8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#6362 nagyon kezdetleges volt nagyon ronda graffal. -
#6361 nah most egy újabb gyerekkori traumára keresnék megoldást:
szintén nintendora volt egy szupermenes játék. 2d-s volt, etropolisba lehettt mászkálni jobbra meg balra, néha ha egy telefonfülkébe mentünk akkor átváltoztunk, és balra a pálya végén, volt a szabadságszobr(?) az épületben előtte meg lex lutor:D -
#6360 Ja jó megtaláltam DOSra is van. -
#6359 EZZ AZ! köszi.
Nem tudod, nem jelent meg más platformra (pc, vagy vmilyen konzol)? -
#6358 Ha még aktuális a kérdé akkor szrintem a Doofus volt az
(Doofus) -
Zóanagyvarázsló #6357 A Gene Wars Bullfrog RTS-e, szintén különböző játék. Próbálni viszont nem próbáltam, elsősorban a Bullfrog (egyik kedvenc fejlesztőcsapatom, RIP) kapcsán olvastam róla. -
#6356 a Gene Machine (ami detto jól fut dosbox alatt) szintén másik játék, mi?
Amúgy a Felhasználói tapasztalatok alapján fut dosbox alatt, valahol te rontottad el... -
#6355 ja nem, és s Gender Wars-ra gondoltam.
ezt nem ismerem. -
#6354 nekem ment dosbox-al, mikor utoljára néztem.
ha jó játékra gondolok. -
#6353 Próbált innen vki a Gene Wars nevű játékkal játszani? XP alatt meg sem szólal, DosBox-szal pedig a képernyő elfeketedik és nem történik semmi. -
#6352 elnézést a vacakért nem úgy gondoltam.
a gúglit skilleddel semmi baj, a DLH-t régről ismerem, azért néztem meg ott(szinte minden patch fent van szint emindne régi játékhoz. meg persze cheatek trainerek.., walktrough-k... ami kell:D) -
Lemming #6351 Ok. 3 órát szántam rá tegnap és semmi, neked megyből ment.
Azt hiszem még 7 év után is van mit fejleszteni a "Google it!" skillemen.
Amúgy nem vacak, kéremszépen. Bár tegnap hangos qrvaanyázás közepette kapcsoltam ki, a régi koncepcióm nem működött... :) -
#6350 Ezek nem azok. -
#6349 A két game-et amit linkeltél mindjárt megnézem. -
#6348 Köszi az ötleteket, a heart of darknesst végigtoltam, ill. az Another Worlddel és a Flashbackkel is játszottam régebben. Amit én keresek, az régebbi (még Amigán volt), és más a stílusa, mint az Another Worldnek, sokkal rajzfilmszerűbb, kb. Super Mario szintű grafikára kell gondolni. -
#6347 peccs ahhoz a vacakhoz
lvl23 fix. -
#6346 Még demóval játszottam régen, de azzal hetekig, mindegy mennyire korlátozott volt. Nagoyn hangulatos alkotás. :-) -
Lemming #6345 Ímhol:
http://pc.gamezone.com/gamesell/p9520.htm
Röviden: Szigetek repkednek és lövik egymást. Szabadon építkezel rajta, a taktikai lehetőségek igen számosak. Kvázi csatahajós a levegőben.
Lammaer kolléga linkje még működik, ide tette be még régen, egyszerű kereséssel megoldható. (Mindjéárt rohanok tova, de este megkeresem ha érdekel.)
A patch sajnos nem ilyen egyszerű. Mind a fejlesztő mind a kiadó megszűnt már, a mirrorok halottak. (egy apró bug miatt a 23. mapon nem lehet tovább jutni. sebaj, max cheatel az ember, de tisztán jobb.)
Win95 kellett neki, és a munkahelyi hardveren ment is.
Viszont cserébe software renderrel fel lehet tolni 1024*768-ban a felbontást, ez kárpótol picit.
Egyik régi nagy kedvencem. :) -
Steve Q #6344 Szerintem is tetszene, engem speciel mindkettő megfogott, főleg a történetük :), és ráadásul nem is nehéz kezelni őket (köszönet érte a Delphine Software-nek, ami a két játékot fejlesztette ;)). -
#6343 amúgy ha tetszik ez a játék, akkor érdemes megnézned a Flashback illetve az Another World c. játékokat. tetszenének szerintem. -
#6342 bár, ha a kutya kíséri az embert, akkor még a Heart of Darkness is eszembe juthat. meg az inkább platform
esetleg ezek a képes ísmerősek?
-
#6341 Kedves Márk(rekem az avatárod, MI rulz)
Sajnos attól tartok, nem ismerem a játékot.
Kutyamegmentőset csak kettőt ismerek, a Rescue Rover-t és a Dognapped-et. (Hogy valamelyik koppintása a másiknak, az hótziher, de hát ki vagyok én, hogy ítélkezzem)
Használat: letölt, kicsomagol, és dosbox. -
#6340 Kedves Lemming!
