58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#14487 A 14486 Neked szólt -
#14486 -
Szabyka #14485 Ha így folytatod 1-2 hét és kész! -
Harek #14484 Köszi megpróbálom -
Rusy #14483 Hát nemtom próbáld a 4.6-os driverrel, meg tényleg a legutolsó peccsel nekem megy a thief 1 meg a 2 is, pedig az 1 nem mai darab... -
Rusy #14482 hát nagy köszönet a fordítóknak és nem utolsósorban mmster-nek aki már nem egy ilyen dolgot megoldott, nagyon kell az ilyen ember mint a víz :DD ja még egy kérdés mmster nem te csináltad a sacred kicsomagolóját? nemtudod mi hír van sacred magyarítás ügybe?
U.I mégeccer köszi, jelentem egy újjab gyöngyszem lépett be a magyar játékok mostmár mondhatom tömkelegébe... -
Harek #14481 ATI vga kártya 4.4 driver-al. Codecpack nincs fenn, csak a szükséges codec részeket raktam fel. Ami videót felrak a progi az külön elindul. -
#14480 Hír a Broken Sword 3 Hun-ról: mmster elkészítette a visszacsomagoló programot, amit le is teszteltünk a menük szövegeivel. Nos, a magyarítás sikeresen működik. Az egyetlen gikszer az, hogy a hosszú Ő és Ű betűt a játék nem támogatja (kisés nagy P betűk vannak helyette :)), de mmster k tudja köszörülni ezt a csorbát.
Addig is, itt egy kis ízelítő:
-
Rusy #14479 hát nemtom nekem ment asszem valamelyik újsághoz kaptam, lehet valamilyen driver gond van próbálj újabbat régebbit, nemtom milyen a videokártyád, de lehet kódek hiba ha van fen codec packod szedd le... -
Harek #14478 Hali
Bár nem telessen ide tartozik, de tudnátok segíteni a Thief 2-őt, hogy lehet XP alatt futtatni? A progi eredeti (EVM), Patch is fentvann, de nem akar indulni. Mintha a videók lejátszásánál akadna el, és csak kilép a windowsba.
Ha valaki tud légyszi szóljon
Thx -
Rusy #14477 általába itt mindig megtudhatod a legújabb infokat, a wbc3-hoz nem nagyon hiszem hogy lesz, mert engem is érdekelne, de nem igazán jött be az embereknek, csak a fanatikusoknak, és nagyon sok szöveg van benne, úgyhogy hidd el nem most lesz amikor magyar lesz, most mindenki inkább a tucatjátékokra állt rá, amibe szinte alig van szöveg, és szinte egy 6-odikos általános iskolás gyerek le tudja fordítani, pl harry potter, meg shrek 2 stb, talán most egy igazi gyöngyszem várható a broken sword 3-mal... -
Panyi #14476 Harry Potter 3: www.magyaritasok.hu - 51%-os -
xmacx #14475 köszi Rusy!
majd csak lesz remélem! nem nekem kell hanem a haveromnak tetszik de fingot nem tud angolul..
ha van valami hír a magyarosításról (WBC3) akkor azt hol lehet megtudni?
köszi
üdv
Mac -
kyle reese #14474 ki tud arrol hogyharry potter 3 hoz van e magyarítás? -
#14473 én hiába keresgéltem, nem találtam hozzá.
Véletlenül nem az Europa universalishoz szedtél le magyarosítást?
-
#14472 A www.magyaritasok.hu-n találsz rá !!!!!! -
#14471 Ha van valakinek magyarítása a Joan of Arc-ra kérem küldje el a [email protected] e-mail címre !!!!!!
Előre is kösz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Prince007 #14470 www.gamehunter.hu -
TTTT #14469 Helló.Ha valaki tudja,hogy a magyarosítást Splinter Cellhez hol lehet letölteni,vagy valakinek megvan,az szóljon vagy írjon. -
#14468 de a worms-höz kéne
-
#14467 nem tom
csak
keresgettem -
#14466 nem tom
csak
keresgettem -
#14465 hi!
hol találtál az eu1400-hoz?
-
#14464 Újra én
az eu-hoz már találtam
most a Worms 3D-hez keresek
ha valaki tud segíteni írjon -
#14463 Hi all! Tud vki az Europa 1400- hoz magyarosítást? -
Rusy #14462 lehet fordítani, asszem ékezet nélkül, meg nehezen, de eddig nem fordítja senki -
Szabyka #14461 Kellene egy Shrek2 fordítás! -
Szabyka #14460 Alcatelgod : eltuntel! -
xmacx #14459 Hali!
