Red Dead Redemption 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gregoryan
és megy is?

Ready to play 😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

gregoryan

inkább ez a nagyobb baj.. ha inditod a Red deadet

RJoco
Hogy az a ***, még 1 óra a letöltés befejezéséig...
Jó esetben.

Megj.: Több, mert itt kell ülnöm, hogy mikor megakad valami miatt a letöltés, akkor ismét el tudjam indítani.
Pedig bíztam benne, hogy a Launcher nem lesz olyan hulladék, mint SC volt.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2019.11.05. 14:23:37

Warning! Cargo bay open, shields are down!

gregoryan
nem is a 3 gb.. a fiszfasz prerequisit installok a sok idő 😄😄

PiszkosFred
Örülök, hogy egyetértünk.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tobias88
Még jó hogy melóból ránéztem. Már vagy 10 perce csinálja és 40% <#idiota>
Remélem utána az a 3GB az már nem lesz vészes.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2019.11.05. 14:14:06
gregoryan
+3 gb download decrypt után

gregoryan
ezek de jó okosságok.. imádom..

persze, hogy az én döntésem.. nyilván nem kérlek meg, hogy döntsd el helyettem.. vagy nem tudom hova tennni....

PiszkosFred
Legyen úgy, a te döntésed.

decrypting

gregoryan
nem fogom használni, amig nem lesz muszáj...

PiszkosFred
Hivatalos nevén: Epic Games store (EGS)

Szívesen.

gregoryan
decrypting

gregoryan
most

Már Buy now a shopban, de még nem kezdte el aktiválni a pre-loaded verziómat.

gregoryan
na mivan sosem lesz itt már játék? 😊

gregoryan
mi az az EGS??
mert EGS, ha náthás vagy vagy ilyenek...

de Epic Store hogy lett neked EGS, ha erre gondolsz?

Hát akkor még biztos nem próbáltad a Wargaming Game Centert és az ARC launchert.<#vigyor>
EGS mondjuk nekem nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.05. 13:48:21

PiszkosFred
Csak tipp, de lehet, hogy az EGS kliense egyelőre nem szinkronizálta/linkelte össze az EGS és a R* Social Clubos accountot, ellentétben a R* Launcherrel, ami a megvett példányt érhető okokból egyből berakja az SC-be is.

A vicc az, hogy használva vagy 6-8 launchert/klienst, számomra a jelenleg piacon lévő legfapadosabb kliens díját megosztva az EGS és a Rockstar Launcher kapja 😊

gregoryan
Inkább az derüljön ki, hogy a kolléga hogy tudta 2x megvennia Red deadet 😊 De ha már2x vette meg, és 1x sem Social clubbos acchoz, akkor hogy tudta mind2-t beaktiválni, amiért nem lehet egyiket sem Refundolni?
tuttommal csak Epic és Social club van még jelenleg, Steamhez kétlem, hogy lehetne venni. Ha mégis, az tuti refundolható, de azt mondta, nem arra vette.

gregoryan
sokat ér az...
pont azért ér, hogy ne kelljen ragaszkodni a max fps hez..amit tud
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.11.05. 13:10:19

lwb
Azért a g-sync se sokat ér, ha el se éri a frame rate a 60-at ... Egyébként van az is, a monitorom g-synces.

gregoryan
minek az... ott a G-sync..

csak menjen ultrán

mondjuk 120FPS lenne az igazi 3440x1440 en
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.11.05. 12:36:18

lwb
Ha 3440x1440-en megy a 60 fps, nekem az elég. Meglátjuk este.

grebber
NVIDIA GeForce RTX2080Ti cannot run Red Dead Redemption 2 with 60fps in 4K/Ultra

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.05. 11:13:01

Next PC upgrade: 2022

Sose játszottam még online játékkal, de ha végigvittem a single-t biztos kipróbálom az online is.

gregoryan
GTA bol kiindulva nem kell

Szerintem az mindegy mibe mész. Itt a történethez is kell az online jelenét. MW esetében sem tudtak a kampánnyal az emberek játszani, mert kellett hozzá az online kapcsolat.
AnuluWork
Engem nem érdekel az online.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

gregoryan
hát én igy jártam mert onlineba mennék..

lwb
Azért az aktiváláshoz szerintem olyan nagy sávszélesség nem kell majd. Aki preloadolt az talán csak el tudja majd kezdeni a single playert. Aki mindjárt első nap RDR online-nal akar kezdeni, az így járt.

