Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester
Még nem, de letöltötem. Hogy kell használni? Mert még továbbra is lefagy a játék.

geri777
Sziazstok valki meg mondaná hogy a Heroes2 játékot honnan tölthetem le win es változatát vagy hogyan tudom használni a dos boxot hogy elinditsa a játékot

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Rip
DosBox-ot használsz?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Web mester
Hello!
A Dune 2 ben ha valamikor lerakok egy épületet néha megfagy a játék. Ki tudok útána lépni ugyhogy a gép nem fagy le. Mi lehet a baj?

JetiRulez
Helló!
Tud valaki no-cd crack-et az LBA2-höz? Fontos lenne.
Kösz.

JetiRulez

ollie
Hej, ezt a site-ot ma találtam: http://www.abandonware-paradise.org/index-us.html
Hej!

Kösz, de ezeket már mind kipróbáltam, sajnos ebben az esetben nem vált be <#sir>
Ki tudja mivel akad össze. Egy-két régebbi driver-rel még megpróbálom, de már nagyon érik egy "XP-t újra" játék...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Slig
próbáld átállítani win98 vagy 95 kompatibilis módba. nekem is ikszpém van meg a legújabb nvidia driver (6600 GT a kártya) és mûxik jól.

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Ahoi!

Gondom akadt a Fallout-tal. XP alá települ, de a windózos verziót futtatva játék közben eltûnik a kép (teljesen fekete lesz, a játék elején, a tulajdonságok állításánál pedig be-be vibrál). Ha a kurzorral (egér-pointer) pásztázom a területet, akkor azon a részen, ahol áthúztam az egeret, újra látható egy ideig, de utána újra jön a feketeség.
Lehet, hogy egy régebbi nvidia driver kellene hozzá? (G4 4200Ti a kártya) Anno, mikor megszereztem a programot, föltettem és játszottam is vele. Akkor nem volt ilyen gond.
Valakinek tipp? Esetleg fix. driver verzió ajánlat? Elõre is kösz!

Ja, a DOS-os verzióval nincs ilyen baj, az megy szépen, csak a hangkártyámat nem ismeri 😞

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Slig
LG Flatron 775FT elég jó nem? Ja amúgy K6-2 500-as a gép.

takysoft
jó montiorral észre se veszed, hogy lassú😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Slig
Szerezz be egy AMD K6-2 es gépet, bele egy voodoo2-t (inkább 2-t és akkor lessz sli) illetve egy 4 megás s3 virge tökéletes lessz. ja meg hangkarinak sb awe 64. na nekem sikerült egy ilyen masinát összehozni ^^ tökéletes.

JetiRulez
na most jó 3 órás keresés után sikerült megtalálni a neten a vmw6 serial-ját, de kiderült, hogy gyenge a gépem hozzá. mekkora szívás. hát én már sehogy se tudom megúszni a számítógépvásárlást?<#szomoru1>

JetiRulez

Slig

JetiRulez
na még 1 up! hátha tud valaki segíteni.<#vigyor0>

JetiRulez

Rip
Szívesen 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

SD456
Kösszönöm! Ennyi már elég lesz.<#finom>

PS3 ID: SDani456

Rip
http://www.game-remakes.com/
http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/remake/index.html

SD456
Ok! Kössz!

SD456:

2. www.remakes.org
SD456
Hy all!

Lenne pár kérdésem.
1. Valaki ismer valamien Quake 2 Remake-et?
2. Tud valaki mondani nekem olyan oldalt ahol régi játékok Ramake-jei vannak?

Elõre is köszönöm!

JetiRulez
erre küldök 1 up!-ot.

JetiRulez

Rip

Slig
nem a lode runner?

ollie
talán ROUGE

Web mester
Kicsit hülye kérdés de melyik volt a legelsõ PC-s játék?<#idiota>

Darkon
ezkurvajo<#hehe> meg a disztraksonderbi is fonn van miert nem szuletnek manapsag ilyen kreativ jatekok😊

Born to win

Slig
bazze ez nagyon durva. fõleg az a "shotgun" <#hehe><#eplus2>

JetiRulez
na jó de itt nincs a 6-hoz serial, csak a régebbiekhez. vagy mégis (csak én nem látom?)?

