Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mobygames-eseken bal lent odacsúnyit a mobygames felirat
Egyébként köszönöm szépen!
Én is próbálkoztam torrentekkel, de azok mind halottak voltak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Tudja valaki, honnan lehetne leszedni SCUMMVM játékokat? Konkrétan a The Dig full verziója érdekelne.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egy régi játékot keresek,de sajna nem tudom a nevét, így ha valaki tud, pls segítsen:
Szóval kb. 90-es évek közepe/vége idõszakból ûrbeli labirintus-szerû pályákon kellett vmi lebegõ autóval végigmenni. Voltak ellenségek és elég sokféle fegyver(sima lézer, plazma ágyú(vmi kékes fehér karikát lõtt, aminek elég hülye hangja volt), meg sima rakéta és hõkövetõ rakéta,stb.), volt egy radar amin látszottak az ellenfelek meg látszott a pályának a már felderített része...kb. ennyire emléxem!
Ha valakinek beugrik, tényleg segítsen már kb. egy éve agyalok a dolgon! Köszi!
Üdv!
A lényeg:
Unlimited lives:
titf trn
Code list:
titf cod
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Cheat mode:
Start the game with one of the following command lines to activate the corresponding cheat function.
Effect: Command line:
Unlimited lives titf trn
Code list titf cod
Ismerem a játékot, de nem igazán játszottuk. Mi a Summer Games-bõl a gerelyvetést szerettük. Ha többen összejöttünk, akkor meg a Skate or Die-t toltuk. Fõleg a medence-csatát! <#eplus2>#eplus2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Már írtam egy Cheat Kodex-es újság Internetes újság kiadójának és azt mondta hogy a következõ számukban már benne lesznek a kódok. Az eredetik. 😊 Remélem igaza lesz. :-)
De k*rvajó géped van istenem....
8455 Level 02
2974 Level 03
4916 Level 04
1933 Level 05
0738 Level 06
2237 Level 07
5648 Level 08
6390 Level 09
8612 Level 10
4187 Level 11
1350 Level 12
9813 Level 13
5052 Level 14
3360 Level 15
2045 Level 16
De k*rvajó géped van istenem....
...de onnantol nem is voltak joy gyilkos jatekok ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Órás tökörészés után, mentünk inkább gördeszkázni 😄
Én mennyit álmodoztam egy hipersupermegagiga joy-ról, amin lehetett volna állítani, hogy jobbra-balra, föl-le, átlósan, körbe rángassa magától... persze nem fizikailag, csak valami mexakítóval, és még a sebességét is lehetett volna szabályozni 😄
Ez álom is marad. Addig jutottam el, hogy - miután a kar kitört - szétszedtem a joy-t és az érintkezõket kézzel, egyszerre nyomtam le. De, szinte sehol sem jött be 😞
Volt még az MM Death Ride, ahol ütemesen kellett rángatni a joyt, viszont mindkét port-ból lehetett irányítani. Haverral ketten, két joy-jal ügyesen áthidaltuk ezt a problémát 😄
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Utántöltõs progi kazin mekkora volt már! 😄 Sokszor a két rész között volt vagy 3 "tekerés" (fordulat), úgyhogy lehetett sakkozni, most vajon jót akarok-e vele megetetni? Hehe.
És a joytörõ olimpiák! mi haverok 4-en felváltva nyomtuk a maratont, úgy tudtuk megnyerni😊
Egy spéci technikát is kifejlesztettünk: A joy (kar) rángatása helyett megfogtuk az alját (amin a tapadókorongok is voltak) 90°-ban elforgatva, és magunk elõtt tartva ráztuk, mint a veszedelem, remélve, hogy a vertikális iránytól nem nagyon térünk el 😄
A Game Over egyenlõ volt a mikrokapcsoló overrel is 😉
Aztán amikor végre lett 1541 floppy drive, na az volt aztán az igazi upgrade (nemám Gef7x-rõl Gef8x-ra 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
A másik csoda az Oceanic OC-118 (óceán floppy) drive volt, ami annyira túl volt már terhelve, hogy csak akkor olvasott be bármit is a lemezrõl, ha az oldalára volt állítva! <#nevetes1>#nevetes1>
mennyi marha játékom volt kazikon😄
DB
A ti kung-futok nem erős!
