8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Zóanagyvarázsló #6522 Én is ezekre szavazok (bár most éppen nem használok Ubuntut), de Win98-at csak emulálok, lévén az alaplapi hangkártyát nem szereti (így viszont a 3D-gyorsítás ugrik), és a sok RAM miatt bugzódhat állítólag.
Persze ezzel az erővel említhetném a DOSBoxot is, nélküle nem élet az élet :) -
#6521 Nekem Win98, XP és Linux van a gépemre telepítve. Bőven elég. :D -
#6520 Vista nem volt és nem is lesz a gépemen. :) -
Zóanagyvarázsló #6519 Meg amúgy is.. ki hazsnál már XP-t?
Játékokhoz azért nem árt...
(Legalábbis az emberek többségének nincs értelem Vistáért rohanni a boltba, de így is emglepően sokan downgrade-elik.) -
#6518 ja meg a dosbox fut linuxon, meg egyéb unixokon, meg Mac-en is. -
#6517 a VDMsound csak egy apró soundpatch a winXP amúgy is rettenetes dos emulációjához(de nem sokat segít)
Meg amúgy is.. ki hazsnál már XP-t?
Én a DosBox-ot ajánlom, tökéletes megoldás minden DOS-os játékhoz. -
#6516 Nekem nem jött be. A Redneck torz maradt. -
Tyucsev #6515 VDM Sound Hajdanán ezt használtam az X-Com Apocalypse-hoz is + az abandonia.com-on is ezt ajánlják. -
#6514 tegyél rá cracket hátha megy -
#6513 De eredeit, le is írtam h ezt vedd meges. -
feamatar #6512 szóval khm... nem eredeti verziód van, ejnye-bejnye:P -
#6511 Így meg végképp nem indul el...
Please insert the correct CD-Rom -
#6510 Patch fent van? -
#6509 Sziasztok.
Kicsit nosztalgiázni akartam, erre feltettem a Commandos : Beyond The Call of Duty-t. (ezt vedd meges :D)
A baj az, hogy egyszerűen nem akar elindulni! Elindítom -> fekete kép és kidob az asztalra. Nem mai játék de régen is 32 bites XP-n toltam!
Mindenféle kompatibilitási módot próbáltam, de sehogy nem akar elindulni :( A vicc az, hogy bezzeg ha a Tutorial.exe-t indítom az simán megy XP alatt!
Valaki ötlet? -
#6508 Sziasztok!
Amikor megkaptam a gépemet még nagyon régen, akkor volt egy játék rajta. Az volt a címe, hogy Alien Paranoia vagy Alien M ilyesmi. Egy kis űrlényel lezuhantál egy bolygóra és alkatrészeket kellett gyűjtögetni. Voltak benne dinók, meg egy teknős aminek a hátára felülhettél és átvitt a vizen. Ezek rémlenek belőle. Kerestem neten, de nem találtam sehol :(
Valaki esetleg? Előrre is köszi! -
#6507 Helló!
Tudnátok ajánlani egy ingyenes és jó SB emulátort?
Kösz. -
#6506 Ez alapján lehet akár a Chaos Engine is. -
#6505 A zeneje mai napig egyik kedvencem, amikor elkezdtem remixeket/sideket gyujteni, a last ninja es supremacy utan a tgs zenei jottek :) (aztan ghostngoblins, dylan dog, turrican, es meg ezer nev a listan...) -
#6504 Giana Sisters,.. az nagyon jó volt
-
Kikoki #6503 Hello mindenkinek!
Én egy olyan játékot keresek amiben egy kiscsávóval kell végigmenn ia pályákon van benne laboros pálya,erdős,és Dinok jönnek ellened meg robotok...Akkor Vannak benne ajtók beléjük lehet menni vagyis ablakok de ez az ajtós,ablakos dologra nem emlékszek tisztán:(
Kösz ielőre is. -
#6502 egy kis reklém mert itt 1980.ig visszamenőleg lehet játékot tölteni.
fizetős sms bigyó, de van egy két ritka cucc
ehol e a link -
#6501 jaja ez a Starscape naon jo kis game... 1.6-os verzioval toltam sokat :) -
feamatar #6500 gyönyörű screenshot -
#6499 kb 5eve sokat tologattam ezt, ma talaltammeg ujbol ;) istenkiralysag
-
blackgamer #6498 videó montázs sok játékból, érdemes megnézni
-
#6497 letöltöttem a resident evil 1-et először nem akarta elindítani, majd átállítottam hogy win 95 kompatibilitással fusson, a támogatók, meg készítők előjöttek, aztán fekete lett a kép és nem történt semmi!
Mindegyik működő verziónál ilyeneket csinál XP alatt, vagy rossz verzióm van? vagy van valakinek egyébb ötlete? -
Tyucsev #6496 A Transarctica (Arctic Baron) c. játékhoz esetleg van valami szerkesztő? Olyan, amivel a szövegfájlokba lehetne belenyúlni, egy esetleges magyarítás végett. -
Daza500 #6495 Ajaj, én már láttam anno német RTL-en. Elég gány... -
#6494 rajzfilm már volt rengeteg. -
blackgamer #6493 új Earthworm Jim rész fog készülni és mozifilm is lesz belőle (álítólag) -
#6492 Hali,
azt hiszem ez a legjobb topik erre (ha nem akkor kérek némi útbaigazítást! :) )
Szal: keresek egy játékot, azaz egyelőre azt sem tudom, hogy mi a játék neve.:S Fölülnézetes, és egy repülő csészealjjal kellett teheneket felsugározni egy adott pályáról, megadott időn belül; ilyen no-brainer ügyességi játék. Azt hiszem win 95-ön futott. Köszönöm a segítséget! -
zsgaby #6491 Köszönöm Randal-nek és Gary-nek!
Megoldották nekem! -
#6490 nem ez az egyetlen...
hidd el, több webproxy(anonimizer) van, mint ami benne van a webwasherben.
bár e letöltés nem mindegyiken fog menni, de próbáékozni azért érdemes.
egy, kettő, három, négy stb.
eféle keresőszavak. eleve a legelső találatok lesznek benne a blacklistben. nem kell csüggedni. -
Gary #6489 Mél(ek) ment(ek)... -
zsgaby #6488 URL is listed in categories (Anonymizers) which are not allowed by your administrator at this time. -
zsgaby #6487 Mondjam vagy mutassam? :)
A küldött link is le van szűrve. Ijenek ezek a céges proxy-k. A webwasher az egyik legkomolyabb ilyen cég és sajna nekünk ez szállítja a címeket. -
#6486 na most ez viccesen fog hangzani, de:
használj proxy-t:D
ha ez nem menne, avgy még vagy húszezer másik, amit meg lehet próbálni. -
zsgaby #6485 Egyedül a proxy-t nem mi kezeljük szóval belenyúlni se tudok hogy engedve legyen.
Azért kösz mindenkinek... -
zsgaby #6484 Request Blocked by URL Filter Database
Your request to URL "http://abandonia.com/en/games/363/DreamWeb.html" has been blocked by the Webwasher URL filter database. The URL is listed in categories (Games, Shareware/Freeware, Game/Cartoon Violence) which are not allowed by your administrator at this time. -
zsgaby #6483 Odaírtam 99%-ban "webwasher" leszűri "not allowed". Hányszor kell még leírnom? A Maradék meg 1kb/2óra :(