8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#6122 Jó topic? -
#6121 Tipikus AI bug... -
#6120 Ez sajat kep,jatek kozben csinaltam! Nem kicsi bug:)
De ne mlottem le magamat... -
#6119 A képen nem az Eye of the Beholder 2 van. -
#6118 hé hogy ez miez, nekem csúnyább volt a grafikája :D legalábbis ugy emléxem
amugy fujj de szerettem ezt a részét is :D
-
#6117 Jelentkezhetek:D
Amúgy a Falloutoknak futnia KELL XP alatt. Tudom, mert azon toltam. Simán elmegy rajta, mindenféle emulálás nélkül. -
#6116 Danke! -
Steve Q #6115 Na, akkor B-Bird "közkívánatára" feltettem a Flashback kézikönyvéből fordított háttérsztorit rtf-ben:
Flashback: The Quest for Identity háttérsztorija
Kommenteket szívesen fogadok! -
#6114 Az talán engem jobban is érdekelne... jobban "csipáztam". ;-)
Sőt, ne is kérdezz... rakj fel mindent, legyen mit olvasnunk. Aztán már rakjuk is be DOSBox -ba az adott játékot. :-D -
Steve Q #6113 Van még másféle is, pl. sztori-fordítás a Flashback kézikönyvéből... -
#6112 Köszi! -
Steve Q #6111 Oké, azt hiszem, így már jó lesz, köszi Jakuza!
Nekem működött, ha valakinek mégsem, szóljon.
Enjoy!
Blackthorne háttérsztori -
#6110 Ahova irsz azalatt vannak kis gombocskak :D
pl szmajlik,makrok, url beszurasa stb.
Na onnan neked az url beszurasa kell, elso lepesben megadod az url cimet, masodikban pedig elnevezed valamilyen nevre. -
Steve Q #6109 Oké, már csináltam is egy tárhelyet extra.hu-n, felmásoltam a doksit, de nem tudom elérhetővé tenni. Lécci valaki segítsen, mert én ehhez nemigen értek ! Előre is köszi! -
#6108 Én nem néztem meg... ismerem többségben a Silmarils játékokat. :-) -
#6107 Az, az. :D
Amigan mennyit toltam, ajjaj.
Lusta vagyok tudhatnad mashonnan linkelni, aki meg csal es megnezi a linket, az szegyelje magat. :DDDDD -
#6106 Jó kis Ishar? Hogy imádtam a grafikai stílusát a Silmarils játékainak.
De tőlük nekem az Arctic Baron volt a kedvenc (Transarctica).
Amúgy moby -ról ne linkelj közvetlen, de ezt tudnod kell. ;-) -
Igy talan egyszerubb. -
#6104 Erre emlekszik valaki ? :DDDD
http://www.mobygames.com/images/shots/original/1074072797-00.png -
#6103 Minden kellemes és jó dolog érdekli a játékosokat. Főleg, ha a megfelelő helyen dobod be, mint pl. Old Game topicba egy kellemes régi játékkal kapcsolatos dolgot.
Szóval csak tessék megosztani szépen velünk. Sosem árt egy kis retró feeling. ;-) -
Steve Q #6102 Oké, bocs, úgy látom, hülye kérdés volt . Azért kérdem, mert kíváncsi vagyok rá, ki mire emlékszik történetből. Ha valaki nem, annak gondoltam elmondom, hogy lefordítottam a kézikönyvből a történetet (igaz, elég régen), kíváncsi volnék, van-e olyan, akit érdekelne? -
#6101 -
#6100 Szégyen, büntiből 10 percig hozzád sem szólunk... :-)) -
#6099 Én -
#6098 Forditsd meg a kerdest. Ki az, aki nem ismeri itt a Blizz klasszikusat? :) -
Steve Q #6097 Ismeri valaki a Blackthorne-t? -
galocza #6096 asszem csak a fallout1 volt dos/windows, fallout2 csak win. amúgy nekem fél éve mind2 gond nélkül ment winxpsp2-n (persze paccsok alapból mentek fel mind2re).
falloutokhoz vannak amúgy rajongói paccsok is, de olyanokat még nem használtam. itt. -
#6095 Kösz! Ejj, de jól néz ki!