Es bar nem ide tartozik, a minap es kiados sorozes kapcsan a cimborakkal elkezdtunk nosztalgiazni. Marmint regmult es mainap tekinteteben. Mit csinaltunk anno, es mit csinalunk most. Szoba jottek az akkori szamitogepes allapotok is, az elso jatek, az akkori technika. Hihetetlen volt belegondolni (persze a sor is segitett), hogy uttorokent rohantal haza wowozni (wizzard of wor), vagy savenewyorkozni (a masik "multiplay" jatek), es mekkora oromot szerzett, ha 4-5 hasonlo "idiota" tarsaddal napestig lotted egymast egy olyan jatekban, amelynek "felbontasat" egy mai karora siman korberohogi ;] Vagy mekkorakat nevettuk a szinten mosolyogtato baromsagon, amikor a Ratkai fele kalandjatekokban "anyaztunk" a gepnek, es jott a valasz: "a tied", vagy "koszonom, otthon van es mosogat", stb. Arrol nem is beszelve, amikor kesobb az ujkorban, az elso pcd kapcsan 40-50db disken vitted haza a "tanarigeprol" frissen lenyult jatekot, es mennyire tudtal orulni, amikor a XY.a36 korul a lemez ket berreges utan kimondta a buvos szot: crc... 😄
Szoval igen, telik az ido, es az emlekek egyre csak szebbek es szebbek. ;]
スラッグ
ugyanazokat az alapparancsokat ismeri, mint a windows terminal ablaka.
cd "könyvtárnév" belelép a könyvtárba
md - létrehozás, rd - töréls
del- file törlés.
exe elindításához be kell gépelni a nevét.
A dos-ban nincs, és sose volt általános driverezés. ez fõleg a hangdriverekre igaz.(egérdriverekre kevésbé).
minden játéknak be kell állítani, hogy milyen hangkártyád van.
dosbox speciel a hangkártyák bk 80%-át emulálja, így van választák.
ajánlat: Sound Blaster 16 220h IRQ: 7 DMA: 1 (ha átírod a config file-t akkor persze ezek az adatok változhatnak.
IRQ: megszakításport. ezen kommunikál a driver. (winben is van ilyen, de ott a rencer magátol állítja. csak akkor van ütközés, ha belebarmolunk)
mind1, vissza a lényegre: majdnem minden játék mellet lesz egy ilyen: "setup.exe" vagy "setsound.exe". azzal lehet beállítani mindent.
D-Fend szar.
marha jó volt kb 1 hónappal ezelõtt... amíg meg nem jelent a dosbox 7.0
amit a D-fend tudtommal nem támogat.(bár lehet tévedek)
ha rám hallgattok, nem használtok régi gui-t, max ha update-elik.
tedd fel az új dosboxot. configon nem kell változtatni semmit se, max az alsó autoexec sorba kell irogatni.
most már magától vált dynamic-ba, meg a cycle-t is állítja amikor kell.
müxik jól. mountold be naki amit kell, azt játsz. dfend elfelejt.
Viszont akkor segítsetek egy kicsit légyszíves. Odáig eljutok hogy mount c c:\games. Aztán ennyi, itt kifújt a tudományom. Elolvastam többször is a leírást, de azt, hogy milyen parancssal lehet futtatni arra nem találtam választ. Próbáltam beírni simán az elérést, de úgy sem ment. Mi a teendõ?
Egy halszerû fickó volt a fõszereplõ.
Volt régen egy robocop nevû játék. Nem az a hagyományos, hanem ilyen csili-vili játék, ahol a karakternek az volt a különlegessége, hogy így fel tudot nyújtozkodni ilyen csõszerû alakban. 😊 Ezt keresem most, de sehol nem találom. Ha valakinek megvan, vagy tudja hol találnám meg kérem segítsen. Köszönöm!