Warlords Battlecry III. magyarositásról lehet-e tudni valamit?
köszi!
üdv
Mac -
mmster #14458 Solid Snake GH!
Írtam neked egy levelet, olvasd el!
Üdvözlettel: mmster -
#14457 Hidd el, mi is nagyon szeretnénk, ha az a rengeteg munka végre minden rajongó játékán látszódjon. Amúgy megsúgom: megérte várakozni, mert a fordításban az összes párbeszéd megőrízte humoros hangvitelét, tehát aggodalomra semmi ok, a magyarítás tökéletes, csak már bele kéne tuszkolni valahogy azokat a txt-ket vissza a data.pak-ba. :) -
#14456 Még nincsen, sajna az orosz weboldalon még csak az unpacker van, az orosz csávó, aki a progit írta, eddig 2 e-mail elküldése után sem válaszolt. -
#14455 Erre már van megoldás?
-
Drizzthsz #14454 Engem érdekelne nagyon ez a magyarítás dolog, de sajna wines programozáshoz nem értek, Pascal nyelv viszont megy egész jól...(de az ide nem jó, csak annyiban, hogy legalább nem teszek fel én is abszolut hülye kérdéseket). -
#14453 Isteni is az a játék. Én olyan intrót nem látam azóta se mint ami abba van. Az kész katarzis. És az csak egy Intro. -
#14452 Hát én már régóta várok akkor úgy néz ki lessz belölle valami?!Hát ez kurrrrrrrrrrrva jó hír!Azért köszi az eddigi munkádat mégha nem is láttam belölle semmit!Remélem mihamarabb fogok! -
#14451 Hát:
ez volt hexeditorba:
idézem " »¥àé-¹Ë(àsŐñ4à "Üh@à6ŰLàˆR9Xà;¸UNlà>o³€à¨_´y”àãß*¨à™”V´àÊl0ÄàÖ3Z^Őàv¶
ªäà±KőâSÜ)ÖY
äè|ű$à^±ub,à$@¼4à²pè<à!qDà`29ÂLàö>µ`àóŐØőtàeåß‚ˆà¥wÜ¥¶à.골à}±"Ő¸à,;ºÈàEÿɦØàÎÃ1èà"̦»ðà˜»¯"øâX5ÄF
Z
I¾Râà¶Ê†àCőÇÎ(àngQ4àâ5¹Dà -–µTà÷Ű1«dàpB©|à¤űű”àÙø2 àOó¿E´àő¢¶ÜÈà/j‚Üà™mőìà#Ndlüà¿.q["W[à&êX(
àñA8à¥DÜjHàÉ\Ï©Xà_lÈýdàå=Ádpàs
Æ|àИ¢«ˆàF¨¡ú”àüù¬c àjÉ«¬à'¬ê¸à±6ˆ»ÈàgØà»W†swèàÂâíø
à¨òå¹"§\à£ì
à„“ët(à®Tä8àƒµS“Hà€;"¹Xà%ílà¬Z,t€à:j+”à™ÿO»¨àÏHê¥àáÚÐàHÓ¶äà 8ËMüàTs¿c"]૱(
à<àAIrµTà
njohà©Äùe€à•ðü”à…¡÷‹¶à&0“¤à°
”b¬à
Q»ű´à¶a¹¦¥à
|%Äà›L"kÌà~ÅåŐàèőâ|ÜàR¤ëåäàÄ”ì’őâgˆ^
