8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Zsozso(!) #271 Broken Sword 2 honnan lehetne lekapni?? -
#269 Nem tudja valaki, hogy milyen programnyelven írták főleg ezeket a régi gamékat? Leginkább a Monkey Island 1-2 nyelve érdekelne leginkább. -
Gab #268 köszi + bocsi'.. biztos korán volt még nekem ;-) -
Gab #265 Gyerekek, egy ultimate oldal, ahonna egyszerre csak egy játékot tölthettek le: http://www.underdogs.com. Nahh.. ha itten nem találjátok, akkor sehol sem ;-).
SPecial thanx to: Free Games Palace. -
#263 Ha már szóba került a vészhekyzet.Nekem kellet hozzá egy patch ami behozta a 2.bázist vagy mit,mert anélkül kifagyott.
Ez idáig rendben van működik,de elviszem a repülős bázisig és ott ugyanúgy kifagy.Kéne még egy patch?És ha igen hol találok? -
#262 Amit én kértem az nincs meg senkinek??? -
Zorro #259 Nincs meg valakinek a vészhelyzet nagyon kéne!!! -
#258 WOW!!! Írni tudni kell... Amúgy nem biztos, hogy Mickey és Donald volt a neve, csak gondolom... csá -
#257 Hi!!
Egy nagyon régi játékot keresek. Mickey and Donald volta a nve, és mind a keten varázslókvoltak. Volt valami lepedőjük, és az volt a fegxverük. Vo,t olyan pálya, amikor pókoknál mentünk, volt amikor repülőszőnyegen és voltak ilyen horrikánok. Ez a játék segán volt. A segás játék még megvan, csak segám nincs.
csá -
C. Christopher #248 Az "X-COM Terror from the deep"-pel nekem is ugyanez a problemám, egy idő után nem lehet vele továbbhaladni, hiába fogok el 3 milló élő UFO-t, vagy fejlesztek ki akarmit...
Vki plíííz help!!! -
C. Christopher #247 Van oroszlánszimulátor is, nem csak farkas??? Nekem is nagyon kéne mindkettő...
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet a "SIMcopter" és a "Streets of SIMcity" játékokat 3D-ben futtatni 3dfx nélkül??? (Ha valakinek kell ez a két játék, akkor vhogy odadhatom, eredeti full verzióm van) -
#244 Khmmm... bocsika Prehistorik volt az. Csak, annyira elvakítottk, ezek az új játékok, hogy a régieket, már meg sem találom.
csá -
#239 Azon nics... -
#237 Melyik oladlon van? -
#236 Nekem a Historik2, meg a mario kéne:-)