58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Tomb Raider - Angel of Darkness hol lehet a magyaritást leszedni ? -
Üdv!
Civilization 3-hoz létezik magyar cucc,vagy csak az az elnagyolt (kb. 5-10%-os) amit gmiki lapján találtam?? -
Nem biztos, hogy van.
En ugy tudom, hogy a jatek magyarorszagon meg sem jelent. De magyar verziot tuti nem adtak ki belole. Legalabbis ez az en velemenyem, de ha valaki konkretumot tud az ellekezojerol, javitson ki. -
mmster #14983 Fordítóink csak a hétvégén lesznek elérhetőek, ezért a hétfői dátum. Esküdni nem mernék rá, de a hétfő már véglegesnek tűnik.
Üdvözlettel: mmster -
Vlala #14982 Biztos van, az egész játék magyar fejlesztés... mondjuk, még én sem találkoztam vele. -
NiGhTM4R3 #14981 Nem akarnátok már most bólintani? H még ma megkapja a portál:)
Viccen kívűl nagyon örülök ennek, és bízom benne h a hétfő már végleges dátum! -
mmster #14980 Felvetődött már a kérdés, de komolyan még nem gondolkodtunk el rajta. Az biztos, hogy a Sacred után valami rövidebbhez szeretnénk hozzálátni.
A Sacred fordítása a végéhez ért. A hétvégén összeül a csapat, és ha mindenki rábólint /és miért ne tennék/, akkor hétfőn elküldjük a Magyarítások Portálnak.
Slax #14979 Üdv.
A Street Legal-nak nem hallott valaki a magyarosításáról? -
NiGhTM4R3 #14978 Ha befejeztétek a Sacredet, és amikor megjelenik a kiegészítője, azt is lefordítjátok majd? Vagy nem tervezitek? -
Nem akarom vegignezni mind a 186 oldalt, ugyhogy inkabb megkerdezem, hogy a CS: Condition Zero-hoz van-e magyaritas??
Elore is koszi! -
Air #14976 Nem akarom vegignezni mind a 100 oldalt, ugyhogy inkabb megkerdezem, hogy a Cossacks European Wars-hoz van-e magyaritas??
Elore is koszi! -
NiGhTM4R3 #14975 Klassz! -
Ez is jó, bár nem erre a játékra gondoltam :)
Arra a Ballerburgra, amely asszem 2002 őszén jelent meg és 3D-s. De ez a "2D"-s Ballerburg is megvan, úgyhogy köszönöm! Ha esetleg valaki a másikhoz tud honosítást, kérem jelezze! -
Rusy #14973 ja fincsi finish :DDDDDD
-
Finsih? :-D -
Rusy #14971 és mind a kettő a finsihez közeledik, ennél jobb ma nem is történhetett volna velem... -
Rusy #14970 senki nem siettet jó munkához idő kell és minden tiszteletem atiétek, elég ha csak minden nap beírsz ide, hogy mivan és akkor megnyugszok.........
-
Zzírak vagytok!
Most akkor lesz Sacred meg KOTOR is! Királyság!!! -
mmster #14968 Csináljuk... Kibővítettem a szerkesztő programunkat egy eljárással, ami összefésüli a magyar szöveg és a béta különbségeit, így most már egy kicsit gyorsabban megy a dolog. Vezető fordítónk jelenleg külföldön tartózkodik, de ezzel a feladattal nélküle is megbírkózunk. Köszönjük a türelmeteket, higgyétek el, mindent megteszünk, hogy a fordítást mihamarább megoszthassuk veletek.
Rusy #14967 asszem magyarul jelent meg, de nekem is az angol van meg, én is már kérdeztem egyszer de senki nem válaszolt, ha találsz véletlenül írd be ide... -
a Ganglandhoz van-e magyarosítás? -
NiGhTM4R3 #14965 Sacred?:( -
Helló!
Azt a KIRÁLY játékot magyarul letölteni
itt lehet.