ñ1¬{àK`†â$àÝP•,àLM>4àÚ}9r<à½–È Dà+¦ÏWLà‘÷ÆÎTàÇÁ±\à¤R¡'dà2b¢Plàˆ3«Étଵ”à¬.´à.YÈàü§Ó9èàj—ŐNðàÐÆÝ×øàFöÚ "÷
_àcµ>
àsS±IàÉ°Ðà_2·§ àÎ/7(àX@0à;1’vHà•dàP¶˜tà`›ïà"őÿq¨à´Åø°à”ñ¼¸à˜¤öèÀà ±IxÈ༉NÐàz
‰oØàì0®ààVa‡ðâÀQ€ö`
cÄähàőőã0àO¡ê†HàÙ•íñ`àHˆRapàÞ¸U„à±S¤Dà/c£3¶à•2ªª¨àÝ´à —ÉCÀà6§Î4Ìà¦öÇØàÆÀÚäà‹ŰJðàëx=üàøb¿]B6aàR¸*$
àŐ±³DàB3¶Ädàá¦ÒZ„àw–Ő-¶àÍÇÜ´¥à[÷ŰÃÜàÊêdSüâ\Úc$b
7~'Ú(à·N Hà)4hà«/.Cˆà.ºJݶษMª¬àŰD3¥à”ëCDÐàöüŐÜà“Æű£èàvO<Ãøâà;´c
Z.2-àÌ5Z(ào‹QÄ8àù»V³HàCê_*XàŐÚX]hàDÇçÍxàÒ÷ຈà¾<˜à¾®;d¤à$ÿ2ý°à²Ï5©¥àZQÌà‡jVcÜà=;_úìà«X«üà:çb¿dà&àj
àI¯'
,àß¼ }<àeÎ)äLàóþ.“\àPkJ
làÆ[Mz|à|
Dãàê:C” à{'ü°àíűsÀà©ü
!ÐàÌ
Và঻Ïőà0¸"eà8g&
à`Q0à¿YiÈ<à)in¿Pà¸tÑ/`à.DÖXpàËÍ8€à]ýOàç¬Ö àq¶·°àÒ |?ÀàD9{HÐàþhrÑààhXu¦ðàùEÊ6"g
fàuÍA
à[Pw à¹kW
0à :^™Xà¶
Yîhà¼=pxàƒ¯:¶à9þ3¾¨à¯Î4é¸à>Ó‹yÐà¨ã¦ààMjKnðàŰZLüâaE€g
÷;B÷$àT®&i@à¾!PàxÏ(‡`àîÿ/ðˆàâ`¨àéÒ—¸à®9fEÈà a2Øà¢Xh«őâ4hoÜh
—ýB àÍ5<໶¬Là-¬Ű\ॱ½Klà*º<|àÏ}\¦àY8z+¶àãis²¬àuYtÅ¥àÖÌ[Ìà@ü,èàúµøâl»Âi
ý€¦R àk°·%8à
åŰ`à–$â¬pà,uë5„àºEìB”àЈܤà¬à¬«Àà5±†2Ðà£Eàà2¶>Őð⤬9¢
j
A%þÂà×ùµ àmDð,0àűt÷[@àXá“ÅPàÎÑ”²`àt€»+pàâ°¹\€às%Ìàå»"» àQ z°àÇ}f¥à}AtÿÌàëqsˆÜàHäìàÞŐaüâd…øk
òµ¬àc¨·(àő˜¦h8àaHà†!f\à<poæpàª@h‘€à Őà¼åx à%´á°à³„–Àà"™ºÐà´©½qààÓBL#øâErKTl
ÿ#BÍ àiEº0àʆ!$@à\¶&SPàæç/Ê`àp×(½pàáÊ—-€àwúZà’sW:¬àCPMÌàµYŐèâ("^£
m
‹·:=à‡=J4à§Ö4ÓPà1æ3¤`à ű¦4€à6Ë‹CàUåu àÃŐ°ày„›Ààï´ìÐàL!{rààÚ|ðâ`@u¶
n
öprëàgmÍ{ àñ]Ê0àŐ
l@à‚ä
Pà8µ‚`à®…őpà
`k€à› gà!qn… àL”±°àő{ÄàËÝØàÈ!g+üâ^`\o
ä@iÅ$àrpn²8àÑå
,LàGŐ
[`àý„Âtàk´µˆàú©¥%¶àl™»R°à‰|2Äà {EØà¡qrÜìâ3Au«
p
Ő5àäB(ॵŰ<à*…¬P໘§<dàÊçˆxàýòˆày›P&¶àf×÷E´àQ.Ìà'_$¬äàQß«Éüâe©¸q
«éó+0àB*ÿHà„Òƒ`à¡Ő۬ìràåÜm°¬sâp¸óu
ðî·ª”
àýÒ¾ï0vàƒ—«P
àѳúpàr&ődàð=l$° " -
#14450 neeeeee!nekem segits :D -
#14449 bocs, de NEM csak tőled kérdezem... te nem írtál konkrét választ, sőt nem is nekem írtad a választ...tehát ennyit erről petruz -
#14448 Oké, a #14446-os hozzászólás hatására úgy döntöttem, hogy ettől a perctől kezdve egy jóideig hanyagolom a fórumot. Mintha a falnak beszélnék...