58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Rusy #14506 nem siettetni akarlak benneteket, majdcsak kész lesz az úgyis egy olyan játk amit előveszek és végignyomom mégegyszer, meghát folyamatosan nyomjuk multiba coop-ba négyen rádiós hálón valami eszméletlen jó, egyébként meg tényleg kösz, mert eddig mindig rohadt gyorsan megldottad a problémákat, nem csak azért mondom hogy nyaljak...
-
Ezt nálam is kiírja néha a legkülönbözőbb honlapoknál. Ez csak valami hülye Win hiba. -
A Magyarítások Portál nálam ezt írja ki:
"Nincs jogosultsága a lap megtekintésére."
Másnál? -
itthon magyarul fog kijönni, remélhetőleg nem sokára... -
Rasti #14502 Igen arra gondoltam,köszi :) -
Mikice #14501 Ha a Might & Magicre rpg-re gondoltál:
http://mmgames.uw.hu/
(a Heroes az a stratégia)
-
Play Splinter Cell Pandora Tomorrow tud valaki magyarosítást? -
Rasti #14499 Bocsi 2x-er ment -
Rasti #14498 Sziasztok.
Kis segitség kellene.Volt itt 1 link ahol a Heroes of the Might and Magic 6-7-8-9-hoz volt a magyaritás.Már visszaolvastam 25 oldalt de sehol nem találom.
Nem tudja véletlen valaki a linket? -
Rasti #14497 Sziasztok.
Kis segitség kellene.Volt itt 1 link ahol a Heroes of the Might and Magic 6-7-8-9-hoz volt a magyaritás.Már visszaolvastam 25 oldalt de sehol nem találom.
Nem tudja véletlen valaki a linket? -
mmster #14496 Reményeink szerint a Sacred fordítás elkészül július végére. Bízunk benne, hogy addig az 1.7-es javítás is megérkezik. Bizatató szavaidat pedig köszönöm!
Üdvözlettel: mmster -
mlaci #14495 Sziasztok.
Nem tudtok valahol Rise of Nations magyarositást?
-
Panyi #14494 Sacred kicsomagoló van a www.magyaritasok.hu oldalon ha kell valakinek! (programok alatt) -
Panyi #14493 Huncraftos Warcraft fordítás hamarosna felkerül a www.magyaritasok.hu-ra -
Ha van valakinek magyarítása a Joan of Arc-ra kérem küldje el a [email protected] e-mail címre !!!!!!
Előre is kösz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Zsír!
-
Broken Sword 3 Hun hír: mostmár a hosszú Ő és Ű gondok is meg vannnak oldva, tehát már csak az egyeztetés kell NagyG-vel, ő majd összedob egy telepítőt, és akkor kész lesz a Broken Sword 3 Hun!!
A fejleményekről tájékoztatlak titeket,ha még ma sikerül beszélnem NagyG-vel, akkor szerintem hétvégére kész is lesz a magyarítás. -
Hali!
Sajna más weblapon nincs fent, de a Gamer magazin 2004/05-ös számának DVD mellékletén rajta van, illetve lehet, hogy a GameStar DVD-re is felkerül hamarosan. -
Nasheem #14488 Sziasztok!
A Huncraftos War3 fordítás linkek nem működnek, a Warcraftos fórumok meg nem felelnek:-), utolsó reményem, hogy ti tudtok még olyan helyről ahol fent van a teljes W3 RoC és FT anyag.
Előre is köszi. -
A 14486 Neked szólt -

-
Szabyka #14485 Ha így folytatod 1-2 hét és kész!
-
Harek #14484 Köszi megpróbálom -
Rusy #14483 Hát nemtom próbáld a 4.6-os driverrel, meg tényleg a legutolsó peccsel nekem megy a thief 1 meg a 2 is, pedig az 1 nem mai darab... -
Rusy #14482 hát nagy köszönet a fordítóknak és nem utolsósorban mmster-nek aki már nem egy ilyen dolgot megoldott, nagyon kell az ilyen ember mint a víz :DD ja még egy kérdés mmster nem te csináltad a sacred kicsomagolóját? nemtudod mi hír van sacred magyarítás ügybe?
U.I mégeccer köszi, jelentem egy újjab gyöngyszem lépett be a magyar játékok mostmár mondhatom tömkelegébe...

-
Harek #14481 ATI vga kártya 4.4 driver-al. Codecpack nincs fenn, csak a szükséges codec részeket raktam fel. Ami videót felrak a progi az külön elindul. -
Hír a Broken Sword 3 Hun-ról: mmster elkészítette a visszacsomagoló programot, amit le is teszteltünk a menük szövegeivel. Nos, a magyarítás sikeresen működik. Az egyetlen gikszer az, hogy a hosszú Ő és Ű betűt a játék nem támogatja (kisés nagy P betűk vannak helyette :)), de mmster k tudja köszörülni ezt a csorbát.
Addig is, itt egy kis ízelítő:
-
Rusy #14479 hát nemtom nekem ment asszem valamelyik újsághoz kaptam, lehet valamilyen driver gond van próbálj újabbat régebbit, nemtom milyen a videokártyád, de lehet kódek hiba ha van fen codec packod szedd le... -
Harek #14478 Hali
Bár nem telessen ide tartozik, de tudnátok segíteni a Thief 2-őt, hogy lehet XP alatt futtatni? A progi eredeti (EVM), Patch is fentvann, de nem akar indulni. Mintha a videók lejátszásánál akadna el, és csak kilép a windowsba.
Ha valaki tud légyszi szóljon
Thx -
Rusy #14477 általába itt mindig megtudhatod a legújabb infokat, a wbc3-hoz nem nagyon hiszem hogy lesz, mert engem is érdekelne, de nem igazán jött be az embereknek, csak a fanatikusoknak, és nagyon sok szöveg van benne, úgyhogy hidd el nem most lesz amikor magyar lesz, most mindenki inkább a tucatjátékokra állt rá, amibe szinte alig van szöveg, és szinte egy 6-odikos általános iskolás gyerek le tudja fordítani, pl harry potter, meg shrek 2 stb, talán most egy igazi gyöngyszem várható a broken sword 3-mal... -
Panyi #14476 Harry Potter 3: www.magyaritasok.hu - 51%-os -
xmacx #14475 köszi Rusy!
majd csak lesz remélem! nem nekem kell hanem a haveromnak tetszik de fingot nem tud angolul..
ha van valami hír a magyarosításról (WBC3) akkor azt hol lehet megtudni?
köszi
üdv
Mac -
kyle reese #14474 ki tud arrol hogyharry potter 3 hoz van e magyarítás? -
én hiába keresgéltem, nem találtam hozzá.
Véletlenül nem az Europa universalishoz szedtél le magyarosítást?
-
A www.magyaritasok.hu-n találsz rá !!!!!! -
Ha van valakinek magyarítása a Joan of Arc-ra kérem küldje el a [email protected] e-mail címre !!!!!!
Előre is kösz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Prince007 #14470 www.gamehunter.hu -
TTTT #14469 Helló.Ha valaki tudja,hogy a magyarosítást Splinter Cellhez hol lehet letölteni,vagy valakinek megvan,az szóljon vagy írjon. -
de a worms-höz kéne
-
nem tom
csak
keresgettem