Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, nem játszik semmivel,
2, NULLA azaz nulla idegen nyelven beszél, én meg fogom a fejem, hogy élte túl az elmúlt közel 70 évét vajon...
Van egy "veteran" ismerosom, aki nagyon kezdetleges szinten beszel angolul (ellenben nemetul es oroszul anyanyelvi szinten), o ugy szokta megoldani, hogy azokat a jatekokat, ahol elboldogul minimalis angoljaval, de nagyon erdekli a hatter - vagyis rengeteg az irott szoveg (szoveges kalandjatekok, univerzumot szelesito/epito konyvek a jatekban, stb.) -, ott rogziti maganak gameplayt, majd visszanezi egy szotarral/forditoval az adott reszletet, amelyet nem ertett es leforditja (vagy legalabbis megprobalja, ha mas nem, mi segitunk neki).
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Red Dead Redemption 2 PC start
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.11.04. 09:13:14
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.11.04. 07:40:00
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
De ha "olcso" orszag (pl. Magyarorszag😄), akkor adhatnak a nyers szovegkonyvet (gondolom nehany szaz oldal lehet😄), es olcsoert leforditja(k) valaki(k). Persze, az messze nem lesz olyan minoseg, mint ha halljak/latjak melle a torteneseket, de olcsoert jo az, jobbb mint a semmi😊
Persze a szokasos: tanulj meg angolul flame😄
Amugy angol felirat tuti lesz, olvasni meg nem annyira gazos. A szavakbol ossze lehet legozni ki kivel van😊 Persze a finomsagok lemaradnak, de talan itt nem Shakespeare-melysegekben fognak ertekezni ket kibelezes kozott;DDD
Transcriptnek hívják ezeket, vagy kiszedsz a játékból egy hosszabb szöveget, és a google kidobja a megfelelő oldalt ha van.
Ha készülne is hozzá hobbi magyarítás, legalább 3-4 év mire elkészülne, ha nem több.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Teljesen világos.
kivéve h én nem adtam el a PS4 et mert vannak rá olyan gamek amik kihagyhatatlanok.és folyamatosan jönnek is
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A Red Dead egy iszonyat unalom, de tényleg, persze szórakoztató a maga eszméletlen kidolgozásában, de mint játék....a taliga és a fos kapcsolat.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.10.31. 08:57:57
Death Strandinget egyszerűen nem voltam képes be rendelni, mert annyira ambivalens érzéseim vannak iránta.. Majd a kritikák után PC-n talán.. vagy nem tudom.. pedig azt reméltem, ez lesz az őszi PS játékom idén.. ok, RDR ről nem is volt szó okt elejéig 😊
Rockstar megéri a pénzét ezzel a nem kommunikálunk semit, csak ki Ba.....szuk amink van és tessék.. lásd RDR PC verzió nulla csinnadratta, és most a preload-al is.. egy szó se mikor lesz, hogy lesz.. egyszercsak megjelenik.
Most már csak a Szerver startot lenne jó tudni, de félek azt is elsunnyogják..
majd aki amikor észreveszi, hogy playable a game, akkor inditja..
Kb pontosan ezt csináltátok!! Ti voltatok itt a nagybácsik Kandurex kollégával.." Köszi a meghivást, itt a nászajándék, .. kár, hogy meddők vagytok.."
Értem én, hogy le lehet írni ellenvéleményt, de ennyiszer? állandóan? minden alkalmat megragadva? Ez a 10-edik alkalom kb mikor már olvasom, hogy igen igen szép, de mekkora szar game...
Erre kértem, hogy nem, nem az.csak meg kell érteni.. szerintem... Egy lassú game, lassabb story-val, ahol átérzed a karaktert (ha figyelsz, és engeded). Nekem így jött le, és igy jött BE baromira a game..
Mármint erre kértem, hogy ne tegye az, aki nem bírja visszatartani, mert a game már 1 éves.. és kicsit kevesebb mint 1 éve megy ez a szöveg....
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.10.31. 08:23:56
En csak annyit kertem, hogy ha valaki lathatoan orul, izgatott, tenyleg nagyon var valamit es vagja a centit a megjelenesig, akkor tartsuk tiszteletben ezt, ne legyunk azok a nagybacsik, amibol minden eskuvon van egy es akik azzal koszontenek, hogy "ugyis elvaltok ti szerencsetlenek"...
Meg akkor is, ha az oregnek esetleg igaza is lesz.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Láthatóan csak egy h.lye troll akiből én nem nézem ki hogy játszott konzolon a játékkal.
Bejött hogy vitát vagy veszekedést szítson,nem jött be neki ennyi.
Az első kommentjén látszik hogy nem normális és csak veszekedni akar.
nem kell savazni, vagy minden alkalmat megragadni a savazásra, mert ahogy látom, az sosem maradhat el, jó magyar szokás szerint.
Ez a game akárki akármit is mond mint játék K jó! Online része dettó! Akinek nem jön be, annak szerintem nincs itt semmi látni való, kérem haladjunk tovább..
Én is vágom a cérnát keddig, úgy, hogy PS en már kijátszottam a single-t.
Nekem meg az Astral Chain nem jött be, másnak meg hú de jaj de év játéka..
Ennyi...
“...egy taliga fos volt”
Szivesen.