Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
a Peggle nevû játékot hogy tudnám megszerezni teljesen, nem csak próbaidõsen?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

takysoft
😄 ide

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Web mester
GTA 2 ide tartozik?

takysoft
nagyon nagyon sok fogalom létezik erre.... oldgame.. abandonware.. retro..
az abandonware kifejezés viszonylag egyértelmû: olyan régi játék(esetleg akár software), ami már van olyan régi, hogy technológiailag az idõk folyamán elavultnak számít, és bár legtöbb esetben ez nincs konrtétan legalizálva, de még a kiadókat se nagyon érdekli már 1-2 kalózmásolat itt-ott. software esetében egy jó példa... Egy kalóz Windows 3.11-ért már nem nagyon haragszik meg a microsoft😄

Az "old game" az meg tényleg szubjektív. véleményem szerint egy 4-5 éves játék(a mai játékfejlõdés mellett) már simán beletartozik ide.
nálam az old-game úgy nagyjából az, amit már nem nagyon lehet boltban kapni.(de a Simon the Sorcerer 1 pl oldgame, pedig usaban még rendelhetõ... szal ez se teljes lefedés.)
Ha a "matematikai logika" órákra gondolok az egyetemen, akkor sose lesz definíció erre, mert a "régi" az szubjektív fogalom. amiben benne van, az nem állítás😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

BBird
Nézõpont kérdése, hogy ide tartozik -e, ugyanis akik a '80 -as évek játékain kezdték el és a '90 -es évek mestermûveit szinte mind ismerik, azoknak a Windows alatt futó, vagy a XXI. század játékai már inkább az új játékokhoz tartoznak.
De véleményem szerint azért ez sem már egy mai darab. ;-)
Nagy áruházakban általában mindig nagyon olcsón adják ezeket a Disney 3D játékokat.
Nasira's revenge...de egy szenya játék😊...PS1-en nyomtam...szépen el is akadtam benne,jégrámpán kellett lefelé csúszni,hajtûkanyarok..zuhanás😊
Slig
hallod a modern vga-kat naon utálja a game. én régen p2 300-on toltam voodoo2-vel. meg 433-as cekán riva tntvel. de sztem vegyél egy voodoo2-t (nem drága cucc) és azzal menni fog bármien procid is van

スラッグ

zorrobomber
nem játszottam ezzel, de nem hiszem hogy jobb lenne a régi Aladdin-nál, azt jó sokszor végigtoltam 😊

Kongy
asszem a 2001-es Aladdin is idetartozik:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Web mester
GTA 2 ide tartozik?

Randal
Mázlisták.
Meg tudok zakkani, hogy nem tudok vele játszani.
Még a végén Dosbox vagy egy másik emu alatt kell elindítanom...

takysoft
én egy 433-as celeronon voodoo bansheevel egész nagy felbontásban nyomtam😄

Slig
nagyon el van szúrva az a játék. azaz csak a gépigénye. de a voodookkal jól megy. most tettem egy voodoo2-t a gépembe és rohadtul jó XD

スラッグ

Randal
Nekem másféle problémám volt vele. Egy 800-as cerkán gf3-assal úgy szaggatott mint az istenátka. Egyszerûen nem tudtam hogy mi a baja. Játszhatatlan volt😞

zorrobomber
Találtam jól seedelt torrentet

Egyébként nekem is csak az eredeti van meg dobozosba 😞

zorrobomber
de egyebkent mindenkepp szerezd be a crossfire-t mer saccperkabe is megduplazza a jatekelmenyt 😊

zorrobomber
mivel fent van underdogs-on, vszleg a kutya sem arulja mar

zorrobomber
nem seedelem egyelore, de ha az a torrent halott, akkor keresek masikat, legvegso esetben meg ott van az Underdogs-on a rip

ollie
Ezt te seedeled?

ollie
Húú, imádom az AC-t, csak sajnos nincs meg nekem a kiegje. Nem lehet kapni valahol, vagy nem adja el valaki az övét (nem letöltés érdekel).

zorrobomber
takysoft
mert azt olyan egyszerû😄

Slig
hát akkor már inkább szerelek egy voodoo2-t a gépembe :/

スラッグ

takysoft
próáblj meg egy régi videodrivert. 8-as szériájó driverkken nem szokott gond lenni. (nem valószínû ,hogy megoldja, csak 1 tipp)

DaemoonHunter
Jó játék, megéri végivinni, és még az angol tudásomra is szükség volt<#vigyor2>

Lacc
Én végigtoltam 2x 😊
DaemoonHunter
Valaki játszott már a Hopkins FBI nevû játékkal? Nekem nagyon bejön!
Angol leírás

Köszönöm, már töltöm 😊

Sztm inkább innen szedd le a full isot.Az emlitett rippet nem igazán tudtam elinditani.Patcheket sem lehet felrakni rá

Lacc
Megoldást nem tudok sajna, de szerintem egy majd' 10 éves játék simán réginek számít 😊
Megköszönném kedvességed! 😊

Nekem van belöle rippem 125 mega ha kell..

