Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JetiRulez
na van benne valami. lehet hogy mégiscsak egyszerûbb lenne régi gépet venni. de nem 586-ost mer az szerintem nem nagyon vinné a redneck-et 1024x768-as felbontásban.

JetiRulez

Borgi
annyi pénzböl már inkább vegyélegy 10darab 586-ost ^^
és megvan oldva a probléma.

porki fagyok fállalon

JetiRulez
mér? te virtuállal tudod futtatni ezeket a játékokat? nekem csak 1 8 megás vga-t emulál és azt mondták a virtuálos fórumba, hogy nem tudom használni a gépbe levõt a programban.
egyébként az én gépemnek állandóan van valami baja, ha ilyen gl-es cuccokat futtatok rajta (jelenleg el se indulnak az ilyenek), így nincs más választás: winquake.
csak azér kéne valamilyen emulátor, mer gef 4-es vga-m van és annál nem mûködik a redneck 640x480-nál nagyob felbontásban (legalábbis a jelenlegi xp patch-nál így van).
Mennyit kell szívnia 1 srácnak, ha nincs pénze olyan erõs gépre, amivel lehet rendesen használni 1 emulátort.<#rinya><#sir>

JetiRulez

Lord Myn
A Quake-nek van GL-es verziója (ingyenesen letölthetõ), ami Windows-os és még 3D-s kártyát is támogat, érdemesebb azzal nyomni. A Redneck Rampage-hez emulátoron keresztül nagyon lassú a géped egy 3gigás P4-es (nem celeron!) gépbõl is max. 17 fps-t tudtam kicsikarni DOSBox alatt, ott meg érdemesebb a Virtual PC-t használni (szintén ingyenes már).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

JetiRulez
helló
éppen az a gondom, hogy nemrégiben újra rákaptam a régi játékokra, de a dosbox nem boldogul vele. úgy konfigurálom, ahogy a faq-ban le van írva, de nem gyorsul. a quake-el és a redneck rampage-el szeretnék jelenleg játszani. lehet, hogy túl gyenge a proginak a gépem?
config: celeron 2,3ghz; 512mb ram; 64mb vga
elõre is kösz a segítséget.

JetiRulez

ollie
Elég gáz, közben én is rájöttem.

[Jakuza]
Letoltes meg penzert. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ollie
Web mester
Na végre megy a The Secret Files!

Lacc
Bannerban link, RetroGames.
Honnan lehet letölteni a Jazz Jackrabbit 1-et?

A Barátomnak kellene

ColdFire
htx 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

[Jakuza]
Irtam mar neked, hogy hasznalj GUI-t.
Ott eleg csak, ha futtatod a jatekot, nem kell parancssorozni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ColdFire
müxik, kösz

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
unable to change to: x :\
pedig bemountoltam d:/dos-t

ColdFire
és ha van egy DOS mappám, és azon belül tobb játék mappája ugy is megy?

BBird
ha mountoltad vmelyik mappát, akkor ott a dosban belépsz a játék mappájába és elindítod. Pl.: Bemountoltad a c:\games mappát X meghajtó néven. Akkor átlépsz az x meghajtóra: cd x
Ezután mondjuk van egy stunts mappád, ami az st.com -al indul. Beírod: cd stunts. Végül: st.com -t írsz és .

Tömören, röviden, ennyi.
ColdFire
nem tuctok segíteni?
megvagytok jegyezve ^^

BBird
Nekem nincs, én csak ott dolgozok. :-)
Mármint ott is, mivel ugye a pdamill és az igo együtt vannak (jóban rosszban) ;-)
Csináltam pár igo portolást, de inkább a pdamillnél játékgrafikázgatok. ;-)

Nálam amúgy régen szaggatott a dosbox féle játékok ppc -n. Prehistorik és társai élvezhetetlenek voltak. Viszont már egy konzol emulátorral elég jól elvoltam... amíg nem szereztem PSP -t. Na ott már minden isteni. És ami mégjobban megfog a PSP -ben, hogy rengeteg remake készül hivatalosan rá, amik többségben méltó folytatásnak is felfoghatóak. (pl. Ghost'n Goblins). Emellett ilyen játékgyûjtemények is jönnek ki, amik PSP -re vannak felturbózva.
bepe79
En a mai napig jatszom az Age of Empires II-vel es az Age of Empires I-el, pedig ezek is eleg regiek. Mind Linux alatt, wine/cedega alatt, mind pedig Win alatt (fut siman mindketto alatt).

