Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A Dune 2 ben ha valamikor lerakok egy épületet néha megfagy a játék. Ki tudok útána lépni ugyhogy a gép nem fagy le. Mi lehet a baj?
Hej!
Ki tudja mivel akad össze. Egy-két régebbi driver-rel még megpróbálom, de már nagyon érik egy "XP-t újra" játék...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
スラッグ
Gondom akadt a Fallout-tal. XP alá települ, de a windózos verziót futtatva játék közben eltûnik a kép (teljesen fekete lesz, a játék elején, a tulajdonságok állításánál pedig be-be vibrál). Ha a kurzorral (egér-pointer) pásztázom a területet, akkor azon a részen, ahol áthúztam az egeret, újra látható egy ideig, de utána újra jön a feketeség.
Lehet, hogy egy régebbi nvidia driver kellene hozzá? (G4 4200Ti a kártya) Anno, mikor megszereztem a programot, föltettem és játszottam is vele. Akkor nem volt ilyen gond.
Valakinek tipp? Esetleg fix. driver verzió ajánlat? Elõre is kösz!
Ja, a DOS-os verzióval nincs ilyen baj, az megy szépen, csak a hangkártyámat nem ismeri 😞
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
スラッグ
JetiRulez
スラッグ
http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/remake/index.html
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
2. www.remakes.org
Lenne pár kérdésem.
1. Valaki ismer valamien Quake 2 Remake-et?
2. Tud valaki mondani nekem olyan oldalt ahol régi játékok Ramake-jei vannak?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Born to win
スラッグ
JetiRulez
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
JetiRulez
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
JetiRulez
JetiRulez
JetiRulez
innét le lehet szedni.
Vista-t elmulálni már az 5-ös verzió is tud. a legfelsõ azért "vista compatibility test" mert az már vista alatt is fut. elvileg.
Régen játszottam egy amigás platformjátékkal, egy emberkével meg egy kutyával kellett menni, igazából az embert kellett irányítani, de vigyázni kellett a kutyára is, és alulról ha jól emlékszem lassan emelkedett a vízszint de ebben nem vagyok biztos. Vki nem tudja mi volt a címe?
Köszi
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"