:-D
Torzonborz
Azért mire hazaérek, 6 után, csak gatyába rázzák már ha lesz gond.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szvsz nem lesz ebből délután két órai játék. Beléptető szerverek meg fognak feküdni. (Mondjuk én meglepődtem, hogy a letöltés a RLauncher-en keresztül jobb volt, mint bármelyik más (Battle.net, Uplay, Steam, Origin stb.) szolgáltatónál. MW hajnali 3 órai indulása is betett. Ha jól rémlik, reggel lehetett normálisan játszani, persze voltak kivételek. Mindegy, mire a jó munkás hazaér, estére már lehet unatkozni a játékban. 😊
gregoryan
mostani álláspont szerint 14h..
de lehet ki se adják idén... elcsúsztatják márciusra, vagy PS5 nyitócímnek 😊)) mármint a PC-s verziót 😄 hisz úgyis kb PC komponensekből lesz az egész

AnuluWork
Tök jó a Rockstar Launcher. Storeja van. Ha októberben előrendelem, 3 játék, de minek, amikor steamen anno pár dollárért az egész GTA sorozatot megvettem. A Max Payne 3 (meg az 1-2) megvan, a Bully is jött anno leértékeléskor Steamre, LA Noire pedig xboxon, és PCn is régóta megvolt. Úgyhogy 1nek az LA Noiret választottam, mert ritka, de mind megvolt. Sima speckó edition pedig a RDR2ből. És jó is a 14 órás kezdés! Úgyse érek rá addig! 😄

AnuluWork
Ennyire azért nem kell sietni! 😄

AnuluWork
Akkor 14 óra?

gregoryan
Na mostmár helyes elvileg a számláló:

https://rdr2pc.com/

még 6:50h
aztán lovaglás.. vagy server crash....

gregoryan
ugyanmár nem tudom melyik verzió, de 120€ ha az alapot, akkor mi az neked.. 😊)
de hogy sikerült 2x?
mert ha jól olvasom, akkor hummble-epices kód 1x, és epicnél mág1x? vagy "hogy teccik ezt érteni"?

Kértem. És ezt nem akartam bevallani, de jelen pillanatban kétszer vettem meg a játékot. 😄
Kértem refundot a Humble-től, de félek, hogy nem fognak adni, mivel már be van aktiválva a kód.
Egy csomót Google-ztam utána, és Steames játéknál simán refundolják, ha be is van váltva, azért nem biztos, hogy Epicesnél is. De bízom benne, mert kurvára remélem, hogy végül nem költöttem 40k-t a játékra. 😄D

/A nap balfasza rovatot olvashattátok/
PiszkosFred
refund?

Ez egy nagyon jó kérdés – most épp ezen bosszankodok.
Amúgy nem használom soha a Rockstar kliensét, úgyhogy nem akartam csak ezért még egyet a gépre, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg amúgy is kelleni fog hozzá (akkor is, ha Epices verzióm van), ráadásul a Rockstarnál még olcsóbb is, nem beszélve az ajándék játékról...
Legközelebb nem kapkodom így el. :/
:-DD
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.04. 21:03:37
Van hozzá nvidia driver. Tőcsétek, boncsátok. Nekem is lejött egy 25 perc alatt. Testem készen áll. Bár szerintem nem fog tetszeni.
drop
Today's your last chance to pre-purchase Red Dead Redemption 2 for PC via the Rockstar Launcher and pre-load the game ahead of tomorrow's launch at 8AM ET.

drop

na mikortól?

Akkor már miért nem a Rockstar saját kliensében vetted?

Hát jó. Végülis holnap esténél korábban úgyse kezdenék bele.