Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
Tess!

Amúgy az Underdogs az elsõ link a bannerben odafent

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Jazz3D képek javítva mert a linkelést nem szereti....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Web mester
A Jazz Jackrabbit 2-höz a The Secret Files -t valaki el tudja mondani hogy hol tudom letölteni? Nagyon kéne!

Borgi
émmeg letöltésnél megakadtam, flashget kell neki?

porki fagyok fállalon

sajnos már az elején nem tudom mit kéne tenni, jobbra-balra lezárva, felettem pedig az ûrhajó <#vigyor5>

takysoft
Képek a Jazz Jackrabbit 3D Alpha verziójából

Ha kell maga a játék is, feltöltöm valahova. 50 mega csak. de idõbe fog kerülni😄 kell vkinek?

Borgi
érjél rá 😛

porki fagyok fállalon

takysoft
nekem van Jaz Jackrabbit 3D alpha verzió😄, majd ha ráérek, rakok be képet😄

Web mester
A 2 -höz jó. Csináltam egy tök cool pályát.

Borgi
etyhesz fatya kettöhösz? 😮

porki fagyok fállalon

Web mester
A Jazz Jackrabbit -hez van pályaszerkesztöm. Nagyon jó pályákat lehet csinálni és az eredetiket is át lehet írni.

Lacc
Biztos volt már róla szó, de aki szerette a Flashbacket ill. az Another Worldöt, és esetleg kihagyta a OneEscapee-t, az sürgõsen pótolja be 😊
Most toltam végig, és néhány hülyeségétõl eltekintve (leginkább az igen sajátos irányítástól...) nagyszerû game volt. És ami a legfontosabb: magyar.

Ha valaki elakad valahol segítek szívesen.

(Invictus).Innen le lehet szedni, pár éve ingyenessé tettték a készítõk.
BBird
Igen, azaz, közben én is megtaláltam. Köszi a segítséget! :-)
A pontos címe: Helicopter Emergency Rescue Operation

Bõvebb infó: H.E.R.O.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

BBird
Nem nekem kell a segítség, de én vagyok a kérdezõ, így kérdezek is: ;-)

Van egy régi játék, állítólag még c64 -es. Állítólagos címe: Heroes vagy Hero!?
Lényege, hogy fõszereplõnknek vmi jetpack szerû cucca van, föld alatt kell kimenteni embereket. Vannak lámpák, melyeket kilõve sötét lesz, tehát figyelni kell azokra is.
Kb. ennyit tudni. Ebbõl valakinek ismerõs a játék? Címét tudja valaki?
Waterhorse
Halihó!

Ha valaki ismeri a Tex Murphy 3. részét (Under A killing Moon), játszott már vele, és lenne olyan kedves segíteni, azt megköszönném. Elakadtam már az 1. napon, van hozzá angol nyelvû végigjátszásom, ami szerint el kéne mennem a Police Stationba és beszélni Mac-kel, de se azt, se azt embert nem találom. Már mindenhol jártam mindenkivel beszéltem akivel kellett, de ez az egy hiányzik, h a Coit Towerbe jussak.

Ha még nem ismernétek Innen rengeteg régi kalandjátékot lehet leszedni, és sok más stílusú old gamét, Tex Murphy-t is ott találtam, torrentes.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

SD456
Hy all!

Nemt udom ismeri e valaki a Real War-t de szerintem elég régi de jó játék. Nem tudja valaki honnan lehet letölteni? (A fenti linkeken is megnéztem de sehol nem találtam)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

ollie
PC, VGA

Ellenben én egy régi repszimmet sorozatot keresek.Kéne a JetFighter II: Advanced Mission Disk, Jetfighter IV illetve az V.Többi már megvan 😊

nekem az megvan 118mega a ripje ha kell feltolom valahova

Na de melyik platform azt is tudja vki?Én igen <#ravasz1>

Shaman
lehet...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Rip
Out on a limb C64-es játék, fán mászkálós, miegymásos. Gondoltam, hátha ez az.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Defender of the Crown? 😄
Tényleg könnyû <#idiota>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

zola2000
Régi játékban a legjobb szerintem a nintendo 64 a legjobb. Emu:wWw.Emulator-zone.Com, romok: www.Emuwizards.Com vagy www.Emuparadize.Org vagy a googlebe írd be n64 roms (a zeldákat mindenképp érdemes megnézni meg a super mario 64et is (bár azt már nintendo dsen nyomom). pici a romméret de jók a játékok ezen csodálkozok a legjobban. Nagyon jók még az rpgk snesen a gépigénye is kicsi az emunak.