Sajnos nem ismerem a játékot, így jó volna, ha megosztanál róla pár morzsát. Ez Dos-os, vagy windows-os? walszed win, mert dos alatt max glide volt... de sajnos nem tudok segíteni ebben.
A patch ügyben Google nem tudott segíteni? Az első 2-3 találat egész meggyőzően néz ki. -
#6339 Sziasztok!
Egy platform játékot keresek, nem tudom pontosan milyen gépekre jelent meg, de Amigára biztos, mert én azon láttam régen. Egy sráccal kellett menni, akit egy kutya kísért, akit irányítani nem lehetett, de a kutyára is vigyázni kellett. És talán a vízszint is emelkedett a pályán, amibe nem volt szabad a kutyának belefulladnia, de ebben nem vagyok biztos. Ha vki meg tudná mondani a játék címét, azt nagyon megköszönném.
Márk -
Lemming #6338 Jó estét!
Sikerült megszereznem a Stratosphere című zsenialitást.
Viszont Ha Primary 3d-re van állítva a játék, akkor szétesik a kép, épp úgy húzva ki a végtelenbe a textúrákat mintha mem hibás lenne szegény kártya. :)
Tud-e valaki erre megoldást? (Nem, nem a kártya halt el. :D)
Softwareben is megy, de amúgy se túl szép szegény, legalább azt a pii 3d-t megtartanám. :)
Na meg ha meg tudja szerezni hozzá valaki a patchet... az se lenne rossz. -
#6337 Jó kis válogatás! És a zenék is jók! :) Egyik kedvencem a Comic Bakery! -
#6336 100 amiga jatek 10 percben
Oke, hogy a jatekok Amiga verzioja lathato a kepsorokon, de szinte egytol egyig megtalalhato volt c64en es/vagy PCn. Egy kis nosztalgia igy ev vegere :) Nem merem megkerdezni hogy ki hany jatekot ismer fel, mert nagyon nehez lenne lejegyzetelni 3-4 masodperces vagokep alapjan, de biztos vagyok benne, hogy nemely kepkocka nosztalgikus mosolyt csal egyes forumlakok arcara :) -
#6335 vielen danke schön:D:D -
Zóanagyvarázsló #6334 Az első mondatot nem töröltem? Úgy látszik nem :) -
Zóanagyvarázsló #6333 Google első találat.Akár itt is megtalálhatod. De a Google első találatán is letölthető, én nem tudom, hogy ezek közül melyik működik jól. -
#6332 nem találom sehol a terep2 őt valaki tudna mondani letöltést pliz -
haxoror #6331 Kösz, azokat már mind kipróbáltam de semmi, mindig elszál az első küldetésnél
AppName: crimson.exe AppVer: 10.13.11.1701 ModName: d3dim.dll
ModVer: 5.1.2600.0 Offset: 00011ab6 -
Zóanagyvarázsló #6330 "Although the budget re-release box-pack for Crimson Skies says that the game will not run under Windows XP, the game should run correctly on XP if the official Microsoft 1.02 patch is also installed. Players who still have problems, such as Direct X issues, can run Windows XP in a Win 98 "compatibility mode". As a last resort, the game can be run with software-rendered graphics at 640x480, rather than graphics-card rendering."
Legalábbis a Wikipedia szerint. -
haxoror #6329 Hi!
A Crimson Skies-t (1.2 patch rajta van) próbálom működésre bírni winxp sp2 alatt, a szöveges részek egy része olvashatatlan szal az irányítást sem lehet ezért állítani és a játék is kifagy az első küldetésnél :/
Valaki járt már esetleg sikerrel? -
#6328 Volt egy régi DOS-os játék, a neve Gravver. Egy kis bolygót kellett beleirányítani az egyik Napba, de úgy, hogy át kellett kapcsolgatni a többi csillag polaritását. Az egyik fajta vonzotta, a másik taszította a bolygót. Átkapcsolás után ez megfordult, ami eddog vonzotta, az most taszítja és fordítva.
Nincs meg valakinek? A neten nem találtam. -
Zóanagyvarázsló #6327 Természetesen nem jóindulatból alacsonyabbak az árak. A zárójelben lévő gondolatot is csak azért írtam le, mert ez az egyik oka annak, hogy manapság nagyon nehéz PC-re igazán nyereséges játékot kiadni. De mélyebben az okokba talán kár ebben a topikban belemenni. -
#6326 Getaway Entertainment 6 Pack for Windows -
#6325 Ha nem segítesz, akkor nem játszom veled majd az elder scrolls online -ban. ;-)) -
#6324 Hat elsore nalam a "nyaralas elotti utolso este torteno gyors pakolas" jutott eszembe :) Amugy passzolom... -
#6323 Lehet rossz helyen járok, de azért megkérdezlek titeket is, ufósok:
Jó régi és egyszerű játékot keresek.
Azt hiszem több minijáték volt benne, de amire konkrétan emlékszem, az egyik közölük arról szólt, hogy láttál egy aktatáskát és körülötte tárgyakat. (esernyő, számológép...) Feladat adott, bepakolni a táskába úgy, hogy minden elférjen.
Valaki vajon rájött ebből, hogy mire gondolok!? :-)