8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Randal
    Óóóó, tényleg.
    Mindenesetre ha beírja a googleba, hogy dreamweb abandonware vagy még odateszi a végére az english szót, jópár helyet kidob.
  • Randal
    Sőt, akkor már itt van pár oldal:

http://www.abandonware-utopia.com/
    http://www.abandonware-france.org/

Franciáknál mindig találni jókat:)
  • takysoft
    Őőőő.... merre is? :D
    (na engem nem nagyon érdekel, csak az " angol nyelv jelezve mellettük:)" rész votl a fura:D

• Randal
    Jézusom emberek. Hagyjátok már abba.
    Zó, taky: zsgaby tisztában van a dolgokkal, az meg az ő külön gondja ha spamet kap. Okés, hogy figyelmeztitek, de nem kellene ennyire rácuppani a témára:)

Google jól kidobta:)
    http://www.abandonware-france.org/ltf_abandon/ltf_jeu.php?id=238&fic=liens

Itt le tudod tölteni. Szerintem egyértelmű mire kell kattingatni és többféle ISO is van, angol nyelv jelezve mellettük:)
  • zsgaby
    Elküldené már valaki azt a programot? Köszönöm szépen :)
  • zsgaby
    Énis kötekedhetnék a sok animált gif miatt az avatarban de nemfogok.
  • Zóanagyvarázsló
    Mondom, félreértettél, nem támadni akartalak, csak megjegyeztem valamit.
  • zsgaby
    Ha nemérted azt hogy miért "inkább az informatikus címére érkezzen a spam mint az üzleti igazgatóéra" akkor haggyál már :)
  • zsgaby
    Irreveláns vagy nem, ezt az egy címet érem el eztis munkaidőben.
    Régebben kielemeztem hogy miért.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem azért írtam, mert nem hiszem el, hanem mert a 2. pontot éreztem irrelevánsnak a lejjebb említettek miatt. Persze ha szemétkedni akarnánk nyilván mi is regelhetnénk a címet egy halom megfelelő listára, akkor nyilván jóval nagyobb lenne a spamek aránya.
  • zsgaby
    rendszergazda vagyok KELL a spamtest hogy tudjuk mit kell még foltozni. Ez nekem fontos hidd már el.
    Kollégák sokkal gázosabb oldalakon irják a címüket..
    Szóval ne aggódjatok már értem annyira köszi inkább küldjétek azt a stuffot.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem az a lényeg, hogy bennünk bízol-e, de az email címre így rá tudnak keresni megfelelő programmal is, és máris küldhetik a spameket.

Mondjuk én is linkeltem már egyszer egy amúgy is publikus címet egy topikba még régebben, de a fölösleget a Gmail is tökéletesen kiszűri, egy spamet nem kapok kézhez. Idgenekkel úgysem kell fontos címről levelezni, bármikor lehet alkalmi fiókot is létrehozni, amire hiába küldik a "levélbombát".
  • zsgaby
    1. Az illetőnek ennyire fontos lenne az említett gém.
    2. Nem írnám ide a címemet ha nem bíznék bennetek.
    3. A többi meg jót is tesz hogy még biztonságosabbá tehessük a rendszerünk.
  • zsgaby
    hát ha neked az uniqa domain nem megbízható magadra vess...
  • takysoft
    miért, szerintet ki bízik egy olyan emailcímen amit privát talál?
    1.- hátha beregisztrál egy újabb spam adatbázisba.
    2.- ha már az illető ennyire nem vigyáz a címére, akkor tudtán kívül is tele lehet worm-el... ha küldök rá mailt, ki tudja mi lesz a válasz?
  • zsgaby
    egyébként ha privát ha nem a levél a mai napig nem jött meg...
  • zsgaby
    mellesleg az én címem az én rendszerem hadd szivassam amimor akarom!
  • zsgaby
    Nemkell.. spamteszt éppen ráfér a rtendszerünkre
  • takysoft
    ehhh... most elmagyarázzam, miért nem adjuk meg csak így nyíltan az emailcímet? priviben küldözgessed:D
  • SötétBarom
    Nyáron a melóhelyem olyan mint egy kripta, úgyhogy ez nagyon jól fog jönni :)

