Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Zóanagyvarázsló
    De ez az általános rövidségen mit sem változtat, ugyan voltak hosszabb játékok is, de ők szinte marginálisnak számítottak, na meg ez valóban stílustól is függ (pl. RPG). Régen még rutintalanabbak is voltunk, ma már betéve tudjuk, mit kell csinálni egy játékban, ez is gyorsíthatja az időt.

Nézzünk pár ismertebb játékot!

Commando 2 - az első rész nekem kimaradt, az állítólag 3 pálya, ez már csak 2. Ha az ember ügyes, akkor 20 perc az egész.

Golden Axe - ez tényleg csak három pálya volt, vagy valami demó verzióval találkoztam?

Test Drive 2 - 4 autó, 4 pálya

Street Rod - fél óra alatt simán végig lehet vinni, elsőre legyen mondjuk 1-1.5 óra (mondjuk őt már PC-n játszottam)

Steel Thunder - remek tankszimulátor, 3 pályával, pályánként 4-5 küldetéssel

Platformjátékok:

A Creatures sem hosszabb 1 óránál, legfeljebb a "megmentős" pályákon kell kaínlódani, ha nem ismeri az ember (a második rész csak ezekből áll)

Giana Sisters, Mario - 32 2 perces pályából állnak. Persze mentés híján eltarthat egy ideig a begyakorlás, de akár 10 óra játékidőt is művészet kihozni.