Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leszedtem a duke3d demoját, simán elfutott 800x600-ban... nem semmi, amilyen szar gépem van😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
redneck asszem(bár nem 100%) Duke engine-t használ.
majd nézek egy duke demot.
ti is tesztelgessetek ám, nektek hogy megy milyen gépen!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
スラッグ
0.70 alatt maga a gyönyör. Alig szaggatott 1.7ghz-en.(ne feledjük, emulator😄) Holnap talán tesztelem a Time Commando-t, az LBA2-t, meg a Duke Nukem-et. gondoltam még need for speedre, de az nincs meg, meg ugyse igényesebb, mint a carmi
Melyik a LEG-hardware-igényesebb dos-os játék, amit ismertek?
1.- új joystick beállítások
2.- core=auto
3.- cycles=auto
(utóbbi kettõ alapvetõen megváltoztathatja a Dosbox használatát)
Hogy lehet ezt kiküszöbölni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Régi Dos Aladdin játékot milyen progival tudok elindítani? Keresgélem de nem találom...
A világ legesjobb autóverseny szimet keresem: INDYCAR RACING II Eddig sajnos csak a DOS-os verziót találtam meg. Nincs meg valakinek véletlenül a Win-verzió?(ha a 3D rendition is rajta van az már csak a torta lenne a habon!)
A szomszédaim életét is feláldoznám érte!!!!!!
スラッグ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
<#idiota>#idiota>
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
スラッグ
Amúgy viccen kívül: Egy igazi játékmániásnak nem pénz. Ha valaki diák, akkor pár hónap diákmunka és megvan. Akár használtan, akár újonnan.
Már a hozzá vehetõ memória kártya sem vészes.
Amikor én vettem hozzá 1Gb kártyát, akkor 32e volt. Most egy 4Gb kerül 16e -be, a megfelelõ helyen. :-)
No mind1, bocsi az off -ért.
De mindig lehet jobbat csinálni. Ha Taky, csinálsz egy jobbat, fél év múlva majd jön valaki, aki le fogja szólni a Te faq -d. :-)
Vita legyen lezárva, segíteni akarunk a többieknek, azért csináltam én is a bannert. És ez a FAQ nagy segítség! Arra pont jó, hogy elinduljon a legtöbb cucc.
Aki meg részletesebb dolgokat akar, valóban ki akarja aknázni a benne rejlõ összes tulajdonságot, keressen rá vagy kérdezzen itt. Idõvel úgyis valaki csinál magyarul egy jobbat.
Téma lezárhatónak tekinthetõ!? :-)
volt old-game site-om, törölte a szolgáltató illegális tartalom miatt😄
talán a Full-verziós beszélõs DOTT volt a gond😄
a FAQ meg tényleg szar. ha a átjavítod azt, hogy "core=normal" arra, hogy "core=dynamic" egybõl átrakom az elfogadható kategóriába(mert vagy 4-szer gyorsabb úgy)
és ne durvuljunk. nincs értelme.
スラッグ
Én azt hiszem, hogy ha valakinek nem tetszik, amit csinálunk, az csináljon jobbat. Tõlem aztán, Taky csinálhatsz egy újabbnak számító old gamekkel foglalkozó oldalt, és ahhoz egy DOSBox FAQt. Sõt! Mi leszünk a legboldogabbak, ha megteszed!
Persze, ha valakinek netán nem tetszik amit csinálunk, az ne nézzen oda. Nem kell feltétlenül mindent leszólni, ami nem tetszik, vagy ami neked nem jelent élményt. Így a nagyon régi DOS-os játékokat se. Az oldalunk pedig elválaszthatatlan a FAQ-tól, tehát álszent dolog szétválasztani õket. Bird barátunknak jeleztük, hogy hidegen hagy minket, hogy szereplünk-e itt vagy sem. Fõleg nem akarunk semmilyen értelmetlen vitába belefolyni, amely még ráadásul hátráltatná is munkánkat. A kritikákat szívesen fogadjuk, hiszen anélkül nem lehet honlapot csinálni. Ennek ellenére nem kapunk. Max. ilyen lefitymálásokat, nem értékelve azt, hogy mi ezt mind a szabadidõnkben készítjük, és nem fizet érte senki.
Én úgy látom, hogy már évek óta, hogy folyamatosan csökken az a tábor, amelyet érdekelnek a korai DOS-os játékok. Helyette mindenki ripet, isot, és különbözõ késõi fps-t keres. Mi ebben a helyzetben is kitartunk az eredeti céljaink mellett, és azt hiszem sokat tanultunk az elmúlt évek próbálkozásaiból. Ezért nem akarunk, és nem is fogunk lereagálni ilyen és ehhez hasonló kritikának nevezett fikázást. Ha valaki segíteni akar nekünk bármilyen téren azt továbbra is szívesen fogadjuk. Van mailünk, fórumunk. Fel lehet venni velünk a kapcsolatot.
Én is így kezdtem anno, vissza lehet lapozni a topik elejére. Szerintem az abandonware oldalak, és azok rajongói csak egymást segítve maradhatnak fenn. Én 2000 nyara óta ezt képviseltem itt, és számos más helyen. Szerintem el kell dönteni, hogy fikázunk, vagy alkotunk. Mindenesetre, ha Taky indít egy új siteot, vagy ír ide egy új DOSBox FAQ-t a mi segítségünkre bizton számíthat. Nekünk a személyeknél fontosabb, hogy szaporítsuk a magyar nosztalgiázók számát.
Azt hiszem ezzel én le is zárnám ezen fórumon a szereplésem.
Kösz mindenkinek, akik végigszenvedte kusza gondolathalmazom.
Elhiszem, hogy mindig jobb a hardver, de azért vannak nem kevesen, akiknek az is elég, ha van egy használható emulátor, hozzá való leírás. :-)
Egyébként én meg továbbra is a PSP -re szavazok. Szinte már minden konzolemu van rá, dosbox is. Szép is, gyors is, nem köt géphez és rengeteg remake erre a kütyüre jön ki. Legújabb hír például, hogy a Impossible Mission remake jön rá. :-)
De volt már taito, capcom, ea replay... játékgyûjtemények.
És akkor ott van például a "házifejlesztés": TTD, Hexen, Doom, Duke3D...
スラッグ
スラッグ
Én csináltam ezt a bannert, magam válogattam ki a menüpontokat. Biztos ezektõl is vannak jobb linkek, jobb faq -k a dosbox -hoz, de mivel nincs már annyi idõm netre, mint szeretném így annyit kérek: Amennyiben valakinek van egy sokkal részletesebb, pontosabb, jobban összeszedett, átlátható, érthetõ dosbox faq -ja, küldje el a linkjét és kicserélem.
Amíg ezt nem kapom meg priviben vagy mailen, ez marad, amivel véleményem szerint el lehet indítani a játékok nagy részét. :-)
Minden jót! :-)
Azon gondolkoztam épp, hogy lehet esetleg ez csak egy mese volt, s nem is játék!? Hmm...
Azért köszi taky! :-)

Képet keresek egy teknõsrõl, amin egy elsõ világháborús sisak van. Emlékeim szerint volt már egy platform játék, amin egy négylábon járó teknõsön volt egy katonai sisak, aminek csúcsos "dísz" van a tetején.
A kérdésem: Melyik játékban volt ez az ellenség?
Nem valamelyik Mario 78. részben? Én hiába kerestem, nem találtam.
Ha valaki tudja melyikben volt, az esetleg képet tudna beszúrni és egy játékcímet!?
Köszi!