Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De k*rvajó géped van istenem....
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Nagy az én bajom.
Megszereztem a System Shock 2-t, de egész egyszerûen nem hajlandó felinstallálni magát Windows XP alatt (másom meg nincs sajna). A CD menüje megjelent, de a setup.exe miután elindul, semmi se történik. Próbáltam már compatibility módban, de semmi.
Valami ötlet?
DB
A ti kung-futok nem erős!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ui: esetleg a north & south? Abban voltak indianok, amerikai katonak, hidak, strategia is volt valamilyen szinten, de a felso kep, az nem illik be a kepbe... ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Voltak csatás küldetések is ez megint felül nézet. lerajzoltam ahogy emlkszem rá:
Ez amúgy ilyen polgárháborús idõszak lehetett. Voltak ágyúk, emberek, lovasok, az egyik oldalon a mieink, a másikon az ellenség. Középen egy híd, amit olykor tolykor lelehetett robbantani. a híd alatt egy szakadék van de a szakadék egyik részén néha átlehett menni a képen a szakadék alján van.
Volt hasonló csata mezõ ilyen:
Ott is lelehett robbantani a hidat. és ott is átlehett menni a folyón a jégen(a képen a folyó teteje). HA veszítettünk akkor egy kép jött be és romokat mutatott és halottakat.
Na remélem valakinek beugrott valami, és tud segíteni. na üdv.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Na, 38, most nézem a nagy majomfej (ami Black&White gondolom) fölött van egy Sims 2 jel 😊
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
asszem nem volt: a bioforge-os csóka(félig duracell<#hehe>#hehe>), blade runnertól balra a csapat közepén; ezektõl meg egy stalker menekül, ki is repül a cuccai közül az anyacsavaros-vászoncsíkos, barkács anomália jelzõje <#wink>#wink>
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
De az a sokfejû, zöldrucis akármi nagoyn idegel. Baromi ismerõs, csak nem akar beugrani honnan.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Garretet (Thief) is írtam, de a W3D-s kép nem tünt fel, bár az szinte bármelyik WW2-es játék lehet. <#idiota>#idiota>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
prince of persia melett jobbra (a hörcsögével együtt 😄 )
ismeri valaki?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A nágy egybegyúrt RPG hõs a Might and Magic sorozat lesz. Aki már játszott vele, érti...
Ja most látom, tényleg van Discworld Noir is😄
Az Army Men-t listáztam, csak a címe nem ugrott be, plusz az Oddworldöt én Abe's Odysee-ként azonosítottam és a WC3 is a lsitában volt. 😊
A kép alján, a gõzölgõ kupacról a Stonekeep, míg a matériára bambuló, piros zászlós lovagról a Heroes of MM.
A kék és piros zászlót cipelõ figurákról az Unreal Tournament.
Azok a sáncban bújkálók, esetleg a Commandos szereplõi.
A három kaszálóból a legemberibb kinézetû talán a Gothic fõhõse...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
10. Grand Theft Auto 3
22. Lion King
Ezek hol?
Én is meglepõdök, hogy ennyi mindenre emlékszem. Ráadásul egy részével még csak nem is játszottam. 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hitman
Discworld Noir
UGH!
Lemmings
Sims
Runaway Adventure
Pirates
Sam and Max
Monkey Island
Max Payne
Enter the Matrix
Duke Nukem
Serious Sam
Beyond Good and Evil
Dungeon Keeper
Grim Fandago
Bomberman
Wing Commander
Metal Gear
Painkiller
Bloodrayne
Az a zöldmûanyagkatonás cucc
Full Throttle
StarCraft
Half Life
GTA Vice City
Little Big Adventure
Abe's Odysee
Mechwarrior
Halo
Carmageddon
Frogger
CnC (ez baromi jó részlet 😄)
Final Fantasy 7
Leisure Suit Larry
Everquest
No One Lives Forever
Lula
McGee's Alice
Silent Hill
Pac-man
Armed and Dangerous
Thief
Generic Cthulhu Game
Lands of Lore
Kyrandia
UFO
Evil Genius
Day of the Tentacle
Lehet nem pontos, de mintha Beneath a Steel Sky
Star Was prequel játékok valamelyike
Quake 2
MegaMan
Z - Steel Soldiers
Stalker
Crusader No Remorse
Abuse (?)
StarCraft Ghost (aranyos 😊 )
Worms
EarthWorm Jim
Bármelyik Dune játék
Aliens verss Predator
Fallout
Shadowman (?)
KOTOR
Kain
Quake 1
Murder Death Kill (MDK)
Ultima
Conan
Gombliins
Valamelyik Wahammer 40k
Roger Wilco
Dicworld
Simon the Sorcerer ( XD )
Creatures
Eye of the Beholder
Splinter Cell
Warcraft 3
Unreal 2
Doom2
Rayman
Doom1
Doom3
Mortal Kombat
Prince of Perisa
Baldur's Gate
Goblins3
Diablo
Another World