JetiRulez

takysoft
kb 10 hozzászólással ezelõtt linkeltem: ezt!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

JetiRulez
ezt ki kell próbálni. nagyon komoly: Doom Perverse. a doom1 perverz átirata.<#nyes>

JetiRulez

JetiRulez
valaki dobjon meg pls a vmw 6 serial-jával. köszöntem

JetiRulez

[Jakuza]
A vmware 5.x-tol elmeletileg mar emulalja a D3D-t, de csak reszlegesen. 😞

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Azok emulátor nélkül se mennek. Úgy látom, a DirectX 6-os cuccok egyáltalán nem futnak. Csak a 7-es és felfelé. Viszont érdekes hogy a DX5-ös alkalmazásokkal sincs gond. Miért pont a 6-ot ignorálták? Colin mcrae 1, driver, might&magic 6-7 😞(((
[Jakuza]
Ezekkel az emulatorokkal csak az a bajom, hogy a D3D-t nem emulaljak rendesen igy a 95-98as jatekokat, amikhez az kellett nem lehet rendesen futtatni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

JetiRulez
nekem a vmware sokkal szarabbul fut mint a vpc04 és nem tudom telepíteni a drájvert mer nem találja vmw-s windóz a vga kártyát

JetiRulez

takysoft
MS féle "szakszerûsítés"

connectx es vpc inditásához be kell irni a boot.ini be ezt /NoExecute=AlwaysOff különben nem fog elindulni.Nem tom miért kell ez most neki régen nem kellett...

connectix virtual pc-t vette meg a microsoft és csinált belöle virtual pc 2004 et de sokkal xarabb lett.Én Jetfigher III full burnot nyomtam rajta és tökéletesen ment.Mig ms 2004 alatt használhatatlan volt.Ja az image fileok oda vissza konpatibilisek már mint a vhd kiterjesztésre gondolok

takysoft
connectx nem ismerem

JetiRulez
a vmware-nál hogyan tudom beállítani, hogy hány megás vga-t emuláljon? alapba hányast emulál?

JetiRulez

JetiRulez
haggyuk inkább a fenébe. idõvel majd kiprószálom mind2õt

JetiRulez

JetiRulez
na akkor lottóznom kéne, de mégse fogok. helyette az a kérdés, hogy most a vmware vagy a connectx a jobb?

JetiRulez

takysoft
VirtualPC mellet ott van még a VmWare Workstation is. egész használható, és mióta MS megvette a virual PC-t, abszolút vezetõ.
innét le lehet szedni.

Vista-t elmulálni már az 5-ös verzió is tud. a legfelsõ azért "vista compatibility test" mert az már vista alatt is fut. elvileg.

Aquli
Sziasztok!
Régen játszottam egy amigás platformjátékkal, egy emberkével meg egy kutyával kellett menni, igazából az embert kellett irányítani, de vigyázni kellett a kutyára is, és alulról ha jól emlékszem lassan emelkedett a vízszint de ebben nem vagyok biztos. Vki nem tudja mi volt a címe?
Köszi

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Innen leszedheted.Ezt vette meg az MS és csinált belöle virtual PC 2004-et de azt alaposan elqrták.Ez legalább müxik rendesen

JetiRulez
nem találtam sokmindent errõl a connetx izérõl, sõt semmit se.

JetiRulez

JetiRulez
thx. majd utánanézek. az én gépemen is tud emulálni 2-300mhz-s gépet?

JetiRulez

connectx féle 5.1es vpc egy 2-300 mhzes pct emulál azzal mennie kell...

Borgi
egy pentimum 1es 160mhz-el, lehet 1024-esbe nem is, de vinné odavissza redneck-et. és nosztalgia feelinged is lesz ^^^
és már elérhetõ áron kapsz olyant 😛

porki fagyok fállalon