Nincs hozzá linked véletlenül?

Slig
nem tudom mennyire számít old gamenek, de nem mai darab. lényegében az Aliens Versus Predator 1 nevû játékkal van gondom. 99-es game szal azért még elég új. na mind1. lényeg hogy nvidia 6600 és amd 2,8+-om van. win xp. és az a probléma hogy ha elindítom a küldetést, betölti a pályát, uána egy nagy fekete kép, az életerõt jelzõ csík, valamint hang van. próbáltam kompatibilitás módot meg egy video patchet is. de igazából semmit sem ért. ha valaki tud rá megoldást akkor kérem írja le ide!

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Lacc
Volt valakinek már olyan problémája System Shock 2-vel, hogy New Game után, a betöltést követõen kivág egy Errort, hogy szerinte nem megfelelõen jelenti a videókari a rajta levõ szabad memória mennyiségét? Próbáltam már az xp patchet, a kompat. mód beállítását, nem sokat javított a dolgon.
zorrobomber
hat igen, dark sun leginkabb a hangulata miatt erdemli meg a nosztalgiazgatast

Voltan
Igen. Az elsõ rész még egész jó, és hozza a Dark Sun hangulatot (már aki ismeri), de a második rémes.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ollie
SSI féle AD&D RPG. A stílusa valahol átmenet a régi Pool of Radinance sorozat, és a Baldur's Gate között. De messze nem éri el az utóbbi minõségét játszhatóság és sztori szempontjából.

takysoft
remek hír😄 mellesleg a simon4 már kijött
németül legalábbis biztos, az fent is van itt-ott.

Amúgy ez a dark sun, ez mi? már töltöm, de lassan jön:F

zorrobomber
hát igen, jó a régi szép idõkre emlékezni
a legjobb az egészben az volt amikor írták a maileket, hogy milyen fasza az oldal, igazából csak ezért csináltam(a legkoolabb az volt, amikor xyné malev.hu-s domainrõl irt mailt, hogy milyen király hogy a Bombermant felraktam XD)
nagyon sajnáltam az oldal törlését, 60k-s uppal teletoltam az egész tárhelyet, volt rajta Neverhood, cd-s Blade Runner, meg minden jóság

amúgy...
Új post 😊

takysoft
nekem is volt sms-webem😄
volt rajta fullcd Day of the Tantacle, Sam&Max, és kisebb játékok.

zorrobomber
hát, igen 😊
akkor töröltek, mikor elértem volna a pénzlekérés határát 😊 ravaszok

Voltan
Nono! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/Bár nem az ATW-s Wanadoot használja 😊

Voltan
Jaja, most nekem is begyorsult kicsit. Általában igyekszem agyonseedelt torrentekrõl szedni, de hát néha nem jön össze. Ezzel a mostani 40 K-val twljesen elégedett vagyok már. Csakhát annál nincs idegölõbb, ha 2-3 K-val csordogál lefelé valami 😞((
Éjjelre meg nem szoktam bekapcsolva hagyni a gépet.

takysoft
atw szar. úgy ahogy van. pénzéhes mocskok.
és ne kenjék nekem arra, hogy illegális😄
akkor töröljék a wanadoo-t is, ne csak az én warezomat😄

zorrobomber
mondanám, hogy feltolom az smsweb oldalamra, de
1. az pénzbe kerül
2. az atw törölte tavaly az oldalt 😄

zorrobomber
sajnos a torrent ilyen dolog, sztem ha azóta nincs meg mióta kijött, még csak kibírsz 1-2 napot, egyébként nekem 40kval jön lefelé, és seedelem is 60k körül, de rajtam kivül is van sok nép

Voltan
Bah, csak most meg kib*szott 6 K-val jön ez a szar...

zorrobomber
köszi!

takysoft
sry nem.
amúgy a blog egész OK.