8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
mukievil #6442 Sziasztok!
Keresek egy régi játékot. Valami Lury Land volt a neve vagy hasonlo, de az istenért sem találom meg. A lényege az volt hogy 1 vagy coop-ba két varázsloval kellett a pályákon végig ügyeskedni. Voltak ilyen felvehetö tárgyak, hogy jégkocka, ilyen felhökböl hidat varázsol, és ezek segitségével kellett karokat kulcsokat felvenni, és végig menni, ja meg a botjával, a talajbol egy kockát eltüntetett. Nem ismeri vki véletlenül ? -
#6441 Nagyon gyenge eresztés az tény. -
#6440 Nagyon szidják amiatt, hogy nem csak harcoknál hanem egyébként is körökre osztott játék:S -
#6439 Igen, kb 2 eve lehetett ha jol emlekszem. -
feamatar #6438 770 forintért jó vétel a játék. már rég játszottam vele, meg nem is sokat, de érdekelt a játék a cyberpunk világa miatt, és elég nagy csalódás volt. nem tudtam belemerülni a storyba a játékmenet egynémely hülyesége miatt(amikre már nem emlékszek). Gamespoton azért ajánlott megcsekkolni a user scoret, nem véletlen épp annyi amennyi... -
#6437 Köszönöm szépen! :) -
#6436 Úgyemlékszem ez volt valamikor teljes játék a Gamestarban is. -
Zóanagyvarázsló #6435 Én még nem, de már régóta kinéztem a téma miatt, előbb-utóbb biztos meg is veszem, ha útba esik, lévén 700 Ft-ba se kerül. -
#6434 Játszott már valaki ezekkel?
Paradise Cracked
-
#6433 Pm ment -
#6432 Nem tudjátok a Nox c. játékot honnan lehetne megszerezni, v. az átvezető videóit letölteni vhonnan? sajna úgy néz ki megsérült a cd-je. -
#6431 Köszi szépen :) -
#6430 "szereztem meg újra"
bizonyára a CD amit "elővettél" serült. "vedd elő" újra, esetleg valami más helyről. -
#6429 Hali!
Nemrég szereztem meg újra egy platformjátékot, aminek a neve Heart of Darkness. Nem tudom, hogy volt-e már bárkinek ilyen jellegű problémája XP-n, de azért rákérdezek: Igazából csak annyi, hogy a telepítő még a legeslegelején kidob "Corrupt installation detected." üzenettel :DD
Valami tipp? -
#6428 van ilyeje:D -
Zóanagyvarázsló #6427 Hát, ha jól emlékszem a másik topikban sem rendelkezett senki annyi tapasztalattal, hogy megmondja, miért nem fogadta el a kérdéses drivert a hangkártyához. -
#6426 ahhoz a cucchoz tapasztalat kell. -
Zóanagyvarázsló #6425 Egyébként megy simán XP alatt is, a múltkori VMware-kálváriám után pedig én senkinek nem ajánlanám azt az ördögi programot, bár másnak bizonyára több szerencséje van vele. (Mivel mindent a "nagykönyv" szerint csináltam, ha akarnám sem tudnám saját bénázásomra fogni a kudarcot.) -
#6424 megérdemelt a két pont, el vagyok havazva.
na nagyon érdekel, és nagyon nem megy, akkor tegyél fel egy Win98-at:D
(vmware:D) -
Zóanagyvarázsló #6423 Taky, egy hozzászólással alattad írtam, hogy nem is DOS-os játékról van szó.
Ezért két fekete pont is jár:
1. Nem figyeltél.
2. Nem ismered az Incubation?! -
#6422 a többieknek igaza van. Windowsban nincs dos emuláció(Vistában már nincs grafkus legalábbis.... de az XP-é is szar)
Mindenképpe a DosBox nevű emulátort ajánlom. Bannerban megtalálsz minden szükséges infót. -
Zóanagyvarázsló #6421 Ezzel sokra megy, lévén nem DOS-ra készült a játék ;)
barnazsolt: Feltételezem szoftveres módban próbálsz játszani, hardvergyorsításhoz ugyanis 3Dfx kellene. Tudtommal a kompatibilitás állítása Win 95-re (vagy Win 98-ra) megold minden problémát, bár emlékeim szerint nálam erre sem volt szükség. Patchek szintén nem ártanak, illetve a legvégső verziót a Wilderness Missions kiegészítő tartalmazza.