A

Shaman
ohhh bazzeg,véletlen ide tettem "ismerd fel a képet" topig helytt...LOL :-ppp

Shaman
Könnyû:

Shaman
hümmm....

Rip
Out on a limb?

Shaman
háát sajna nem took több infót adni,s egyre többet gondolkozva egyre inkább úgy érzem,hogy az még C-64-es vót,szal bukta,de mind1:-p

Van ezernyi másik jó gamma!

BBird
Szörnyûûû, már majdnem rohantam arcade -ba nézelõdni... :-)
Egyébként vicces, de pont fél napot azzal töltöttem, hogy abandonia -n kerestem arcade racing játékokat, mint a trailblazer. Ilyesmi játékba fogunk majd belevágni a munkahelyen. ;-)
PiszkosFred
Mármint nem te, hanem Shaman, csak a te kommentedet fûztem tovább ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
http://www.abandonia.com/ -n is van kép, igaz legtöbbször csak a nyitó screen, de tovább kattintva van pár ingame screen is. A játék vszínû arcade kategória lesz, ha van kis idõd, nézz szét köztük, biztos beugrik a neve, ha meglátod.

BBird
A többség egy rakás... szóval az Amnézia és a fejlesztõk többi alkotása még elmegy. A többi ilyen 90% -ban nem állja meg a helyét. :-)

Egyébként underdogson van kép ha listát nézed. :-)
De az is nagy segítség lenne, ha részletesebb infót adnál.
Shaman
tényleg bár ezek nem annyira régiek,de jó ki magyar RPG Maker-es játékokat nem tudtok? Én még anno játszottam az Amnéziát,s az nagyon tetszett,s keresgéltem a neten hasonlóakat,de majd mindegyik csapat oldalán az volt,hogy készületben,vagy a csapat feloszlott,vagy ami volt nekik el sem indult nálam...

Szal nem tudtok hasonló jó kis magyar gammákat?

Shaman
Asszem nem macska volt. Mind1 hagyjuk úgyse jövök rá :-ppp

nincs valami olyan oldal,ahol képek is vannak mellékelve a játékok címe alá? úgy értem közvetlenül?
Szal nem úgy,hogy fel van sorolva millió meg 1 játék,s ha ráklikkelsz akkor behoz infót,meg képet,hanem eleve ki van téve 1-2 kép róla. Akkor hamar megtalálnám.

Captain Claw? Bár arra gondolom emlékeznél, hogy macskával kellett tolni benne 😊
Shaman
hümmm asszem egyik se de azé köf.

lehet,hogy az még C-64-es vót? :-pppp

BBird
Hát ha fa, meg kötél, meg létra...
Flashback, Lode Runner, Prehistorik 3. vagy 4. pálya, esetleg a '84 -es Magical Tree? :-)
Így hirtelen ezek jutnak eszembe.
Shaman
nem ez még dos-os volt ezerszer primitívebb,meg az egész errõl a fán mászkálásról szólt,míg ds2-ben egy csomót mendegélsz másfelé..

Rip
Már korábban összeszedtük.

Esetleg a Below the Root?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

PiszkosFred
De lehet hogy az rip, nem a "teljes" cd valtozat.

Darkon
MEg hulyeseg is amit irtak 78mega tomoritve a BS2??? A torrenten most nezem a 2minimum 500mb tomoritve.

Born to win

DOS. Azok a régi szép idõk...

Nyugi nálamse nagyon megy 😊
De magyaron is pl a jungle strike valami .zv kiterjesztés jön le...
Darkon
Nemtudom csak nalam nem mukodik az orosz oldal pl. le akartam tolteni a Broken Sword 2-t ami az oldal szerint hetvenx mega erre letoltott 1.6megat es annyi???

(Egyebkent itt lehetne inditani ismerd-fel-a-jatekot-a-fejlecbent <#hehe>)

Born to win

Voltan
Hát, nem azért, de ha van választásod, inkább verd a fejed a falba néhány óráig. Jobban fogsz szórakozni, mint a KISS-Psycho Circussal, az tuti 😄D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dungeon siege? 😊 Az asszem úgy kezdõdik
Shaman
Te BBird,te rengeteg játékra emlékszel

Volt egy olyan gamma,hogy hatalmas fákon kellett mászkálni,ahol voltak házak is meg emberek is,létrák,kötelek,lyukak,már nem rémlik mi volt a célja,de emlékszem azzal rengeteget játszottam. Nem rémlik neked mi lehet a címe? Tudom ezzel nem sok segítséget tdtam nyújtani,de többre nem nagyon emlékszem....