8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Rip
    Jó topic?
  • barret
    Tipikus AI bug...
  • barret
    Ez sajat kep,jatek kozben csinaltam! Nem kicsi bug:)
    De ne mlottem le magamat...
  • ollie
    A képen nem az Eye of the Beholder 2 van.
  • gabber a hun
    hé hogy ez miez, nekem csúnyább volt a grafikája :D legalábbis ugy emléxem

amugy fujj de szerettem ezt a részét is :D
  • Randal
    Jelentkezhetek:D

Amúgy a Falloutoknak futnia KELL XP alatt. Tudom, mert azon toltam. Simán elmegy rajta, mindenféle emulálás nélkül.
  • BBird
    Danke!
  • Steve Q
    Na, akkor B-Bird "közkívánatára" feltettem a Flashback kézikönyvéből fordított háttérsztorit rtf-ben:
    Flashback: The Quest for Identity háttérsztorija
    Kommenteket szívesen fogadok!
  • BBird
    Az talán engem jobban is érdekelne... jobban "csipáztam". ;-)
    Sőt, ne is kérdezz... rakj fel mindent, legyen mit olvasnunk. Aztán már rakjuk is be DOSBox -ba az adott játékot. :-D
  • Steve Q
    Van még másféle is, pl. sztori-fordítás a Flashback kézikönyvéből...
  • Rip
    Köszi!
  • Steve Q
    Oké, azt hiszem, így már jó lesz, köszi Jakuza!
    Nekem működött, ha valakinek mégsem, szóljon.

Enjoy!
    Blackthorne háttérsztori
  • [Jakuza]
    Ahova irsz azalatt vannak kis gombocskak :D
    pl szmajlik,makrok, url beszurasa stb.
    Na onnan neked az url beszurasa kell, elso lepesben megadod az url cimet, masodikban pedig elnevezed valamilyen nevre.
  • Steve Q
    Oké, már csináltam is egy tárhelyet extra.hu-n, felmásoltam a doksit, de nem tudom elérhetővé tenni. Lécci valaki segítsen, mert én ehhez nemigen értek ! Előre is köszi!
  • BBird
    Én nem néztem meg... ismerem többségben a Silmarils játékokat. :-)
  • [Jakuza]
    Az, az. :D
    Amigan mennyit toltam, ajjaj.

Lusta vagyok tudhatnad mashonnan linkelni, aki meg csal es megnezi a linket, az szegyelje magat. :DDDDD
  • BBird
    Jó kis Ishar? Hogy imádtam a grafikai stílusát a Silmarils játékainak.
    De tőlük nekem az Arctic Baron volt a kedvenc (Transarctica).

Amúgy moby -ról ne linkelj közvetlen, de ezt tudnod kell. ;-)
  • [Jakuza]

Igy talan egyszerubb.
  • [Jakuza]
    Erre emlekszik valaki ? :DDDD
    http://www.mobygames.com/images/shots/original/1074072797-00.png
  • BBird
    Minden kellemes és jó dolog érdekli a játékosokat. Főleg, ha a megfelelő helyen dobod be, mint pl. Old Game topicba egy kellemes régi játékkal kapcsolatos dolgot.
    Szóval csak tessék megosztani szépen velünk. Sosem árt egy kis retró feeling. ;-)
  • Steve Q
    Oké, bocs, úgy látom, hülye kérdés volt . Azért kérdem, mert kíváncsi vagyok rá, ki mire emlékszik történetből. Ha valaki nem, annak gondoltam elmondom, hogy lefordítottam a kézikönyvből a történetet (igaz, elég régen), kíváncsi volnék, van-e olyan, akit érdekelne?
  • ollie
  • BBird
    Szégyen, büntiből 10 percig hozzád sem szólunk... :-))
  • ollie
    Én
  • PiszkosFred
    Forditsd meg a kerdest. Ki az, aki nem ismeri itt a Blizz klasszikusat? :)
  • Steve Q
    Ismeri valaki a Blackthorne-t?
  • galocza
    asszem csak a fallout1 volt dos/windows, fallout2 csak win. amúgy nekem fél éve mind2 gond nélkül ment winxpsp2-n (persze paccsok alapból mentek fel mind2re).
    falloutokhoz vannak amúgy rajongói paccsok is, de olyanokat még nem használtam. itt.
  • Rip
    Kösz! Ejj, de jól néz ki!
    Lehet tetszek egy próbát!
  • Montanosz
    ajánló, egy kis nosztalgia azoknak akiknek a Eye of Beholder 2 volt a "Nagy Ő".
    http://undercroft.rakeingrass.com/
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    emule-n full verzió

• takysoft
    A Falloutnak elvileg mennie kell.
    Feltetted a legújabb patchet? (gyk. ha felteszed a magyarítást, abban benne van a lagújabb patch).