Lehet tetszek egy próbát! -
#6094 ajánló, egy kis nosztalgia azoknak akiknek a Eye of Beholder 2 volt a "Nagy Ő".
http://undercroft.rakeingrass.com/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!emule-n full verzió
-
#6093 A Falloutnak elvileg mennie kell.
Feltetted a legújabb patchet? (gyk. ha felteszed a magyarítást, abban benne van a lagújabb patch).
Requiem meg azért nem megy,mert szar. de az meg nem az XP, vagy az SP2 miatt van, hanem azért meg DX6-os, és ha DX7 vag újabb van a gépen, azt baszik detektálni. (mintha lett volna valami registry hack hozzá ,de nem ajánlatos, mert egyrészt nem non müxik, másrészt meg elk***ja a gépet.
ja, XP-ben alapból DX8 van:D (SP2-ben meg már DX9, de de ehhez tényleg semmi köze)
-
#6092 Hat felejtsd el a leirt emulatorokat, ha directx-es jatekkal szeretnel jatszani, ugyanis a VmWaren kivul egyik se tudja, es a VmWare is csak korlatozott funkciokkal.
A Fallout mas teszta mert az DOS alapu.
-
haxoror #6091 Ja azon meg teljesen ledöbbentem hogy az Outcast viszont minden gond nélkül elindult és fut -
haxoror #6090 Az egyik játéka a Fallout2 lett volna de ahhoz szerencsére találtam (egy elég macerás) leírást szal az már oké, a másik a Requiem: Avenging Angel az viszont akármit csinálok nem működik :(
Ja és a rendszer xp professional service pack 2 meg minden javítócsomag.
Már komolyan gondolkodom azon hogy egy particióra win98-at rakok csak félek hogy a vashoz már nem nagyon találnék 98-as drivereket, most melóban vagyok szal a linkelt cuccokat majd otthon kipróbálom, köszi! -
#6089 Miéyen sp2? gondolom service pack... de minek az sp-je? NT: Windows 2000? XP? Vista? Directx?
(nem adom továbba hülyét, de legközelebb azért tényleg értelmesebben kérdezz)
Gondolom Windows XP-re gondolsz(mert ahhoz éppen 2 Service Pack van(eddig). Sajnos egyetlen játékot se ismerek ami XP SP1-en futott volna,de SP2-n nem... cím jó volna.
Ha jóval régebi win-es játékok érdekelnek, akkor ajánlhatom esetleg a virtuális rendszereket. 3 híresebb van.
VmWare Workstation, (ez a legjobb)
MS Virtual PC ez tök-ugyanolyan jó, de kizárólag Windows alatt elérhető.(nincs más platformra, pl linuxra... de lehet benne pl linuxot talapíteni,csak maga a progi csak win-es)
VirtualBox A harmadik.. kicsit kevesebb a tudása, de multiplatform, és ingyér' osztyák:D A régi (és nehezen használható) qemu továbbfejlesztése.
Ezeket szokták összehasonlítgatni. MS VPC-t nem ismerem, így nem tudom jobb-e mint a vmware, sokak szerint igen, sokak szerint nem.
Virtualbox meg kicsi és open-source(ingyenes).
A kompatibilitást nem írtam, mert mondtad, hogy az nem ment.
DOS-os játékok esetén meg DosBox emulátort használj.
Van ugyan az XP-ben dos emulátor beépítve(vistábn már szerencsére nincs), de az szar... főleg a hang-emulátora, bár ahhoz van vmi javítás, de a nevére nem emlékszem.
Persze ha fontos a játék, akkor egy kisvinyóra feldobhatsz egy új rendszert:D
Mi a játék neve? -
#6088 Van konkrét cím, amivel játszani szeretnél? Hátha úgy könnyebb. -
haxoror #6087 próbáltam de úgy sem mennek :( -
#6086 .exe-n jobb egérgomb - Tulajdoságok - kompatibilitás? -
haxoror #6085 Hi!
Létezik olyan program ami lehetővé teszi a régebbi windowsos játékok futását amik a sp2-vel inkompatibilissé váltak? -
#6084 Biztos nem, jóval korábbi az szerintem. ;-) -
#6083 Köszi a linket... és nem, már akkoriban is tudtam, hogy ki az a robocop. ;-)