-
999 forintért láttam a TESCO-ban. -
Ha minden igaz, akkor már ez utóbbira nem kell sokáig várnod... :) -
Hello! Ballerburg honosításról tud valaki? -
Monoton #14960 Azt ismerem kb. 25%-os!!!
-
GMiki oldalán.
De hogy mennyire teljes, azt nem tudom. (ettől még az lehet 100%-os is...) -
Monoton #14958 Startopia teljes magy. létezik?
Ha igen hol? -
Rusy #14957 nem a véleményem volt a lényeg azt csak azért írtam le, hogy ne kiabáljon le a sok doom 3 őrűlt, hanem hogy a magyarításítás se menti meg szerintem attól hogy 1 hónap múlva eltűnjön a süllyesztőben, és azt hogy attól hogy sokan meg gyorsan készítok nem azt jelenti hogy jó játék inkább hogy egyszerű és kevés a szöveg...
Mindegy hagyjuk a témát inkább várom most a Sacred-et, meg a KOTOR-t... -
Stickee #14956 Sziasztok! Vki segítsen rajtam. Végre megszereztem a singles-flirt up your life játékot és nem magyar. Pedig már van magyar változata. Nem tudja vki honnan tudnék hozzá szerezni? -
greco #14955 Keresem a 3 Skulls of the Toltecs magyarítását.Ha megvan vkinek a magyar verzó,szóljon! -
NiGhTM4R3 #14954 Most nem értem a hozzászólásodat, lényegében leírtad a véleményed a játékról, pedig nem épp az volt a téma neked mi a véleményed róla :) -
Rusy #14953 ja nekem meg az újság+a gém... -
Szabyka #14952 Nekem csak a game ... -
Rusy #14951 jó kis gém nekem is megvan az újság király játék... -
Most került a kezembe egy tavalyi "játékos" újság, amelynek az egyik CD-mellékletén a Hard Truck: 18 Wheel of Steel (Hard Truck: Élet 18 keréken - kamionos játék) teljes magyar verziója van mindenféle védelem nélkül.
Ha valakit érdekelné ez a játék (mert pl. nem tud hozzájutni, de kellene neki), az keressen priváton.
Ha többeket érdekelne még, akkor kérés esetén szívesen csinálok belőle egy működő ISO-t az újság baromságai nélkül, csak adjatok tárhelyet és feltöltöm oda.
Kábé 180 MB-ot foglalna az ISO. -
Rusy #14949 szerintem senki se hurrogott le, és az hogy készül hozzá szinkron, meg magyarítás , mennyiben változtat azon hogy minek hozzá magyarítás, sőt ha egy kicsit belegondolnál akkor rögtön rájönnél, hogy pont azér készül hozzá magyarítás mer a szövegeit egy 5 éves gyerek is érti, ergo egy 14 éves gyerek le tudja vordítani, mer tényleg annyira alapok...
Tisztelet a kivételnek, hykao, mike369, meg akik a thief3-ba részt vettek...
És mégeccer mielőtt még vagy 1000-ren a fejemhezvágnák hogy a kur*** fas*** anyá*** te gec****, nincs semmi bajom azzal hogy ennyien fordítják, csak haggyuk má a témát van rá egy külön topic, mer engem kurvára nem érdekel, de nem is szólok jáccok mást, felraktam kipróbáltam tényleg jó amúgy nem mondom szép grafika, jól kidolgozott, a történet klisékre építkezik, és kísértetien half life csórás, ergo nyomtam vele 2 órát oszt jóvan...
SZVSZ ez nem fikázás egyéni vélemény, nekem is teccik eccer mindenképp végignyomom, de annyi én nagyon vártam, de amiért érdemes volt várni az a motorja, ugye hogy más "JÓ" játékok ki fognak jönni vele jönni, na mindegy nem tépem a szám a lényeg azért ne magasztaljuk már az egekbe, annyira nem jó... -
Hehe, ez ugyanaz a csapat, akiket a DOOM3 magyarítás topikban találsz...
Mulder = Bandy -
Ez igen, sok sikert a csapatnak!