Most fejeztem be a Day of The Tentacle-t, valami iszonyat nagy gém :DD
    Utána végigtoltam a Beneath the Steel Sky-t is, nem volt rossz ez sem.. Szép lassan bepótolom ezeket a csodás adventure mókákat..
  • Lacee
    van egy lucasarts mega pack nevű gyűjtemény, többek közt a dig is benne van. küldök privit :)
  • zsgaby
    [email protected]

Köszönöm!
    2-órán keresztül lejött 1kb :)
  • dronkZero
    Elküldjem levélben? :)
  • SötétBarom
    A the DIg-hez nem tud linkelni valaki egy ISO-t??? Hálám a sírig üldözné :DDD
  • zsgaby
    Proxy-nk wareznak minősíti és letiltja :)
    Namajd ha egyszer otthon édesanyám 128k-s internetével megpróbálom letölteni. Majd ha hazajutok ebben a hónapban már tuti nem.
  • dronkZero
    Jah, az a játék nagyon duurvaa.

Csomó helyen fenn van, pl az Underdogson is.
    Apró szépséghiba, hogy a CD-s verzió van fenn mindenhol, ami a játék utsó részén menetrendszerűen fagy. (Legalábbis az akkori PC Guru szerint...)

Ha esetleg kipróbálnád, és mégsem fagy, akkor szólj már kérlek! :)
  • zsgaby
    Dreamweb-et hajkurászom már régóta szintén a sajátos hangulat miatt
  • Esrohnoil
    Küldtem privit!
  • Lacee
    hajaj, bizony a Sanitarium nagyon nagy játék volt! Emlékszem, többször álmodtam vele, a "sajátos" hangulata miatt. Sajna már nem tudom, hova kevertem a CD-it, amit a neten találtam az hang és video nélküli rip volt.
  • takysoft
    egyáltalán nem biztos, h fake.
    volt egy haverom, aki csinált egy programot, ami aknakeresőt játszott.. mozgatta az egeret, elgondolta a lehetőségeket.
    kicsit béna volt, meg nem telejes értékű, de aki egy kicsit ért ezekhez a dolgokhoz, simán csinálhatot egy tényleg jót.
  • Randal
    Jogos, én is erre gondoltam, mert néha hirtelen ide-oda változik a területek állapota.
    Vagy esetleg valami területfelfedő cuccot használt, úgy meg nem nehéz:)
  • BBird
    Na most én leszek az, aki kiabál, hogy FAKE. :-)
    Persze a keresztapám is tudott hasonlóan gyorsan pörögni az Aknakeresővel, de nem lenne túl nehéz dolog összehozni egy fake videót. Lehet csak beképzelem, de véletlen nem túl gyorsan áll néha egy adott mezőre a kurzor? Meg ahogy elengedi a nyomást, gyorsan ugrik az animációja a mezőknek...
    A fenti időszámlálónál pedig egy másik (könnyű) játékból kilopta az idő működését. :-)

Fúú, de genya vagyok. :-D
  • Esrohnoil
    Pedig a vége felé közeledve egyre brutálisabb, ahogy alakul a történet. :)
  • cenobite
    Imádtam azt a játékot, csak soha nem játszottam végig. Valamiért mindig abbamaradt. Elő kellene keresnem...
  • Esrohnoil
    Aztadurva. :D
  • Esrohnoil
    Nekem a Sanitarium az egyik örök kedvencem. :)
    Ha kellenek róla videok, van végigjátszásos is. :D
  • Zóanagyvarázsló
    Az alapötlet érdekesen hangzik, talán egyszer meg merem nézni a demót.
  • Randal
    Zinterneten nézz szét:)

Mistmare ismertető HCGamer módra
  • Zóanagyvarázsló
    Jól látom, hogy ez egy 2003-as régiség? :)
    A kapott értékelések (lehúzások, alázások) alapján nagyon bugosnak kellett lennie.

Egyébként mit érdemes tudni a világáról, mi az erénye?
  • Randal
    Másik nagyon nagy eresztés játék: Mistmare
    Valaki valamit tud róla mondani? Régebben kipróbáltam és igencsak bugos volt, mostanában szeretnék majd megpróbálkozni vele, a világa miatt, de sehol se találom. Valami elérhetőség esetleg hozzá?