8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
kalapos #6402 Üdv mindenkinek.
Keresem a következő játékokat:
Contra 1 és 2
Rock n roll racing 1
Megnéztem a bannerban lévő linekenél de nem találtam.
Valaki tud segíteni hogy honnan lehet letölteni ezeket?
Kösz a segítséget. -
#6401 Amúgy a képe ott a logoban is :) -
#6400 Ezért bünti jár, azt ugye tudod? Tessék felsorolni minden kalandjáték címet, ami 1986 -ban került a piacra. ABC sorrendben. :-) -
#6399 -
mod #6398 Csak a neve nem ugrott be, de köszi szépen! -
#6397 Mindenkit meglepett a kérdés... hihetetlen, hogy valaki nem emlékezett Pac-Man -re. :-) -
Zóanagyvarázsló #6396 Meglepő kérdés, nyilván a Pac-Manre gondolsz. -
mod #6395 Hy,
Azt a játékot hogy hívják, amiben egy kör alakú fejjel kellett menni egy labirintusban, rajta volt egy száj, mint egy tortából kivágott szelet, és kis gyümölcsöket, és apró pontokat kellett megszerezni úgy, hogy közben követtek ellenségek is?
Nagyon híres játék, csak nem ugrik be a neve.
Köszi a segítséget. -
#6394 Nekem nagyon bejott regebben, csak fizetos es a torrentes verzio mindig kilepett 10 nap utan :( -
Noodlee #6393 Ez a játék nagyon kemény :)
Kb 10 percig bírtam vele :P -
#6392 Megtalaltam :P Unrealworld -
#6391 Robinson requiem? -
#6390 Van egy kis patch a readme-ben. fejlesztő FTP-jéről egy 41k-s kis cucc, ami "elvileg" XP kompatibilitásért felelős.
Na arról annyit, hogy ha felrakom, akkor Vistán is megy faszányosan.
DarkHorse: sajnos nem tudom -
#6389 Regebben talaltam egy dosos jatekot aminek az volt a celja hogy eleben maradjunk.Mindenfele maszkalhattunk a vilagban, fat gyujthettunk, tuzet csinaltunk stb. Azt hiszem meg ide is linkeltem, de hiaba keresgeltem nem talaltam semmit rola.Nem emlekszik valaki a jatek nevere? Azt hiszem valami skandinav srac fejlesztette.
-
zsgaby #6388 Jah és a lényeg hogy fut XP alatt box nélkülis. Jó játékot stratégák. -
zsgaby #6387 pcguru.hu letőtések, ingyenes játékok/teljes játékok :)
tegnap szedtem énis mindkét CD-t -
#6386 ha igaz, akko thx, utánanézek majd -
zsgaby #6385 Ugye már mindenki tudja hogy ingyenes lett a CnC!
Pc guru vagy EA oldalról letölthető GDI és NOD lemez is.
Álat naon :) -
#6384 Most a 0.72 van fönt. Azelőtt 0.71-et használtam, de azzal nem voltak ilyen gondok. Majd visszarakom.
Thx mindent. -
#6383 config az mindig más.
a fullscreen meg csak widnows-os bug. nemtom mi baja van. 0.7-es verzió óta ilyen. de ablakba tökéletes. -
#6382 Van hang! Nem szabad hozzányúlni a config-hoz és nem szabad teljes képernyővel indítani/használni. Ezt viszont nem értem. -
#6381 megnéztem, nekem han van, zene nincs, adlibbal se, de nem tudom, amúgy van-e az én verziómban -
#6380 Még alapbeállításoknál sincs zene. És észrevettem, ha a cycles mellé max-ot írok még hang sincs. -
#6379 A DOSBox SB16-ot emulál. És a hanggal semmi baj nincs, de a zene nem működik valamiért, pedíg a játékban azt is beállítottam már mindenhogy. -
#6378 bővebben?
milyen hangemulációt használsz? -
#6377 Újabban az a problémám, hogy nem tudom rendesen belőni a hangot DOSBox-ban az Alone In The Dark-nál. Vagy zene vagy hang nincs. Egyszerre a 2 valahogy nem akar működni.
Kösz. -
#6376 Biztos nem ezek a tippjeim lesznek, amiket felsorolok, de ez a bomba kivivős engem a Desccent -re emlékeztet.
Nem abban volt egy időre menő küldetés, ahol bombát kellett kivinni egy épületből?
Vagy már én is keverem és az a Forsaken volt? -
#6375 szerintem gui csak annak kell, aki nem ért a doshoz. ha értesz hozzá, akkor minen beállítást megtalálsz a config fileban. (az kompatibilis, az tuti, a kezelőfelületek... néha lemaradnak vigyázz, hogy mindig az új verzióhoz készültet tölts.)
ha nem értesz a doshoz.... hát akkor is érdemesebb inkább azt megtanulni szeritem, de ez már nem az én dolgom. -
#6374 Már nem fontos. -
#6373 Helló!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik a legjobb kezelőfelület a DOSbox-hoz.
Thx. -
#6372 no 1: readme elolvas....
Monkey island 1et letöltöd innét: innét
Monkey 2-t meg a retrogames-ről
(MI1-et ne onnét töltsd, mert az nem cd-audio-s, meg azzal asszem nem megy a magyarítás.
Mindkettőt magyarítod, AZTÁN berakod ScummVm-be(ahogy a readme is írja a magyarításban.....)
Ha nincs hang, az azért van, mert kikapcsoltad a hangfalat, vagy lehalkítottad a windows-t....
Kellemes játékot és boldog új évet! -
#6371 Hy all!
Nemtudja valaki, hogyan lehetne elidítani a Monkey Island 1 és a 2-őt ? Ezt a ScummVM-et probálgatom de nincs hang. Ha berakom a magyaritást akkor meg be sem indul. Valaki segítene?
Előre is köszönöm! -
#6370 Cewa all!
Bocsi ha esetleg vol már ez a kérdés. :D
Na szóval egy régi játékot keresek ha jól emlékszem még windows 95 alatt játszottam vele valamikor 199X-ben. :D
Valami olyasmi volt a lényege, hogy egy kis űrhajóval be kelett repülni egy épületbe és annak az alján felszedni egy atombomba féle cuccot és kivinni a szabadba.
Kb. ennyi rémlik. :D Csak gondoltam megkérdezem hátha valakinek eszébe jut. A nevére sajnos nem emlékszem. :P :D
Elére is köszönöm mindenkinek!
Bye! -
zsgaby #6369 Nekem XP sp1 alatt simán elindul a gene wars. Mondjuk megvan eredetibe. -
#6368 kéne nekem valami nes emulátor. amit leltem, nem rossz, de sajna ha elmentek valamit, majd később visszatoltom, totál le van fagyva az egész, igy értelmét veszti.:(
-
#6367 sztme mert mind japán meg kinai játék:( -
#6366 ja egy kicsit mangás az a szabadság-szobor :D -
#6365 Csodálkoztam volna, ha ez C64-es kép lett volna. :) -
#6364 jahnem, Superman (NES) -
ez volt az ne:DDDDDDDDDD
Superman: Man of Steel (Commodore 64)