Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JetiRulez
most éppen a redneck rampage 1-ben akadtunk el az öcsémmel az 1/6-os pályán a csatornában. írhattam volna ezt a saját témájába is de ott nincs forgalom.
thx.
egyébként jók a nintendós képeid BaLTáSGYiLKoS<#nyes>

JetiRulez

JetiRulez
bocs. nem ide jött volna

JetiRulez

JetiRulez
windows xp

JetiRulez

nekem még valahol megvan a Quake elsõ részéhez egy 12 perces végigjátszás video nightmare fokozaton! Ha lenne rá igény megpróbálom elõkeresni.

Borgi
aranyoska.. a lány.. a játék.. õ.. bár elég fiatalka az egyik másik meg már lassan öregnek számit, de egyik dolog sem lehet probléma ;>

porki fagyok fállalon

BaLTáSGYiLKoS

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

BaLTáSGYiLKoS

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

BaLTáSGYiLKoS
ezekkel játszani...😊))

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/oldgameruless.jpg[/IMG

Rip
Gyökeres fog!!! 😄 😄 OMG!!! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

JetiRulez
már sikerült megnyerni. az uccsó pályával voltam gondban, annál a gyökeres fognál.

JetiRulez

takysoft
😄 kicsit bunkó, de igaza van😄 boss-okon kívül minden tök triviális😄,bár a bossok se hú de nehezek...

Duke Nukem már más tészta... de Quake...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ollie
Quake 1 végigjátszás? Mi megy nehezen, a lövés vagy a lövés? 😊)

JetiRulez
Mûködik. Kösszépen.

JetiRulez

Rip
Na meg rögtön tudnád, hogyan kell beindítani a botot:

"Create a directory called RPBOT as a subdirectory in your Quake directory
(parallel to the ID1 directory) move the PROGS.DAT file included in this archive
to the RPBOT directory. To play, type QUAKE -GAME RPBOT from the Quake
directory. This modification only works with the registered version of Quake.
Make sure you
run deathmatch when you play with the bots- they don't play coop (either select
multi-player, or type DEATHMATCH N at the console, where N = 1 or 2). To change skill levels, type SKILL N at the console, where N is a value between
0 and 3 (inclusive)."

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Hja, az angol tudás fontossága azért nem elhanyagolható, érdemes lenne belevágnod.

Már csak azért is, mert a neten található "tudásanyag" 90%-a angol.

JetiRulez
Nos, eddíg ezt találtam, de az istennek se tudom mûködésre bírni.

JetiRulez

JetiRulez
A bot-ot majd még megnézem, kösz. De a végigjátszás angolul van, azzal semmire nem megyek.

JetiRulez

Rip

JetiRulez
Helló!
Kéne végigjátszás a Quake 1-hez. Sehol se találok a neten.
És nem tudjátok, hogy bot-ot le lehet-e tölteni valahonnan hozzá?
Thx.

JetiRulez

Montanosz
megjelent a John Tiller's Campaign Series gyûjtemény
west front
east front
rising sun egy packban.
emule-n torrenten már van

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

szerintemis. Volt hozzá 3dFX patch 😊
Borgi
ignésün (ignition)
nagyonjó, kötelezõ, halálos bûn nem ismerni ;>

porki fagyok fállalon

ollie
melyik játék ez?

Borgi

meglátom ezt a képet, és még mindig ellenálhatatlan vágyat érzek hogy letöltesem. váonfdö beszt autós gém

porki fagyok fállalon

Lacee
köszi, töltöm is!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Montanosz
Discworld 2 (Eng) (Full Version, Full Audio, Eng Subs) (.ISO).rar
ed2k://|file|Discworld.2.(Eng).(Full.Version,.Full.Audio,.Eng.Subs).(.ISO).rar|742367157|C64E4E00BE0980164B2A72794B84A14E|/

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Lord Myn
Nekem megvan, de szólok, hogy 2 CD-s.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Rip
Esetleg torrent?

Lacee
sziasztok! a discworld 2 (mortality bytes) hangos (egy cd-s) verziója nincs meg valakinek? az underdogson csak egy némított rip-verziót találtam (kb 60mb). van ötletetek?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Rip
DosBox alól próbáltad?

dmx
Csá all! nem tudja valaki hogy a prehistorik 2 miért fagyasztja meg a gépet pedig azt írták hogy simán fut xp alatt. plz help

Burn tire, not your soul!

Hi.
Köszi az volt 😄
Végre megtaláltam a játékot.
Még1szer kösz.
Esetleg a Battle Realms?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Igen olyan volt pontosan.
Nem emlékszel valamire még?
A nevére stb? Mert nagyon kéne.
Hát lehet xar változata van.... nekem a belinkeltet fel lehet installálni és müködik, egész jó kis játék amúgy

ollie
Nem tûnt fel, hogy istallálni nem tudja?

ollie
Dosboxot egy windowsos játékhoz? Sok szerencsét...

Fülüke
Hopp hamar lenyomtam, ja játszottam vele de a címe nem ugrik be..

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
Valami rizsföldek is voltak benne és ilyen házakat is lehetett építeni és a földmûveseket katonákká lehetett fejleszteni?

Hi all.
Régebben kb 5-6 éve játszottam egy játékkal ilyen stratégiai játék volt.
Kínai stratégiai játék Warcraft féle játék. Úgy emlékszem lehet 3D-s volt.
Nemtudja valaki a nevét?
Építeni lehetett benne majd katonákat lehetett csinálni. Kínai.
Szedd le ezt ezt müködésre is lehet birni xp alatt, van elég seeder hozzá gyorsan lefog jönni.Még egy high resolution pack is van benne 2.3mas patchel és crackkel

Zsiiiir, csak elindult kellett ez a sort kellett irni a cfg file-ba "safe_texture_manager" és igy már elindul.Mindjárt megkeresem ezt a változatot hátha megvan valahol ha nincs max én töltöm fel ahonnan majd letudod szedni

Ah megvan a gond nem tetszik neki a gf 7800 gs+ vidikártyám

Nekem van egy SS2öm amit fel lehet installálni de az a baj hogy a pálya betöltés után kifagy, nem történik semmi akármit nyomok kilép desktopra 😞 pedig introt mindent betölt csak a pályát nem :X

DonnieBrasco
Sajna nem kétmagos 😞
A csökkentett módot kipróbálom 😊 meg a dosboxot is (legalább installhoz?)

DB

A ti kung-futok nem erős!

ollie
Próbáld meg csökkentett módban. Egyébként nem duplamagos procid van véletlenûl? Mert akkor még próbálkozhatsz processz affinityt is állítani.

a minap nagyon megörültem, mert valaki a világban vette a fáradságot és egyik kedvenc játékomból a Solar Winds-bõl feltett videót
a game 1993-as, és amiért megfogott, az a "végtelen nagy" játéktér
bármerre röpködhetsz, ha találsz bolygót vagy ûrhajót akkor beszélsz velük, van ûrcsata, az ûrhajó erõforrásait lehetett elosztani, pl. többet kapjon a páncélzat...
nagyon imádtam, hatalmas szabadság volt játszani vele, lekötött

és az említett videó

Fülüke
WOW! 😄 KÖSZI 😄

North&South Amiga,Atari,C64,Pc,Nes-re igy kiválaszthatod hogy melyik platformon a legjobb 😊

De még van Nes-re is ha van valami symbianos vagy wmes okostelód nyomhatod akárhol 😊