58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Nincs
    Alcatelgold: Shrek 2 hun-nak lesz folytatása? És az már ékezetes lesz? Mert írtad, hogy rájöttél, hogy a történet fájlai kezelik az ékezetet.
  • Bandew
    Sztem várj egy picit, mert mindjárt kész lesz a teljes. AMúgy asszem amit le lehet tölteni az 50%-os.
    (www.magyaritasok.hu)
  • Drizzthsz
    Hello, a kérdésem; melyik a legújabb KOTOR magyarítás, amit le is lehet TÖLTENI, s honnan?
  • ibrik
    Project IGI 2 magyarítás: www.gamehunter.hu
    Cheat-ek: a játék nem "cheat-elhető", de ITT találsz hozzá néhány trainer-t, meg mission unlocker-t.
  • szotyimutyi
    Szeretném megkérdezni,hogy hol találom Project IGI 2 magyarosítását és csalását.
  • Sil3nt
    monkey island 4 van magyarítása? vagy készül?
  • ALCATELGOD
    Van, de nem elérhető, mivel a kibontó nem tömörít vissza, de elvileg Rar tömörítővel működik, majd meglátom.... ha mmester ráér akkor megcsinállhatja, igaz még meg sem kérdezetem, de szerintem ez a legjobb alkalom:-)
  • hykao #15000
    Ja! Boldog szülinapot!
    Bár valszeg szeptemberig nem lesz...
  • MIMACSKA

BOLDOG SZÜLINAPOT IMYKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • RedDragon
    CSI 2 magyarítás van/készülődik??
    (Ez a helyszínelők c. film játéka!)
    Fontos lenne, mert így semmi értelme, hiszen nem tudok angolul :(
    Köszi!!
  • skristof
    fel van függesztve
    egyébként ajánlom a magyarítások portált
  • skristof
    szvsz
    Civ3 HUN
    de sztem nem jön be, mert a TAR.hu ritkaszar lett
  • ibrik
    http://www.tombraider.hu/traod_magyaritas.htm
  • skristof
    létezik, ez 100%, és a fordítás is nagyon jó!!! jobb mint egyes törikönyvek! ;)
    keress rá, mert a cmíre nem nagyon emléxem! sry
  • Rusy
    ja még egy kérdés csak az 1.7 bétával lehet majd jáccani? vagy lefele kompatibilis?
  • Rusy
    teljesen mindegy a végleges dátum olyan nagyon már nem csúszhat...
  • Bandew
    Bocsi rossz lett a link, de a cím úgyis ott van. :-)
  • Bandew
    www.gamehunter.hu
  • Aquli
    Hello!
    A Magyarításos listában nem volt, de én határozottan emlékszem, hogy valahol láttam Silent Hill 2 magyarítást.
    Valaki nem tudja, hogy hol lehetne letölteni?
  • Imremagdi
    probáltam de nem lehet rákattintani a letöltések gombra, nem csinál semmit
  • ibrik
    www.tombraider.hu - Letöltések - Download patch....
  • Imremagdi
    Tomb Raider - Angel of Darkness hol lehet a magyaritást leszedni ?
  • lybrahu
    Üdv!
    Civilization 3-hoz létezik magyar cucc,vagy csak az az elnagyolt (kb. 5-10%-os) amit gmiki lapján találtam??
  • Mayday
    Nem biztos, hogy van.
    En ugy tudom, hogy a jatek magyarorszagon meg sem jelent. De magyar verziot tuti nem adtak ki belole. Legalabbis ez az en velemenyem, de ha valaki konkretumot tud az ellekezojerol, javitson ki.
  • mmster
    Fordítóink csak a hétvégén lesznek elérhetőek, ezért a hétfői dátum. Esküdni nem mernék rá, de a hétfő már véglegesnek tűnik.

Üdvözlettel: mmster
  • Vlala #14982
    Biztos van, az egész játék magyar fejlesztés... mondjuk, még én sem találkoztam vele.
  • NiGhTM4R3
    Nem akarnátok már most bólintani? H még ma megkapja a portál:)

Viccen kívűl nagyon örülök ennek, és bízom benne h a hétfő már végleges dátum!
  • mmster
    Felvetődött már a kérdés, de komolyan még nem gondolkodtunk el rajta. Az biztos, hogy a Sacred után valami rövidebbhez szeretnénk hozzálátni.
    A Sacred fordítása a végéhez ért. A hétvégén összeül a csapat, és ha mindenki rábólint /és miért ne tennék/, akkor hétfőn elküldjük a Magyarítások Portálnak.

• Slax
    Üdv.
    A Street Legal-nak nem hallott valaki a magyarosításáról?
  • NiGhTM4R3
    Ha befejeztétek a Sacredet, és amikor megjelenik a kiegészítője, azt is lefordítjátok majd? Vagy nem tervezitek?
  • RedDragon
    Nem akarom vegignezni mind a 186 oldalt, ugyhogy inkabb megkerdezem, hogy a CS: Condition Zero-hoz van-e magyaritas??
    Elore is koszi!
  • Air
    Nem akarom vegignezni mind a 100 oldalt, ugyhogy inkabb megkerdezem, hogy a Cossacks European Wars-hoz van-e magyaritas??
    Elore is koszi!
  • NiGhTM4R3
    Klassz!
  • qwert
    Ez is jó, bár nem erre a játékra gondoltam :)
    Arra a Ballerburgra, amely asszem 2002 őszén jelent meg és 3D-s. De ez a "2D"-s Ballerburg is megvan, úgyhogy köszönöm! Ha esetleg valaki a másikhoz tud honosítást, kérem jelezze!
  • Rusy
    ja fincsi finish :DDDDDD
  • Bandew
    Finsih? :-D
  • Rusy
    és mind a kettő a finsihez közeledik, ennél jobb ma nem is történhetett volna velem...
  • Rusy
    senki nem siettet jó munkához idő kell és minden tiszteletem atiétek, elég ha csak minden nap beírsz ide, hogy mivan és akkor megnyugszok.........
  • Bandew
    Zzírak vagytok!
    Most akkor lesz Sacred meg KOTOR is! Királyság!!!
  • mmster
    Csináljuk... Kibővítettem a szerkesztő programunkat egy eljárással, ami összefésüli a magyar szöveg és a béta különbségeit, így most már egy kicsit gyorsabban megy a dolog. Vezető fordítónk jelenleg külföldön tartózkodik, de ezzel a feladattal nélküle is megbírkózunk. Köszönjük a türelmeteket, higgyétek el, mindent megteszünk, hogy a fordítást mihamarább megoszthassuk veletek.