Requiem meg azért nem megy,mert szar. de az meg nem az XP, vagy az SP2 miatt van, hanem azért meg DX6-os, és ha DX7 vag újabb van a gépen, azt baszik detektálni. (mintha lett volna valami registry hack hozzá ,de nem ajánlatos, mert egyrészt nem non müxik, másrészt meg elk***ja a gépet.

ja, XP-ben alapból DX8 van:D (SP2-ben meg már DX9, de de ehhez tényleg semmi köze)
  • [Jakuza]
    Hat felejtsd el a leirt emulatorokat, ha directx-es jatekkal szeretnel jatszani, ugyanis a VmWaren kivul egyik se tudja, es a VmWare is csak korlatozott funkciokkal.
    A Fallout mas teszta mert az DOS alapu.

• haxoror
    Ja azon meg teljesen ledöbbentem hogy az Outcast viszont minden gond nélkül elindult és fut
  • haxoror
    Az egyik játéka a Fallout2 lett volna de ahhoz szerencsére találtam (egy elég macerás) leírást szal az már oké, a másik a Requiem: Avenging Angel az viszont akármit csinálok nem működik :(

Ja és a rendszer xp professional service pack 2 meg minden javítócsomag.

Már komolyan gondolkodom azon hogy egy particióra win98-at rakok csak félek hogy a vashoz már nem nagyon találnék 98-as drivereket, most melóban vagyok szal a linkelt cuccokat majd otthon kipróbálom, köszi!
  • takysoft
    Miéyen sp2? gondolom service pack... de minek az sp-je? NT: Windows 2000? XP? Vista? Directx?

(nem adom továbba hülyét, de legközelebb azért tényleg értelmesebben kérdezz)

Gondolom Windows XP-re gondolsz(mert ahhoz éppen 2 Service Pack van(eddig). Sajnos egyetlen játékot se ismerek ami XP SP1-en futott volna,de SP2-n nem... cím jó volna.

Ha jóval régebi win-es játékok érdekelnek, akkor ajánlhatom esetleg a virtuális rendszereket. 3 híresebb van.
    VmWare Workstation, (ez a legjobb)
    MS Virtual PC ez tök-ugyanolyan jó, de kizárólag Windows alatt elérhető.(nincs más platformra, pl linuxra... de lehet benne pl linuxot talapíteni,csak maga a progi csak win-es)
    VirtualBox A harmadik.. kicsit kevesebb a tudása, de multiplatform, és ingyér' osztyák:D A régi (és nehezen használható) qemu továbbfejlesztése.

Ezeket szokták összehasonlítgatni. MS VPC-t nem ismerem, így nem tudom jobb-e mint a vmware, sokak szerint igen, sokak szerint nem.
    Virtualbox meg kicsi és open-source(ingyenes).

A kompatibilitást nem írtam, mert mondtad, hogy az nem ment.
    DOS-os játékok esetén meg DosBox emulátort használj.
    Van ugyan az XP-ben dos emulátor beépítve(vistábn már szerencsére nincs), de az szar... főleg a hang-emulátora, bár ahhoz van vmi javítás, de a nevére nem emlékszem.

Persze ha fontos a játék, akkor egy kisvinyóra feldobhatsz egy új rendszert:D

Mi a játék neve?
  • Rip
    Van konkrét cím, amivel játszani szeretnél? Hátha úgy könnyebb.
  • haxoror
    próbáltam de úgy sem mennek :(
  • Rip
    .exe-n jobb egérgomb - Tulajdoságok - kompatibilitás?
  • haxoror
    Hi!

Létezik olyan program ami lehetővé teszi a régebbi windowsos játékok futását amik a sp2-vel inkompatibilissé váltak?
  • BBird
    Biztos nem, jóval korábbi az szerintem. ;-)
  • BBird
    Köszi a linket... és nem, már akkoriban is tudtam, hogy ki az a robocop. ;-)