Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JetiRulez
és megvan oldva a probléma.
porki fagyok fállalon
egyébként az én gépemnek állandóan van valami baja, ha ilyen gl-es cuccokat futtatok rajta (jelenleg el se indulnak az ilyenek), így nincs más választás: winquake.
csak azér kéne valamilyen emulátor, mer gef 4-es vga-m van és annál nem mûködik a redneck 640x480-nál nagyob felbontásban (legalábbis a jelenlegi xp patch-nál így van).
JetiRulez
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
éppen az a gondom, hogy nemrégiben újra rákaptam a régi játékokra, de a dosbox nem boldogul vele. úgy konfigurálom, ahogy a faq-ban le van írva, de nem gyorsul. a quake-el és a redneck rampage-el szeretnék jelenleg játszani. lehet, hogy túl gyenge a proginak a gépem?
config: celeron 2,3ghz; 512mb ram; 64mb vga
elõre is kösz a segítséget.
JetiRulez
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Barátomnak kellene
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ott eleg csak, ha futtatod a jatekot, nem kell parancssorozni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
pedig bemountoltam d:/dos-t
Ezután mondjuk van egy stunts mappád, ami az st.com -al indul. Beírod: cd stunts. Végül: st.com -t írsz és
Tömören, röviden, ennyi.
megvagytok jegyezve ^^
Mármint ott is, mivel ugye a pdamill és az igo együtt vannak (jóban rosszban) ;-)
Csináltam pár igo portolást, de inkább a pdamillnél játékgrafikázgatok. ;-)
Nálam amúgy régen szaggatott a dosbox féle játékok ppc -n. Prehistorik és társai élvezhetetlenek voltak. Viszont már egy konzol emulátorral elég jól elvoltam... amíg nem szereztem PSP -t. Na ott már minden isteni. És ami mégjobban megfog a PSP -ben, hogy rengeteg remake készül hivatalosan rá, amik többségben méltó folytatásnak is felfoghatóak. (pl. Ghost'n Goblins). Emellett ilyen játékgyûjtemények is jönnek ki, amik PSP -re vannak felturbózva.
Suzuki Swift GL 1.3
letöltés
Hallotatok mar a GeoCaching-rol?
Most ugrok bele a GPS vevo miatt... 😊
pls help mán😞
www.pocketdos.com
Sajnos idonkent megall masodpercre, en nem neztem hozza meg semmi torest. Viszont az igaz hogy hangot nem adott ki, sem SB sem Adlib-ra allitva a programokat. Persze elkepzelheto hogy megy csak jobban utana kellett volna nezni az EMU beallitasainak.
bemountoltam pl az 1942es könyvtárat dboxba, és utánna? :\
hogy inditom? nem irja fakkú 😄
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
valami kaland? és magyar?
az egyetlen magyarított dos-os kaland amirõl tudok az a kyrandia, ez az?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Tessek, semmi sem lehetettlen: 😄
スラッグ
töltsd le újra esetleg
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
én úgy csináltam, mind jazz1, mind jazz 2 esetén, hogy a legújabb verzióba(itt pl a secret files) belemásoltam az összes régi verzió file-ait is(mert a játék támogatja, így a secret files-al lehet a normal pályákat is játszani)
amúgy van egy JAZZ_TSF.reg nevû file, azt kitömörítés után indítsd el, meg minden esetben, ha máshova másolod a játékot! úgy menni fog😄
ha még van vmi gond, csak szólj bátran!
Pár mondatba összeszedve.
1. Le kell tölteni azt a kockázott képet.
2. És valamilyen képszerkesztõ progival pedig be kell rajzolni.
3. Be kell húzni azt a képet a Tiles mappába a játék fájlai között.
4. A pályaszerkesztõben a Set-re és útána az Add-ra kell meni és itt kiválasztani a képünket.
5.Frissiteni kell.