Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha kell maga a játék is, feltöltöm valahova. 50 mega csak. de idõbe fog kerülni😄 kell vkinek?
Most toltam végig, és néhány hülyeségétõl eltekintve (leginkább az igen sajátos irányítástól...) nagyszerû game volt. És ami a legfontosabb: magyar.
Ha valaki elakad valahol segítek szívesen.
(Invictus).Innen le lehet szedni, pár éve ingyenessé tettték a készítõk.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Van egy régi játék, állítólag még c64 -es. Állítólagos címe: Heroes vagy Hero!?
Lényege, hogy fõszereplõnknek vmi jetpack szerû cucca van, föld alatt kell kimenteni embereket. Vannak lámpák, melyeket kilõve sötét lesz, tehát figyelni kell azokra is.
Kb. ennyit tudni. Ebbõl valakinek ismerõs a játék? Címét tudja valaki?
Ha valaki ismeri a Tex Murphy 3. részét (Under A killing Moon), játszott már vele, és lenne olyan kedves segíteni, azt megköszönném. Elakadtam már az 1. napon, van hozzá angol nyelvû végigjátszásom, ami szerint el kéne mennem a Police Stationba és beszélni Mac-kel, de se azt, se azt embert nem találom. Már mindenhol jártam mindenkivel beszéltem akivel kellett, de ez az egy hiányzik, h a Coit Towerbe jussak.
Ha még nem ismernétek Innen rengeteg régi kalandjátékot lehet leszedni, és sok más stílusú old gamét, Tex Murphy-t is ott találtam, torrentes.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Nemt udom ismeri e valaki a Real War-t de szerintem elég régi de jó játék. Nem tudja valaki honnan lehet letölteni? (A fenti linkeken is megnéztem de sehol nem találtam)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Tényleg könnyû <#idiota>#idiota>
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Van ezernyi másik jó gamma!
Egyébként vicces, de pont fél napot azzal töltöttem, hogy abandonia -n kerestem arcade racing játékokat, mint a trailblazer. Ilyesmi játékba fogunk majd belevágni a munkahelyen. ;-)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként underdogson van kép ha listát nézed. :-)
De az is nagy segítség lenne, ha részletesebb infót adnál.
Szal nem tudtok hasonló jó kis magyar gammákat?
nincs valami olyan oldal,ahol képek is vannak mellékelve a játékok címe alá? úgy értem közvetlenül?
Szal nem úgy,hogy fel van sorolva millió meg 1 játék,s ha ráklikkelsz akkor behoz infót,meg képet,hanem eleve ki van téve 1-2 kép róla. Akkor hamar megtalálnám.
lehet,hogy az még C-64-es vót? :-pppp
Flashback, Lode Runner, Prehistorik 3. vagy 4. pálya, esetleg a '84 -es Magical Tree? :-)
Így hirtelen ezek jutnak eszembe.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Born to win
De magyaron is pl a jungle strike valami .zv kiterjesztés jön le...
(Egyebkent itt lehetne inditani ismerd-fel-a-jatekot-a-fejlecbent <#hehe>#hehe>)
Born to win
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Volt egy olyan gamma,hogy hatalmas fákon kellett mászkálni,ahol voltak házak is meg emberek is,létrák,kötelek,lyukak,már nem rémlik mi volt a célja,de emlékszem azzal rengeteget játszottam. Nem rémlik neked mi lehet a címe? Tudom ezzel nem sok segítséget tdtam nyújtani,de többre nem nagyon emlékszem....