Itt is foglalkoznak a témával. -
#6420 Levan irva mikkel tudsz kinlodni Dosbox alatt,raadasul magyarul!! -
barnazsolt #6419 Sziasztok!
egy nagyon régi játékkal kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
nagy kedvencem volt az Incubation, de a telepítés után iszonyúan belassul a játék felülete, és így teljesen élvezhetetlen. ATI Raedon kártyát használok 2GB RAM-ot és 3GHz-es processzort. mit kellene tennem? a válaszokat a [email protected] cimre küldjétek, ha lehetséges.
előre is köszönöm
Zsolt -
#6418 Köszönöm szépen!
Kicsit későn vettem észre, de mindenképpen megnézem. -
#6417 Litil Divil Deluxe letöltés, nemtom hogy ez az -e. (innen egyidőben csak 1 játékot tölts különben egy jó időre kidob)
ez meg úgy tűnik sima litil divil. ha többet akarsz használd a google-t :) -
#6416 A Litil Divil honnan tölthető le normális, működő formában? Próbálkozott már valaki ezzel a játékkal. Már elég rég keresem. -
#6415 hát jah:D -
sirdond #6414 Létezik magyarítás a SimFarm-hoz? :D
Mert ha nem, akkor szerintem csinálok egyet :D -
#6413 Royce:
ezt a kedves kis állatot(láma) pedig azért ajndékozta neked akyyy, mert:
-egyrészt kissé nehézkes onnét tölteni. megszakadozik, download manager kell hozzá, de kicsit azt is nehéz beállítani.(kisebb dolgok azért legtöbbször lejönnek)
-meg ugye azért mert a weblap benne van a bannerben(főleg ezért kaptad a kisállatot)
Akyyy:
ettől még nem volt szép dolog. teljesen segítőkészen írta az üzenetet. Jószándékú kedves embereket meg ne "lámázzunk" ki a topicból, mert magunk maradunk:D -
#6412 -
#6411 Erről a ruszki oldalról elég sok játék beszerezhető, csak ajánlani tudom
Old Games -
#6410 Bár annyira már nem "résztvevője" -e témának sbob, mégis Sok Boldogságot Kívánok neki ezúton is innen, a régi (játék)motorosok topikjából! :-) -
#6409 Ez mostanában volt az "Ismerd fel a képet..." témában.
Ott már benyomták a választ, de íme képekkel is:
Thunderscape - Mobygames -
kalapos #6408 Kösz -
#6407 itt itt van a cobra 1 (meg pacman is:D) -
Emberek, tudja valaki, hogy ez melyik RPG?
A HUD iszonyú ismerős, de az istennek nem jövök rá, mi ez. -
kalapos #6405 Igaz.Az underdogs on megvan a contra.
Ezekhez a régi játékok indításához nem értek.Valaki tud segíteni?Próbáltam a dos-box al de nem megy.Amikort elindul kijön egy oldal ahol le van írva hogy ki csinálta és a többi de a game nem indul el.
Lenne még 1 kérdésem. A .nes kiterjesztésű játékokat mivel lehet indítani?Próbáltam a zsnew al de nem megy.És ha lehet linket is hozzá.
Előre is kösz -
Zóanagyvarázsló #6404 Mellesleg javaslom, hogy az Underdogson nézz szét jobban! ;) -
Zóanagyvarázsló #6403 A bannerban lévő linkeken főként DOS, esetleg régebbi Windowsok alá írt játékok találhatóak, de az általad keresettek inkább régi konzolokról ismertek, de a régi Contrák valóban megjelentek DOS-ra is. Ettől függetlenül a NES verzió a legfejlettebb belőlük, bár az első részből készült XBLA-s remake is.