kilépett a játékból.
-
#11434 Neighbourgs From Hell 2 magyarositást honnan lehet letölteni??? -
#11433 oké bocs nemolvastam ! vhová feltunád rakni ? -
#11432 UT2004-hez már vagy egy hónapja van magyarítás.
A PCGuru DVD-mellékletén megjelent UT2004 Demo-hoz mellékelték annak magyarítását, s láss csodát, az működik a Full-al is.
Ezt vagy már 3 különböző fórumban megírtam...
#11431 FCData/Localized/english.pak fájlból a Languages/Fonts mappát másold a Languages könyvtá
rba !
És erre hogy jöttem rá ?
a system.cfg az english ird át angolra és elszáll egy hiba üzenettel...
enegem egy vmi zavar de nagyon : 100 ember csinál magyaritás,és NINCS egy hely se ahol lelenne,és össze lenne gyüjtve rendszeressen ! gmiki is ritkán frissit, itt koráéábban lehetett értesülni,de most má mindenről van szó
Uneral 2004-hez van már magyarositás ? -
#11430 Es el is arulnad, hogy mi a megoldas?
Bah...
"nenar nenar, en rajöttem, ti meg neeeem!!!" -
#11429 tényleg nem megy a Far Cry magyarositása,de van rá megoldás !
10 sec alatt rájöttem ! Tök egyszerü !
a készitője legközelebb jobben figyeljen oda hogy mit csinál !!!!! -
#11428 Legyetek szivesek menjetek at a Peticio topikjaba es ott irjatok meg a linkeket, amiket gondoltok, hogy segithet!
Olyan forgalmazok weblapja kell, amik a terjesztes jogaival rendelkeznek, nem pedig az üzlet, ahol megvasaroltatok a jatekot!
Valahol a boriton (mar ha eredeti a jatekod :-) ) rajta kell lennie, hogy ki rendelkezik a terjesztes jogaival! -
Rusy #11427 ezt már én is félreértettem, egy másik toipcban... -
Rusy #11426 Jaja én is néztem előszőr arra gondoltam át kell állítani a nyelvet, de a telepítő nem ír erről semmi különöset, meg az első képen ott megjelenik a szöveg, nemtom mi lehet, már kezdtem new gémet is hátha amentés nem jó újra kell kezdeni de semmi... -
#11425 magyar kiadók? olyan is van? nem csak forgalmazók vannak itthon? Mint pl. automex?? -
#11424 ...már csak az a kérdés, hogy a hazai terjesztők is hajlandóságot mutatnak-e majd... -
#11423 Belenéztem a filekbe. Ott van magyarul és angolul is a cucc bennük. Nemtom miért. Nem csak a magyar kéne?? -
#11422 Aham, megnéztem.
A New World Order-ről, meg az RC Cars-ról hallottam már.
Hát akkor ez örömteli. -
Rusy #11421 pf ők adták ki az rc cars-t meg a new world ordert, nem is lehetnek olyan szarok... -
#11420 olyanokat, amiket nem ismerek, de peldaul van ott egy olyan diablo fele RPG, ami a Kult nevet viseli:
http://www.p3int.com/product_center.asp
Itt vannak felsorolva az eddig kiadott jatekaik. -
#11419 oké.
egyébként milyen játékokat adtak-adnak ki? -
#11418 Abszolut nem. A ceg valoban letezik. A honlap igazi es az email cim is az amiröl jött! -
Rusy #11417 Ne légy ilyen negatív hozzáállású... -
#11416 Far Cry ügy: Hmmm, srácok!!! Ne feledjük már, hogy április 1-e van!!!
Hunnenkönig: ...ez a levél is áprilisi tréfa gyanús amúgy. -
Gustafson #11415 Már nagyon-nagyon várom (szerintem rengetegen) Csak hozzávetőlegesen:kb. mikorra várható a saját oldal ? -
Rusy #11414 pf már írtam a fiúknak egy mailt, csak megcsinálják.... -
#11413 jah, nekem paccs nékül nem jó... -
#11412 Semmi sem magyar benne... :( -
Rusy #11411 az atw szarozik, egyik atw-s oldal se jött be ma csak ritkán -
greco #11410 Most nekem sem jön be.Délután még jó volt... -
atr0p0sz #11409 Igen lesz magyarítás, türelem, sajnos csúszok vele egy picit magánéleti teendők miatt, de lesz. Áprilisi tréfa volt, hogy nem lesz :) -
Rusy #11408 Mindenkinek működik a far cry magyarítés? elindul a game, és van egy kép ott kinnvannak a készítők elérhetőségei, utána semmi nem magyar, valaki nézze már meg, nekem fennvan az 1.1-es pqatch lehet az a baj? -
Cyrax #11407 Szeretnék mindenkitől elnézést kérni. Úgy volt, hogy ma felrakom a Temple of Elemental Evil magyarításának legújabb változatát azonban ez egész délután nem sikerült. Az ATW szerverére nem tudtam bejutni sem Windows Commanderen sem pedig az oldalon át. Ennek tetejébe még az oldalam sem jelnik meg nekem. Tehát nagyon sajnálom, remélem holnapra rendbejönnek a dolgok és fel tudom tenni. -
#11406 Ma kaptam egy emailt egy holland/sved cegtöl ezzel a szöveggel:
Dear sir,
I accidentally came across your petition on the internet.
As it so happens we are on the lookout for a good Hungarian publisher/distributor for our games.
We would like them to localize as well. Perhaps you can point me to a few websites?!
Thank you in advance,
Erik Schreuder
Project Three Interactive BV
Web: www.p3int.com
Ugy nez ki, hogy a faradozasaink legalabb egy kis eredmenyt hoznak. Ez legalabb egy jo kezdet.
Aki tud, segitsen es küldjön NEKEM magyar kiadok cimeit, hogy tovabbithassam öket! Az e-mail cimem [email protected]
-
indy32 #11405 Szia!
Azt hiszem baromi fáradt vagyok mostanában keveset alszok.Nem teljesen fogtam fel mit írtál.Lesz magyarítása a disciplesnek és csak tréfa volt a beszólás? -
#11404 má nem is elérhető a lap..... -
#11403 Az ok egyszerű: saját készítésű honlapra fogom ill. akarom kitenni.
#11402 Egy gyors hír:
"Nem müxik a magyarítás
Caramon
2004.04.01 15:31:04
Válasz
Sziasztok!
Szeretnék gratulálni a gyors fordításhoz, bár én még sajnos nem tudom élvezni, mert valami miatt nem akar működni.
Anno a demo magyarítást is letöltöttem, azzal nem volt semmi gond, végig is nyomtam. Most hiába telepítem fel az előírások szerint (ellenőriztem többször, jó helyre telepítettem), nem akar működni.
Az fcsplash.bmp kép magyar felirattal korrektül bejön az elején, de aztán a játék a jó öreg ánglius nyelven kommunikál.
Mielőtt még valaki felvetné, az első indításkor megnyíló konfigurálási lehetőségnél sem lehet beállítani a magyart. Csak az "english" jelenik meg.
Nos... ennyi!
Remélem valamelyikötök tudja orvosolni a problémát.
Ja... ha az számít esetleg: Az 5 CD-s változatot vettem meg, nem a DVD-set.
.... azt már nem is mondom, hogy a hülye progi valamilyen CD/DVD emulátort érzékel a gépen, és így az eredeti .exe fájllal el sem indul, csak ha a crackelt .exe-t teszem be. Hiába kapcsolom ki a daemon tools-t, utána is érzékel valamit.
Na.. ennyi!
Előre is köszi az esetleges segítséget.
És még egyszer gratula a fordításhoz."