Suzuki Swift GL 1.3

Legend of kyrandiát meg egyszerübb futtatni scummvm alól sztm mivel támogatja és a keretprogram jól müxik ppcn

kevered a 2öt pocketdos az pocketdos a dosbox ppcre az más mert van olyan is.Pocketdos nekem is megvan

ollie
Railroad Tycoon? Ez a minap ingyenes lett, és DOSBOX-al együtt lehet letölteni bárhonnan. Magától úgy települ, hogy DOSBOX-al indítódik el.

letöltés

Az egesz ketyeret anyemektol kaptam karacsonyra, pont az iGO miatt, vagyis a navigacio miatt, mert hajlamos vagyok eltevedni. Az hogy PDA lett, csak azert tortent, mert az ocsem nezegette hogy igy legalabb masra is lehet hasznalni a gepet, nem csak autos navigtornak. Es milyen jo hogy van fel giga belso szabad ramja... Merthogy az iGOnak pont az a hatranya hogy a memkarirol fut. Viszont igy lefogja a slotot. Nem olyan rossz ez a Yakumo DeltaX 5 BT.

Hallotatok mar a GeoCaching-rol?
Most ugrok bele a GPS vevo miatt... 😊
ColdFire
a mountolás (pcn) megvan, és hogy inditsam? :\
pls help mán😞

ColdFire
hmm pspre is van

BBird
Látom ott figyel azért a kis igo is. ;-D
"A következõ fordulónál indítsa a kalandjátékot!" :-D
A DOSBox, Pocket PCre portolt verzioja kell hozza:

www.pocketdos.com

Sajnos idonkent megall masodpercre, en nem neztem hozza meg semmi torest. Viszont az igaz hogy hangot nem adott ki, sem SB sem Adlib-ra allitva a programokat. Persze elkepzelheto hogy megy csak jobban utana kellett volna nezni az EMU beallitasainak.
ColdFire
deltax 5 bt, nemrossz

ColdFire
helpmán😞

ColdFire
hmm...
bemountoltam pl az 1942es könyvtárat dboxba, és utánna? :\
hogy inditom? nem irja fakkú 😄

Ezt a dosboxot nem tennéd fel valahova?Mert úgy tünik ez müxik is

ColdFire
halájsztok, nyú vagyok 😄DD

[Jakuza]
Tolts le az emulatorhoz egy GUI-t innen.

A legalso pontosan az, Kyrandia legendaja... 😊
geri777
Most már letöltötem egy emulátort hogyan hozzam be a játékot mert a faq t nem értem mert nem birok : kettös pontot írni 😄 mert C:/a mappár kéne be vinnem 😄

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

geri777
Sziasztok hogyían tudnam meg csinalni azt hogy a tycoon a sima csak dos on futt hogyan csinaljak dost a gépembe vagy valmit ami elinditja???

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Voltan
Az.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

takysoft
a legalsó képen mi van?
valami kaland? és magyar?
az egyetlen magyarított dos-os kaland amirõl tudok az a kyrandia, ez az?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Kicsit szorakoztam a DOSBOXal, nem is gondoltam hogy gyakorlatilag minden jatekot sikerul futtatnia amit kiprobaltam.
Tessek, semmi sem lehetettlen: 😄

Slig
www.classic-gaming.net itt fentvan a sima, a Holiday Hare, és a The Secret Files is. csak regelni kell de az ingyenes. amúgy király ez a jj 3d. játszható verzió van belõle?

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Web mester
Nah ne. 2 óráig töltöte.

takysoft
az pedig elvileg benne van... én is onnét szedtem le még régen.
töltsd le újra esetleg

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Web mester
Próbáltam úgy is hogy összehúzom a sima Jazz 2-vel de ugy se ment. Valami Anims.j2a -t hiányol.

takysoft
nos, szerintem pedig ez lesz az.
én úgy csináltam, mind jazz1, mind jazz 2 esetén, hogy a legújabb verzióba(itt pl a secret files) belemásoltam az összes régi verzió file-ait is(mert a játék támogatja, így a secret files-al lehet a normal pályákat is játszani)

amúgy van egy JAZZ_TSF.reg nevû file, azt kitömörítés után indítsd el, meg minden esetben, ha máshova másolod a játékot! úgy menni fog😄
ha még van vmi gond, csak szólj bátran!

Web mester
Végre a végére ért a The Secret Files letöltése, de nem megy. Meg sztem ez a sima verzio.

Web mester
Különben rájötem arra hogyan lehet saját stíulusú pályát szerkeszteni a Jazz2-ben. Nagyon egyszerü.Itt le van írva angolul.
Pár mondatba összeszedve.
1. Le kell tölteni azt a kockázott képet.
2. És valamilyen képszerkesztõ progival pedig be kell rajzolni.
3. Be kell húzni azt a képet a Tiles mappába a játék fájlai között.
4. A pályaszerkesztõben a Set-re és útána az Add-ra kell meni és itt kiválasztani a képünket.
5.Frissiteni kell.

Web mester
Na végre sikerült. Most töltöm!

Web mester
Most meg találtam hol lehet letölteni,de nem engedi.

Web mester
Hol lehet ott letölteni?